2011 Şubat Anneleri

biri zencefili sormuştu benim de 2 gündür boğazım ağrıyodu da grip olmıyım die zencefille bal yiyodum içime de sinmiyodu bi zararı dokunur mu die araştırdım simdi çok sık olmamak kaydıyla arada kullanılabilrmiş özellikle gripte ama aşırı kullanılırsa adet söktürücü özelliğinden bebeğe zarar verebilirmiş
kaç sabahtır yataktan ahastaymışım gibi uyanıyorum hemen ıhlamur zenceifl tarçın kaynatıp içiyorum iyi geliyor.başka alternetifimiz var mı grip için zaten vitaminlerimizi alıyoruz ..

kızlar merhaba
nardan bahsetmişsinizzz...
ben 15. haftamdaydım ve 4-5 tane narı eyıkladım suyunu sıktım. narlar küçüktü ancak bi su bardağı olmuştu. onu afiyetle içtim yarım saat bile geçmeden nasıl tansiyonum düştü anlatamam.. gözümü açamadım başımı kaldıramadım. akşam saat 10 filandı mecbur sabaha kadar yattım yatağımda gecem mahfoldu.. sonra da baktım internette nar çok iyi iyi de tansiyonu düşük olanlar dikkat etsin filan yazıyormuş. sonra da doktora söyledim bu durumu, tansiyonun zaten en düşük olduğu günlerdesin içmeseydin filan dedi. ben de e baştan uyaracaktınız ne bileyim dedim :)) sadece faydalı olduğunu düşünerek içmiştim oysakii...
benim tansiyonum da 10/5 felan çıkıyor aç olunca felan şekere iyi geliyor diye yiyordum yememem mi gerekiyor .rejimi bozmayan birşey buldum o da tansiyonumu etkiiliyor.allahım yardım et diyorum sadece :))

kızlar yaa bugun aşure günüymüş tv de habire gösterip durdular benim de canım çekti :84:
annem burda olsa yapardı apartmanda da kimse yapmamış napcam ben çok canım çekti kendim yapsam tek bugday yok yarın al ıslat haşla ancak cumartesiye :14:

ben neredeyse 10 gündür aşure hayalleriyle yaşıyorum. devamlı mutfağa girip çıktıkça gece uyandıkça yerim diye kendim de yapmak istemiyorum. kociş bugün getirecekti o da yarına kalmış artık yarını iple çekiyorum. pazar günü real'e gitmiştik orada ülker in toz aşuresinden yapılma numune dağıtıyorlardı onla bastırdım ancak ama yarın acısını çıkarıcam...

kızlar yaa bugun aşure günüymüş tv de habire gösterip durdular benim de canım çekti :84:
annem burda olsa yapardı apartmanda da kimse yapmamış napcam ben çok canım çekti kendim yapsam tek bugday yok yarın al ıslat haşla ancak cumartesiye :14:

Ay canım ya :( Bugün kayınvalidem yapmış, kayınpederimle göndermiş. Yakın olsaydık getirirdim :(

kaç sabahtır yataktan ahastaymışım gibi uyanıyorum hemen ıhlamur zenceifl tarçın kaynatıp içiyorum iyi geliyor.başka alternetifimiz var mı grip için zaten vitaminlerimizi alıyoruz ..

benim tansiyonum da 10/5 felan çıkıyor aç olunca felan şekere iyi geliyor diye yiyordum yememem mi gerekiyor .rejimi bozmayan birşey buldum o da tansiyonumu etkiiliyor.allahım yardım et diyorum sadece :))

canım meyveleri şekerin yüksek de olsa yiyebilirsin aslında.. ben diyetisyene gittim uzun bir süre... ve bildiğim kadarıyla şeker sorunu olanlara meyvelerin yanında yarım çay bardağı süt içmelerini öneriyordu..
ayrıca ben bir bardak nar suyu içtim sadece bir adet nardan bence bişi olmaz.. gerçi ben soğundum ne olursa olsun yemiyorum ama isteyen yesin benceee :)

meyvelerin yanında süt mü ?? bir taşla iki kuş o zaman hem süt hem meyve :)))bir kaç tane mandalina üst üste yese eşim gözüme bakmaya başlıyor çünkü doktor günde üç tane dedi de :))

