2011 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bu akşam hastane çantamaı hazırlaycam hazırlayan bi arkadaş neler koydugunu yazabilirmi

cnm be henzü hazırlamadım daha yıkancaklar ve çoğu eşyamız annemde getircek ama o gelene kaadar nolur nolmaz die bi tane çok aciliyet durumu içni çanta hazırlıcam inş gerek kalmazda
içine koycaklarım çok sınırlı ve en ihtiyaç şeyler yani fazla bişi yok bnm söleyebileceğim ama hazırlayan arkadşlar vardı onlar yazarlar ben şimdilik
unibaby yenidoğan mendilleri
5li hastane çıkışı
uzun kollu 2 tane çıtçıtlı badi
bi tane kadife tulum
bi tane altüst takım
bi tane iç zıbın
battaniye
bunları koyucam cnm
ama bu acil durum çantası :) esas olanı annemle hazırlıcaz inşş

maşallah canım tosuncuğa canım senin ticker 31+4 gözüküyo sen 32+4 müsün.
bu arada bebek ileri yada geri olması doğum tarihini değiştirmiyomuş sadece iri yada minyon oluyomuş bebişler.yani en başından beri sat la uyumluysa şimdi önce geçtiyse satı baz al ama en başından beri 1 hafta ödnyse sende erken dööllenmede olabilir.

sen ööle düşün düşün bütün gün erken doğumları gece rüyanda başka ne görcen tabi.unut arkadaşım şu erken doğumu valla onunla yaşanırmı geçmek bilmez günler rahat ol.

Arkadaşlar bu akşam hastane çantamaı hazırlaycam hazırlayan bi arkadaş neler koydugunu yazabilirmi

canım bununla ilgili bi topik var ona bak istersen herkes yazmış

uff evt yaaa ders oldu bana daha başka bi konuya bakmıcam bu kk daaa hiç bişi okumuyodum etkilenmiim die sadece dün işte prematüre bebkerli okudum al sana böle olduuu yok cnm yokkk bidaha bu tür şeyeri düşünmek yok Rabbim ne yazmışsa o olur zaten yiter yaaa

moonsun maşallah canım bebeğine ee 34 oluyosun yani ayy çok heyecanlı Allah hayırlı bi doğum nasip etsin inş

ben de dün hastanede erken doğum yapan bi kadınla tanıştım 32.haftada doğmuş bebiş küçücük el kadardı ayy içim fena oldu " kızım lütfen zamanından önce gelme" dedim düşünmemek lazım yaa
benim de rüyalarıma giriyodu artık düşünmüyorum daha çoook var diyorum

selam kızlarrr ben geldiiimmmm

sabah kurs vardı.bugün sunum yaptık.bende bebeğin anne karnında geçirdiği 9 ayı konu aldım onu anlattım annenin hissettiklerini bebeğin 9 ay geçirdiği evrimleri anlattım
herkes çok ilgiyle dinledi.çokda beğendiler 95 aldım

eve geldim yemeğimi yedim mutfağımı topladım geldim.

sakin gibi sanki burası nerelerde herkes

canım hepimizde var o sorun.doktorada sağlık ocağındaki hemşireyede sordum.ikiside aynı şeyi söyledi.bebek büyüdükçe baskı yapar normaldir dedi.çok yormayacaksın kendini dinleneceksin birde hareket et bol bol yürü.çünkü yattıkça oturdukça sanki daha çok acıyo gibime geliyo

canımm hoşgeldiinnn.kocaman olmuş bizim minik.maşallahh onaaa

şaka maka az zamanımız kaldı
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

vallahi öyle oldu.bak 30lu haftalara geldim bende.çok heyecanlı Allah hayırlısıyla sağlıkla zamanındda doğum yapmak nasip etsin hepimize

yok canım özelden de alabilirsin bu rapaoru 32. haftanın sonunda yada sonunda doğru veriyorlar haberin olsun.

kızlar eve yeni geldim ama karnım çooook aç yemeğimizi yiyeylim tekrar gelicez bebişimle şimdilik hoşçakalın

maşallah,gürbüz bir bebek gelecek ozamangerçekten nasıl mutlu oluyoruz onlar büyüdükçe

nasılsınız şubat annişleri? bebişleriniz nasıllar bugün? Hepinizin Cuma'sı mübarek olsun... biz bugün kızımla işe gelmeyecektik ama dünkü şeker ölçümümde tokluk şekerim çooook düşük çıktı o yüzden doktorum bugün tekrar ölçüm istedi mecbur bizde işe geldik yine... E tabi benim acımasız patronum boş durur mu bütün biriken işleri bitirme görevini verdi hemen :)
Şimdi haftasonu için plan yapıyordum... Sanırım Pazar günü baya işim olacak evde... Bebeğimin beşiğini koyacağım odayı düzenleyip çamaşırları yıkamaya başlayacağım.
Hepsini yıkayıp hastane için olanları ayırıp diğerlerini de hurçlara koyacağım tekrar toz almasınlar diye.

oğluşum karnı doyunca tepinmeye başladı yine

sanırım çok kuvvetli olacak belki zayıf olabilir ama kuvvetli olacağı kesin öyle tekmeler atıyorki yattığımda yataktayken eşim bile hissediyor.

oğluşum karnı doyunca tepinmeye başladı yine

sanırım çok kuvvetli olacak belki zayıf olabilir ama kuvvetli olacağı kesin öyle tekmeler atıyorki yattığımda yataktayken eşim bile hissediyor.

bu aralar tepikler sertleşti sanırım.bende bazen fena tepik yumruk yiyiorum:)şimdi vursun sonra ben onun poposuna poposuna vurcam.
bu arada bişi sorcam kasılma olunca rahmin sadece bi kızmı kasılmaz dimi ben sağ üst tarafta bi sertlik hissediyorum sanırım kızım ayağı o :)))

hoşgeldin gyshnky.

bende dün akşam saat 7de tv de pasta seyrettim.kanalı değiştim hemen.saat 8 oldu 9 oldu 10 oldu yoookk pasta aklımdan çıkmıyorrr

evdede tatlı niyetine hiiçç bişi yok.yemeyeyim diye almıyorum eşimin arkadaşı vardı bizde.tavla oynuyorlardı bende nesine nesine diyip duruyorm tatlı isticem yanii.

tatlısına oynayın yenilen alır gelir dedim.eşim eee senin şeker rejim nolcak dedi ayyy benim o an şekerim .çıktı sanırımm çıldırdımm yemişim şekerinide rejiminideee istiyorruuummm diye çırpınmaya başladım valla artık kendimi kaybettim yani.neyse saat 10 falandı çıktılar pastaneden bana pasta aldılar geldiler yedimm afiyetle bildiğiniz krize girdimm resmen..

onu bende hissediyorumm.sanırım biryerini dayıyorr.çünkü kısmii bir sertlik oluyorr.bu ay soracaktım doktora ama unuttum artık bidahakine.

onu bende hissediyorumm.sanırım biryerini dayıyorr.çünkü kısmii bir sertlik oluyorr.bu ay soracaktım doktora ama unuttum artık bidahakine.

ben salı günü sorayım bari ama bi taraftan kasıl olmaz sanırım.bu arada senin kontroller ne kadar zamanda artık kısaldımı görüş günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…