2011 Şubat Anneleri

gözdeee cn hani sen biberonlu şeker eklemiştin ya ben onu bulamıyourm siteden ondan almayı düşünüyorum bende çok uygun geldi fiyatı snein sölediğin gibiyse eğer cnmm bakiim dedim
canım 32. sayfadaydı galiba valla kardeşim bütün tahtakaleyi talan etti en ucuz o kadar oluyo.yani biraz yüksek alırsan adet olarak tane 45 kr dediler.

adamların satışında patlama olacak fatma telefonda söyle barii kk diye bir siteden duyduk falan diye

valla süper oldu bu site dimi bencede bize extra indirim yapmalılar :)))

bende bugün 50 defa aradım sonunda kardeşim gitti ya o zaman da telde canlı bağlantı yaptık adamlarla ama kızlar intle normal fiyatlar arsında fark yok tabi pazarlık kabileyeti hariç.malum esnaf çocuğu olunca kardeşim ciğerlerini sökmüş o ayrı :)))

$sitefirma
şu kelebeklerden almış kardeşim artık onun z<evkine bıraktım daha zarif oluyo dedi bende ööle yaptım :)

kızlar ne sıtesı bu bahsettıgınız ne alıosunuz burdan gecmıs cok fazla bırıkmıstı sayfa atlaya atlaya okudum ama goremedım yaa bıde bana yollayın lınkı:26:

arkadaşlar ya şu yavuz süslemeye üye olan arkadaşlardan bişi rica etsem mümkün müdür acaba?bebek malzemeleri bölümünde 30.sayfada" tel puset sallanan"ın fiyatını öğrenebilir misiniz?ben burda bi şekercide beğendimde bunu fiyat farkı var mı merak ettim...

Kızlar iyi akşamlar, eşler hakkında konuşulmuş bugün, hanımlar onlar sizin gibi hissedemez, bebişler sizin karnınızda çünkü, erkekler her daim daha rahatlar, yumurta kapıya sıkışınca hepsini birden alırız biter diye düşünüyorlar genelde...
fufuka ; sevim_li kızlar sağolun iyiyiz bizde,pc yi açalı hani oldu ama kağan kaptı elimden caillou izledi banada vermedi sayfa açık kalmış...alıntılar fln yarım kaldı anca tamamladım

Cnm eltininde Allah yardımcısı olsun inş. tez zamanda alsın o da kucağına, kaç haftalık doğdu bebekleri??

Eline sağlık cnm uğraşmışsın tüm gün
Cnm Allah yardımcın olsun inş, telin olsaydı bende aradım şimdi, preeklamsi oldu sende sanırım...
Ooo süper tebrikler
Cnm kitaplar oku, internetten aklına takılanları bak, özellikle internette çok faydalı ve güncel bilgiler bulabilirsin
Ayrıntılıyı neden 2 sefer istemişler hiç fikrim yok, 1 sefer oluyor normalde, belkide özel bir durumu vardır onun
Aaa mendilli yıkadığın halde akmış he.. neyseki hepsine bulaşmamış
Cnm ortadaki bence

Cnm benim annemle babamda içiyor balkonda, ordan uçup gidiyor zaten, ha deyince bırakamazlar ki
Cnm bence ikiniz kalınca bu yaptığı davranışın hiç güzel olmadığını ve seni üzdüğünü anlat ona kızmadan, inş hatasının farkına varır böylece
Aman boşver eşini cnm ,çalışıyorsun sen al söyleme bile,güzelmi diye gösterirsin bi ara, erkekler anlamaz öyle süslerden falan, bayan işi onlar
Hayrolsun cnm

Cnm bende alıcam biberonlardan, birmax tanmı baktın sen?? ama ben mavilisini istiyorum , 70 tane alıcam, eğer indirim yapabilirsek benide ekleyin toplamı 370 olsun :))

