2011 Şubat Anneleri

Selamlar kızlar:71:
Bugün kağana yesin diye 2 sefer farklı çorbalar yaptım yemedi, aşure verdim onuda yemedi, ovalama derler burda bir çeşit hamur işi peynirli fln ondan verdim yemedi, zorlayıncada ağladı:59:, vallahi gerildim, boğazına iki yudum geçsin diye uğrasıyorum olmuyor, şimdi yoğurt yada süt versem höpür höpür yer, çorbanın biri yğurtlu biri sütlü ama yinede yemiyor:50:, eşim aradı yemek savaşının üstüne, anlattım bırak yemezse yemesin akşam ben denerim dedi:23: ,bıraktım şi,mdi top atıyo basket potasına
:63:

bence de yaa nie kimse bişi yazmıyo
gözdecim yarın 34.ye mi giriyon yoksa ? :nazar:

evet canım çok şükür 34 egiriyoruz :66: :62:
ama en önemlisi 34ü bitirisem çok mutlu olcam minişimin ciğerleri artık cihazsız kendi kendine nefes albilcekmiş 34 tamamlanıca o zaman korkularım bitcek allhın izniyle

gözdeati canım eşinin iş durumuna üzüldüm inşallah yanında olur ya

bende seninle aynı durumdayım eşim yurtdışına gitcek ve muhtemelen ocak ta olcak...

ayy ne şans vall tam hamilelik döneminde denk geldi.ayy burcum napıyo valla çok zor allah kolaylık versin burcu ve sürmeliye

Selamlar kızlar:71:
Bugün kağana yesin diye 2 sefer farklı çorbalar yaptım yemedi, aşure verdim onuda yemedi, ovalama derler burda bir çeşit hamur işi peynirli fln ondan verdim yemedi, zorlayıncada ağladı:59:, vallahi gerildim, boğazına iki yudum geçsin diye uğrasıyorum olmuyor, şimdi yoğurt yada süt versem höpür höpür yer, çorbanın biri yğurtlu biri sütlü ama yinede yemiyor:50:, eşim aradı yemek savaşının üstüne, anlattım bırak yemezse yemesin akşam ben denerim dedi:23: ,bıraktım şi,mdi top atıyo basket potasına
:63:
hasta diyemi yemiyo canım yoksa nazlanıyomu.bazen üstüne düşmeyi bırakınca kendileri istiyo boşver canım acıkınca gelir ister senden zaten

bugün sabah kalktıgımdan beri temizlik yapıyorum artık yoruldum dinleniyorum

bebegin kıyafetlerini yıkadım birde eve kokusu yayıldı ne güzel onu kokluyorumm :)))

birde tozları alabilirsem tamamdır :64::64:

ayy mapuci gülsemmi ağlasammı bilmem derlerya öyle bir durumdasın canım duvarlar okadar ses geçiriyormu yaa gerçekten igrençtir ama sende tv yada müzik aç biraz sesinide duyma bari töbe töbe :19::19:

ağlama gül:) ya mavii tv açık yinede duyuyorum,artık kulağım okadar aşina olmuşki o sesi çekip çıkarıyorum diğer seslerin arasından:) dile kolay 1 buçuk aydır alıştı kulaklarım,evet duvarlar çok pis ses geçiriyo,ne bilim ya,ya sabır diyorum

ağlama gül:) ya mavii tv açık yinede duyuyorum,artık kulağım okadar aşina olmuşki o sesi çekip çıkarıyorum diğer seslerin arasından:) dile kolay 1 buçuk aydır alıştı kulaklarım,evet duvarlar çok pis ses geçiriyo,ne bilim ya,ya sabır diyorum

onlarda da maşallah ne şey varmış :1: Allah sabır versin valla duvarlarda kagıt gibi heralde:97:

heheheh:) canımm gönlü olacak diye alıp çöpe atsam dahamı iyi? ben açlıktan ölsem alıp onu ağzıma sürmem! atarsamda onun günahını çekemem,gönlünüde hiç yapamam.polyanacılık hiç oynayamam