hazır aşure almak istemiyorum içine ne koydukları belli değil bolulununkini de sevmiyom çok katı oluyo ben annemin yaptığını istiyorum yaa :14:
evde puding vardı onu yiyom ama yerini tutmaz ki :50:

buarada ilk defa canım bişi çekiyo kocam da yook cep telini de evde unutmuş 40 yılın başı bi aşerdim o da tutmadı tühh

canım meyveleri şekerin yüksek de olsa yiyebilirsin aslında.. ben diyetisyene gittim uzun bir süre... ve bildiğim kadarıyla şeker sorunu olanlara meyvelerin yanında yarım çay bardağı süt içmelerini öneriyordu..
ayrıca ben bir bardak nar suyu içtim sadece bir adet nardan bence bişi olmaz.. gerçi ben soğundum ne olursa olsun yemiyorum ama isteyen yesin benceee :)

alocum yazmadın ne zamandır, bir iki gündür herkes seni meark etmiş soruyordu. nasılsın bebiş nasıl? herşey yolunda di mi?

şekeri çıkan arkadaşlar meyve yiyebilirsiniz ama abartmadan ve üstüne bir çay bardagı süt içerseniz şekerini alıyor yani dr öyle dedi bana ben kaç zamandır meyve bile yemekten korkuyordum gunde 2 adet falan yiyorum artık ustune süt içiyorum. :62:

önce ben yazdııım;)))
canım naber nasılsın bugün? biraz toparladın mı kendini?
:) Önce sen yazmışsın :)

Çok şükür iyiyim Şenaycım. Günlerdir uykusuz gecelerin ardından serum ve iğnenin etkisiyle deliksiz bir uyku çektim. Ama 1,5 kilo vermişim.

Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

bunalıyorum bunalıyorum ne zaman düzelecegim ben kafayı yemeden .(((

Canım geçmiş olsun. İnşallah sancın geçer.

meyvelerin yanında süt mü ?? bir taşla iki kuş o zaman hem süt hem meyve :)))bir kaç tane mandalina üst üste yese eşim gözüme bakmaya başlıyor çünkü doktor günde üç tane dedi de :))

walla ben kesinlikle biliyorum. ablama da diyetisyeni öyle söylemişti. meyvelerin yanında süt içersen şekerin yükselmezzzzz. ayrıca basit şekerlerden uzak dur yetmez mi? meyveyi süt dengeler yeter ki tatlı yeme..

selam kızlar...buğün sabahtan beri ara ara giriyom uyuz oldum hep sistem bakımdaydı...işlerimde çok yoğundu zaten malum sene sonu..hiç okuyamadım geçmişi:60: neyse size havadan bi soru sorem... gecelik pijama olayını naptınız?? sezeryanda ne normalde ne aldınız? şu kokoşlardanmı yoksa sporlardanmı aldınız? sabahlık gibi bişi aldınızmı? veee en önemli soru kaç paralar saydınız? ben şu 3lü takımlardanmı alayım yoksa sonra giyeceğim spor bieşeymi alayım karar veremedim.. haftasonu alışveriş zamanı...:21: o zamana kadar kara vermemde yardımcı olursanız sevinirim:34:

şekeri çıkan arkadaşlar meyve yiyebilirsiniz ama abartmadan ve üstüne bir çay bardagı süt içerseniz şekerini alıyor yani dr öyle dedi bana ben kaç zamandır meyve bile yemekten korkuyordum gunde 2 adet falan yiyorum artık ustune süt içiyorum. :62:

teşekkürler güzelim.bu haberinize çok sevindim :)) sen niye bunlalıyorsun ki bu arada .bu günleriinin tadını çıkar ..

alocum yazmadın ne zamandır, bir iki gündür herkes seni meark etmiş soruyordu. nasılsın bebiş nasıl? herşey yolunda di mi?

merhabaa.. öyle miii bilmiyordumm.. benim bilgisayarım herdaim açık oluyor ama oturup başında vakit ayıramıyorum çok. daha doğrusu işlerimle ilgili işlerim de oluyor :))) tablolar filan hazırlıyorum sürekli..
Allah'a şükür biz iyiyizz. pt günü doktora gittiğimizde kızım 1200gr dı malesef 1 hafta geri dedi doktor.. öyle ki 6 mart göründü doğum tarihi :)
ama ben üzülmüyorum artık.. elimden geleni yapıyorum. daha sonra belki atak yapar.. hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize innnşallahh... :)

Back
X