Ben yemeğe gidip biraz hırsımı yemeklerden çıkarıyım bari kızlar yoksa dayanamayıp gidip konuşucam ben kadınla oda kötü olacak
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yaa çok birikmişşş
bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuşneyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse
ne güzel cnm oğluşunu görmüşsün,benim de gözümde tütüyo valla prensesim:) 2 hafta sonra görebileceğim ben de nasipse...ben de normal doğumdan çok korkuyorum ama bi yandan da dua ediyorum normal olsun die...hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun hepimiz için...herkese kolay doğum nasip etsin allah..
bizde sabah kontrole gittik oğlumu özlemiştim bu kez özele gtmedim doğum hastanesine gittik doktor amcamız baktı epey oğluma baş aşağı duruyomuş bnm yaramazım kasık ağrıların ve sık idrar bu yüzden normal dedi ani hareketler yapmamalıymışım bide kuzucuğum 1.400 gr olmuşneyle besledin böle dedi :) Allahım hepsine sağlık versin inşş hayırlı sağlıklı gelsinler kucaklarımıza ben normal doğumdan korkuyorum ama duruşu herşeyi normalsede tabi normal olsun isterei hayırlısyla inşş bakalım haftalar bi geçse
maşallah canım oğluna kocaman olmuş oğluşun bende cuma günü görücem oğlumu inş
saol sevicim yaa insan nasıl özlüyoo ne güzel bi duygu bu Allah isteyen herkese nasip etsin sizin buluşmayada az kalmış inşş tosuncuğun kocaamn olmuştur annesi sağlıkla doğsunlar miniklerimiz
yasecim senin minnoşada maşallah yaa büyüyo yaramzlar 30lu haftalar daha bi keyiflidir heralde yaa iki haftam daha var bizde büyüseydik:):) süslemelerinizde hayırı olsun güle güle kullanın ii almışsın cnm hepsinidillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
çağlayancımm stres yok stres yokkk
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
alemsin cnm kemir kemirrBiz geldik kızlar hiç güzel yemekler yoktu aç kaldık kızımla aldık bir elma onu kemiriyoruz şimdi.Bütün hırsımı elmadan alıyorum
teşekkür ederiz teyzesiiiiNurberra gözünaydın canım kocaman olmuş bebişin.
yasesecim maşallah canm senin kızçende çok güzel kg almış ve annesi hiç almamış
Eksiklerinizde bitmiş gözünaydın insan eksikler tamamlandıkça aklı daha bir rahat oluyor sanki
selam kızlar nasılsınız ?
dün beeğendiğim bi kaç yerden bebek şekeri için fiyat aldım
uçmuslar resmen 50 tane seker,bide kapı süsü için 350 tl dedi kadın bide indirim varmıs sok oldum
eminönünde aynı sekerlerin 20li paketleri 25 tl di ne kadar karlı iş ya
bizdemi doğurduktan sonra bu işe el atsak napsak
hemde nasıl özlüyor ben daha cumartesi gördüm paşamı 1 hafta olmadı daha ama çoook özledim bundan sonra sık sık gidicem inş
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
bizde dün gittik gazi hastanesine doktor suyun iyi dedi 1800 gr-43 cm olmuş maşallahh kuzuma.doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporumuzu verdi doktor.kilo almamışım hiç aynı çıktım
size söylemeyi unuttum cmt gittik bebişimizin eksiklerinin çoğunu da aldık artık 1-2 parça bişiyi kaldı alınacak benim eksiklerim kaldı birde.yaa birde sepet-kapı süsü-malzemeleri-bebek şekeri malzemeleri aldım hepsine 60 TL verdik.daha saten kumaşımda 2 mt almıştım 1 mt.si duruyor.kapı süsümüz ve sepetimiz bitti fotosunu çektim akşama yüklerim inşallahh.
Ben yemeğe gidip biraz hırsımı yemeklerden çıkarıyım bari kızlar yoksa dayanamayıp gidip konuşucam ben kadınla oda kötü olacak
yaa kızlar bebişlerinize aldıklarınıza bakıorum sabahtan beri....tek tek yazmaya kalksam hayatta yetişemem...ama hepsininki birbirinden güzel,süperler...iii günlerde giyerler inş. cicilerini,ve odalarını güzel günlerde kullansınlar inş.
bu arada ne marifetliler varmış aramızda,o kapı süsleri sepetler falan süper olmuş...lal bi de ne güzel anlatmışsın öyle...tebrik ediyorum valla sizleri...
dillerim_lal ve nurberra maşallahh bebişlerinizeeAllah sağlık versinn.
selam kızlar nasılsınız ?
dün beeğendiğim bi kaç yerden bebek şekeri için fiyat aldım
uçmuslar resmen 50 tane seker,bide kapı süsü için 350 tl dedi kadın bide indirim varmıs sok oldum
eminönünde aynı sekerlerin 20li paketleri 25 tl di ne kadar karlı iş ya
bizdemi doğurduktan sonra bu işe el atsak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?