hangi site diye sormuştum da..aynı siteymiş
canım 32. sayfadaydı galiba valla kardeşim bütün tahtakaleyi talan etti en ucuz o kadar oluyo.yani biraz yüksek alırsan adet olarak tane 45 kr dediler.gözdeee cn hani sen biberonlu şeker eklemiştin ya ben onu bulamıyourm sitedenondan almayı düşünüyorum bende çok uygun geldi fiyatı snein sölediğin gibiyse eğer cnmm bakiim dedim
adamların satışında patlama olacak fatma telefonda söyle barii kk diye bir siteden duyduk falan diye
Canım Allah yardımcın olsun... Bebişin 1500gr'ı bulduysa donanımlı bir hastanede gayet güzel doğurtulur ve küvözde yaşatılır hiç üzme sakın kendini... Rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun... Bizim bu minişler pek telaşlılar.Kafandaki endişeler de tansiyonunu etkiliyordur ama sakın endişelenme.1 hafta önce eltim ikiz bebeklerini erken doğumla doğurdu.1500gr'lardı ve devlet hastenesinde doğurdu.Bebişler çoook çok iyiler.Anne sütü alıp kilo almaya çalışıyorlar. Kafanda hep güzel şeyler düşün. Bebeğini kucakladığını,kokladığını düşün biraz olsun rahatlarsın.
Eline sağlık cnm uğraşmışsın tüm günselam kızlarrrrr ben geldim yine.nasılsınız bakalım
yıkama işi bitti.valla cıncık cıncık minicikler ama maşallah 3 makina yıkadım..tabi tüm makinayı doldurmadı ama yinede ayırdım 3 makina.Allah a şükür renk veren solan boyayan bişi olmadı.astım miss gibi kokulu kokulu.artık yarın ütülerim inşallahh minnacık şeylerii.
ortaklığı bir süpürgeyle çektim topladım akşama çaya misafirim var.sonra bir tek bacaklarım kalmıştı onuda epilasyon makinasıyla aldıımm oohh tam oldu.bide banyo yaptımmııı tamamımmm.
valla yoruldum gibi biraz geliim size bakiim dedimm.
Cnm Allah yardımcın olsun inş, telin olsaydı bende aradım şimdi, preeklamsi oldu sende sanırım...slm kızlar..
Ben dün geceden beri hastanedeyim. Az önce imza ile çıkış yaptık. Ciğer geliştirici iğnem yapıldı. Tansiyonum düşmek bilmio tansiyon ilacı başlatıldı. Durumum çok ciddi. Tam donanımlı istanbulda özel hastaneye gidicez. Bebeğimin en zor durumda kaldığı anda bebeğim doğurtulcakmış. Dualarınız ne olurrrrrrr benimle olsun.
Bu arada hediyeleşme olayına bende katılmıştım ama durumum bu şekil olduğundan ne yazık ki çıkmak durumundayım.. Çağlayancım sana zahmet olcak ama beni iptal edersin. Şuan bile ilaçlarla tansiyonum 16-17 lerde
Ooo süper tebriklerkızlaaarr.geçmişi ancak bitirebildim okul çok yoğundu bugün 7 tane müfettiş ve ortak sınav vardı yarın de müfettişler var.bakalım
diyetisyene gittim son 10 günde kilo almamışım hala 83 kiloyum çok mutluyuuuummm.aslında çok kaçamağım olmştu ama sanırım yürüyüşlerimin faydasını gördüm
Cnm kitaplar oku, internetten aklına takılanları bak, özellikle internette çok faydalı ve güncel bilgiler bulabilirsinkızlaar bişi sorcam hep alışveriş ve kocalarımızın derdine düştük...bebişler doğunca nasıl bakcaz ona...hani kitap internet sitesi falan okuyan varmmı...varsa banada tavsiye edin...korkmaya başladım nasıl bakacaz o bebişlere...bence birazda o konuda geliştirmeliyiz kendimizi...haklımıyım sizce...yardımcı olalım birbirimize eğitimli anneler olmaya çalışalım..
Ayrıntılıyı neden 2 sefer istemişler hiç fikrim yok, 1 sefer oluyor normalde, belkide özel bir durumu vardır onunYaa kızlar bu arada hazır herkes burdayken bişey soracağım... Şimdi biz Gultun ile aynı kadın doğum merkezine gidiyoruz ama doktorlarımız farklı ve aramızda sadece 3 gün fark var... Ben cuma günü muayene oldum doktorum 24üne normal randevu verdi.Gultun da cumartesi muayene oldu ona da 30'una randevu vermişler ama 2. Detaylı ultrason olacak demişler ve detaylıyı yapan doktordan randevu vermişler.