Son düzenleme:
sürmelı gecen gun yengem sancılandı dus alıo gıdıcek demıstın ne oldu sonrasında onla ılgılı bı yorum goremedım merakta ettım geldımı bebısınız yoksa sızı mı heycanlandırmıs sadece

canım tanesi 1,25 miş onun çok tatlıymış

burcucum ben nikahmalzemeleri.com diye bi siteden baktım bugün kardeşim yerine gitti aldı.ama biberon almadı.ama birmax tan daha ucuz bu site 10 tnaesi 5 lira yazıyo sitede ama fazla alcam diyince 10 tanesini 4,5 liraya bıraktılar birmaxta 7 lira 10 tanesi

aa evet doğru söölüyosun karamel nolduki acaba

iyi akşamlar..bende ogluşumun kıyafetlerini yaıkayım diyorum artık.omo baby alacagım.yumuşatıcı koymaya gerek varmı ki

canım bende dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım onlarla yıkadım ama tek deterjanla yıkayan arkadaşlarda sert olmadı dediler

iyi aksamlar kizlar.. bugun kizima yeni ciciler aldim çok tatlilarr

canım iyi günlerde kullansın cicilerini prensesimiz

selam kızlar.misafirleri yolladım hemen koşa koşa buraya geldimm... oğluşumda kıpır kıpır maşallahh

yarın 10da görüş günümüz çok heyecanlıyız

kayınpederim hamile destek yastığını dikmiş yollamış.maşallah biraz büyük olmuş ama çok rahat bişii.yastığım ben ve eşim yatağa nasıl sığcaz bilmiyorum ama geceleri rahat ederim artık inşallahh

Güle güle kullansın kuzucuk cicişlerini

sagol cicimm

dus aldiktan sonra geçti sancisi.. baya bi heyecanlandirdi bizi ama gelmedi zaten kanalada daha girmemis bugun kontrolu vardi beraber gittik.. uff valla bi gelseydi ben kendime stres yapiyorum

bo$tan yere heyecanlandirdi bizi minik tospaa
canım bende dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım onlarla yıkadım ama tek deterjanla yıkayan arkadaşlarda sert olmadı dediler

canım iyi günlerde kullansın cicilerini prensesimiz

tesekkur ederiz cnmmm
oh oh rahatca yatarsiniz artik
valla ben tek kisilik yatakta bile zor yatiyorum sagimda solumda yastiklar dolu

hoşgeldin canım bizimde yarın 11:30 görüş günümüz çok heyecanlıyım oğluşumu çok özledim 1 ay oldu görmeyeli çok merak ediyorum bu arada hamile yastığında hayırlı olsun canım güle güle kullan eşini sabah yatakta bulamazsan şaşaırma yere bak hemen artık biz bile sığamıyoruz yatağa onun için benimki yastıkları attı yataktan

kizlar ocak annelerinden ildemm 32+5 gunluk dogum yapmis geçen hafta
bebiside kuvezdeymis ama çarsamba gunu cikacakmis ayy bi yandan iyi bi yandan kotu erken dogumda

valla sabah kalktığımda oram buram çok ağrıyo inşallah bi faydasını görebilirim.düşündüğümden büyük olmuş ama bakalım.şundan dikiverdi sağolsun

bu gece bi yatayım yarın yorumumu yaparımm

Son düzenleme:
bebiside kuvezdeymis ama çarsamba gunu cikacakmis ayy bi yandan iyi bi yandan kotu erken dogumda

canım normal mi sezeryan mı olmuş bakalım bizim topiğin ilk annesi kim olucak bakalım biz kaçıncı haftada doğum yapmaya başlıycaz

bu arada kizlar yarin bakicim gelecek tanisacagiz.. odamizada bakar buyuk bi ihtimalle.. bakalimm insallah kadini begenirim
normal olmus canim oykusunude yazmis

Son düzenleme:

valla canım bunları duydukça hem heyecanlanıyorum hem korkuyorum..Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…