2011 Şubat Anneleri

selam kızlar biz geldiikkk

bi heyecan doktora gittik.doktor amcamız sordu nasılsınız diye.iyiyim dedim bi sıkıntı varmı diye sordu yooo dedim.ama yok yanii.gayet iyi görünüyorsun zaten dedi.tartıldım 55 kilo geldim 27 ekimden beri 3 kilo almışım.doktor idare eder dedi.çok sayılmaz dedi.kasıklarımdaki acıyı sordum bakarız dedi.bende muayene edicek sandımm.

ultrasona geçtik.tabikiii ben yine hiç bi halt anlamadım :84:işte şurası burası burası şurası diye güyaa anlattı ama öle boş boş baktım.zaten oğlum çok hareketliydi gerçi doktor ultrasonu karnıma dayayınca bi duruldu nooluyozz nan oldu heralde

oğluşum 1 kiloyu geçmiş 1100 falandır aşağı yukarı dedi.(zaten kesin söyleyemeyiz aşağı yukarı tahmin edebiliriz dedi) boyunu hiiçç sölemedi bileee.kilosunuda ben sordum heeee ters dönmüşş geçen ay sol yukardaydı kafası şimdi sağ aşağıda biraz yan ama aşağı dönmüş ayaklarda kaburgaya çalışıyor habire plesenta falan normal suyuda gayet bol dedi.haftamızda uygun çıktı 29 görünüyor normal dedi

neyse kalktık ultrasondan karşısına oturduk herşey normal gözüküyor dedi.bir sorunumuz yok dedi.eee o kasıklardaki ağrı ne dedim valla bişi yok görünen dedi (ultrasonda baktı bitek) büyük ihtimalle bebek baskı yapıyordur dedi.eşim yapacağımız tatkikler falan varmı diye sordu.şu anda yok dedi bir daha ki geldiğinizde rh uyuşmazlığına bakabiliriz belki dedi.ve bize teeeee 1 ay sonraya gün verdi.yani tahminen 33. haftada falan olucam.ondan sonra sıklaştırırız görüşmeleri dedi.

varmı soracağınız bişi dedi.biz öleee baktık eşimle birbirimize yookk dedik.aklımıza bişi gelmediki :26:

hiç bişi yapmamış gibi hissettim kendimi.zaten ultrasondanda bişi anlamadım.çıkınca aklımıza geldi.ben eşime sordum bişi anladınmı sen diye oda eh işte dedi.ben bişi anlamadım dedim.zaten bu ultrasondan bişi anlamıyorum ben yaa dedim sen renkliye girmek istiyosun dimi ondan anlaşılıyor dedi.keşke sorsaydık niye sormadık dedi.kafamız anca yerine geliyo.bide bana sanki hiç bişi yapmadı gibime geldi dedim.fenamı işte iyiymişsin yapacak bişi yok kötü olsanda yapsa dahamı iyi dedi.eee doğru söyledi.

işte böyle hanımlar.elimizde 2 tane ultrason resmi var ama eviriyom çeviriyom bişi anlamıyom ben

siz hangi haftalarda renkli ultrasona girdiniz.bununla ilgili bişi söyledimi doktor size.ben bi ara arıycam şu doktoru soracam.söylemezse başka doktora gidip baktırmak istiyorum.merak işteee

birde sizce normalmi böyle bir muayene.yani başka şeyler yapmaya gerek varmıydı.geçen ayki tahlillere tekrar baktı.anlattı onlarda normalmişş.verdiğim ilaçlarla(elevit ve demir hapı) devam edelim onlar yeterli dedi.(vermesin ilaç zaten onları bile ara ara içiyom) böyle yani iyiuyiz biz

Son düzenleme:
slm kızlar biz geldik nasılsınız size bişi soracam bu bebişlerin boyunu nasıl hesaplıonuz

Kızlar aradım şimdi söyledim böyle böyle dediniz bana neden fiyat böyle çıktı dedim biz ürünü karıştırdık sanırım falan filan bir sürü laf gevelediler ağızlarında bugün tekrardan siparişimle ilgili bana dönecekler bakalım :))

Hoşgeldin canım.Oğluş büyümüş maşallah dr.normal kontrol yapmış canım sana başka yapması gereken kg yanında tansiyonada bakıyordu benim.Sonra sorun varmı ağrı varmı işte sana söylediklerini söylüyor bende 30 haftada girdim biliyorsun renkliye ben istedim dr.gönderdi birde bu ağrılar için ben söylediğimde idrar testi istemişti benden ama birşey çıkmadı bebiş baskı yapıyordur yada kasların geriliyordu dedi.
Ama aklında kaldıysa arayıp sor dr.yeniden aklında soruları

slm kızlar ben geldim nasılsınız....
dillerimlal gözünaydın oğlunada maşallah...benim doktorumda ultrosanda bakıyo anlatıyor işte şurası şöle burası böle diye gzel açıklamalarda bulunuo ama..benim geçen ağrım var dediğimde önce nst ye sonrada idrar tahliline gönderdi işimizi sağlama alalım diye temiz çıktı şükür ki:81:

evet tansiyonada baktı önceki aylarlar karşılaştırdı gayet normal dedi.hımm demekki normal bir muayene.ya ne bilim bende ne bekliyorsam bişi yapmadı gibime geldi.ama ultrasonda bissürü bişi ölçtü biçti tabi ben anlamadım.sanırım bizimkindede renkli ultrason yok.dur ben onu araştırayımda başka yere gidim renki için.