Size de 2. detaylı ultrasondan söz edildi mi? Aynı merkezde benim doktorum bana hiç öyle bişi demedi.Hatta Gultun sormuş şart mı? diye doktorda evet şart.ilkinde göremediğimiz bişey varsa 2. de görebiliyoruz bebek daha büyüdüğü için falan demiş. Peki aynı parayı mı vereceğiz yine ilkindeki gibi demiş (çünkü ilkini 160 liraya yapmışlardı) doktor hayır yarısı olacak bu sefer demiş.
Sizden de istediler mi 2. detaylı ultrason.Yada doktorunuz böyle bişeyden bahsetti mi?
Aaa mendilli yıkadığın halde akmış he.. neyseki hepsine bulaşmamışkızlar bende yıkamıştım hatta şu mendillerden kullandım boyamadı zannettim ama ütülerken kırmızlar renk vermiş mendil olmasına rağmen çok değil ama belli beyazlı kırmızılı olanların beyazı kırmızımsı olmuş oooof acayip sinir oluyor insan yepyeni şeyler hayır boya verincede tekrar yıkarsan yıka düzelmiyorlar
Cnm ortadaki benceoffff kızlar arada kaldım bir türlü seçemiyorum nolur yardımcı olun
aşağıda şeker sepetlerinden 3 seçenek var hangisi güzel sizce?
fiyatlar aşağı yukarı aynı
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
acele cevap lütfen:)
Cnm benim annemle babamda içiyor balkonda, ordan uçup gidiyor zaten, ha deyince bırakamazlar kicanım benim anlatırım tabii
içim şişti vallahi
benim eşimde aynen bazen çok ıyı melek bazen de döndümü tersi ters yaniii
benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
neyse bu hafta sonu bizim ev curcuna idi.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile
annemde bize geldiği zaman sadece mutfakta pencereyi açıp içiyor
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii
halen konuşmuyoruz ona cok kırgınım kolay kolay da gönlümü alamıyacak
karmakarışık mı anlattım bılmıyorum ama durum böyle canım.....
Cnm bence ikiniz kalınca bu yaptığı davranışın hiç güzel olmadığını ve seni üzdüğünü anlat ona kızmadan, inş hatasının farkına varır böylececanım benim evet dertliyim valla ama bak sende yaşıyormuşsun
evet bende ilgi bekliyorum bunu zaman zaman yapıyor taaki annemler bize gelene kadar anlayışlı idi ama şu an adamın içine sanki şeytan girdi öle suratsız öle sevimsizki anlatamam çıldırmamak elde değil
dün annem yengem ben bir alışveriş merkezinddydik o zaten evde yoktu bizde çıktık gecelik takımı falan bakayım diye neyse saatler sonra eve döndük hatta kızımın bebek odası takımı da ctesı günü gelmişti kayınvalıdem görümcem görmek isterler bozulmasınlar annemler gördü onlarda görsün diye aradım çaya davet ettim
çay la da kalmadık eşiminde yoğun ısrarları ile yemeğe de kaldılar
bana sürekli laf soktu durdu gezmeye gelince geziyorsun saatlerce diye...
yani anlatsam sonu yok be canım
bazen çok katı
çok acımasız
ve çok bencilll
bilmiyorum vallahi ama kızımın odasına sevinemedim bile Allah eşime akıl fikir merhamet duygusu versinde aklı başına gelsin:)))
ama seninde dediğin gibi benimde intikamımı kızım alacak insallah
desteğin için sağol tatlım
Aman boşver eşini cnm ,çalışıyorsun sen al söyleme bile,güzelmi diye gösterirsin bi ara, erkekler anlamaz öyle süslerden falan, bayan işi onlarKızlarr ben geldim
Bugün sevkliyim okul yok
Sağlık ocağından çağırmuış hemşirem
Kan,idrar tahlili verdim bebişin kalbini dinledik tartıldım ama orda daha şişman geldim
Sonra bebeişle çarşıya gittik birsürü şey aldık,emzik,göğüs kalkanı,ağız bezi vs vs
Hediyelemizide aldık çok beğendik inşallah arkadaşımızda beğenir
Allahım insan herşeyi almak istiyor bu benim 2. ama yinede gözüm doymuyır
Burada sepet,şeker kapı süsü satan bir mağaza var orayada ugradım fiyatlar uçmuş kapı süsü 30 tl den başlıyor sepet 25 dedi vs vs
bende o siteden alacagım sanırım:)
Kocişe gösterdim ne gerek var bukadar ayrıntıya diyor
ilkinde sepetmi yaptırdık şekermi kapı süsümü noldu?
