iyiyiz canım oğluşumunda maşallahı var bu hafta coştu kızçene tepik yolluyor emirim geçen hafta pek bi sessizdi oğluşum oda haklı oynayınca sancım oluyordu ilaçlar iyi geldi geçen haftanın acısını çıkartıyor
Teyzesi onun o minicik ayaklarını yer yaaa tepik atıyormuş bak benim kızçeme
Hareket etseler bir dert etmeseler bir dert valla canım bizim içinde benim kızçede oturdukça rahatsız oluyor gezin hiç birşeyi yok oturunca sıkışıyor galiba garibim az kaldı ama şu ayıda bir atlatılım hayırlısıyla kuzucuklarımızı alacağız kucağımıza
kızlar şu ateş ölçerle ilgili bilginiz vardır dün sordum bi medikale braun kulaktan ateş ölçer modeli 4030 60 tl dedi uygun mu sizce?
günaydınmı tünaydınmı bilemedim nasılsınız kızlar
inş canım hepimiz zamanında ve sağlıkla alalım kucağımıza minişlerrimizi bizimkide oturmamı hiç istemiyor ama evde neysede dılşarda zor oluyor kaykıla kaykıla oturuyorum ama uzanınca başlıyor tepiklere
"Biraz daha beklemek isterdim ama olmadı,annemin güven dolu ve sıcacık karnı çok rahattı..."
Türkiye’de pek çok kadın farklı sebeplerden dolayı erken doğum yapmak zorunda kalıyor.Devlet doğum iznini doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni veriyor.Fakat erken doğan bebeklerin normal doğan bebeklere göre daha fazla bakıma ve anne sütüne ihtiyaçları olduğu halde bu süreyi kuvözde geçiriyorlar.Prematüre bebekler kuvözden çıktıkları anda anneleri işe başlamış oluyor.O zaman erken doğan bebeklerin annelerine daha fazla izin süresi verilmesi gerekmez mi?
Sizde bu mantıklı görüşe katılıyorsanız lütfen www.annemiistiyorum.com‘u ziyaret ediniz
Kızlar iyi geceler, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite , geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende
Burcuu; gecmis olsun ablacimkyamam yaa dikkat et kendinede kaganada
kizlar birsey soracagim siz araba kullaniyormusunuz ?:18:
canlarım günaydın benim bir sorunum var bebeğim iki gündür çok yavaş otururken sadece gerginlik hissediyorum yatınca 5 dk falan dinliycemde anca bir tekme atacak sizlerdede böyle oluyomu 30+4 teyim doktoramı gitsem aceba
Ben size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.
günaydınn kızlar,
çağlayancım ne zaman çıkıyorsun izine ?
ben önümüzdeki haftadan itibaren cıkmayı düşünüoyorum
ama evde cok sıkılırım diye korkuyorum
buarada dün oğlumun odası geldi
ama perdeleri,halısı flnda olsun
öyle eklicem buraya
dünden beri en az 30 kere girip çıktım odaya
doğurana kadar büyük ihtimal 1500 kere ziyaret ederim odayı
Tünaydın de tünaydın yenimi geldin kız yoksa işe sen bugün bekledim bekledim göremedim sabahtan seni
Akşam eve gidince bende sola yatıyorum hemen başlıyor tepicikler gelmeye oturuncada atıyor ama üzerimden kalk gibisinden geliyor tepikler
Tünaydın de tünaydın yenimi geldin kız yoksa işe sen bugün bekledim bekledim göremedim sabahtan seni
Akşam eve gidince bende sola yatıyorum hemen başlıyor tepicikler gelmeye oturuncada atıyor ama üzerimden kalk gibisinden geliyor tepikler
aynen oturunca kalk diyo banada evdeki durumum 5 dk uzanıyorum sonra biyerlerim ağrıyo diye oturuyorum busefrde sanki sıkışıyor tepikler daha sert oluyor tekrar uzanıyorum eşimde bön bön bakıyor sğamadın koca koltuğa der gibi ama sığamayan ben değilim onun oğlu :))
aynen öyle oldu canımnapıım uykuyu çok seviyoruz oğluşumla bak beklediğine değdi burdayım iştee
günaydın güzel anneler nsılsınız bugün.ben yine uyanamıyorum sabahları.ama bi sorun var artık tuvalete 2 türlü kalkıyorum 2 gündür söölemesi ayıp ishal olmuşum sanırım antibiyotikten.
çok haklı bi görüş bencede ama siteye giremedim ben bi türlü
günaydın senacım hayırlı olsun oğlunun odası güle güle uyusun inş.resimleri bekliyoruz.
Benim eşimde kızıma bir türlü rahat vermedin bırakta kızcağız acızık rahat dursun diyor.Çok kıymetli çocukları bunların hiç toz kondurmuyorlar
uykucu seniiiiiii
Dün yalnış geldi kapı süsüm biliyormusun.Akşam görüşemedik terkardan büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda bir daha bilmediğim siteden almıycam :78:
off off hangi siteden almıştın sen onları şikayet var .com a gir şikayet et firmayı canım çokmu değişik geldi kapı süsün
Resmini çekip göstericem size yakından uzaktan alakası yok süsün hatta dur bak eşimin pcsine geçip yükliyim süs arabanın bagajında duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?