2011 Şubat Anneleri

:) ozaman bu durum senin hamileliğine has bi durum değil,yemeği seviyosun sen,ama canının istediği şeyler arasında en çok neyi istiyosan eleme yap onu iste eşinden en azından göze batmaz durumun,aklındada kalmamış olur,tabi frenlemekte fayda var,düşünsene her aklımıza geleni yesek doğuma yuvarlana yuvarlana gideriz

merhabalar
gözdecim inşallah eşinin olmadığı bir güne denk gelmez valla benim eşimde iş için şehir dışına çıkıyor bazen ocaktada işlerin yoğun olduğu dönem bayağı çıkacak inşallah bizimde gittiği güne denk gelmez

1 hafta önce dalin şampuanı realden 11 tl ye aldım ben,küsüratını unuttum,bide yastığı bebeğin iki yanına koymak için düşünüyorum aslında iyi olur,fakat öyle büyük bişeyde istemiyorum,orada gördüğünün ebatı nasıl manikk benim yakınımda var a101,yetişkin yastığı gibi bişeyse almam

Severim Severim Yemek Yemeyide Yapmayı da Severim Çok.. Arada Bir Bişeyler İstiyorum Çok Zorlayamıyorum Kıyamıyorum da Ona Yaaa :}

ay kızlar sormayın yaa bana başatan soruyorlardı canın bişey istemiyormu diye öyle çok canım birşey istemedi ben aşermeyi bu son aylarda anladım acayip bişey sürekli takılıp kalıyorsun aynı yerde aklına geleni almak yemek için planlar yapıyorsun fena bişeymiş aklından da çıkmıyorki nasıl birşeyse

ay kızlar yorgunluktan ölüyom sanırım naptın derseniz iki tane saten yorgan kılıfı ütüleyip geçirdim hani çeyizlik yorganlarımızdann ama çok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar siz bebeklerinizin hareketlerini sayıyormusunuz...ya ben saymıyorum...biraz önce küçük insan sitesinden mail gelmişte 2 saat içinde 10 hareket olmalıymış olmazsa doktorunuza başvurun diyo ama bazen bizim kızz saatlerce hareketsiz oluyo bazende dakikalarcaa tepiniyo kıpırdanıyoo aklım karıştı benim....doktorumda öle bişi olursa ara falanda demedi....

hele o durup dururken kimseye gelmezken senin burnuna gelen yemek kokusu yok mu ne yaparsan yap gitmiyor da burnundan.. :}

mide yangınım devam ediyor ne olduki yani şimdi anlamadım dün akşam başladı öyle farklı birşeyde yemedim yani

bende aşerme falan bilmem zaten hamilelikten öncede çok yiyen biri değildim,doğal olarak nasılki gebelikten önce insan arada canı bişeyler ister ya yine aynen öyleydi,ama dediğin gibi bu son aylar mutasyona uğratıyo insanı:)

realden geçen hafta ben de dalinin yumuşatıcı ve deterjanını almıştım 15 aralıka kadar bebek ürünlerinde indirim vardı gittik bakındık biraz..

istanbul bahçelievler güngörende oturanlar var mı bilmem ama buralarda bi dükkan var primanın yenidoğan bezini 15tl ye aldım ki indirimli hali bile 20-21 heryerde emzik biberon makyaj malzemesi pişik kremi deterjan herşey var dükkanda ve çok uygun fiyatları

hele o durup dururken kimseye gelmezken senin burnuna gelen yemek kokusu yok mu ne yaparsan yap gitmiyor da burnundan.. :}

benimde onu canım hiç çekmez,istediği kadar heryer yemek koksun tınn,beni etkilemiyor,benim canım genelde ağzımı tatlandıracak şeyler çeker,yemek değill,

ah nur ahh,dün bende evi temizledimya,fenalık geçiriyordum az kalsın,bayılıp kalıcaktım yorgunluktan

benimde minik kız bu aralar uyuyor sanırım,gece gündüz hareket halinde olur normalde,kıpır kıpır,ama şu sıralar ara ara uyuyor olmalı,çünkü bazen hareketsiz kalıyor arada geriliyor sanki,iyide oldu korkuyordum bu bebek hiç uyumicak diye:) gece gündüzz yiyip bitiriyodu beni tekmeleriyle,uyandımmıda sağlam uyanıyor ama dövüyo sanki beni:)seninkide uyuyor kesin,artık son aylardayız uykuyu çok iyi biliyolar

kesinlikle çok yoruluyoruz hemen...bir de her şeyden endişeleniyoruz...maili okuyunca çok canım sıkıldı...hemen eşimin yanına gittim böyle böyle yazıyor diye...maşallah bizim babamız çok ilgilidir sürekli araştırır okur dönemimizle ilgili şeyleri bana anlatır...ben üzülünce ben o konuyu araştırdım her bebek farklı olurmuş hepsinin uyku düzeni farklı olurmuş kimi uzun süre uyurmuş kimi daha farklı olurmuş dedi...kafana takma herşeyi diyede kızdı

çok haklıı bazen gereksiz endişeye kapılabiliyoruz,bu arada 32. haftaya girmişsinn:) hadi hayırlısı

küçük insandan banada mail geliyor
bende biraz önce okurken hareket kısmına takıldım
benim oğlusumda bazen saatlerce hareket etmiyor

buarada bugun bi kitap aldım ismi Anneler ve Oğulları için bir fincan huzur
akşam olsa da okusam diye sabırsızlanıyorum

nurcum benim doktorumun bi makalesini okumuştum orda 2 saat değilde gün içinde 10 tekme atması gerektiğini söylüyordu

öğle yemeğinden sonra koltukta uyuyakalmışım hem iyi geldi hemde sersem gibi oldum...ayılayım biraz kayınvalideme gidicem ama full yatasım var oturur vaziyette durmak istemiyorum

Fatma bu arada sana bişey sorucam, komsun olan yaşlı bayandan sadece evlerinde osuruyolar diyemi hoşlanmıyosun?yoksa sana başka şeyler mi yaptı yada lafmı söyledi? aşure getirince kapıyı açmamışsın ya keşke yemesen bile alsaydın.. gönlü olurdu kadının, aklına düşmüş getirmiş,bence anlamıştır açmadığını...

Son düzenleme:

sanırım 1 hafta kalıcaklar canım bu zaman kadar yıl sonu toplantıları hep yurt içinde bi yerlerde olurdu ama şimdi şansımıza yurt dışına

inş canım yaa benimde eşim pzts salı şehir dışında oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…