bunda ne gerek var dedi
bende ozman haberim yoktu böyle şeylerin varlığından bilseydim yaptırırdım zaten
şimdi biliyorum yaptıracağım içimde bişey kalmasın dedim
sen bilirsin dedi
şimdi siteyi inceleyip siparişlerimi hazırlayayım bari
battık vallahi bu ay kredi kartları full gelecek halada birsürü şey eksik
bizim beşik uyku seti vs vs çoğu şey hazır olduğu halde yani bu şekil
Hayrolsun cnmtünaydın kızlar.geçmişi daha okumadım birazdan okurum.nasılsınız
ben az önce uyandım daha doğrusu uyandım ara ara ama kalkmadım dinlendim
dün sabah kahvaltısına arkadaşımıza gittik ordan kayınvalidem ordan kuzenim derken akşama kadar dışardaydık.tüm gün oturmaktan yoruldum.ve sanırım biraz soğukmu almışım nedir eve geldiğimde gaz problemim vardı.(evden dışardada tuvalete gitmek gibi bir sorunum varilla evde gidicem)kıvrandım durdum akşam.rezene çayı falan içtim sardım sarmaladım kendimi.ayyy ben bu kıytırık gaz sancısına dayanamadım aman aman nasıl doğurucam
birde kızlar son bir kaç gündür sabah uyandığımda eğer sırt üstü yatıyorsam tam uykuyla uyanıklık arası karnımı hissedemiyorum yani düz gibi geliyor nasıl korkuyorum nasıl korukuyorum aman Allahım karnım bebeğim nereye gitti oluyorumbi sıçrıyorum korkumdan iyice psikopat oldum valla
sonra geçen gün rüyamda ne gördüm.sanırım oğlum ben uyurken biraz tepindi onun etkisiyle gördüm.karnımda tepikliyormuş oğlum ama nasıl tepiklemek böyle sarsıyooo çıkacak resmen karnımdan hemen hastaneye gidiyoruz falanvalla öyle çok rüya görüyorumkii takip edemiyorum
heee bide çağlayan seni gördüm rüyamdaaahayırdır inşallahh.sen iş yerindeymişsin öğle arasında ben gelicem buluşucaz.iş yerini bulamıyorum sen telefonda tarif ediyosun neyse buluyorum sen camdan el sallıyosun bana.ben daha var diye kaldırıma oturup kitap okuyorum saat 11 buçukta sonra bi bakıyorum saat 12 buçuk olmuş yarım saat kalmış diyorum kalkıyorum geliyorum sen sosyete pazarında dolanıyosun bissürü bebek zımbırtısı almışsın sonra iş yerine gi,diyoruz böyle iki katlı dar dik bir merdiven var ayy diyorum burdan sağlam insan zor inip çıkar sen naasıl çıkyosun Allah aşkına diyorum
valla daha çoookk rüyalar var ama neyse bitmez bu mevzuuu
Cnm bende alıcam biberonlardan, birmax tanmı baktın sen?? ama ben mavilisini istiyorum , 70 tane alıcam, eğer indirim yapabilirsek benide ekleyin toplamı 370 olsun :))evet canım herşeyi dahil bana çok uygun geldi fiyatı ben istanbulda mevlüt yapcam orda epey dağıtılır ee burda da hastaneye gelenlere arkadaşlara falan bide kayınvalidemlere yollasam 200 adet istiyim diye düşünüyorum seninkileride üstüne ekleyip sıkı bi pazarlık yapalım:)
ben bide babamı yollamayı düşünüyorum tahtakaledeymiş yerleri iyi pazarlıkçıdır :)
iyi aksamlar kizlar.. bugun kizima yeni ciciler aldim çok tatlilarr
canım tanesi 1,25 miş onun çok tatlıymışarkadaşlar ya şu yavuz süslemeye üye olan arkadaşlardan bişi rica etsem mümkün müdür acaba?bebek malzemeleri bölümünde 30.sayfada" tel puset sallanan"ın fiyatını öğrenebilir misiniz?ben burda bi şekercide beğendimde bunu fiyat farkı var mı merak ettim...
burcucum ben nikahmalzemeleri.com diye bi siteden baktım bugün kardeşim yerine gitti aldı.ama biberon almadı.ama birmax tan daha ucuz bu site 10 tnaesi 5 lira yazıyo sitede ama fazla alcam diyince 10 tanesini 4,5 liraya bıraktılar birmaxta 7 lira 10 tanesiKızlar iyi akşamlar,eşler hakkında konuşulmuş bugün, hanımlar onlar sizin gibi hissedemez, bebişler sizin karnınızda çünkü, erkekler her daim daha rahatlar, yumurta kapıya sıkışınca hepsini birden alırız biter diye düşünüyorlar genelde...
fufuka ; sevim_li kızlar sağolun iyiyiz bizde,pc yi açalı hani oldu ama kağan kaptı elimden caillou izledi banada vermedi sayfa açık kalmış...alıntılar fln yarım kaldı anca tamamladım
Cnm eltininde Allah yardımcısı olsun inş. tez zamanda alsın o da kucağına, kaç haftalık doğdu bebekleri??