dertleşim biraz anlarsın belki beni

bi kere kapıyı bilerek açmadığımı anladığını sanmıyorum,ben zaten hafta içi bazen anneme giderim yada eşimle dışarıya çıkarız,artı teyzeyi hiç tanımıyorum oda beni tanımıyor,muhabbetim dahi olmadı,dolayısıyla tanımadığı birinin bilerek kapıyı açmadığını anlayacağını sanmıyorum,zaten yeni taşındığım içinde tanımadıklarıma kapı açmam,bak kin asla beslemiyorum ama çok çok çok sinirleniyorum ikisi ayrı şey,ben buraya taşınalı daha 1 buçuk ay oldu,ve şoktayım,boşuna ev alma komşu al dememişler,o gaz konusu bildiğin gibi değil canım,tahmin dahi edemezsin,arada bir denk gelsem insanlık hali derim,çok ama çok pişman oldum bu eve taşındığıma,ben hayatımda böyle bişey görmedim,hergün! sabahın 5 inde adamın gaz sesleriyle uyanıp birde rüyana kadar o sesin girdiğini görsen,1 kerede değil en az 4 defa duyuyorum, sende heralde kafayı yerdin,eşimde rahatsız oluyor,sabah akşam nedir bu ya,adam gündüz gidiyor gün içinde karısı devam ediyor,yatak odamdan banyomdan oturma odamdan çok net duyuyorum ve hergün bir kaç defa,sanki yanımdalar,hergün duyuyorum lanet olsunnn!!!! bu sabah yine yaptılar,ya sabır çektim uykumda,birazdan yine yapacaklar biliyorum,şeytan diyoki yeter da yeter deyip vur duvara,normal bir durum olmasa gerek,etrafımdakiler abarttığımı sandılar,ama yatıya misafir kalan kardeşlerim bile şahit oldular sırf bu yüzden evimi tekrar taşımayı bile düşünüyorum,hoşlanmıyorum böyle şeylerden,bizde insanız ama dikkat ediyoruz dimi,sabredicem ve evimi 1 yıl sonra taşıcam,valla beni çok sinir ediyor bu durum,eşimde pişman oldu,evden soğuduk,şöyle bir örnek veriyim anla beni,kendinize sofra kurdunuz iştahla yemek yiceksiniz ve tam o esnada o iğrenç sesi 4,5 defa kuvvetli bir şekilde duyuyorsun,bide zorluyo kendini:) lokma boğazından geçermi? dolayısıyla bana aşure getirdiğinde kapıyı açıp almamam çok doğal.

offf içimi döktüm rahatladım

Olayın içinde olan sensin tabi cnm, burda o kadar ayrıntı olan sesler duyulmuyor bu yüzden bilemiyorum, apartmanınızın duvarları baya ince sanırım, soğukta oluyordur, benim evime komşu olan bir ailede sık sık kavga ediyor bağırdıkları için tüm ses evimin içinde, ama ben onlar için üzülüyorum sadece inş. bir an önce sorunlarını çözerler diye ağız tadı olmadan yaşanmaz çünkü, ben ne yemekler yapıp döküyrum kağana bir bilsen, ilerde bebeğin ek besine geçince sende bol bol dökeceksin maalesef

slm kızlar.
bugün babamız evde grip olmuş kocacım izin aldı yatıyo evde.bende ancak girebildim.hoş zaten öğlene kadar uyuduk da:)
ayy kızlar eşimin toplantısı vardı ay sonunda yurt dışında diyodum yaaa.ben aralık sonunda gitcek ya doğarsa diye üzülüyodum adamın toplantı ocağın henüz belli olmayan bi haftasına ertelendi ayy ben büyük ihtimalle ocakta doğum yapcam amaaaaaa:((sanki adamlar eşim doğumda yanımda olmasın diye çaba sarfediyolar valla :)

