Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bir bilgiye ihtiyacım var kızlar,
daha öncelerde hep yazanlarınız vardı ama asıl prosedür nasıl oluyor bunu öğrenmek istiyorum
bu süt kuponları nasıl temin ediliyor?toplum sağlığı merkezini aradım kimsenin haberi yok böle bişeyden
ne yapmam gerekiyor bileniniz var mı?
yardımcı olursanız sevinirim
gene cokk sakin burası yaaaaa
migdesi bulananlar ilk aylariniza gerimi döndünüz kizlar
bu arada herkesciklere gunaydin
kizimla kahvaltimizi yaptik geri yataga girdik![]()
dudağımda uçuk çıktı.Eczaneden zovirax diye bir krem aldım.
Yan etkisi varmıdır hamilelikte diye sormayı unuttum
Kullanan var mı aranızda?
Bugün 30. Hafta Oldu Sabah Uyandım Bişeyler Yemeye Başladığımdan Beri Midem Bulanıyor Normal midir Acep? Evde de Yalnızım Tırsıyorum.. :}
ben şahsen almadım ama burda melocum anlatmıştı galiba 28.haftadan sonra sağlık ocağına gidiyosun(aile sağlık merkezi oldu artık) süt kuponu alıyosun(veriyolarsa tabii bazıları öyle bi uygulama yok diyomuş) sonra o kuponlarla anlaşmalı yerlerden günde 2 bardaklık sütaş sütünü alıyosun 12 kiloymuş toplam galiba ben daha gidip sormadım canım yardımcı olabildiysem
canım bu konuda bende hiçbirşey bilmiyorum bende ilk kez duydum böyle bir şeyin varlığımnı
fatmacım aman ne olmuş öyle okulda geçmiş olsun ya insanları cinnet geçirtecek duruma sokuyorlar demekki aaay çok üzüldüm dikkat et
izmirli gülşah hadi bakalım görüş günün gelmiş gözün aydın
günaydın kızlar,
busemin ve altuğun durumunun iyi olmasına çok sevindiiiim
hatta bu sabah evden çıkmadan eşim sordu, nasıl olduklarını.
Onu da arıyıp iyi olduğunu söyledım.Çok sevindi.
dudağımda uçuk çıktı.Eczaneden zovirax diye bir krem aldım.
Yan etkisi varmıdır hamilelikte diye sormayı unuttum
Kullanan var mı aranızda?
mide bulantısı olması normal canım son aylarda da oluyormuş baskıdan dolayı çok korkmana gerek yok yani eğer çok çıkarırsan doktorunu ara derim sadece