2011 Şubat Anneleri

ben salı günü sorayım bari ama bi taraftan kasıl olmaz sanırım.bu arada senin kontroller ne kadar zamanda artık kısaldımı görüş günleri

sıradaki kontrolde 1 ay sonra.ondan sonra artık görüşmelerimizi sıklaştıracağız dedi doktor.ocaktan sonra başlayacak 15 de birler.ya aslında ben tam bilmiyorum ya kasılma ne nasıl oluyorr falan diyee tam anlamıyorummu acaba diyorumm

ama şu bacak arasındaki ağrı zorluyo beni mesela uzanıyorum şuanda koltukta doğrulurken felan öyle acıkıyokii sanki yırtılmışta acıyo gibi.başlarda kemikler acıyodu şimdide derim acıyo sankiii.

canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah toplu olacak kesin
hangi haftayı baz alıcan onu bilemedim bende valla
kızlar teşekkürler

gözdeati yanlış yazmışım normalde 31+4 günlüktü bugün 33+2 günlük çıktı. 10 gün ileride çıktı bencede sat alınmalı aslında sonuçta bebek ölçümlerine göre büyük çıkıyor ama doğum sata göre oluyor

ay alemsin yaaa ama cidden öyle biliyormusun bende evde talı felan varsa yemeyeceğim diyorum ama o aklımdan çıkmıyor onu yiyene kadar varya böyle işkence çekiyorum resmen yiyince ne oluyor işte tatmin oluyorum sadece kesmiyor ki yedimmi yedim o kadar varya bu bebişiler anne karnında istediklerini yaptırıyorlar görüyormusun birde çıkınca neler neler isteyecekler de bizde tıpış tıpış yapacağız anlaşılan (normalde çocugun her istediği yapılmaz görüşünde olanlardanım çok şımartma taraftarı değilim ama tüm anne arkadaşlarım seninde olsun görüşürüz o zamana biz seni eleştireceğiz diyorlar sanırım öyle olacak bende o gruba dahil olacağım şimdidedn belli)

Gözünaydın canım,artık tam manasıyla göremesekte bebişleri iyi olduklarını bilmek ve doktordan bunun teyidini almak çok güzel oluyor... Benim kızımda geçen kontrolde 2 hafta öndeydi.29+0 idim 31+5 gözüküyordu... Bu ileride olmaları doğum tarihini etkilemez dedi doktorum.En azından şimdi net bişey diyemem dedi.Bu şekilde devam ederse etkileyebilir tabiiki ama bazı haftalar ileride bazı haftalar geride kalabilirmiş bebişler... Sanırım Şubat bebişleri hem biraz sabırsızlar hemde tombik olacaklar. Benim kızımda haftasına göre 1500lerde olması gerekirken 1810gr'dı . Biraz tombiş bebek daha güzel sevilir,ele avuca gelir.

Valla ben tatlıdan yana sıkı bir diyet içinde değilim... ara ara akşamları kazandibi yiyorum :) yada supangle. Eğer yemezsem daha kötü çünkü aynen seninki gibi aklımdan çıkmıyor ve direnirsem uyutmuyor da. Sürekli ağzım aklımdaki o şeyin tadını arıyor...bende gece 12'de tatlı aldırmıştım eşime :)
Bizim kızlar şeker gibi olacaklar bu gidişle.

dün bayındır hastanesi doğum fiyatlarıyla ilgili soruma cevap verince hemen bir mail daha attım.sordum işte doğumda hastane bebeğe bez kıyafet falan sağlıyormu yoksa bizmi getiricez diye.çünkü bazı arkadaşlar hastanenin temin ettiğini falan söylemişlerdi.bayındırın öyle bir hizmeti yokmuş bu ihtiyaçlar hastalarımız tarafından karşılanmaktadır dediler

öğrendiğim iyi oldu artık ona göre giderim bende

merhaba arkadaşlar nasılsınız?akşamdan beri bu site beni resmen fıtık etti eşim nöbetteydi burda takılırım diye düşünüyordum ama ne mümkün............................................................
moonsun bebişini görmüşsün maşallah kocaman olmuşşş oğluşun...
kızlar benimde zaman zaman karnımın bir tarafı sertleşitor sonra normale dönüyor ama hiç ağrı falan olmuyor herhalde normaldir diye düşünüyorumm inş öyledir.....
biz bugün biberonla emzik alalım diye düşünüyoruz...bu emziklerde falan damaklı olanlar mı yoksa silikon mu ne oluyo onlar mı daha iyi oluyor bilginiz var mı?
dün gece kızım 2 ye kadar uyutmadı beni kıpır kıpırrdı canımmm benimm çok özledimm prensesimiiii

benımde tatlıdan zıyade cıkolataya duskunlugum arttı frenleyemıyorum bır turlu

bende anlaymıyorum bazen kasılmamı yoksa içimde dönüyomu bazen dönerken de kasılma gibi gerliliyorum çünkü.ayy canım çok uzunmuş yaa benim artık 10 günde 1e düştü çok mutluyum:))bu gittiğimde bende artık sezeryan tarihini netleştirmek istiyorum malum kimse yok burda ona göre gelcek insanlarda ha diyince olmaz dimi ama.benim 38 22 ocakta doluyo ama drumun ameliyat günü perşemebleri sanırım 27 ocak olcak ama bakalım ne diyck.

