2011 Şubat Anneleri

hediyelerini alan arkadaşşlar güle güle kullansın .. ben katılamadım hediyeleşmeye çünkü bazen acil ihtiyaçlarımı almam bile çok zor oluyor okul ev arası gidip geliyorum.kızım için bir kere çıkabildim alışverişe listem de evdeydi aklıma gelenleri ve gözüme hoş gelenleri alıp çıktım .sırf kendimi tatmin etmek için:)))bir ara sağlam bir gezmem lazım sanırım .hem kendimin de çok ihtiyacı var ...

daha vakit var canım alırsın merak etme izin kullancakmısın 32.haftada?

hiiiii :104:e şeyleri hep haberlerde duyardıkk.sende şahit olmuşsunnn:30: neyseki ucuz atlatmışsınızz bunla geçmiş olsun

sabahtan beriii çatladık bizde acaba gittimi evde buldumu ulaştımı falan diye.rica ederiz ne demek inşallah beğenmişsindir:71:

sağol sedacım aynen bende hep duyardım falan ama ilkkez bu kadar yakından şahit oldum:18:

ayyyyyy...fatmacım çok geçmş olsun ya gitme....en azından yarın.Allah korusun bi ara gebzede bir öğretmen öğretmeni öldürmüştü o zamandan beri ben de korkar oldum

sedacım ablana da çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz

eşimde amma büyütüyorsun git bişey olmaz diyor napsamki yazılımda vardı yarın:(

bende hep faydalarını okudum hamileler için zararlı diye bişi okumadım ama yinede aklım takıldı.aslında yakında doktora gidecek varsa bi sorsaa yaaa

bence de yaaa benim içim rahat etmiyor yine de .. hani hiç beklemediğimiz yiyeceklerin yan etkisi var ya.. korkuyorum artık...ben de aslında zencefille tarçını soracaktım ben biraz kötü hissetsem hemen kynatıp içiyorum ama sorun yok galiba onlarda
???

senaysn,MKT,aysnky,dillerim_lal+,baby_s,nur_dan85,yasminkamu,izmirliigulsah,Apsimisia,simgesimgee,naz0635, iyi aksamlar kızlar..

herkes burda kalabalık ama sohbet yok gecmıstemısınız yoksa???
2 gundur gıremedım gecmıs yıne bırıkmıste bırıkmıs masallah.

daha vakit var canım alırsın merak etme izin kullancakmısın 32.haftada?

en azından acil bir şey olsa giyecek birşeylerimiz oldu .hastane için felan :))) izin olayını bilmiyorum canım ya okulun kapanmasına 3 hafta kalıyor ben 32.haftaya geldiğimde dişimi sıksam diyorum son iki hafta da yarıyıl tatiline geliyor ...bazen de hiç kasmamak gerekiyor diyorum...:))

senaysn,MKT,aysnky,dillerim_lal+,baby_s,nur_dan85,yasminkamu,izmirliigulsah,Apsimisia,simgesimgee,naz0635, iyi aksamlar kızlar..

ben biraz geçmişi okumayı denedim ama pes ettim olayların sonundan yetişebildiğim kadar ilerliyorum..bu saatte ancak fırsatım oluyor.arkadaşlar günü bititrmiş sayfaları depolamış oluyorlar :))

karamelcim haklısın muhabbet yok bu akşam benim kociş de arkadaşına gitmişti ben de sevinmiştim rahat rahat takılırım burda die ama kimse konuşmuyor

biri zencefili sormuştu benim de 2 gündür boğazım ağrıyodu da grip olmıyım die zencefille bal yiyodum içime de sinmiyodu bi zararı dokunur mu die araştırdım simdi çok sık olmamak kaydıyla arada kullanılabilrmiş özellikle gripte ama aşırı kullanılırsa adet söktürücü özelliğinden bebeğe zarar verebilirmiş

bende hep faydalarını okudum hamileler için zararlı diye bişi okumadım ama yinede aklım takıldı.aslında yakında doktora gidecek varsa bi sorsaa yaaa

kızlar merhaba
nardan bahsetmişsinizzz...
ben 15. haftamdaydım ve 4-5 tane narı eyıkladım suyunu sıktım. narlar küçüktü ancak bi su bardağı olmuştu. onu afiyetle içtim yarım saat bile geçmeden nasıl tansiyonum düştü anlatamam.. gözümü açamadım başımı kaldıramadım. akşam saat 10 filandı mecbur sabaha kadar yattım yatağımda gecem mahfoldu.. sonra da baktım internette nar çok iyi iyi de tansiyonu düşük olanlar dikkat etsin filan yazıyormuş. sonra da doktora söyledim bu durumu, tansiyonun zaten en düşük olduğu günlerdesin içmeseydin filan dedi. ben de e baştan uyaracaktınız ne bileyim dedim :)) sadece faydalı olduğunu düşünerek içmiştim oysakii...

