2011 Şubat Anneleri

merhabalar mide bulantısı bendede başladı gece yatarken çok rahatsız oluyorum sağa sola dönmek sanki işkence gibi biraz daha büyüyünce nasıl uyucam merak ediyorum...

selam arkadaşlar burası pek sakin herkes öğle yemeğinde sanırım

bu gece deli oldum deliiiii:53: akşam 11 de koltukta uyukluyodum yatağa yattım.bi güzel uyumuşum 1.5 da tuvaletim geldi.aslında başıma geleceği biliyordum bir müddet direndim ama olmadı tabiki tuvalete kalktım.ahh ondan sonraa uyumak ne mümkünnn.kalktım süt içtim biraz internette dolandım burayı okudum tv seyrettim 3 gibi yattım dön dur döndur yoookk uyuyamadım aldım yorganımı önce oturma odasında yattım olmadı sonra küçük odaya gittim ordada uyuyamadım habire sesler duymaya başladım kalktım bir meyve yedim su içtim dolandım saat 5 olduu.azcık içim geçmiş saat 7de uyandım zaten 8 buçukta çıktım kursa gittim.ama bu gece bitmek bilmedi ayy delirdiimm

dışarısı da bir soğuk bir rüzgar uçucam resmen yaaa eve zor attım kendimi.öğleden sonra kayınvalideme gidicem misafir gelecekmiş benide çağırdı gelirim dedim bende.zaten akşama kocamım kuzeni gelecek amerikadan onu karşılamaya gitcez hava alanına.ben gelmiimm dedim ama kayınpeder gel gel dedi yok diyemedim bendee.valla arrtık biraz oturunca sırtım falan çok ağrıyo canım bişi çekmiyoo

slm kızlar uykuuuuuuuuuuuuu istiyommmmm

bizde öyle seda gece kalkmaya göreyim wc için bi kalkıyom uyku namına bişi yok.sabahta işte böyle eşim geceden gelince neredeyse ayaklarımdan sürükleyip yataktan indircek.bi ağırlık bi ağırlıkk sormayın gitsinn.

bizimki sabah bi uyandı hala uyuyo sanırım ses yok. sadece bazen bi geriliyo sanırım o zaman da taş gibi oluyo 2 göğsümün tam ortasının altıı.

slm kızlar uykuuuuuuuuuuuuu istiyommmmm

bizde öyle seda gece kalkmaya göreyim wc için bi kalkıyom uyku namına bişi yok.sabahta işte böyle eşim geceden gelince neredeyse ayaklarımdan sürükleyip yataktan indircek.bi ağırlık bi ağırlıkk sormayın gitsinn.

bizimki sabah bi uyandı hala uyuyo sanırım ses yok. sadece bazen bi geriliyo sanırım o zaman da taş gibi oluyo 2 göğsümün tam ortasının altıı.

tuvalete giderken gözlerimi açmıyorum uykum kaçmasın diye ama ne mümkün zaten yatmak kalkmak zor orda sarfettiğim gayret esnasında uyku gidiyo :19:

benimkide benle dün gece debelendi durdu uyuyamadı yavrucak sabah biraz hareketliydi sanırım şimdi dinleniyorr.uyusunlar uyusunlarki büyüsünler :emir_bebek:

bende gözüm kapalı gidiyorum hatta orda da kapatıyodumm açılmasın diyeee.bir keresinde yazdı gözlerim kapalı geceliğimi indirmeden çamaşırımı indirmeye çalışıyorum bi sorun var dedimm bi baktımm kendi halime güldümm yine açıldı uykummm :27: :27:

uyusunlarda panik adam oldumm.ve canım tatlı istiyoo

tombii hoşgeldinn.valla gözüm döncek bi gün seni yicem dicem seni yiyemem ekranı ısırttırcan banaa :)))))))))

gece geç yatıyorum sabah erken uyanıyorum, gündüz uyuyamıyorum..

bebeğim de bana çektirmese bari,annenin uyku düzenine göre alışırmış ya bebekler :S

tombii hoşgeldinn.valla gözüm döncek bi gün seni yicem dicem seni yiyemem ekranı ısırttırcan banaa :)))))))))

hehehehehhehe
yasesecimm hoşbulduk aman yeme yeme şekerim
zaten çok zararlı dedı dr abla kızdı bize
aman bende biliyorum zararlı da ne yapayım işte cips bu kim sevmezkiii
tombi de üretilmiyor artık vah zavallı biz:)))

bende gece uyuyamıyorum tuvaleti mesken tutuyorum gece yataga yatınca oglum sürekli tepikliyo tuvaletten cıkamaz oldum tuvalete yatak atacam yakında o derece:1:gündüz o kadar cok cıkmıyorum gece cok fazla

kızlar merhaba
nardan bahsetmişsinizzz...
ben 15. haftamdaydım ve 4-5 tane narı eyıkladım suyunu sıktım. narlar küçüktü ancak bi su bardağı olmuştu. onu afiyetle içtim yarım saat bile geçmeden nasıl tansiyonum düştü anlatamam.. gözümü açamadım başımı kaldıramadım. akşam saat 10 filandı mecbur sabaha kadar yattım yatağımda gecem mahfoldu.. sonra da baktım internette nar çok iyi iyi de tansiyonu düşük olanlar dikkat etsin filan yazıyormuş. sonra da doktora söyledim bu durumu, tansiyonun zaten en düşük olduğu günlerdesin içmeseydin filan dedi. ben de e baştan uyaracaktınız ne bileyim dedim :)) sadece faydalı olduğunu düşünerek içmiştim oysakii...

