nasıl yaparlar böyle birşeyi bak ben ondan bi tek civilim ve hepsi buradadan alışveriş yapmayı planlıyorum ama şuda var kaynım eksik kalan tülden bulamazsa hazır kesilmiş kese nerden bulcam artık nete hiç güvenemem
Eğer bildik ve güvenilir değilse alma canım kesinlikle,bak ben kızlar konuşuyorlar güzel diye aldım.Gözde kendi kardeşini mesela gönderip aldırdı bende netten alıyım dedim gözde aldı diye ama benimki onla aynı şey değilki keşke almasaydım diyorum şimdi bundan sonra almıycam ama bilmediğim hiç bir siteden birşeyler
Eğer bildik ve güvenilir değilse alma canım kesinlikle,bak ben kızlar konuşuyorlar güzel diye aldım.Gözde kendi kardeşini mesela gönderip aldırdı bende netten alıyım dedim gözde aldı diye ama benimki onla aynı şey değilki keşke almasaydım diyorum şimdi bundan sonra almıycam ama bilmediğim hiç bir siteden birşeyler
ayy canım gaye ordan alışveriş yapmış aslında netten memnun kalmış da.ama valla bööle olacağını biilseydim seninkinide aldırırdık kardeşime.bende şimdi kapı süsü falan alcam o senin beğendiğinden hatta bekliyodum işte yeni ürünler gelsin diye ama yine kardeşim gitcek.istediğiniz bişi varsa alsın
aman canın sağolsun boşver eğer büker bişie benzetirsin belki sıkma canını
aktif bebektende iiki vazgeçmişiz hiç içime sinmemişti zaten
ayy canım gaye ordan alışveriş yapmış aslında netten memnun kalmış da.ama valla bööle olacağını biilseydim seninkinide aldırırdık kardeşime.bende şimdi kapı süsü falan alcam o senin beğendiğinden hatta bekliyodum işte yeni ürünler gelsin diye ama yine kardeşim gitcek.istediğiniz bişi varsa alsın
kızlar buarada bişi sorcam hediye gönderme zamanı kesin olarak 15-28 arasına alındımı?
Evet canım orayıda ilk defa deniycektik iyikide yapmamışız hepsiden istedim ben zaten bakalım gelicek ürünler inş.
Böyle olacağını bilseydim canım kardeşinden isterdim bende alıp kargo yaparmı diye.neyse bir kere yaptık artık bir dahada zaten bilmediğim yerden almam ağzım yandı :))
evet canım 15-28 aralık arası yapıyoruz yılbaşından önce gitsin kargolarda sorun yaşamayalım diye
Çağlayancım boşver tek terslik bu olsun :)) Takma arkadaşım.
Bende hastane çantamı ve süsleri 2 hafta içinde tamamlamaya karar verdim
Artık vakti değil mi hastane çantasınında
Birazdan yemeğe gidiyorum karnımızı doyuralım gelelim...
Halı işini ne yaptınız herhangi bir öneriniz varmı oda için sadece halı kaldı da bir de park yatak önerilerinizi alıcam oğlumun dayısı alıcakmış o da haftaya Allah nasib ederse Türkiyeye gelicek beraber gidip alıcaz
kızlar nereye kayboldunuz yine öğlen arası sanırım çalışan arkadşların
slm kızlar iki gündür netim bozuktu yeni geldi.sabah aceleyle çıktım fotoğraf makinasını ara kablosunu almışım ama makinayı unutmuşum(( sepetle kapı süsünü gösterecektim sizee.
geçmişi okuyamadım pek burcu ve gülşah hastaymış sanırımm geçmiş olsun canımm ikinizedee.
selam kızlaarrr ben geldiiimmm
kurstaydım.yine eğlenceli bir ders geçti.gece 3 e kadar uyuyamadım deli oldum döndüm durdum.sabahta zor uyandım ama kalktım gittim kursa.şimdi karnımı doyuracam ama sabah bi simit yedim kahvaltı yapamadım halaa midem fenaaa.pöfff iki gündür hamurişinin dibine vurdum :26: pişmanmıyım :26: hayıırrrrrrrbidaha olsa yine yaparım
geçmişi okudum birazzz çağlayancım olabiliyor netten alışverişlerde böyle durumlar.birde biz o siteyi son bir kaç gün pek havalara soktuk biraz üç kağıda kaçtılar gibime geldi.
Artık herşeyimizin hazır olması lazım bu seneki bebekler pek bir aceleci nedense kimse beklemiyor zamanını.Bende aralık sonuna kadar herşeyimi hazırlayıp beklemek istiyorum artık çok zor olacak yoksa ağırlaştıkça
Ben sadece bir kilim alıcam canım beşiğin önüne sermek için.Halıyı pek kullanmak istemiyorum açıkçası
Biz yemeğimizi yedik geldik teyzesi çok güzel yemekler vardı bugün kızım iki gündür ıspanak'a doydu sanırım :))
selam kızlaarrr ben geldiiimmm
kurstaydım.yine eğlenceli bir ders geçti.gece 3 e kadar uyuyamadım deli oldum döndüm durdum.sabahta zor uyandım ama kalktım gittim kursa.şimdi karnımı doyuracam ama sabah bi simit yedim kahvaltı yapamadım halaa midem fenaaa.pöfff iki gündür hamurişinin dibine vurdum :26: pişmanmıyım :26: hayıırrrrrrrbidaha olsa yine yaparım
geçmişi okudum birazzz çağlayancım olabiliyor netten alışverişlerde böyle durumlar.birde biz o siteyi son bir kaç gün pek havalara soktuk biraz üç kağıda kaçtılar gibime geldi.
ben daha yeni sipariş verdim yemeğimi gelsin yicem ayy nasıl acıktım anlatamam
Slm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece
Slm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?