2011 Şubat Anneleri

ay canım çok geçmiş olsunn inşş kötü bişi çıkmazz duaedelim bol bol...

ben dün akşam yıkadımm hüçç bişi olmadı canım

cnm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişi çıkmaz güzel düşün güzel olsun moralini bozma Allah şifa versin

kızlarrr yazımı gördünüzmüüü balık hafızamla işleri karıştırmışım ya bnm gibi herşeyi nutan varmı ev telini cep telini karıştıran noldu bana yaa

:84::84::84:
çağlayanda izinli artık nolcakkkk

kızlarrr yazımı gördünüzmüüü balık hafızamla işleri karıştırmışım ya bnm gibi herşeyi nutan varmı ev telini cep telini karıştıran noldu bana yaa

ayyy kıyamam ben sanaaaa..merak etme halledilirr.arkadaş bugün yarın burdan çıkmazsa çağlayanı ararız cepten illa süpriz bozulmasın dersek ben ararım ulaşırız arkadaşa doğru numarayı veririzzz sen strese girme yeterki

canım sen bana numaranı yaz ben çağlayana ulaştırırım hem sorarım sana hediye alacak olan kimmiş onda da yeni numaranı msj atarım böylece süpriz bozulmaz

ay bizim hediyemizz geldiii fatma teyzemizee çokkk teşekkür ediyoruz...bize çok güzel şeyler göndermiş fotolarını hemen eklicez mi yoksa beklicez mii

sagolun kızlar ayy battaniyeler öyle güzel güzel durunca yıkansa bozulurmu diye endişelendim iyi bende rahatlıkla yıkarım artık

cnm bnm çok saol yaa o değil kargoya geldiğinde paketin üzerinde yazan numara ev ve cep karışık düşünsene birbirine katmıım resmen arayıp sporuncada nerden gelcek kim göndericek falan dedi tabi bende çıt yok sipriz falan dedim ama saçmaladım

yaa biz sona yaklaştıkça arıza veriyoruz yaa sanırım sitede ondan arıza verip duruyo ayy ne gıcık şey yaaa

ben de oxxo nun ürünlerine bakıyodum ayyy yine onları giyebilecekmiyim sanki hep böyle kalcakmışım gibi geliyoo :97:

ben de oxxo nun ürünlerine bakıyodum ayyy yine onları giyebilecekmiyim sanki hep böyle kalcakmışım gibi geliyoo :97:

giycez giycez alalım minişlerimizi kucağımıza ondan sonra hep berbaer zayıflıycaz burda

giycez giycez alalım minişlerimizi kucağımıza ondan sonra hep berbaer zayıflıycaz burda

evet burda artık kilo verme tickerlarıyla takılırız ayyyy hayır ya ben kızımın yaşı thickerını koyarım pamuğumun büyüdüğünü düşünmek ne güzeell

İyi akşamlar kızlar
Çok kötü ani stres dolu bir gün geçirdim
Sabah okulda ilk ders bir öğretmen arkadaşla idareci arasında kavga çıktı
öğretmen cinnet geçirdi müdür yardımcısına bıçak çekmiş
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum

Geçmişi okuyacağım şimdi

valla kiloyu pek takmıyorum çünkü zaten hep kiloluydum hatta ben 90 ları geçerim diye plan yapıyodum ve 7 kilo almış olmak benim için mucize olunca bende hiiç ttakmıyorum.drumda takmıyo pek benim kiloları :)
bende kızçemin yaşını koyabilirim o yüzden :)

ayy canım geçmiş olsun ööle bi imkanın varsa olaylar yatışana kadar evde kal hem sinirlein de düzelir biraz

bu arada fatma bugün gitti kardeşim senin aldığın kapı süsünden almak için beyazı yine bitmiş yaaa( artık doğuma kadar gitcek gelcekler sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…