merhaba canım,tv de ünlü bir kadın doğumcu doktor nar suyunun fazla tüketiminde düşüğe yol açacağını söylemişti,hamilelikte dikkatli tüketilmesi gerekliymiş abartmadan.

hayırlı cumalar hanımlar

benimde canım bir kaç gündür aşure çekiyor,şansa yandaki komşu teyze getirmiş,ama ben herkesin elinden bişeyleri alıp yiyemem,birde hamile olduğum için dikkat ediyorum herkesin elinden bişey alıp boğaza indirmemeye nefsimi çok süper frenliyebiliyorum:) neyse teyze geldi zaten kapıyı açmadım oda azcık bekledi sonra gitti,çöpe atıp günaha gireceğime evde yok sansın dedim,gerçi ben o teyzenin elinden hiç bir şeyi alıp yemem ya orası ayrı mesele:)

neyse artık nasip

Dilerim_Lal geçen benimde canım bir gazoz çekti varyaaa:) aklıma gazoz düştü yaa:) eşime söyledim oda 2.5 litre alıp getirmiş tam 3 gün içtim durdum ama çook rahatladım ohh:)

canım sürekli bişeyler çekiyor hamile kalmadan önce de pisboğaz bi yapım vardı zaten aklıma düşerdi hep yiyecekler ama şimdi çekiniyorum kocamdan istemeye sürekli, geçiştiriyorum bende bi süre sonra unutuyorum zaten..

kocam sorunca da öylee her istediğimi istediğim zaman yiyemem diyorum kzııyor ama çekiniyorum sürekli bişeyler çekiyor canım çünkü..

sırtım çok ağrıyor kızlar yaaa.1 saat falan oturayım sırtım fecii ağrıyoo.:2:
aynen ya ya yürüyücem ya yatıcam oturunca başlıyo ama benimki sırt değil kaburga ağrısı ve sadece sağ kaburgamda var.Hem önden hem arkadan ağrıyor.Sanırım bebğin büyük bölümü o tarafta:(

gece geç yatıyorum sabah erken uyanıyorum, gündüz uyuyamıyorum..

bebeğim de bana çektirmese bari,annenin uyku düzenine göre alışırmış ya bebekler :S

Eğer öyleyse ben yaşadım.Dün akşam 9 buçukta bi uyudum sabah 7 ye kadar:)

slm kızlar.
bugün babamız evde grip olmuş kocacım izin aldı yatıyo evde.bende ancak girebildim.hoş zaten öğlene kadar uyuduk da:)
ayy kızlar eşimin toplantısı vardı ay sonunda yurt dışında diyodum yaaa.ben aralık sonunda gitcek ya doğarsa diye üzülüyodum adamın toplantı ocağın henüz belli olmayan bi haftasına ertelendi ayy ben büyük ihtimalle ocakta doğum yapcam amaaaaaa:((sanki adamlar eşim doğumda yanımda olmasın diye çaba sarfediyolar valla :)

Herkese selam kızlar geçimiş oku oku bitmiyo..
Fatmacım okulunda neler olmuş öyle yaa dehşet verici bişey Allah korusun bencede arkadaşların dediği gibi biraz dinlenmek için 1 hafta filan rapor al zaten çok yoruluyorsun...
Burcucum Kağanın iyileşmesine sevindim.Eşini özlemeni çok iyi anlıyorum inş tüm dileklerin gerçekleşir.

kızlarrr benim hediyem geldi ama annemiz meçhul bana kim gönderdi ya kağıtları okumaktan kör oldu ama göremedim isim filan hepsi çok cici çok şeker çok teşekkür ederimmmm :71:

slm kızlar.
bugün babamız evde grip olmuş kocacım izin aldı yatıyo evde.bende ancak girebildim.hoş zaten öğlene kadar uyuduk da:)
ayy kızlar eşimin toplantısı vardı ay sonunda yurt dışında diyodum yaaa.ben aralık sonunda gitcek ya doğarsa diye üzülüyodum adamın toplantı ocağın henüz belli olmayan bi haftasına ertelendi ayy ben büyük ihtimalle ocakta doğum yapcam amaaaaaa:((sanki adamlar eşim doğumda yanımda olmasın diye çaba sarfediyolar valla :)

ayyy gözdecim çok üzüldüm senin adına kaç gün sürcek ki?
benim ki de haftaya gitcek ii şimdi git de ocak şubatta gitme diyorum

bu arada tombiicim çerezza ve cheetos var tam tombi gibi olmasa da biraz benziyo ben onlardan yiyom canım çekio napım fırılnlanmış yazıo üstünde ama inş zararlı değildir lays doritos falan da çekioda yemiyom onları zararlı die

Kızlar bu arada biraz alışveriş haberleri vereyim.Özdilekte dalin sıvı deterjan 12 tl ye düşmüş haberiniz olsun.Ben 16 tl ye almıştım:( Birde A101 marketlerinde kütahya porselenin takvimli yeni yıl kupaları satışta çok güzel ben aldım 2 tane. Onlarda 4 TL den. Birde viskolex yastıklar vardı alsammı karar veremedim.Bebeğin iki yanına koyarım diye düşündüm.Onlarda hem çok güzeldi hemde fiyatıda uygundu.

Son düzenleme:
Back
X