:))) slm cnm,benim muayenemin aynısını anlattın tıpatıp hem de:))) ben de anlamıyorum verdiği ultrason kağıdından bişşicik,çünkü hiç bişey görünmüyo(( sinir oluyorum...

özelemi gidiyorsun devletemi canım...ben özel bi hastaneye gidiyorum ve 4. aydan beri renkli bakıyo...gerçi çok çirkin gözüküyo kızım ama olsun anlıyom en azından..özelse doktorun ve seni tatmin etmiyosa değiştir bence... ben bi giriyom doktoruma çok mutlu bi şekilde çıkıyom allaha şükür gerçi bizde 5 hafta sonraya gün alabildik adamın yoğunluğundan ondan çok özledim bebişimi...dahada 10gün var görmemize...çatlycam meraktan çok özlediiim..

Son düzenleme:

özele gidiyorum.aslında doktorumun günahını almayayım bi şikayetim yok.gayet rahat relax bir doktor beni de germiyo.istediğimde ulaşabiliyorum oda beni arıyor tahlillerde falan.önceki aylarda sormuştuk bu renkli mevzunu cihazın çalışma sistemine kadar anlatmıştı bize.sanırım onda yokk.napiimm olsun onada başka yere giderim

ayy kızlar yastık mevzunuu unutmuşum.dün gece yastığımla yattım çok rahattı.aslında biraz yüksek olmuşş içinin elyafı biraz daha az olabilirdi çünkü yüksek olunca altta kalan ayağım eziliyor biraz zaman geçsin belki içinden biraz elyaf çıkartırım.sırtımı belimi desteklediği için oram buram ağdımadı bugün.rahat uyabndım.valla tavsiye ederim.

slm kızlar muyaanee konusunda 6.5 aydı e 6 -7 dokttor değiştirdim doçente de gittim.özel hastaneye de gittim.ama çapa tıp fakültesindeki gbisini görmedim.dün 11 de girdim 3 te çıktım.ayrı iki doktor baktı.prof geldi.benim riskli durumlarım var ama bu bana özel bir durum değil.her ayrıntıyı didikliyorlar.en ufak söylediğin şeyi dikkate alıyorlar.dezavantajı zaman kaybı ama yine de insan kendini güvende hissediyor ...

günaydın kızlarrrr geçmiş anca bitti

burcuuucanım çok geçmiş olsun ıhlamura dayan geçirmesse bile rahatlatır kağan paşayada günaydınn

çağlayancımgözün aydın hem şifonyer hemde laptop eşin burayı okududa karıcığının gönlünü aldı galiba bu erkeklerin saniyesi saniyesini tutmuyor ama yine seviyoruz onları
gözdecimdikkat et canım kendine gerçi doktorun olabilir demiş sendemi antibiyotik kullanıyorsun
dillerilalgözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah en iyisi doktora giderken soruları yazıp gitmekl yoksa saf saf bakıyoruz doktorun yüzüne

Kızlar yüksek müsadenizle ben bu müdüremi dövmek istiyorum hatta parçalamak istiyorum yaaaa benim üzerimden sorumluluğu aldığı işlerle alakalı benden rapor istiyor inanabiliyormusunuz.Hem sen benden işleri al birer birer yeni gelene var onu benim amirim gibi göstermeye çalış bana sonrada benden yapmadığım işle alakalı rapor iste.Yaa ben bunu ne yapıyım bilmiyorum ki
Ne yaptım gerçi raporu hazırlayıp gönderdim gene tatsızlık çıkmasın diye ama çok fazla olmaya başladı artık. iyice canımı fena sıkıyor zor duruyorum zaten ağrılardan burda oda farkında bilerek yapıyor ama bir konuşursam birbirimize bakacak yüzümüzde kalmayacak artık yok yani hamile bir insanın üzerine bu kadarda gelinmez ama ayıp

hımmm bilmiyordum bak bunu ben teşekkür ederimm

ayy çok makbule geçti 43,33 cm olmuş demekki bebeğim

önemli değil kızlar sabah akşam işimiz yok internetten bakıyorum bir de sizinle muhabbet :))biraz önce şekrr ölçüm cihazı aldım adam anlatıyor şöyle yapcan böyle yapcandiye eşime dedim biliyorum ben nerden ee dedim kzılar anlatıyordu forumda..eşimde gülüyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…