2011 Şubat Anneleri

sedaaa maşallahh iyi götürdünn.haklısın ya bi yere oturmaya gidince kaçıyoo hepsii.dahiliyeciye çıktım bende diyet işe yaramış düşmüş dedi artık haftada bir ölç dedi.

sağolun kızlar evet benim bebiş tam günü gününde çıktı aferin ona:)
çağlayancım rapor 32 . haftanın sonunda yazılıyormuş o yüzden haftaya hafta içi uğra kapıdan vereyim dedi ok dedim.

sedaaa maşallahh iyi götürdünn. haklısın ya bi yere oturmaya gidince kaçıyoo hepsii. sanki kıtlıktan çıkmış gibi insanın saldırası geliyo çaktırmadan ya yapıyomm .dahiliyeciye çıktım bende diyet işe yaramış düşmüş dedi artık haftada bir ölç dedi.

maşallah kızçeneeee afferim büyüsünler uslu uslu.diyetin işe yaradığına çok sevindim bak istersek oluyormuş değilmi seni örnek alalımm.benim gibi boğazını tutaamazsan bişicik başaramazsın dimi

hem sana hemde bebişine kocaman maşallah canım ben bu hafta kilo almadıysam daha hiç almam yedimiçtim yattım yaa doktordan fırça yiyecem ya fırça yiyecem çünkü kesin almışımdır

maşallah canım bebişine aman rahim ağzı kapalı kalsın zamanına kadar da açılmasın kalsın içinde uslu uslu

ay insan ne seviniyor değilmi büyümüş görünce bebişini birazda böbürleniyor sanki yedirdim içirdim büyütttüm der gibi:) bu arada ebe bebeği eşime benzetti bozuldum yaa o kadar taşı besle büyüt sana benzemesin olcak işmi

kızlar bayındır hastanesine doğum ile ilgili mail atmıştım cevap gelmiş

Sayın Er,

Doğum paket ücretimiz 3500,00 TL’dir. Normal doğumda 1 gün, sezeryan doğumda 2 gün tek yataklı odada kalış, ilaç, malzeme, doktor ücreti, bebeğin ilk muayenesi, kan grubu ve aşısı paket ücrete dahildir.

Sağlıklı günler dileriz

demişler.

ayyy bune böyle yaaaa 3.500tl doğum ücretimi olur çok uçuk fiyat vermişler canım.

slm kızlar.. eşim şehir dışında 1 hafta 10 gün yok.. dün gitii .. bizde kızımla yalnızız... dün cicilerini yıkadım.. bugün hava kapalı.. nasıl kuruyacak bilmiyorum..

yarın bim de bebek uyku seti var kızlar.. 18.50 tl ye.. yatağın kenarlıkları falan yok.. yorgan,çarşaf, yastık kılıfı var sadece.. ilgilenenlere duyrulur...

canım çok geçmiş olsun.. allah acil şifa versin.. aman iyice dinlen..

canımmm,iyiki söyledin hakikaten bizim ilgimizden şişti dükkan
kızlar bu aralar sınemaya gıden var mı su avmevsımını ızlemek ıstıyorum ama oyle cok uykum gelıyorkı aksamalrı uyuyp kalıcam dıye korkuyorum
ben de gidicem de araştırmadım
eve net al sena öyle olur mu
kısmetse ben eylle kadar evde olacağım doğum iznim bir şekilde yaz tatilimle birleşiyor
kızlar şu ateş ölçerle ilgili bilginiz vardır dün sordum bi medikale braun kulaktan ateş ölçer modeli 4030 60 tl dedi uygun mu sizce?
bu aralar ben de araştırıyorum,we well olanından da çok memnunlar,ama hepsini araştıracağım
canım o zaman bebeği yatıracağın odalar arasındaki mesafeye yakın olanını al en iyisi
oyyy maşallah manik ya artık kocaman oldunuz 43 cm sığmaz tabi kaburgalarına
yasem bu nda aynı bana da aynı şeyleri dedi doktor ama bakalım yarın ne diyecek gerçi sen benden öndesin..artık 43 lere ulaştılar ya maşallah
ohhh ne güzel kıstık boğazı şekerimizi düşürdük ben de artık sadece 2.saatleri ölçüyorum
mama yiyip gelcem kızlar

afiyet olsun canım

Allah kavuştursun canım babanız yokken iyi bakın kendinize. Bu hafta havalar hep böyle olacakmış hafta sonu kar var diyorlar bakalım gelicekmi.Bebişlerimiz tam soğuğun ortasına denk gelick galiba.

Doğru söylüyorsun canım adamları iyice bir gaz'a getirdik ama bilanço ağır oldu birazcık.Doğum izni konusunda çok sanşlısın canım.Bebişinle uzun uzadıya zaman geçirebileceksin

evet ya uçuk bir rakam.bide üstüne medartı aradım gittiğim merkez onlara sordum oda hastane kendi parasını alıyor doğumhane oda vs vs bizde doktor ve anestezistin parasını alıyoruz dedi.

ayy bide üstüne sizin sigortada limitiniz bitmiş demezmiii..naasııı yani yaaa.daha amniyosentez yaptığımızda 800 lira alınmasına rağmen 3800 limit kalmıştıı nasıl biter.dur ben bi müşteri hizmetlerini arayayımmm naptılar nettiler onca parayı

melocum düştü vallaa.inşallah bi dahada çıkmass. kontrolün inşallahh güzel geçer bakalımm büyüyorlar yaa.doktor böyle giderse 3-3.5 kilo doğar dedi iyi maşallahh dedi.birde gittiğim iki doktorda annesine benziyo dedii.bizimki yine bozulduu.evdede diyo ki annesine benzesin ben annesinide seviyomm ateş ölçeri wewell aldım (hem alın hem kulaktan ölçüyo)80 TL'ydi sanırım çok şey daha aldığım için tam fiyatını bilmiyorum.

Ara canım ara bırakma peşini bir anda uçmuş gitmiş mi o kadar limit azda değilmiş hani.

öyle doyurdukki karnımızı geldik şimdi çay içecez melocum hoşgeldin şekerim nasılsın

ohhh afiyet olsun yarasın oğluşa

okuldan 11 de geldim kızlar yarım saat kestirdim bu aralar dalgınlaştım daha bir,çok yoruluyorum derslerde çok verimli olamıyorum ama idare etmeye çalışıyorum:26: yarın ortak sınav var soruları eve getirmişim oysaki fotokopiye bırakmam gerekiyordu.:96:
yemeğimi yedim şimdi dinlenince daha iyiyim
eve geldim sular kesik.neyseki dün bütün işlerimi yapmıştım umaraım yarın sabaha gelir cumaları temizlik oluyor çünkü evde.gelmemiş olursa da kadını arayıp gelme derim artık

kızım göbek şov yaptı az önce bir çıkıntı sağ tarafımda bir çıkıntı da tam soltarafımdan çıktı boylu boyuca gerindi herhalde kuşum
yarın kontrolüm var geçen hafta 1150 idi bakalım ne kadar aldı 1 haftada :44:

yasmin Allah kavuştursun canım:) ama ben annen yanında diye hatırlıyorum:26: o sana destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…