Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç sabahtır yataktan ahastaymışım gibi uyanıyorum hemen ıhlamur zenceifl tarçın kaynatıp içiyorum iyi geliyor.başka alternetifimiz var mı grip için zaten vitaminlerimizi alıyoruz ..biri zencefili sormuştu benim de 2 gündür boğazım ağrıyodu da grip olmıyım die zencefille bal yiyodum içime de sinmiyodu bi zararı dokunur mu die araştırdım simdi çok sık olmamak kaydıyla arada kullanılabilrmiş özellikle gripte ama aşırı kullanılırsa adet söktürücü özelliğinden bebeğe zarar verebilirmiş
benim tansiyonum da 10/5 felan çıkıyor aç olunca felan şekere iyi geliyor diye yiyordum yememem mi gerekiyor .rejimi bozmayan birşey buldum o da tansiyonumu etkiiliyor.allahım yardım et diyorum sadece :))kızlar merhaba
nardan bahsetmişsinizzz...
ben 15. haftamdaydım ve 4-5 tane narı eyıkladım suyunu sıktım. narlar küçüktü ancak bi su bardağı olmuştu. onu afiyetle içtim yarım saat bile geçmeden nasıl tansiyonum düştü anlatamam.. gözümü açamadım başımı kaldıramadım. akşam saat 10 filandı mecbur sabaha kadar yattım yatağımda gecem mahfoldu.. sonra da baktım internette nar çok iyi iyi de tansiyonu düşük olanlar dikkat etsin filan yazıyormuş. sonra da doktora söyledim bu durumu, tansiyonun zaten en düşük olduğu günlerdesin içmeseydin filan dedi. ben de e baştan uyaracaktınız ne bileyim dedim :)) sadece faydalı olduğunu düşünerek içmiştim oysakii...
kızlar yaa bugun aşure günüymüş tv de habire gösterip durdular benim de canım çekti :84:
annem burda olsa yapardı apartmanda da kimse yapmamış napcam ben çok canım çekti kendim yapsam tek bugday yok yarın al ıslat haşla ancak cumartesiye![]()
kızlar yaa bugun aşure günüymüş tv de habire gösterip durdular benim de canım çekti :84:
annem burda olsa yapardı apartmanda da kimse yapmamış napcam ben çok canım çekti kendim yapsam tek bugday yok yarın al ıslat haşla ancak cumartesiye![]()
kaç sabahtır yataktan ahastaymışım gibi uyanıyorum hemen ıhlamur zenceifl tarçın kaynatıp içiyorum iyi geliyor.başka alternetifimiz var mı grip için zaten vitaminlerimizi alıyoruz ..
benim tansiyonum da 10/5 felan çıkıyor aç olunca felan şekere iyi geliyor diye yiyordum yememem mi gerekiyor .rejimi bozmayan birşey buldum o da tansiyonumu etkiiliyor.allahım yardım et diyorum sadece :))
canım meyveleri şekerin yüksek de olsa yiyebilirsin aslında.. ben diyetisyene gittim uzun bir süre... ve bildiğim kadarıyla şeker sorunu olanlara meyvelerin yanında yarım çay bardağı süt içmelerini öneriyordu..
ayrıca ben bir bardak nar suyu içtim sadece bir adet nardan bence bişi olmaz.. gerçi ben soğundum ne olursa olsun yemiyorum ama isteyen yesin benceee :)
:) Önce sen yazmışsın :)önce ben yazdııım))
canım naber nasılsın bugün? biraz toparladın mı kendini?
bunalıyorum bunalıyorum ne zaman düzelecegim ben kafayı yemeden .(((
meyvelerin yanında süt mü ?? bir taşla iki kuş o zaman hem süt hem meyve :)))bir kaç tane mandalina üst üste yese eşim gözüme bakmaya başlıyor çünkü doktor günde üç tane dedi de :))
canım hayırdır bişi mi oldu? sancın mı var yine yoksabunalıyorum bunalıyorum ne zaman düzelecegim ben kafayı yemeden .(((
şekeri çıkan arkadaşlar meyve yiyebilirsiniz ama abartmadan ve üstüne bir çay bardagı süt içerseniz şekerini alıyor yani dr öyle dedi bana ben kaç zamandır meyve bile yemekten korkuyordum gunde 2 adet falan yiyorum artık ustune süt içiyorum.![]()
canım hayırdır bişi mi oldu? sancın mı var yine yoksa
alocum yazmadın ne zamandır, bir iki gündür herkes seni meark etmiş soruyordu. nasılsın bebiş nasıl? herşey yolunda di mi?