ayy site gitmişti gelmiş şükür bu ara burası çok arıza veriyorr sinir ediyor ya beni bi burası rahatlatıyor giremeyince de gıcık oluyorummm

kızlar günaydınnnn:92:

kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş:64:

kuzucuum büyümüş bir de el mi sallıyormuş maşallahhh

slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?

ben de karar verememiştimi sonra toplu alışverişe çıktığımda chicco görüp bir anda ondan aldım. umarım iyi çıkar denemeden bilemeyeceğiz. zaten her bebein cildi farklı, çok iyi denen uymayabilir, sıradan birşey iyi gelebilir

selammmm ben geldimm nasılsınızz

bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer

geçmiş olsun canım ya kurtulamadın bir türlü enfeksiyondan, inş. geçer bu sefer

kızlar geceden beri sanırım sağ kaburgamın altında ayak var ve sıkıştırıyor beni ne yatabiliyor ne uyuyabiliyorum.çok kötüyüm:26::50:
ne yapsam bilemedim ama ayak olduğuna eminim.çünkü tam çapraz tarafında kafası var:5:

o acı çok fena canım ya, hafif egzersiz önermişti dr. bana sırtı ve kaburgayı rahatlatmak için. dene istersen tatlım

Merhaba kızlar

ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde
bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar
bir sancı uyandımm...
şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü :((

inş. önemli birşey değildir canım, ama devam ederse ihmal etme sakın

serlam kızlar ben geldim
az önce ablam aradı acayipp üzüldümm.rahatsızdı zaten.doktor ankaraya sevketmiş kolposkopi yapılması lazım ünv. yada araştırma hastanesinde demiş.çıkan mikrop rahim kanserine kadar götürebilen birşeymiş.seside çok iyi gelmiyordu. malıum babamızıda kanserden kaybettik.içim bi tuhaf olduuu...moralim bozuldu

canım içini ferah tut, allah acil şifalar versin ablacığına inşallah önemli bir şey çıkmaz

kızlar size bişey sorcam bebeklere aldıgınız battaniyeleri yıkadınız degilmi bu kadife gibi olan battanİye yün battaniye falan almıştım ama kötümü olur yıkayınca aynı hali duruyormu acaba ? kafam karıştı ne yapsam ??:93:

ben hepsini yıkadım, 30 derecede hassas programda yünlü ve kalınlar da dahil hiç birşey olmadı.

İyi akşamlar kızlar
Çok kötü ani stres dolu bir gün geçirdim
Sabah okulda ilk ders bir öğretmen arkadaşla idareci arasında kavga çıktı
öğretmen cinnet geçirdi müdür yardımcısına bıçak çekmiş
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum
:58::5:
Geçmişi okuyacağım şimdi

çok fena birşey atlatmışsın allah korumuş canım, zaten bir şey olmasına gerek yok korkusu yeter 7 aylık hamile halinle. canından kıymetli değil ya sınav bir gün geç olsun, olaylar yatışsın bana sorarsan gitme yarın.

bende yine grip oldum yatıyorum:2:

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar

selam canım, bilgisayar öyle açık kalmış ancak bakabiliyorum

kızlar yaa bugun aşure günüymüş tv de habire gösterip durdular benim de canım çekti :84:
annem burda olsa yapardı apartmanda da kimse yapmamış napcam ben çok canım çekti kendim yapsam tek bugday yok yarın al ıslat haşla ancak cumartesiye :14:

Lalcim ablana acil şifalar diliyorum. İnşallah önemli bir şey degildir.

Sevimli geçmiş olsun canım sana da...

Fatmacım geçmiş olsun. Ben de çok etkilenirim böyle olaylardan. Bu arada evet 1'e, 2 defa basmışım :)

Melocum o agrı bir süre sonra gögüs kafesinin altında sanki kas eziği gibi agrı yapmaya başlıyor malesef :(

Back
X