bizde gittik doktoraa salı günü 1800 olmuşş 43 cm.maşallahhhama hala yan duruyo bizimki aşağısı bomboşşş suyum iyiymiş.rahim kanalım kapalıymış sıkı sıkıya erken doğum gözükmüyo şu anda dedii.
manik sizedee maşallahhh canımmm
hem sana hemde bebişine kocaman maşallah canım ben bu hafta kilo almadıysam daha hiç almam yedimiçtim yattım yaa doktordan fırça yiyecem ya fırça yiyecem çünkü kesin almışımdırSlm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece
bizde gittik doktoraa salı günü 1800 olmuşş 43 cm.maşallahhhama hala yan duruyo bizimki aşağısı bomboşşş suyum iyiymiş.rahim kanalım kapalıymış sıkı sıkıya erken doğum gözükmüyo şu anda dedii.
ay insan ne seviniyor değilmi büyümüş görünce bebişini birazda böbürleniyor sanki yedirdim içirdim büyütttüm der gibi:) bu arada ebe bebeği eşime benzetti bozuldum yaa o kadar taşı besle büyüt sana benzemesin olcak işmibizde gittik doktoraa salı günü 1800 olmuşş 43 cm.maşallahhhama hala yan duruyo bizimki aşağısı bomboşşş suyum iyiymiş.rahim kanalım kapalıymış sıkı sıkıya erken doğum gözükmüyo şu anda dedii.
kızlar bayındır hastanesine doğum ile ilgili mail atmıştım cevap gelmiş
Sayın Er,
Doğum paket ücretimiz 3500,00 TL’dir. Normal doğumda 1 gün, sezeryan doğumda 2 gün tek yataklı odada kalış, ilaç, malzeme, doktor ücreti, bebeğin ilk muayenesi, kan grubu ve aşısı paket ücrete dahildir.
Sağlıklı günler dileriz
demişler.
Kızlar iyi geceler, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite , geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende
canımmm,iyiki söyledin hakikaten bizim ilgimizden şişti dükkanBen size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.
ben de gidicem de araştırmadımkızlar bu aralar sınemaya gıden var mı su avmevsımını ızlemek ıstıyorum ama oyle cok uykum gelıyorkı aksamalrı uyuyp kalıcam dıye korkuyorum
eve net al sena öyle olur muBende doğumdan sonra çalışmıcam
burayı özliceğim için olabildiğince geç çıkmak istiyorum
ama annem,babam,eşim,kayıvalidem herkez çık artık diye tutturdu
sanırım önümüzdeki hafta izni başlatıcam ben
kısmetse ben eylle kadar evde olacağım doğum iznim bir şekilde yaz tatilimle birleşiyorBen doğumdan sonra çalışıcam canım ama burada değil artık buraya dayanma gücüm kalmadı.Eşimde çalışma diyor ama bilmiyorum belki kızımın kokusu beni başımdan alabilir bende karar değiştirebilirim :))
ama bu kadar ısrar eden varsa çalışma dinlen sende artık.
Evde girersin artık net'e vakit buldukça eşim bana laptop aldıya kızlar seni sen onları özleme diyor evdeyken :))
32.haftada başlatıyorsun yani hayırlı olsun canım.Ama gidipte bizi unutma sakın
bu aralar ben de araştırıyorum,we well olanından da çok memnunlar,ama hepsini araştıracağımkızlar şu ateş ölçerle ilgili bilginiz vardır dün sordum bi medikale braun kulaktan ateş ölçer modeli 4030 60 tl dedi uygun mu sizce?
