2011 Şubat Anneleri

mavi cim çok geçmiş olsun
zaman geçtikçe bende korku arttı ALLAHIM CÜMLEMİZİN BEBEĞİNİ KORU YARABBİM SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA VER.

amanın burası ne kadar ucuz dier illere göre ya.. burda epiduralli özel odalı fln toplam 375 tl ödeyip çıkıyosun walla. eşimin arkadaşının eşi doğum yapptı yeni epidural+spinal tek kişiilk odada 2 gece kaldı 375tl verdiler.

slm kızlar ben geldim hava o kadar kötü ki ıslandım geldim hiç gezme havası da değildi

çağlayancım gözünaydın izin vermiş seninki ama tabiiki vınn almadan olmazz!!

mavicim bi dr a gitseydin yada arasaydın erken doğum riskin varmıydı?

sagolun kızlar tekrarlarsa gitcem dr a ama suan iyiyim

böyle korkular başladı çevremizde ki insanları dinlemeyelim kızlar hepsi günümüz yaklaştıkça

ters ters konusuyorlar canım sıkılıyor... bu korkuyla beklemekte çok kötüü..(

sağlıkla inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alacağız...

hamile olup ders çalışmak ev işleri yapmak cart curt bebegini düşünmek

çok zorlanıyorumm ve bunalıyorum bagırmak istiyorummm bennn yaa

Canım sen çok bunalmışsın,ama rahatlamaya çalış bi şekilde çünkü senin stresin ağrılarını tetikler bende kanamam olduğunda resmen psikolojim bozulmuştu,hocamla konuştum iinanırmısın kanamam durdu bel ağrım gitti,yürüme zorluğum gitti,sıkıcaz dişimizi ama doktoruna tekrar ağrı olmadan danış derim ben,,Allah hepimize zamanında sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Melocum geçmiş olsunn şimdi hala aynımı sıkıntın
şimdi 2.saat tokluğuma baktım 100 çıktı :26:

valla en güzeli benimki sanırım :) ölçmek yok stres yok :) tabi benim sınırda çıktığı için bu kadar rahatım siz bana bakmayın kızlar :)

ay caglayancım bende sevinmiştim izin aldın diye arkadaş söylemese ben böyle ince düşünmezdim bana oyunmu oynuyor felan diye ama gerçekten olabilirde önceki yaptıkları gözönünde bulundurulursa şaşılası bir durum

sagol canım inşallah rahatlarım beni anlayabilen birini bulursam

valla 2010 annesi sitem etmiş ilk başta haklı diye düşündüm ama sedacım araştırma yapmış onlaer bizdende betermiş canım daha çok konuda topikler açmışlar demekki herkes aynısını yapıyor bizde problem yok doğru bütün konuları bir topiktede işleyebiliriz ma geçmişi her zaman okuyamıyoruz sayfalar yığılıyor esas anabaşlığı olan topiklerde daha hızlı ulaşıyoruz bilgilere
ama aynı konuyu içeren bir topik varsa ayriyetten açmaya gerek yok orada da aynı konuşuluyor sonuçta
mesela hediyeleşme topiği muhakkak olmalı yoksa bu topikte olsa sorularıma yanıt nasıl bulacağız heran takip etsende gözden kaçabiliyor bunun gibi gerekli topiklerimizde var

mustelayı bende çok düşündüm canım ama sonra bübchen aldım bunun bir sebebi yok mustela için çok iyi diyorlar ama biz öle alışverişe çıkmıştık bübchen aldık....
maşallah oğluşuna kocaman olmuş...şu can dostun keşke seni bıraksada sende rahat etsen artık...neyse sağlıklı olunda...
geçmiş olsun canım...bebişler büyüdükçe bizim sıkıntılarda büyüyo neyseki az kaldı biraz daha sabır...
arkadaşım hiç yağ kullanmamış eski usul zeytinyağı kullanmışş çokta memnun olduklarını söyledi...
gece uykuları gerçekten artık zorlaştı hepimiz için sanırım vücutlarımız alıştırma yapıyo ilerisi için...
valla en güzeli benimki sanırım :) ölçmek yok stres yok :) tabi benim sınırda çıktığı için bu kadar rahatım siz bana bakmayın kızlar :)

benimde sınırda çıkmıştı canım ama doktora giderken kilodan fırça yicem die ödüm kopuo

saol canım bebişe sıkıntı yaratmasında ben razıyım malesef iltihabın çok yan etkileri var en önemlisi erken doğum sonra gelişim geriliği gibi gibi birsürü şey saydı doktor umarım bunların hiç biri olmaz bebişimiz zamanında sağlıkla gelir

canım bissürü şey var ama içimizi ferah tutmak ve bollll duaetmek lazım bebişlerimizde bizde allaha emanet inş sağlıkla kucağımıza alcaz meleklerimizi iyi düşünelim iyi olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…