2011 Şubat Anneleri

bu arada bir bilgiye ihtiyacım var kızlar,
daha öncelerde hep yazanlarınız vardı ama asıl prosedür nasıl oluyor bunu öğrenmek istiyorum

bu süt kuponları nasıl temin ediliyor?toplum sağlığı merkezini aradım kimsenin haberi yok böle bişeyden
ne yapmam gerekiyor bileniniz var mı?
yardımcı olursanız sevinirim

ben şahsen almadım ama burda melocum anlatmıştı galiba 28.haftadan sonra sağlık ocağına gidiyosun(aile sağlık merkezi oldu artık) süt kuponu alıyosun(veriyolarsa tabii bazıları öyle bi uygulama yok diyomuş) sonra o kuponlarla anlaşmalı yerlerden günde 2 bardaklık sütaş sütünü alıyosun 12 kiloymuş toplam galiba ben daha gidip sormadım canım yardımcı olabildiysem

günaydın kızlar,

busemin ve altuğun durumunun iyi olmasına çok sevindiiiim
hatta bu sabah evden çıkmadan eşim sordu, nasıl olduklarını.
Onu da arıyıp iyi olduğunu söyledım.Çok sevindi.

dudağımda uçuk çıktı.Eczaneden zovirax diye bir krem aldım.
Yan etkisi varmıdır hamilelikte diye sormayı unuttum
Kullanan var mı aranızda?

migdesi bulananlar ilk aylariniza gerimi döndünüz kizlar:1:
bu arada herkesciklere gunaydin
kizimla kahvaltimizi yaptik geri yataga girdik:49:

ya sormayın yaa bi an gittim geldim o ilk aylara kabus gibiydi.. ara ara midem bulanıyor bugün başladı neden bilmiyorum..

mide yanmasına benim soda çok iyi geliyor bir de pulced diye bi ilaç verdi doktor benim reflüm var çok iyi geliyor o da..

günaydın canım prospektüsünde yazmıyo mu gebe ve emzirenlerde şöyle şöyle die?

Son düzenleme:
Bugün 30. Hafta Oldu Sabah Uyandım Bişeyler Yemeye Başladığımdan Beri Midem Bulanıyor Normal midir Acep? Evde de Yalnızım Tırsıyorum.. :}

mide bulantısı olması normal canım son aylarda da oluyormuş baskıdan dolayı çok korkmana gerek yok yani eğer çok çıkarırsan doktorunu ara derim sadece

günaydın kızlar nasılsınız biz yeni kalktık kahvaltı yapıcaz...sonrada babamız evdeyken biraz temizlik biraz ütü inş..akşama yalnızız babamız nöbetçi...
buarada busemme çok sevindim inş biran önce toparlanırlar...
herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun:16:

ben şahsen almadım ama burda melocum anlatmıştı galiba 28.haftadan sonra sağlık ocağına gidiyosun(aile sağlık merkezi oldu artık) süt kuponu alıyosun(veriyolarsa tabii bazıları öyle bi uygulama yok diyomuş) sonra o kuponlarla anlaşmalı yerlerden günde 2 bardaklık sütaş sütünü alıyosun 12 kiloymuş toplam galiba ben daha gidip sormadım canım yardımcı olabildiysem

çok teşekkürler canım sağolasın ama maalesef o aile sağlık merkezleri dünyadan bir hber ya da işlerine gelmiyor uğraşmak telefon ettım bizim haberimiz yok dediler böle bir uygulamadan neyse uğraşmaya değmez sanırım

canım bu konuda bende hiçbirşey bilmiyorum bende ilk kez duydum böyle bir şeyin varlığımnı
fatmacım aman ne olmuş öyle okulda geçmiş olsun ya insanları cinnet geçirtecek duruma sokuyorlar demekki aaay çok üzüldüm dikkat et

izmirli gülşah hadi bakalım görüş günün gelmiş gözün aydın

canım çok sağol
bende burada kızlar yazmıştı onlardan duydumda nedir diye araştırdım ama maalesef neticeye ulaşamadım
,neyse vazgeçtim uğraşmayacam

günaydın kızlar,

busemin ve altuğun durumunun iyi olmasına çok sevindiiiim
hatta bu sabah evden çıkmadan eşim sordu, nasıl olduklarını.
Onu da arıyıp iyi olduğunu söyledım.Çok sevindi.

canım,zovirax kortizonlu bir krem bence mutlaka doktoruna dnışarak kullan.

kızlaaar komşum aşure getirmişşşş!!!!!! :62: :66: :64:
sen hamilesin büyük bi kase ver de doldurup getirim dedi gözüm ışıdı ama yok dedim
eşim diyette zaten ben de şekerim yok die yuklenmeyım dimi

mide bulantısı olması normal canım son aylarda da oluyormuş baskıdan dolayı çok korkmana gerek yok yani eğer çok çıkarırsan doktorunu ara derim sadece

sağolun yaa valla korktum bişey de bilmiyorum insan bilmeyince daha çok korkuyor.. şimdi biraz daha geçti olmaz inşallah tekrar..

Teşekkür Ederim Sizlere de

burda muhabbet yok galiba ben de ütümü yapım fırsattan istifade koca bebeğimin ütülü pantolonu gömleği kalmadı :38: :16:

Kar Falan Yağıyor Güzel de Bizim Gibi Hamileleler İçin Durgun Geçiyor İnsan Kendini Daha Ağır Hissediyor Bu Havalarda..

Canım Sıkkın Zaten Annem Biraz Uzakta Oturuyor Dün Heveslemiştim Bugün Giderim Görürüüm Diye Eşim Boşver Çıkma Bu Soğukta Dedi Maaşını da Almamış Daha Taksiyle de Gitmeye Gönlüm Razı Olmadı 15 Gündür Annemi Göremiyorum Özledim Canım Çok Sıkkın Bi de Mide Bulantım Başladı Bugün Yani Pek de Hoş Bi Gün Değil.. Kendimi Ev İşine Veriyim En İyisi Başka Türlü Kendime Gelemicem..

evet kızlar haftalar gectıkce maalesef dahada agırlasıyoruz evde gecırenler ıcın farklı ıse gıdenler ıcın farklı zorluklar oluyor ama bugunlerıde ozleyecegımız muhakkak:34:

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Kahvaltımızı yaptık geldik. Evde olmak gibisi yok :32:

Gece ben de mide yanmasından uyuyamadım. Kalktım gaviskon içtim ama fayda etmedi.

Back
X