canım sürekli bişeyler çekiyor hamile kalmadan önce de pisboğaz bi yapım vardı zaten aklıma düşerdi hep yiyecekler ama şimdi çekiniyorum kocamdan istemeye sürekli, geçiştiriyorum bende bi süre sonra unutuyorum zaten..
kocam sorunca da öylee her istediğimi istediğim zaman yiyemem diyorum kzııyor ama çekiniyorum sürekli bişeyler çekiyor canım çünkü..
Kızlar bu arada biraz alışveriş haberleri vereyim.Özdilekte dalin sıvı deterjan 12 tl ye düşmüş haberiniz olsun.Ben 16 tl ye almıştımBirde A101 marketlerinde kütahya porselenin takvimli yeni yıl kupaları satışta çok güzel ben aldım 2 tane. Onlarda 4 TL den. Birde viskolex yastıklar vardı alsammı karar veremedim.Bebeğin iki yanına koyarım diye düşündüm.Onlarda hem çok güzeldi hemde fiyatıda uygundu.
:) ozaman bu durum senin hamileliğine has bi durum değil,yemeği seviyosun sen,ama canının istediği şeyler arasında en çok neyi istiyosan eleme yap onu iste eşinden en azından göze batmaz durumun,aklındada kalmamış olur,tabi frenlemekte fayda var,düşünsene her aklımıza geleni yesek doğuma yuvarlana yuvarlana gideriz
ay kızlar sormayın yaa bana başatan soruyorlardı canın bişey istemiyormu diye öyle çok canım birşey istemedi ben aşermeyi bu son aylarda anladım acayip bişey sürekli takılıp kalıyorsun aynı yerde aklına geleni almak yemek için planlar yapıyorsun fena bişeymiş aklından da çıkmıyorki nasıl birşeyse
ay kızlar sormayın yaa bana başatan soruyorlardı canın bişey istemiyormu diye öyle çok canım birşey istemedi ben aşermeyi bu son aylarda anladım acayip bişey sürekli takılıp kalıyorsun aynı yerde aklına geleni almak yemek için planlar yapıyorsun fena bişeymiş aklından da çıkmıyorki nasıl birşeyse
hele o durup dururken kimseye gelmezken senin burnuna gelen yemek kokusu yok mu ne yaparsan yap gitmiyor da burnundan.. :}
ay kızlar yorgunluktan ölüyom sanırım naptın derseniz iki tane saten yorgan kılıfı ütüleyip geçirdim hani çeyizlik yorganlarımızdann ama çok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar siz bebeklerinizin hareketlerini sayıyormusunuz...ya ben saymıyorum...biraz önce küçük insan sitesinden mail gelmişte 2 saat içinde 10 hareket olmalıymış olmazsa doktorunuza başvurun diyo ama bazen bizim kızz saatlerce hareketsiz oluyo bazende dakikalarcaa tepiniyo kıpırdanıyoo aklım karıştı benim....doktorumda öle bişi olursa ara falanda demedi....
ah nur ahh,dün bende evi temizledimya,fenalık geçiriyordum az kalsın,bayılıp kalıcaktım yorgunluktan
benimde minik kız bu aralar uyuyor sanırım,gece gündüz hareket halinde olur normalde,kıpır kıpır,ama şu sıralar ara ara uyuyor olmalı,çünkü bazen hareketsiz kalıyor arada geriliyor sanki,iyide oldu korkuyordum bu bebek hiç uyumicak diye:) gece gündüzz yiyip bitiriyodu beni tekmeleriyle,uyandımmıda sağlam uyanıyor ama dövüyo sanki beni:)seninkide uyuyor kesin,artık son aylardayız uykuyu çok iyi biliyolar
kesinlikle çok yoruluyoruz hemen...bir de her şeyden endişeleniyoruz...maili okuyunca çok canım sıkıldı...hemen eşimin yanına gittim böyle böyle yazıyor diye...maşallah bizim babamız çok ilgilidir sürekli araştırır okur dönemimizle ilgili şeyleri bana anlatır...ben üzülünce ben o konuyu araştırdım her bebek farklı olurmuş hepsinin uyku düzeni farklı olurmuş kimi uzun süre uyurmuş kimi daha farklı olurmuş dedi...kafana takma herşeyi diyede kızdı
ayyy gözdecim çok üzüldüm senin adına kaç gün sürcek ki?
benim ki de haftaya gitcek ii şimdi git de ocak şubatta gitme diyorum
bu arada tombiicim çerezza ve cheetos var tam tombi gibi olmasa da biraz benziyo ben onlardan yiyom canım çekio napım fırılnlanmış yazıo üstünde ama inş zararlı değildir lays doritos falan da çekioda yemiyom onları zararlı die
inş canım yaa benimde eşim pzts salı şehir dışında oluyomerhabalar
gözdecim inşallah eşinin olmadığı bir güne denk gelmez valla benim eşimde iş için şehir dışına çıkıyor bazen ocaktada işlerin yoğun olduğu dönem bayağı çıkacak inşallah bizimde gittiği güne denk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?