Arkadaşlar bu akşam hastane çantamaı hazırlaycam hazırlayan bi arkadaş neler koydugunu yazabilirmi
merhaba kızlar
kontrolden geldim
oğluşumu tam göremedim öyle artık tek tek göstermiyor doktor zaten siyah beyaz baktık
ama olsun iyi olduğunu duymak çok iyi geliyor insana
duruşu normal dönmüş minik kuzum
kilosu 2183 gr çok büyümüş yaa insan böyle büyüdüğünü duyunca çok mutlu oluyor demekki iyi besliyorum diye düşünüyor
doktorum 10 gün ileride dedi 33+2 günlük çıktı normalde 32+4 günlük aslında
herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi böyle giderse kilosu toplu bebek olacak dedi doğumda 3500 ü geçer dedi hadi inşallah sıkıntısız geri kalan haftalarıda atlatırsam süper olur
doğumla ilgili birşey söylemedi ancak 38. haftada anlaşılır ne olacağı dedi haftada 1 gideceğim kontrole 1 hafta nst için diğer hafta kontrol için
haydi hayırlısı diyorum
kızlar ya bişi sorcam ben dün gece hiç uyuyamadım doğru düzgün oğlum acayip hareketliydi ama öle böle değil uykudan kalktım dahada yatırmadı bide arada sertleşmeler oldu çok korktum üstüne bide dalınca erken doğum yaptığımı gördüm ama nasıl ağlıyorum bebek için küvez aryıyoruz falan ayy çok fenaydı ya kalktığımda bile başım ağrıyodu okadar ağlamışım rüyada Allahım hayırlısıyla şu haftalar geçse bi 34ü atlatsak kasılmalar oldukça çok korktum doğum kasılmalarıda bu şekilde sertleşmlermiş ama sık sık biizmde sık oldu biraz ama sonra geçti Allaha şükür böle sertleşmeler yaşıyomusunuz sizdeee
Arkadaşlar bu akşam hastane çantamaı hazırlaycam hazırlayan bi arkadaş neler koydugunu yazabilirmi
maşallah
sen ööle düşün düşün bütün gün erken doğumları gece rüyanda başka ne görcen tabi.unut arkadaşım şu erken doğumu valla onunla yaşanırmı geçmek bilmez günler rahat ol.
GÜNAYDINNNN ben size birşey sormak istiyorum 1 haftadır çatı bölgemde ağrı var geceden beri daha şiddetli ve yatarken her wcye kalktığımda dönmeye çalıştığımda hem karnım hemde çatı bölgem ağrıdı şimdi karın ağrısı yok ama çatı bölgem ağrıyorr..
Sizdede böyle bir sorun varmı veya olabilir bir ağrımı yoksa korkmalımıyımmmmm
merhaba kızlar
kontrolden geldim
oğluşumu tam göremedim öyle artık tek tek göstermiyor doktor zaten siyah beyaz baktık
kilosu 2183 gr çok büyümüş yaa insan böyle büyüdüğünü duyunca çok mutlu oluyor demekki iyi besliyorum diye düşünüyor
herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi böyle giderse kilosu toplu bebek olacak dedi doğumda 3500 ü geçer dedi hadi inşallah sıkıntısız geri kalan haftalarıda atlatırsam süper olur
doğumla ilgili birşey söylemedi ancak 38. haftada anlaşılır ne olacağı dedi haftada 1 gideceğim kontrole 1 hafta nst için diğer hafta kontrol için
haydi hayırlısı diyorum
şaka maka az zamanımız kaldı
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
çalışabilir raporunu aldım 37. haftaya kadar özel hastaneden geçerli oluyor değilmi çalışabilir raporu illede devletten almaya gerek yok işyerinde bazıları devletten almışlar benide ikileme soktular aradım tekrar sordum hastaneye veriyoruz bir sıkıntı olmaz dediler bu prosüdür işleri ne kadar karışık oluyor yaaa
bu halimizle bu işlerle uğraşıyoruz birde
merhaba kızlar
kontrolden geldim
haydi hayırlısı diyorum
oğluşum karnı doyunca tepinmeye başladı yine
sanırım çok kuvvetli olacak belki zayıf olabilir ama kuvvetli olacağı kesin öyle tekmeler atıyorki yattığımda yataktayken eşim bile hissediyor.
bu aralar tepikler sertleşti sanırım.bende bazen fena tepik yumruk yiyiorum:)şimdi vursun sonra ben onun poposuna poposuna vurcam.
bu arada bişi sorcam kasılma olunca rahmin sadece bi kızmı kasılmaz dimi ben sağ üst tarafta bi sertlik hissediyorum sanırım kızım ayağı o :)))
onu bende hissediyorumm.sanırım biryerini dayıyorr.çünkü kısmii bir sertlik oluyorr.bu ay soracaktım doktora ama unuttum artık bidahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?