Eline sağlık cnm uğraşmışsın tüm gün
Cnm Allah yardımcın olsun inş, telin olsaydı bende aradım şimdi, preeklamsi oldu sende sanırım...
Ooo süper tebrikler
Cnm kitaplar oku, internetten aklına takılanları bak, özellikle internette çok faydalı ve güncel bilgiler bulabilirsin
Ayrıntılıyı neden 2 sefer istemişler hiç fikrim yok, 1 sefer oluyor normalde, belkide özel bir durumu vardır onun
Aaa mendilli yıkadığın halde akmış he.. neyseki hepsine bulaşmamış
Cnm ortadaki bence
Cnm benim annemle babamda içiyor balkonda, ordan uçup gidiyor zaten, ha deyince bırakamazlar ki
Cnm bence ikiniz kalınca bu yaptığı davranışın hiç güzel olmadığını ve seni üzdüğünü anlat ona kızmadan, inş hatasının farkına varır böylece
Aman boşver eşini cnm ,çalışıyorsun sen al söyleme bile,güzelmi diye gösterirsin bi ara, erkekler anlamaz öyle süslerden falan, bayan işi onlar
Hayrolsun cnm
Cnm bende alıcam biberonlardan, birmax tanmı baktın sen?? ama ben mavilisini istiyorum , 70 tane alıcam, eğer indirim yapabilirsek benide ekleyin toplamı 370 olsun :))
aa evet doğru söölüyosun karamel nolduki acabasürmelı gecen gun yengem sancılandı dus alıo gıdıcek demıstın ne oldu sonrasında onla ılgılı bı yorum goremedım merakta ettım geldımı bebısınız yoksa sızı mı heycanlandırmıs sadece
iyi akşamlar..bende ogluşumun kıyafetlerini yaıkayım diyorum artık.omo baby alacagım.yumuşatıcı koymaya gerek varmı ki
iyi aksamlar kizlar.. bugun kizima yeni ciciler aldim çok tatlilarr
Güle güle kullansın kuzucuk cicişlerini
sürmelı gecen gun yengem sancılandı dus alıo gıdıcek demıstın ne oldu sonrasında onla ılgılı bı yorum goremedım merakta ettım geldımı bebısınız yoksa sızı mı heycanlandırmıs sadece
canım tanesi 1,25 miş onun çok tatlıymış
burcucum ben nikahmalzemeleri.com diye bi siteden baktım bugün kardeşim yerine gitti aldı.ama biberon almadı.ama birmax tan daha ucuz bu site 10 tnaesi 5 lira yazıyo sitede ama fazla alcam diyince 10 tanesini 4,5 liraya bıraktılar birmaxta 7 lira 10 tanesi
aa evet doğru söölüyosun karamel nolduki acaba
canım bende dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım onlarla yıkadım ama tek deterjanla yıkayan arkadaşlarda sert olmadı dediler
canım iyi günlerde kullansın cicilerini prensesimiz
oh oh rahatca yatarsiniz artikselam kızlar.misafirleri yolladım hemen koşa koşa buraya geldimm... oğluşumda kıpır kıpır maşallahh
yarın 10da görüş günümüz çok heyecanlıyız
kayınpederim hamile destek yastığını dikmiş yollamış.maşallah biraz büyük olmuş ama çok rahat bişii.yastığım ben ve eşim yatağa nasıl sığcaz bilmiyorum ama geceleri rahat ederim artık inşallahh
selam kızlar.misafirleri yolladım hemen koşa koşa buraya geldimm... oğluşumda kıpır kıpır maşallahh
yarın 10da görüş günümüz çok heyecanlıyız
kayınpederim hamile destek yastığını dikmiş yollamış.maşallah biraz büyük olmuş ama çok rahat bişii.yastığım ben ve eşim yatağa nasıl sığcaz bilmiyorum ama geceleri rahat ederim artık inşallahh
kizlar ocak annelerinden ildemm 32+5 gunluk dogum yapmis geçen hafta
bebiside kuvezdeymis ama çarsamba gunu cikacakmis ayy bi yandan iyi bi yandan kotu erken dogumda
kizlar ocak annelerinden ildemm 32+5 gunluk dogum yapmis geçen hafta
bebiside kuvezdeymis ama çarsamba gunu cikacakmis ayy bi yandan iyi bi yandan kotu erken dogumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?