hatta fatma aynısından sipariş verdi bende kardeşime aynısından almasını söölemiştim ama beyazı kalmamış 2-3 güne gelcekmiş sende ondan alırsan kk dan 3 kişinin aynı olcak :)))www.nikahmalzemeleri.com
çağlayancım ikincisi bence.
www.nikahmalzemeleri.com
Kızlar kendime iki tane kapı süsü beğendim sizce hangisi olsun fikir söylermisiniz bana
evet canım biranda panik oldum ama neyseki çok önemli diilmişcnm neyseki olabilir demiş dr, ben bile heyecan yaptım , dursunlar bi kaç hafta daha
aslında çok araştırmasak dahamı iyi negözdeati canım aman dikkat et insanın ilk hamilelik olunca böyle herşeye panikliyor işte nrmal hiçbirşeyin anlamını bilmiyor insan gerçi internetten artık her bilgiye ulaşsakta insanın kendi bedeninde yaşaması çok farklı birşey bence
kızlar yavuzsüse baktımda şimdi tanesi 2 tl ye geliyor, fiyatınımı artırmışlar
et bebekli oln daha güzel canım güle güle kullanın inş...www.nikahmalzemeleri.com + 15 tl
www.nikahmalzemeleri.com + 20 tl
Kızlar kendime iki tane kapı süsü beğendim sizce hangisi olsun fikir söylermisiniz bana
Cnm 1.si bence daha hoş
hatta fatma aynısından sipariş verdi bende kardeşime aynısından almasını söölemiştim ama beyazı kalmamış 2-3 güne gelcekmiş sende ondan alırsan kk dan 3 kişinin aynı olcak :)))
evet canım biranda panik oldum ama neyseki çok önemli diilmiş
aslında çok araştırmasak dahamı iyi ne
ayy çağlayan cvbın yarısını senin yazdığının içine yazmışım
sağoasın cnm sanada geçmiş olsunburcucum hoşbulduk canım s
sende hasta olmuşsun geçmiş olsun canım zencefil ve ıhlemur çok iyi geliyor bende hapşurup duruyorum burnumda akıyor inşallah bende kapılmam hastalığa bende içiyorum zencefilli ıhlamur o rahatlatıyor
canım haklısın ben vatana hiç gitmedim adını duyunca bile tiksiniyorum kümes gibi birde benim üst komşum oraya gidiyordu bebeğin kalbinde sorun armış birde damagı yarık olarak dogdu hiç söylememiş doktor bebek dogdu 15 gün sonra öldü bu yüzden nefret ediyorum vatandan şifada benim 2. ayda kanamalarım olmuştu nedenini bir türlü bulamadılar orayıda o yüzden bıraktım geven hastanesindeki nevzat bey hemen nedeni buldu ve ona göre tedavi uyguladık
neee biberonmu????
siz boş verin biberonları ben size süslü kurabiye yapayım 2 tl den hahahahaha
evet cnm, 5 tanesi 10 tl...
aaa o kurabiyelerden bende yapıyorum canım.hatta önce kurabiye düşünmüştüm ama bizim küçük hanımın ne zaman geleceği belli olmaz diye şekere döndük.ama mevlüt için ekstra yapcam bende doğumdan sonra
siten varmı canım çok sevindim valla
Gözdecim bana 20tl dedi hemde iki kişiye birden sordu canım.Abi 20tl dimi dedi bende 20tl mi dedim evet 20 tl dedi
günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün? biz şimdi sağlık ocağından geldik .kan verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacak? ben bi geçmişi okuyup geliyim...
alla alla noluyo bu yavuz süse:) sen tel mi açtın çağlayancım üye olunca bütün fiyatlar gözüküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?