Hay Allahım yarabbim, hadi ultrason yokmuş o dönemde ama insan en azından bi alttan muayene eder uygunmu leğen kemikleri yapısı fln diye, neyseki zorda olsa sağ sağlim kurtulmuşsunuz cnm ikinizde
ayy canımm dikkat et nane limon faln al valla bnm kayınpederim herakşam kupşburnu nane limon birde meyve yedirmeden göndermiyor bizi evimize biz iyiyz bnde sadece uykusuzluk varr tek sorunum o aslında geçte yatmıyorum en gec 11 gibi yatıp saat 6 da kalkıyorumm neden uykumu alamıyorumm anlamıyorm beste kızımız da iyii sabahları içimde sanki dans ediyorr kızımm ama akşama doğruu sakinleşiyor yoruluyor sanırım benimle birlikte
Kendime sıcacık bir ıhlamur yaptım içiyorum kızlarrr kendimi toparlarım inş.
canım bende santralde oturuyorum yani askeri hastanenin arka sokagında :) ben çerkezköy güven hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnum ve çok güveniyorum ona teyzemin arkadaşı o yüzdende değişmeyi düşünmüyorum ama zaman neyi gösterir bilinmez haftaya belki izne ayrılabilirim gelirsen beklerim çorluya telimi yazarım sana facede istersen
ööle olmuş sorma ne çekmiş kadıncağız aylarca bu hikayeleri de duyunca hep normal doğum ürkütüyo.bide geçenlerde bi arkadaş doğum yaptı normal dikiişleri iltihaplanmış kızın yaaa
kızlar ben kaçtıım öğleden sonra arkadaşa gitcem duş muş alıyım öptm sizi
Cnm uykunu 8 saate tamamlamanı öneririm, hamile için 7 saat az gelebilir, bana bazen 10 saat bile az geliyor gündüzde uyuyorumayy canımm dikkat et nane limon faln al valla bnm kayınpederim herakşam kupşburnu nane limon birde meyve yedirmeden göndermiyor bizi evimize biz iyiyz bnde sadece uykusuzluk varr tek sorunum o aslında geçte yatmıyorum en gec 11 gibi yatıp saat 6 da kalkıyorumm neden uykumu alamıyorumm anlamıyorm beste kızımız da iyii sabahları içimde sanki dans ediyorr kızımm ama akşama doğruu sakinleşiyor yoruluyor sanırım benimle birlikte
Hoşgeldin cnmgünaydın annişler
maşallah yaaa hergün takip etmeme rağmen geçmişi oku oku bitiremedim sadece akşamları girmiyorum ama muhabbet akşamlarıda koyu oluoyor ancak bitirdim okumayı
kızlar şimi wc ye girdim bööle sümüksü bi akıntı geldi antibiyotiktenmidir ki ayy internetten çok araştırmak da ii diil yaa bak normalde olsa bilmezdim doğum öncesi bööle bi akıntı geldiğini.ayy rengi pembe gibiydi hafif ama bekliyim biiraz bari hatta gezmeyi de iptal ediyim ben
Hoşgeldin cnm
Kız Allah korusun korkutmak istemem ama rahim tıkacı fln olmasın o, oda sümüksü pembe bişeymiş, hemen dr unu ara cnm değildir inş., boşver sen gezmeyi şimdi o zaman,bakalm dr ne dicek
aradım canım şimdi crp yüksek çıkmış biraz enfeksiyon varmış kanamadan sonra zaten enfeksiyon oluyo nedense hep bunun için antibiyotik vermişti.ondan kaynaklanıyo dedi.ama sncı falan olursa hemen gel dedi çok şükür sancım yok
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
Kızlar kendime iki tane kapı süsü beğendim sizce hangisi olsun fikir söylermisiniz bana
inş faydalı olur cnm ya, benimkini geçirmicek gibi bu sefer biraz fazla sanırım
Cnm olur tabi bekliyorum at sen, benim çorluda halam ve babaannem var, arada eşim gelince oriona kipaya fln da gidiyoruz , görüşürüz doğuma kadar mutlaka, Çorludaki vatan hastanesinde bir bayan doktor varmış iyi değilmiş onu duydum geçen, bebek özürlü olduğu halde ( beynine su birikmesi ve omurgasında aşırı eğrilik) söylememiş,ki defalarca ultrasona aldığı halde yani... insanlar başka dr a gidince öğrenmişler yazık ki bebek 6 aylık olmasına rağmen alınmış... anne babanın travmasını düşünebiliyormusun bide ilk çocuk.... özel hastane olacak bide ya... Allah korusun...
Ask. hast.dekide hatırladığım kadarı ile binbaşı olması lazım, yani nerden baksan 10 senelik dr dur, benden 8 tüp kan aldı ve gittiğimde iç organlarının hepsini inceledi yeniden, bana güven verdi yani ilgilenmeyecek biri olsa herşey normal seyrinde dediğim halde bu kadar incelemezdi diye düşündüm ben, hakkımda hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?