şansa bak yaaa.kötü düşünmeyelimm canımmmm.öyle bişi olmucakkkk ok :34:

hayırlı cumalar hanımlar

benimde canım bir kaç gündür aşure çekiyor,şansa yandaki komşu teyze getirmiş,ama ben herkesin elinden bişeyleri alıp yiyemem,birde hamile olduğum için dikkat ediyorum herkesin elinden bişey alıp boğaza indirmemeye nefsimi çok süper frenliyebiliyorum:) neyse teyze geldi zaten kapıyı açmadım oda azcık bekledi sonra gitti,çöpe atıp günaha gireceğime evde yok sansın dedim,gerçi ben o teyzenin elinden hiç bir şeyi alıp yemem ya orası ayrı mesele:)

neyse artık nasip

Dilerim_Lal geçen benimde canım bir gazoz çekti varyaaa:) aklıma gazoz düştü yaa:) eşime söyledim oda 2.5 litre alıp getirmiş tam 3 gün içtim durdum ama çook rahatladım ohh:)

alem kızsın yaa :))) afiyet olsunnnnn.bal olsun şeker olsunnnnn. :56:

meraba arkadaşlarr herkes iyidir inşallah benim gibi kasık ve bel agrısı hisseden varmı sanki adet olacakmısım gibi hisseidoyurm inşallah yalnız degilimdir yani normal bi durumdur.

vall bizde olmuyo öyle canım.sıkma canını yaa son zamanlarda olacak böyle problemlerr

ayy ne şans vall tam hamilelik döneminde denk geldi.ayy burcum napıyo valla çok zor allah kolaylık versin burcu ve sürmeliye

hasta diyemi yemiyo canım yoksa nazlanıyomu.bazen üstüne düşmeyi bırakınca kendileri istiyo boşver canım acıkınca gelir ister senden zaten

Cnm bi kaç aya kadar öyle böyle yediriyodum ama artık imkansz gibi bişi oldu, çok belli şeyleri yiyior , köfte domates, muzlu meyveli süt fln yiyiyor, başka bişi istemiyor,ağzına bile sürdürmüyor, denedikçe deniyorum mutfak denay yapılan laboratuarlara döndü, benim için yapması değilde yedirmesi problem bir şekilde sürekli bi şeyler yapıp vermeye çalışıyorum, sabah 10da kahvaltı yaptı öğlen 3buçuk oldu hala ağzına çorba sürdürmedi, ciddi bekliyorum yani acıksın diye ama acıkmıyor bazen 7 saati bile buluyor bazen, bişi yemezse gece meyveli pekmezli fln süt yapıp içiriyorum uyurken...

kızlarrr insanın yalnız olmadııgnı bilmesi gibi güzel bişey yok teşekkür ederim cevaplarınız için :16::16:

kızlar selam benım sıze bır sorum olucak kundak olayıyla ılıglı ne dusunuyorsunuz kundak yapmayı dusunuyormusunuz bebısler dogunca bırde hazır satılan kundaklar varmıs onlardan edıneneler var mı aramızda:49:

red_cake canım sancıdan bahsetmişsin bende de oluyor hep bende korkuyorum dogum sancısını diye ama geçiyor baya arayla sancıyor ozaman rahatlıyorum bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bide kum varmış ama bu adet sancısı gibi oluyor bilmiyorum valla... ayagını sıcak tut kalın giyin ozaman biraz geçiyor:18:

Olayın içinde olan sensin tabi cnm, burda o kadar ayrıntı olan sesler duyulmuyor bu yüzden bilemiyorum, apartmanınızın duvarları baya ince sanırım, soğukta oluyordur, benim evime komşu olan bir ailede sık sık kavga ediyor bağırdıkları için tüm ses evimin içinde, ama ben onlar için üzülüyorum sadece inş. bir an önce sorunlarını çözerler diye ağız tadı olmadan yaşanmaz çünkü, ben ne yemekler yapıp döküyrum kağana bir bilsen, ilerde bebeğin ek besine geçince sende bol bol dökeceksin maalesef

