ay canım çok geçmiş olsunn inşş kötü bişi çıkmazz duaedelim bol bol...serlam kızlar ben geldim
markete gittim yemeklik bişiler aldım koydum ocağa.rüyamda gazoz görmüştümya onuda aldım ama yarısını içebildimm öggg ağzımın içi hep tatlı oldu rüyamda tadı daha güzeldineyse içmedim demem
az önce ablam aradı acayipp üzüldümm.rahatsızdı zaten.doktor ankaraya sevketmiş kolposkopi yapılması lazım ünv. yada araştırma hastanesinde demiş.çıkan mikrop rahim kanserine kadar götürebilen birşeymiş.seside çok iyi gelmiyordu. malıum babamızıda kanserden kaybettik.içim bi tuhaf olduuu...moralim bozuldu
kızlar size bişey sorcam bebeklere aldıgınız battaniyeleri yıkadınız degilmi bu kadife gibi olan battanİye yün battaniye falan almıştım ama kötümü olur yıkayınca aynı hali duruyormu acaba ? kafam karıştı ne yapsam ??:93:
serlam kızlar ben geldim
markete gittim yemeklik bişiler aldım koydum ocağa.rüyamda gazoz görmüştümya onuda aldım ama yarısını içebildimm öggg ağzımın içi hep tatlı oldu rüyamda tadı daha güzeldineyse içmedim demem
az önce ablam aradı acayipp üzüldümm.rahatsızdı zaten.doktor ankaraya sevketmiş kolposkopi yapılması lazım ünv. yada araştırma hastanesinde demiş.çıkan mikrop rahim kanserine kadar götürebilen birşeymiş.seside çok iyi gelmiyordu. malıum babamızıda kanserden kaybettik.içim bi tuhaf olduuu...moralim bozuldu
uff kızlar yaa ben bi salaklık yapmışım iannmıyorum kendime yaaaaaaaaaaa
çağlayana verdiğim numara yanlış yazmışım vee ben adrese teslim değil kargodan alıcaktım hediyemi
kısacası karıştı işler yani kargoya gelsede paketim beni arayamıyacaklar haberim olmıcak yani bide şimdi aradım adıma paket varmı diye adam diyoki nerden gelicekti kaldım ölee dedim yeri belli değil ay gülsemmi ağlasammı ya bana yollıyan arkdaş biliyorum süprizin bozulmasını istemiyoduk ama özelden yazarsa lütfen çağlayan burda değil karıştı nasılsa hediyeler gönderildi yada gönderilecek az kladı eğer şuanda online ise arkadaşımdan rica ediyorum özele yazabilrmii
kızlarrr yazımı gördünüzmüüü balık hafızamla işleri karıştırmışım ya bnm gibi herşeyi nutan varmı ev telini cep telini karıştırannoldu bana yaa
uff kızlar yaa ben bi salaklık yapmışım iannmıyorum kendime yaaaaaaaaaaa
çağlayana verdiğim numara yanlış yazmışım vee ben adrese teslim değil kargodan alıcaktım hediyemi
kısacası karıştı işler yani kargoya gelsede paketim beni arayamıyacaklar haberim olmıcak yani bide şimdi aradım adıma paket varmı diye adam diyoki nerden gelicekti kaldım ölee dedim yeri belli değil ay gülsemmi ağlasammı ya bana yollıyan arkdaş biliyorum süprizin bozulmasını istemiyoduk ama özelden yazarsa lütfen çağlayan burda değil karıştı nasılsa hediyeler gönderildi yada gönderilecek az kladı eğer şuanda online ise arkadaşımdan rica ediyorum özele yazabilrmii
ayyy kıyamam ben sanaaaa..merak etme halledilirr.arkadaş bugün yarın burdan çıkmazsa çağlayanı ararız cepten illa süpriz bozulmasın dersek ben ararım ulaşırız arkadaşa doğru numarayı veririzzz sen strese girme yeterki
ben de oxxo nun ürünlerine bakıyodum ayyy yine onları giyebilecekmiyim sanki hep böyle kalcakmışım gibi geliyoo :97:
giycez giycez alalım minişlerimizi kucağımıza ondan sonra hep berbaer zayıflıycaz burda
İyi akşamlar kızlar
Çok kötü ani stres dolu bir gün geçirdim
Sabah okulda ilk ders bir öğretmen arkadaşla idareci arasında kavga çıktı
öğretmen cinnet geçirdi müdür yardımcısına bıçak çekmiş
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum
Geçmişi okuyacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?