kızlar yaptığım sepet ve kapı süsü (tabiki eklemeyi becerebildiysek)
Eki Görüntüle 113409 Eki Görüntüle 113405 Eki Görüntüle 113410 Eki Görüntüle 113407 Eki Görüntüle 113406 Eki Görüntüle 113408 Eki Görüntüle 113404
ben medarta gidiyorum kontrollere.haluk beye oda güven yada bayındırla anlaşmamız var dedi ben bayındırı seçtim
doktorum ve anestezistle gidicez doğıuma bayındırda ücret için mail attım cevapta şunu dediler
Doğum paket ücretimiz 3500,00 TL’dir. Normal doğumda 1 gün, sezeryan doğumda 2 gün tek yataklı odada kalış, ilaç, malzeme, doktor ücreti, bebeğin ilk muayenesi, kan grubu ve aşısı paket ücrete dahildir.
sonra medartı aradım onada sordum bu ücreti sizemi ödicez bayındıramı diye.oda bayındır işte yaptıklarının parasını alacak yani odanın doğumhanenin bebeğin muayenesinin bizde doktorun parasını alıcaz dedi
kızlar yaptığım sepet ve kapı süsü (tabiki eklemeyi becerebildiysek) [/QUOTE ]
ellerine sağlık canım.. çok güzel olmuş
Şimdi bende aynı durumda sayılırım canım... Bende Lina'da muayene oluyorum ve doğumu doktorumun yapmasını istiyorum... Benim doktorum da birçok özel hastane ile anlaşmalı yani doğuma gelebiliyor.Her hastane için farklı tabi fiyatlar. Ben Önce Akay düşünmüştüm.Akay'ı aradığımda eğer doktorunuz dışarıdan gelecekse onların verdiği fiyat geçerlidir dedi.Daha sonra doktorumla görüşünce HRS'yi öenerdi hem yoğun bakımı var hemde daha yeni ve lüks bir hastane diye.Benimde doğuma doktorum kendi ekibi ile gelecek ve HRS'nin sahibi ile görüşürüm onlar biraz indirirler bende kendi ücretimden indirim yaparım 2200'e falan ayarlarız dedi.
Eğer bu doktorun Güven'e de geliyorsa Güven hastanesini tercih et derim.. Arkadaşım geçen yıl Ekim ayında orada doğum yaptı ve gayet memnun kaldı.Ondan önce de Akay'da doğum yapmıştı ve kıyaslama şansı oldu.
Ayrıca Bayındır çok yüksek bir ücret söylemiş.Ya doktorun çok fazla para alıyor yada Bayındır ile pazarlığa oturmanız lazım... Çünkü daha yeni müşterimizin eşi doğum yaptı orada onlara da önce 3000 lerde fiyat vermişler ama pazarlık yapınca fiyat baya bi düşmüş.bize de tembih etmişti mutlaka pazarlık yapın tutturabildiklerine fiyat sallıyorlar diye.
arkadaşlar doğum yapacağınız hastanelerin yenidoğan ünitesininn olup olmadığını soruyormusunuz?ya benim aklım çok karışıyor bu konudaa bizim hastanede sanırım yokmuşşş ama ben doktorumdann çok memnunum çok büyük bi eksiklik mi sizce,;?
Canım çok güzel olmuş ikiside. Ellerine sağlık.kızlar yaptığım sepet ve kapı süsü (tabiki eklemeyi becerebildiysek)
Eki Görüntüle 113409 Eki Görüntüle 113405 Eki Görüntüle 113410 Eki Görüntüle 113407 Eki Görüntüle 113406 Eki Görüntüle 113408 Eki Görüntüle 113404
Nurcum ben sormuştum ve var demişlerdi. Ben öncelikle bunu dikkate almıştım. kızım 35 haftalık doğmuştu ve küvezde kaldı 4 gün. Bu yüzden hastane seçerken sormuştum.arkadaşlar doğum yapacağınız hastanelerin yenidoğan ünitesininn olup olmadığını soruyormusunuz?ya benim aklım çok karışıyor bu konudaa bizim hastanede sanırım yokmuşşş ama ben doktorumdann çok memnunum çok büyük bi eksiklik mi sizce,;?
teşekkürler arkadaşlarr.beğendiğinize sevindim vallaa.uğraştığıma değmiş yani
nur_45 çoğu özel hastanede yoğun bakım ünitesi olmuyor.koskoca izmirde 2 özelde var.ben doktoruma sordum önemli bişi olursa hemen bi çare bulunur diyor.(ha çok küçük olursa zaten özeller riskli doğumu almıyo devlet hastanesine gönderiyo )32.haftadan önce mesela
imp kemeraltından hisarönünün arka tarafından aldım.deniz boncuk diye bi yer var orda her çeşit şey var zor çıktım valla
bu ürünler ve 100 kişilik şeker malzemesini toplam 60 tl verdim. daha da 2 mt aldığım satenden 1 mt si duruyor.daha yastığını yapcam kenar süsüm bitti
arkadaşlar doğum yapacağınız hastanelerin yenidoğan ünitesininn olup olmadığını soruyormusunuz?ya benim aklım çok karışıyor bu konudaa bizim hastanede sanırım yokmuşşş ama ben doktorumdann çok memnunum çok büyük bi eksiklik mi sizce,;?
Bayındır Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi hastanenin birinci katında Yoğun bakımlar Bölümünün içinde yer almakta olup deneyimli doktor, hemşire ve yeterli altyapısı ile tam donanımlı olarak 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Yenidoğan sağlıklı bebekler ise 2.katta bulunan Kadın-Doğum Servisinde annelerinin yanında izlenmektedir.
Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde iki neonatalog, dört pediatri uzmanı ve deneyimli yeni doğan hemşireleri çalışmakta, ünite üç açık yatak, biri ventilatörlü transport olmak üzere dört küvöz, iki solunum cihazı, altı monitör ve dört adet fototerapi ile hizmet vermektedir. Monitörler ile hastaların hayati fonksiyonları hasta başında izlenebilmektedir.
Ünitede erken doğduğu için akciğerleri yeterli oranda gelişmeyen bebeklere surfaktan tedavisi uygulanmakta ve suni solunum cihazlarından faydalanılmaktadır. Bunu yanında gerekli durumlarda portatif röntgen cihazı, ultrason cihazı ekokardiyografi cihazları ile bebeklere yatak başı röntgen filmi ve ekokardiyografi incelemeleri yapılabilmektedir. Ayrıca pediatrik cerrahi, kardiyoloji, nöroloji ve oftalmoloji bölümleri ile işbirliği içerisinde çalışılmaktadır.
Hastanede gerçekleşen kendiliğinden vajinal yol veya sezeeryan ile olan bütün doğumlara yenidoğan uzmanı ve deneyimli bir hemşire girmekte, bebeğe gerekli olan ilk bakım ve canlandırma işlemini gerçekleştirmektedir. Doğum sonrası ise bebek hemen anne yanına verilerek emzirmeye en kısa zamanda başlanmaktadır.
Kadın-Doğum servisinde anne ve bebekler aynı odada (rooming-in) izlenmektedir. Anneler anne sütünün önemi konusunda bilgilendirilmekte ve servisteki deneyimli hemşireler tarafından emzirme teknikleri açısından desteklenmektedir. Bebekler taburcu olurken annelere emzirme, anne sütü ile beslenme ve bebek bakımı hakkında eğitim verilmektedir. Takiplerinde bebekler doğuştan metabolik hastalıkları tarama testi (fenilketonüri, hipotiroid), sarılık testi, doğuştan kalça çıkığı ve işitme testi ile değerlendirilmektedir. Büyüme, gelişme, beslenme ve aşılama için devam eden takipleri çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümünde yapılmaktadır.
valla canım evde beyaz köpüklerin varsa büyük onlar kalın oluyor yaa 1 seferde o şekli kessen kalınlığı yeter.ama ben bulamadım köpük. Bende evde sarı kartonlardan buldum (kitaplık almıştık ona sarmışlar) sonra bi tane borcam tepsisi buldum onun ebatlarında kestim.tabi bu kartonlar ince olduğu için 3-4 tame aynısından kestim.sonra ortasını bulup puset şeklinde şekil verdim sonra da koli bantıyla yapıştırdım.ayrıca o küçük daireleride öyle yaptım.daha sonra satenle kaplayıp süsledim bu kadar
kızlar yaptığım sepet ve kapı süsü (tabiki eklemeyi becerebildiysek)
çalışabilir raporu sgk ile anlaşmalı özel hastaneden veya devlet hastanesinden alabilirmişsin canım bende özel hastaneden aldım ama bizim hastanenein anlaşmaıs var o açıdankızlar ben su 32. hafta ıcın hastanemı aradım sgkyla anlasmanız var mı dıye yok dedı yanı ben sımdı raporu doktorumdan alamıycakmıyım pekı herhangı anlasmalı bı hastaneden kendı drum dısında bırınden alabılecekmıyım?
teşekkürler arkadaşlarr.beğendiğinize sevindim vallaa.uğraştığıma değmiş yani
nur_45 çoğu özel hastanede yoğun bakım ünitesi olmuyor.koskoca izmirde 2 özelde var.ben doktoruma sordum önemli bişi olursa hemen bi çare bulunur diyor.(ha çok küçük olursa zaten özeller riskli doğumu almıyo devlet hastanesine gönderiyo )32.haftadan önce mesela
imp kemeraltından hisarönünün arka tarafından aldım.deniz boncuk diye bi yer var orda her çeşit şey var zor çıktım valla
bu ürünler ve 100 kişilik şeker malzemesini toplam 60 tl verdim. daha da 2 mt aldığım satenden 1 mt si duruyor.daha yastığını yapcam kenar süsüm bitti
canım kapı süsüne koyduğun tül böle parlak ve sık işlenmiş yumuşak bi tül değilmi
kızlar kaç gündür sizi takip edemiyorum işler o kadar karıştıki sistem değişiyo gelen giden ofisimiz değişiyo elektirikçi güvenlikçi laminantçı curcuna burası inş hepiniz iyisinizdir çok özledim sizinle konuşamayı
canım kapı süsüne koyduğun tül böle parlak ve sık işlenmiş yumuşak bi tül değilmi
kızlar kaç gündür sizi takip edemiyorum işler o kadar karıştıki sistem değişiyo gelen giden ofisimiz değişiyo elektirikçi güvenlikçi laminantçı curcuna burası inş hepiniz iyisinizdir çok özledim sizinle konuşamayı
normal sık tül canım aşağısına sarkıttığımı soruyorsan.kenarlarına sardığımı diyorsan kendinden fırfırlı küpür diye aldım tam adını bilmiyorum.
biz iyiyiz canım sen yoğunluktan kendini unuttun.bizi unutmuyorsunnhiç konuşamıyoruz naptın eksikleri halletinmi prenses nasıll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?