2011 Şubat Anneleri

dillerim lal inşallah cnm evt zaten bnmki baştan beri böle sanırım .çünkü çok baskı var kasıklarımda bnm uzun süre ayakta kalamıyorum yürüyüş uzun yapamıyorum hemen oturmam gerekiyoo :) sağlıklı olsunlarda artık daha pozisyon değişmez inş:)

canımcım maşallah bebişinee.. tabi sana da kilo konusunda
nerden alışveriş yapıyosun sen burda? benim bi kaç eksiğim kaldı da onları tamamlayım hem bana fikir olsun bu şekerler falan kendim yapamam ama en azından hazırlarından bakarım..

maşallah sedacım büyütmüşsün oğlanı:)
valla canım ultrasonla kasık ağrısı için rahimde açıklık varmı diye bakıyolar yoksa da bebeğe bağlıyolar sanırım bu durumu.sen yine şanslılardansın bence benim önceki drumda 2 monitör vardı ama bu drda tek monitör var sadece babasıyla dr görüyo bi görsem süper anlıycam ama:) valla boynum kopuyo :)

sekerınızı merak edıyorsanız eczanede parmaktanda olcuyorlar kızlar

aa bunu öğrendiğim iyi oldu bak saol canım

slm kızlar biz geldik nasılsınız size bişi soracam bu bebişlerin boyunu nasıl hesaplıonuz

fl değerini 7 ile çarpıyoruz canım

iyi yapmışsın canım yaa aramakla valla pazarlık şart:)

araştırma hastaneleri hep bööle oluyo bende başkent üniversite hastanesine gidiyorum herşeyi ıncık cıncık ediyolar.

valla bizim fl değeri 55 mm yazıyo 7 ile çarpınca 385 çıkıyo :26: ee ben anlamadım nasıl oluyo yani kaç oluyo şimdi

oo maşllah 38,5 cm olmuş paşan

ayy çok makbule geçti 43,33 cm olmuş demekki bebeğim
ne çok byüdüler bu minişler.nasıl sığıyolar içimize :???

malesef canım her kanamadan sonra antibiyotik veriyo crp bi diye bi değer varya enfeksiyona bakan her kanamadan sonra o artıyomuş yine arttı.valla hamileliğin başından beri kaç kutu bitti damardan verilenleri saymıyorum bile

ayy valla beni bile gıcık etti bu kadın sen başla ben yetişiyorum canım yardıma:)

maşallah canım büyütmüşsün sende artık 2 kiloaları görmeye başlayalım

bekliyoruz canım zaten bi şeker kapı süsü telaşı sardı hepimizi:)

Biz geldik kızlar hiç güzel yemekler yoktu aç kaldık kızımla aldık bir elma onu kemiriyoruz şimdi.Bütün hırsımı elmadan alıyorum

aaa aç bırakmasaydın annesi sevili yinede ucundan ucundan alsaydın biraz

canım bak biz şubat anneleri olarak nikahmalzemeleri.comu zengin ettik 2 gündür bi de sen bak istersen üye ol ama fiyatlar ööle gözüküyo telde baz<en farklı fiyat veerebiliyolar.

ayy bööle 10 günde bir gidince çok güzel şimdiden 1 hafta kaldı bile

Bende taa aralık 25'te görebilicem oğluşumu. Geçen sefer dr amca kilosunu da vermedi merak içindeyim valla. Sanki çok uzun zamandır hamileymişim gibi geliyor bana size de öyle mi? İnanamıyorum sonlara geldiğimize...
BUSEMMM çok çok geçmiş olsun cnm. Dilerim güzel haberler alırız senden

ayy sorma canım bende sıkıldım sanırım hamilelikten :S doğsun istiyorum

aa durun bakalım kıslarr sıklmayın hemencikk az kaldı 6 7 haftanız var inş aceleci olmazsa yaramazlar :) sonra karnımızdaki kıpğırtılarıda özlicez :)ama onları sağlıkla bi kcuaklasak 34.haftanın da geçmesini iple çekiyorum bendeee

bebişimin cicileri kurumuş ütülemek lazım şimcik..minicik minicik nasıl ütülenir onlaarrrr yemekten sonra ağırlık çöktü azcık dinleniyim sonra başlarım inşallah

bebişimin cicileri kurumuş ütülemek lazım şimcik..minicik minicik nasıl ütülenir onlaarrrr yemekten sonra ağırlık çöktü azcık dinleniyim sonra başlarım inşallah

oh maşllah cnm yıkadın demek ay ne şirindir şimdi onalr ufacıkk ütüylee zor olur ama işte kolay gelsin lalcim ben daha yıkamaya başlamdım 30lara geliiim diyorum bide çoğu şey annemde istanbuldan gelicek bekelemk zorundayız yani deterjan dalinmi kullandın bende dalan almayı düşünüyorum

Kızlar gözümü açıp kapadıkça gözüm sulanıyor, resmen boğazım ciğerlerim ağrıyor ya, eşim dönüyor bugün dışarı çıkacaktık kısmet değilmiş,inş. çabuk geçer ve bulaşıcı değildir de kağana bulaşmaz, boğazım garip olunca reflü dahada bi artırdı sanırım kustum:2:

ya canım sıkıntılar yaşamasak şööle tadını çıkara çıkara korkusuz bi hamiilelik geçirsem evet ama şimdi gün sayıyorum resmen

ayy bana sanki doğmuş gibi gelmişti çok zevkli onlarla oyalanmak.bende şimdi şeker malzemelerini bekliyorum 4 gözle gelsin de yapayım diye

valla bende yavaş yavaş yıkayayım dedim.1 posta daha gelenlerle olur onları ayrı yıkarım dedim.çünkü annem doğuma yakın gelecek.ozaman getirecek diğerlerini.oda çok geç olur.ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım.30 derecede elde yıkama programında yıkadım 20 dakika ekstra durulamada yaptırdım miss oldular vallaa

canımmm çok geçmişş olsun.aman aman bide kağancığa geçmez inşallah.dikkat et sen kendine

hakikaten öyle inanırmısın ilk makineden çıkanları asarken hepsini tek tek kkokladım.sonra gidip gelip çamaşırlığa bakıyodum.şimdiden heyecanlandırıyor

benimde canım çekti yaaaa yıkamak istiyoruma ma daha çok az şey var bende hepsi annemde oda geç gelicek ama çokta geç değil ocakta gelir inş:)
gözdecim haklısın cnm ağrılar kasılmalar sorunlu olunca biraz insan hemen bitsin istiyooo zamn bi gçese sağlıklaa

Bebişede sanada maş cnm cicileri iyi günlerde kullanın
maş kuzuya, benimkininde kafası aşağıda cnm, gerdiriyor , sanırım kanala giriyor bu aralar yavaş yavaş
Güle güle kullan cnm
Sağolasın cnm
Döv cnm döv , şaka bir yana sakin ol cnm değmez giderayak

Cnm maş kuzuya, normal bir muayene, ama sen renkli ultrason istiyosun sanırım, onun için 100 tl vermeye değermiiiiiiii, bence bi kaç hafta daha sabret bebişin aslını gör daha iyi, o paraylada başka bir eksiğinizi alırsınız

ayy sağ tarafıma dayanınca oğlumun poposu sanıyodum kafasıymış meğerse canımm bende poposu diye mıncıklıyodum ahh yavrumm çok pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…