Herkese selam kızlar.Çağlayan seni yakalamışken hemen söyleyeyim bugün 32. hafta raporumu almaya gittim hasta yatış bölümünede uğrayıp doğum fiyatlarını sordum.Normal 400,sezeryan 450 dediler.Bu fiyatlara normal dğumda 1 gün, sezeryanda 2 gün oda kalış parasıda dahilmiş.Eğer refakatçi kalacaksa yemesi içmesi dahil 30 tl imiş günlüğü.Odalar tek kişilikmiş. Birde normal doğumu epiduralli istersen artı 300 tl de epidural parası veriyormuşsun.Diğerleri tamamda şu epidurali abartmışlar bence sigorta karşılamıyormuş sözde.
canım geçmiş olsun bende öyleyim kaburgamın altındaki sıkıntı beni delirtecek
sagolun kızlar tekrarlarsa gitcem dr a ama suan iyiyim
böyle korkular başladı çevremizde ki insanları dinlemeyelim kızlar hepsi günümüz yaklaştıkça
ters ters konusuyorlar canım sıkılıyor... bu korkuyla beklemekte çok kötüü..(
sağlıkla inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alacağız...
hamile olup ders çalışmak ev işleri yapmak cart curt bebegini düşünmek
çok zorlanıyorumm ve bunalıyorum bagırmak istiyorummm bennn yaa
Melocum geçmiş olsunn şimdi hala aynımı sıkıntın
şimdi 2.saat tokluğuma baktım 100 çıktı :26:
Canım sen çok bunalmışsın,ama rahatlamaya çalış bi şekilde çünkü senin stresin ağrılarını tetikler bende kanamam olduğunda resmen psikolojim bozulmuştu,hocamla konuştum iinanırmısın kanamam durdu bel ağrım gitti,yürüme zorluğum gitti,sıkıcaz dişimizi ama doktoruna tekrar ağrı olmadan danış derim ben,,Allah hepimize zamanında sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
kızlar bunu gormusmuydunuz??
sızce bu gercekmı?
mustelayı bende çok düşündüm canım ama sonra bübchen aldım bunun bir sebebi yok mustela için çok iyi diyorlar ama biz öle alışverişe çıkmıştık bübchen aldık....slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?
maşallah oğluşuna kocaman olmuş...şu can dostun keşke seni bıraksada sende rahat etsen artık...neyse sağlıklı olunda...selammmm ben geldimm nasılsınızz
bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer
çağlayancımmmmüdüren şok etmiş sen dahil hepimizi çok sevindim iyice dinlenirsinn bu fırsattan istifadse
burcuuukağancık iyileşmiş sonunda çok sevindim umarım birdaha hastalanmaz yakışıklı kuzu
geçmiş olsun canım...bebişler büyüdükçe bizim sıkıntılarda büyüyo neyseki az kaldı biraz daha sabır...kızlar geceden beri sanırım sağ kaburgamın altında ayak var ve sıkıştırıyor beni ne yatabiliyor ne uyuyabiliyorum.çok kötüyüm:26:
ne yapsam bilemedim ama ayak olduğuna eminim.çünkü tam çapraz tarafında kafası var
arkadaşım hiç yağ kullanmamış eski usul zeytinyağı kullanmışş çokta memnun olduklarını söyledi...evet sanırım ben de öyle yapıcam ztn 500ml lik ambalajlarda satılıyo dier setlerin tüm ürünlerini toplasan ancak 500 ml ediyo en azından katkısız fln olur hem de daha uzun süre gider. bi de ben bebe yağı almak istemiyorum pek,onun yerine vücut sütü nemlendirici krem gibi bişiy alıyım diorum hangisi daha mantıklı dersiniz?
gece uykuları gerçekten artık zorlaştı hepimiz için sanırım vücutlarımız alıştırma yapıyo ilerisi için...Merhaba kızlar
ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde
bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar
bir sancı uyandımm...
şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü(
valla en güzeli benimki sanırım :) ölçmek yok stres yok :) tabi benim sınırda çıktığı için bu kadar rahatım siz bana bakmayın kızlar :)
mustelayı bende çok düşündüm canım ama sonra bübchen aldım bunun bir sebebi yok mustela için çok iyi diyorlar ama biz öle alışverişe çıkmıştık bübchen aldık....
maşallah oğluşuna kocaman olmuş...şu can dostun keşke seni bıraksada sende rahat etsen artık...neyse sağlıklı olunda...
geçmiş olsun canım...bebişler büyüdükçe bizim sıkıntılarda büyüyo neyseki az kaldı biraz daha sabır...
arkadaşım hiç yağ kullanmamış eski usul zeytinyağı kullanmışş çokta memnun olduklarını söyledi...
gece uykuları gerçekten artık zorlaştı hepimiz için sanırım vücutlarımız alıştırma yapıyo ilerisi için...
benimde sınırda çıkmıştı canım ama doktora giderken kilodan fırça yicem die ödüm kopuo
selammmm ben geldimm nasılsınızz
bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer
maşallah oğluşuna sanada geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut sürekli
saol canım bebişe sıkıntı yaratmasında ben razıyım malesef iltihabın çok yan etkileri var en önemlisi erken doğum sonra gelişim geriliği gibi gibi birsürü şey saydı doktor umarım bunların hiç biri olmaz bebişimiz zamanında sağlıkla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?