2011 Şubat Anneleri

Eğer bildik ve güvenilir değilse alma canım kesinlikle,bak ben kızlar konuşuyorlar güzel diye aldım.Gözde kendi kardeşini mesela gönderip aldırdı bende netten alıyım dedim gözde aldı diye ama benimki onla aynı şey değilki keşke almasaydım diyorum şimdi bundan sonra almıycam ama bilmediğim hiç bir siteden birşeyler

aman canın sağolsun boşver eğer büker bişie benzetirsin belki sıkma canını
aktif bebektende iiki vazgeçmişiz hiç içime sinmemişti zaten

ayy canım gaye ordan alışveriş yapmış aslında netten memnun kalmış da.ama valla bööle olacağını biilseydim seninkinide aldırırdık kardeşime.bende şimdi kapı süsü falan alcam o senin beğendiğinden hatta bekliyodum işte yeni ürünler gelsin diye ama yine kardeşim gitcek.istediğiniz bişi varsa alsın

kızlar buarada bişi sorcam hediye gönderme zamanı kesin olarak 15-28 arasına alındımı?

canım ne zaman gitcek kardeşin haftaya mı

aman canın sağolsun boşver eğer büker bişie benzetirsin belki sıkma canını
aktif bebektende iiki vazgeçmişiz hiç içime sinmemişti zaten

Evet canım orayıda ilk defa deniycektik iyikide yapmamışız hepsiden istedim ben zaten bakalım gelicek ürünler inş.

Böyle olacağını bilseydim canım kardeşinden isterdim bende alıp kargo yaparmı diye.neyse bir kere yaptık artık bir dahada zaten bilmediğim yerden almam ağzım yandı :))

kızlar buarada bişi sorcam hediye gönderme zamanı kesin olarak 15-28 arasına alındımı?

evet canım 15-28 aralık arası yapıyoruz yılbaşından önce gitsin kargolarda sorun yaşamayalım diye

alır gönderirdi valla ama dediğim gibi eğer başka bişi isterseniz bu hafta içi tekrar uğruycak tahtakaleye.
ayy azönce gördüm bende 15ine çekildiğini bu akşam yada en geç hafta sonu bu işi halledeyim o zaman 15inden sonra eşim 1 hafta yok çünkü

Çağlayancım boşver tek terslik bu olsun :)) Takma arkadaşım.
Bende hastane çantamı ve süsleri 2 hafta içinde tamamlamaya karar verdim

Artık vakti değil mi hastane çantasınında

Birazdan yemeğe gidiyorum karnımızı doyuralım gelelim...

Halı işini ne yaptınız herhangi bir öneriniz varmı oda için sadece halı kaldı da bir de park yatak önerilerinizi alıcam oğlumun dayısı alıcakmış o da haftaya Allah nasib ederse Türkiyeye gelicek beraber gidip alıcaz

kızlar nereye kayboldunuz yine öğlen arası sanırım çalışan arkadşların

slm kızlar iki gündür netim bozuktu yeni geldi.sabah aceleyle çıktım fotoğraf makinasını ara kablosunu almışım ama makinayı unutmuşum (( sepetle kapı süsünü gösterecektim sizee.
geçmişi okuyamadım pek burcu ve gülşah hastaymış sanırımm geçmiş olsun canımm ikinizedee.

Artık herşeyimizin hazır olması lazım bu seneki bebekler pek bir aceleci nedense kimse beklemiyor zamanını.Bende aralık sonuna kadar herşeyimi hazırlayıp beklemek istiyorum artık çok zor olacak yoksa ağırlaştıkça
Ben sadece bir kilim alıcam canım beşiğin önüne sermek için.Halıyı pek kullanmak istemiyorum açıkçası

kızlar nereye kayboldunuz yine öğlen arası sanırım çalışan arkadşların

Biz yemeğimizi yedik geldik teyzesi çok güzel yemekler vardı bugün kızım iki gündür ıspanak'a doydu sanırım :))

selam kızlaarrr ben geldiiimmm

kurstaydım.yine eğlenceli bir ders geçti.gece 3 e kadar uyuyamadım deli oldum döndüm durdum.sabahta zor uyandım ama kalktım gittim kursa.şimdi karnımı doyuracam ama sabah bi simit yedim kahvaltı yapamadım halaa midem fenaaa.pöfff iki gündür hamurişinin dibine vurdum :26: pişmanmıyım :26: hayıırrrrrrr bidaha olsa yine yaparım

geçmişi okudum birazzz çağlayancım olabiliyor netten alışverişlerde böyle durumlar.birde biz o siteyi son bir kaç gün pek havalara soktuk biraz üç kağıda kaçtılar gibime geldi.

olur böyle şeyler canım hamişliğine ver tatlım.

Hoşgeldin canım.
ohhhh götürmüşsün gene simitleri dünde yemişsindir günde sen :)) çokkk hamur işi yeme kız bu aylar en çok kilo alınan zamanmış azıcık kısıtla kendini bak ben rejime girdiğimden beridir azcık kaçamak yapıyorum
Olabilir canım ilk kurbanlarıda ben oldum galiba

ben daha yeni sipariş verdim yemeğimi gelsin yicem ayy nasıl acıktım anlatamam

Slm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece

hoşgeldin şekerim amaan boşver kırk yılda bir yapıon zaten

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinin-odalariampsepetleriampbesikleri-32.html

Kızlar yeni bir bebiş odası daha eklenmiş topiğe bakın derim ben çok beğendim :))

ben daha yeni sipariş verdim yemeğimi gelsin yicem ayy nasıl acıktım anlatamam

Acıkınca hiç ertelemeden yiyceksin.Uzun zamandır bu kadar güzel öğle yemeği yememiştim.

Hoşgeldin canım nasılsın maşallah kocaman olmuş kızçe .
Rapor işini ne yaptın yazdı mı dr.bu hafta yoksa önümüzdeki haftalardamı gideceksin
Sanada kocaman bir maşallah 1kg aldığın için

canım gözün aydın bizim bebişler aynı gidio bende 31. haftada gittiğimde aynı kilo ve boydaydı ayy inanamıyorum

hoşgeldin maniikk.ayy maşallah bebişinee kocaman olmuş baksana.valla artık kaburgalarımızın çekeceği var napalımm

yedim valla ama iki gündür artık yeter aslında evde olsak sorun yokta işte biyere gidince yemeden olmuyoo

bizde gittik doktoraa salı günü 1800 olmuşş 43 cm.maşallahhhama hala yan duruyo bizimki aşağısı bomboşşş suyum iyiymiş.rahim kanalım kapalıymış sıkı sıkıya erken doğum gözükmüyo şu anda dedii.
manik sizedee maşallahhh canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…