canım o zaman bebeği yatıracağın odalar arasındaki mesafeye yakın olanını al en iyisibenim aklıma takılan bişey var kızlar şimdi ben bebefon alıcam ama bizim ev 250 mt2 ama piyasa buakadr çekim gücü olan yok nerdeyse en iyi 200mt2 çeken bulduk oda 350 liraydı napsam bilemedim mutfaktan yadak odasına gitmek için dünyayı dolaşmam lazım ağlarda duymam diye tellaş etmeye başladım
oyyy maşallah manik ya artık kocaman oldunuz 43 cm sığmaz tabi kaburgalarınaSlm kızlar geçmişi okumadan hemen haber vereyim dedim.Bugün bebişimi gördüm 1750 gr olmuş 43 cm e ulaşmış gayet iyidi başaşağı dönmüş artık.Kaburgalarım tekmeleri yüzünden sızlıyormuş.Bi dahaki kontrolümüz ocağın ilk haftası nts ye de girecekmişim o zaman.Doktordan da kilo konusunda aferin aldım bu ay sadece 1 kilo almışım.Toplamda 7 kilo almış olduk böylece
yasem bu nda aynı bana da aynı şeyleri dedi doktor ama bakalım yarın ne diyecek gerçi sen benden öndesin..artık 43 lere ulaştılar ya maşallahbizde gittik doktoraa salı günü 1800 olmuşş 43 cm.maşallahhhama hala yan duruyo bizimki aşağısı bomboşşş suyum iyiymiş.rahim kanalım kapalıymış sıkı sıkıya erken doğum gözükmüyo şu anda dedii.
ohhh ne güzel kıstık boğazı şekerimizi düşürdük ben de artık sadece 2.saatleri ölçüyorumsedaaa maşallahh iyi götürdünn.haklısın ya bi yere oturmaya gidince kaçıyoo hepsii. sanki kıtlıktan çıkmış gibi insanın saldırası geliyo çaktırmadan ya yapıyomm .dahiliyeciye çıktım bende diyet işe yaramış düşmüş dedi artık haftada bir ölç dedi.
mama yiyip gelcem kızlar
slm kızlar.. eşim şehir dışında1 hafta 10 gün yok.. dün gitii .. bizde kızımla yalnızız... dün cicilerini yıkadım.. bugün hava kapalı.. nasıl kuruyacak bilmiyorum..
yarın bim de bebek uyku seti var kızlar.. 18.50 tl ye.. yatağın kenarlıkları falan yok.. yorgan,çarşaf, yastık kılıfı var sadece.. ilgilenenlere duyrulur...
canım çok geçmiş olsun.. allah acil şifa versin.. aman iyice dinlen..
canımmm,iyiki söyledin hakikaten bizim ilgimizden şişti dükkan
ben de gidicem de araştırmadım
eve net al sena öyle olur mu
kısmetse ben eylle kadar evde olacağım doğum iznim bir şekilde yaz tatilimle birleşiyor
bu aralar ben de araştırıyorum,we well olanından da çok memnunlar,ama hepsini araştıracağım
canım o zaman bebeği yatıracağın odalar arasındaki mesafeye yakın olanını al en iyisi
oyyy maşallah manik ya artık kocaman oldunuz 43 cm sığmaz tabi kaburgalarına
yasem bu nda aynı bana da aynı şeyleri dedi doktor ama bakalım yarın ne diyecek gerçi sen benden öndesin..artık 43 lere ulaştılar ya maşallah
ohhh ne güzel kıstık boğazı şekerimizi düşürdük ben de artık sadece 2.saatleri ölçüyorum
afiyet olsun canım
evet ya uçuk bir rakam.bide üstüne medartı aradım gittiğim merkez onlara sordum oda hastane kendi parasını alıyor doğumhane oda vs vs bizde doktor ve anestezistin parasını alıyoruz dedi.
ayy bide üstüne sizin sigortada limitiniz bitmiş demezmiii..naasııı yani yaaa.daha amniyosentez yaptığımızda 800 lira alınmasına rağmen 3800 limit kalmıştıı nasıl biter.dur ben bi müşteri hizmetlerini arayayımmm naptılar nettiler onca parayı
öyle doyurdukki karnımızı geldik şimdi çay içecez melocum hoşgeldin şekerim nasılsın
slm kızlar.. eşim şehir dışında1 hafta 10 gün yok.. dün gitii .. bizde kızımla yalnızız... dün cicilerini yıkadım.. bugün hava kapalı.. nasıl kuruyacak bilmiyorum..
yarın bim de bebek uyku seti var kızlar.. 18.50 tl ye.. yatağın kenarlıkları falan yok.. yorgan,çarşaf, yastık kılıfı var sadece.. ilgilenenlere duyrulur....
Ara canım ara bırakma peşini bir anda uçmuş gitmiş mi o kadar limit azda değilmiş hani.
ohhh afiyet olsun yarasın oğluşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?