Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar uykuuuuuuuuuuuuu istiyommmmm
bizde öyle seda gece kalkmaya göreyim wc için bi kalkıyom uyku namına bişi yok.sabahta işte böyle eşim geceden gelince neredeyse ayaklarımdan sürükleyip yataktan indircek.bi ağırlık bi ağırlıkk sormayın gitsinn.
bizimki sabah bi uyandı hala uyuyo sanırım ses yok. sadece bazen bi geriliyo sanırım o zaman da taş gibi oluyo 2 göğsümün tam ortasının altıı.
tombii hoşgeldinn.valla gözüm döncek bi gün seni yicem dicem seni yiyemem ekranı ısırttırcan banaa :)))))))))
kızlar merhaba
nardan bahsetmişsinizzz...
ben 15. haftamdaydım ve 4-5 tane narı eyıkladım suyunu sıktım. narlar küçüktü ancak bi su bardağı olmuştu. onu afiyetle içtim yarım saat bile geçmeden nasıl tansiyonum düştü anlatamam.. gözümü açamadım başımı kaldıramadım. akşam saat 10 filandı mecbur sabaha kadar yattım yatağımda gecem mahfoldu.. sonra da baktım internette nar çok iyi iyi de tansiyonu düşük olanlar dikkat etsin filan yazıyormuş. sonra da doktora söyledim bu durumu, tansiyonun zaten en düşük olduğu günlerdesin içmeseydin filan dedi. ben de e baştan uyaracaktınız ne bileyim dedim :)) sadece faydalı olduğunu düşünerek içmiştim oysakii...
aynen ya ya yürüyücem ya yatıcam oturunca başlıyo ama benimki sırt değil kaburga ağrısı ve sadece sağ kaburgamda var.Hem önden hem arkadan ağrıyor.Sanırım bebğin büyük bölümü o taraftasırtım çok ağrıyor kızlar yaaa.1 saat falan oturayım sırtım fecii ağrıyoo.:2:
gece geç yatıyorum sabah erken uyanıyorum, gündüz uyuyamıyorum..
bebeğim de bana çektirmese bari,annenin uyku düzenine göre alışırmış ya bebekler :S
Eğer öyleyse ben yaşadım.Dün akşam 9 buçukta bi uyudum sabah 7 ye kadar:)
slm kızlar.
bugün babamız evde grip olmuş kocacım izin aldı yatıyo evde.bende ancak girebildim.hoş zaten öğlene kadar uyuduk da:)
ayy kızlar eşimin toplantısı vardı ay sonunda yurt dışında diyodum yaaa.ben aralık sonunda gitcek ya doğarsa diye üzülüyodum adamın toplantı ocağın henüz belli olmayan bi haftasına ertelendi ayy ben büyük ihtimalle ocakta doğum yapcam amaaaaaa(sanki adamlar eşim doğumda yanımda olmasın diye çaba sarfediyolar valla :)