aynenn öyle burcu aynen öyle,yaşamayan bilmez,karşımdaki teyzeden çok razıyım Allahta razı olsun hiç bir şikayetim yok,ama yan dairedekilerin maşallahı var,ev okadar gaz dolmuşki çakmak yakıp atsam bummm patlar valla,keşke genç bir çift yaşasaydı orda,benim şansımada bina sanki huzur evi gibi orta yaş ve yaşlıı..annem diyoki uygun bir dille anlatmaya çalış,banyo duvarları çok ince sesler çok fazla evin içinde biraz daha dikkatli olursak sevinirim falan de diyor ama bilmiyorumki yaa

kızlar dün oturmaya gittiğim arkadaşı saat 6 da sezeryana alıyollaarrrrrrrrrrrrrr

aynenn öyle burcu aynen öyle,yaşamayan bilmez,karşımdaki teyzeden çok razıyım Allahta razı olsun hiç bir şikayetim yok,ama yan dairedekilerin maşallahı var,ev okadar gaz dolmuşki çakmak yakıp atsam bummm patlar valla,keşke genç bir çift yaşasaydı orda,benim şansımada bina sanki huzur evi gibi orta yaş ve yaşlıı..annem diyoki uygun bir dille anlatmaya çalış,banyo duvarları çok ince sesler çok fazla evin içinde biraz daha dikkatli olursak sevinirim falan de diyor ama bilmiyorumki yaa

Bence sen anlatma işinde hiç girişme, ne diceksin ki yani evinizde osuruyonuz ben rahatsız oluyorum, sessiz osurun :))) ay olmaz öyle şey bence,
Kadında sanane ister osurur ister mıçarım ev benim sanamı sorcam der, hah ha
Zaten banyoda yapıyoz dese oda ayrı bir konu açar siz gaz çıkarmıyomusunuz bizde sizin tüm seslerinizi duyuyoruz diyebilir

Son düzenleme:
kızlar selam benım sıze bır sorum olucak kundak olayıyla ılıglı ne dusunuyorsunuz kundak yapmayı dusunuyormusunuz bebısler dogunca bırde hazır satılan kundaklar varmıs onlardan edıneneler var mı aramızda:49:

arkadasım ben diğer topiklerde okumustum yenidogan bebekler uyurken eli yüzüne felan degidiğinde kendilerinden korkup ağlarlarmış kundak yapma nedeni eli yüzünde felan degipte korkmaması içinmiş. kundak derken sımsıkı degilde en azından hafif bir şekilde sarılması iyi olurmuş. bende deniycem.

birde bu kundak 2 hafta felan yapılacakmış 2 haftadan sonra bacaklar sarılmayacakmış gazı oldugunda bacaklarını çekip gazını çıkarailsin diye

benim bildiklerim bunlar :)

red_cake canım sancıdan bahsetmişsin bende de oluyor hep bende korkuyorum dogum sancısını diye ama geçiyor baya arayla sancıyor ozaman rahatlıyorum bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bide kum varmış ama bu adet sancısı gibi oluyor bilmiyorum valla... ayagını sıcak tut kalın giyin ozaman biraz geçiyor:18:

benimde idararımda kum cıkmıştı çay içme bol su iç demişti doktorum ama ben su içemiyorum midemi ekşitiyo su dedigin gibi kum dan da olabilir teşekkürler

kızlar dün oturmaya gittiğim arkadaşı saat 6 da sezeryana alıyollaarrrrrrrrrrrrrr

ayyyy canım sağlıkla gelsin bebeği inş darısı vakti zamanında bize ne güzel kucağında olcak akşama :46:

kundakla ilgili 2010 annelerinden öneriler topiğinde konuşılmuştu onlar ilk 15-20 gün kundaklamanın ii olduğunu daha sonrasında rahat gaz çıkarması için sadece kolları hafif kundaklanmasını öneriyolardı ayaklar rahat bırakılmalıymış tabii tecrübeliler daha ii bilir

Kızlar kağanın canı sıkıldı biraz oynayalım arabalarla fln, yine girmeye çalışıcam, akşam eşim geliyor bu arada mutluyummmmmm:69:

Back
X