maşallah canım gerçekten tosuncuk olcak sanırım senin miniş sağlıklı olsunlarda.bu arada 1 kiloyu görene kadar epy uğraştık ama 2li kilolara hemen geldi ufaklıklar bakalım bizzimki ne kadar olmuş bu hafta.en son 1.5 tu ama ben 3 haftadır hiç kilo almadım bakalım

canım aslında bu emzik mevzuu tamamen bebeğe bağlıı.biz seçemiyoruz valla onlar hangisini istiyorsa onu alıyorlar.yada hiiç ağzına sürmeyende oluyor.

ben bebedorun damaklısını aldım.şuan pahalı bişi almak istemedim çünkü oğluşum hangisini seçer bilemiyorum.bi deniyeceğimm alırsa ne ala almazsa artık tek tek deniyecem.kimisi pahalı emziği emmez bakkaldaki 1 liralık emziği emer kimisi tam tersi
ama ben aventin emziği ile ilgili güzel şeyler duydumm.kullananlar memnunmuş

anladım canım bende öyle duymuştumda yanımızda bulunsun bi tane olmazsa bende uygun bişi alıyımm şimdilk.....

Bayındırda mı doğum yapacaksın canım? ne kadar fiyat verdiler ve pakete neler dahil? bide orada mı muayene oluyorsun yoksa doktorun dışarıdan mı gelecek doğuma?

ben de bebeğim 1 hafta önden gittiği için 32 .hafta raporumu salı günü aldım.
SGK ile anlaşmalı özel bir hastaneden ya da devlet hastanelerinden alabiliyosun. rapor için illa ki devlet hstanesine gitmen şart değil.
raporunu SGK ile anlaşmalı özel bir hastaneden de alabilirsin.

ay ne güzel yaa sormuşsun valla ne güzel iyi öğrendiğin iyi olmuş

canım ben bunu aldım artık ilk başta bunu veririrz daha sonra ne alırız bilemem bir tane aldım şimdilik
Physio Yalancı Emzik

Bayındırda mı doğum yapacaksın canım? ne kadar fiyat verdiler ve pakete neler dahil? bide orada mı muayene oluyorsun yoksa doktorun dışarıdan mı gelecek doğuma?

ben medarta gidiyorum kontrollere.haluk beye oda güven yada bayındırla anlaşmamız var dedi ben bayındırı seçtim

doktorum ve anestezistle gidicez doğıuma bayındırda ücret için mail attım cevapta şunu dediler

Doğum paket ücretimiz 3500,00 TL’dir. Normal doğumda 1 gün, sezeryan doğumda 2 gün tek yataklı odada kalış, ilaç, malzeme, doktor ücreti, bebeğin ilk muayenesi, kan grubu ve aşısı paket ücrete dahildir.

sonra medartı aradım onada sordum bu ücreti sizemi ödicez bayındıramı diye.oda bayındır işte yaptıklarının parasını alacak yani odanın doğumhanenin bebeğin muayenesinin bizde doktorun parasını alıcaz dedi

maşallah canım hadi gözün aydın bebişlerimiz büyüyorlar yaşasın
sağol fatmacım maşallahlarına.Hiç alınma canım bende yaşıyorum aynı durumu ara sıra ama benimde cevap veremediklerim oluyor.Artık hamileliğin sonlarına yaklaşık herkesin derdi sıkıntısı var ben bile bazen geçmişi okumak istemiyorum yorum yapamıyorum o yüzden bana yapılmadığındada alınmıyorum.Hamişin derdinden hamiş anlar değil mi? Ama merak etme ben her yazdığını okuyorum cevaplayamasamda.Bak istesen sor bişiy hemen cevap vereyim sınav yap beni

evet nurcum nişandan sonra bayağı müddet olabiliyormuş bencede en önemli gösterge suyun gelmesi ve sancıların sıklığı çok telaşa kapılmamak lazım özelikle ilk doğumlar öyle hemen oluvermiyor.Yalnız benim anlamadığım konu hani şu gizli saklı hamile kalanlar var ya hep duduyoruz işte tuvalette doğurdu filan nası beceriyolar anlamıyorum.O kadar sancıyı kimseye çaktırmadan nasıl çekiyon doğumun anladığını nerden biliyonda tuvalete koşuyon ve tek başına nasıl doğuruyon.Eşime diyorum tuvalette var bi keramet bendemi tuvalete kapatsam kendimi nedir töbe töbe...

kızlar ben su 32. hafta ıcın hastanemı aradım sgkyla anlasmanız var mı dıye yok dedı yanı ben sımdı raporu doktorumdan alamıycakmıyım pekı herhangı anlasmalı bı hastaneden kendı drum dısında bırınden alabılecekmıyım?

ayy sevinnçç süper olmuş ikisideee.valla sepeti ne güzel yapmışsınn yaaa hazırlar gibi olmuşş

şu kapı süsünü bi şablonlamı kesiyosunuz o bebek arabası şeklini vermek için

çok çok güzel eline sağlıkkk

arkadaşlar doğum yapacağınız hastanelerin yenidoğan ünitesininn olup olmadığını soruyormusunuz?ya benim aklım çok karışıyor bu konudaa bizim hastanede sanırım yokmuşşş ama ben doktorumdann çok memnunum çok büyük bi eksiklik mi sizce,;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…