- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
ya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)
valla ben anladım cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bnm vajinada kıpırtılar oluyo yine sizdede böle oluyomu ara ara sanki iice aşağıdaymış eli kolu bişeysi ne biliima anlatamadım sanırm:)
canım benim bir ara öyleydi ..ayakları ordaydı ve çok hissediyordum şimdi yan duruyor taaaaaa göğsümün altında öyle hissetmiyorum :))
evt evt cnm aynen işte sanki idarar yollarında iltihap var yanma olcakmış gibi ama öle bi durumda yok wc de normal gezerken o durumda anlayacağın evt inşş 2kg olmuştur minğim yaa :)benimde öyle oluyor canımbide orda devamlı sızı ve ağırlık hissi oluyor normal merak etme kolaymı 2 kilo basınç var
ay saol cnm hıh işte aynen öle bende tuhaf hissediyorum aslında hareketleri göbek deliğimin orda hep yada az yukarısında ama vajinada işte değişik bişiler var:)valla ben anladım cnmbana da oluyo.kzım resmen aşağıya aşağıya vuruyo.öyle ki çıkacak sanıyorum.zaten erken doğum tehlikem var. tırsıyorum iyice :18: inanırmısın hemen başlıyorum kızım nolur çık yukarı,akıllı kızım benim daha 2 ay duracak orda,kocaman olacak öyle gelecek diyorum
![]()
canım benim bir ara öyleydi ..ayakları ordaydı ve çok hissediyordum şimdi yan duruyor taaaaaa göğsümün altında öyle hissetmiyorum :))
ayyy ağlamaktan bi hal oldum az önce fox tvde minnacık bi bebeğin elektirikli sobadan yanıp hayatını kaybettiğini gösterdiler ufff ya kombisi ayrı sobası ayrı doğalgazı elektriklisi ayrı dert okadar bak büyüt ısınsın diye emanet ettiğin şey ölümünü getirsinn![]()
ayyy ağlamaktan bi hal oldum az önce fox tvde minnacık bi bebeğin elektirikli sobadan yanıp hayatını kaybettiğini gösterdiler ufff ya kombisi ayrı sobası ayrı doğalgazı elektriklisi ayrı dert okadar bak büyüt ısınsın diye emanet ettiğin şey ölümünü getirsinn![]()
kızlar bebekleriniz ne kadar zamanda bir pozisyon değiştiriyor.beni kızım 22 haftadan beri hep aynı duruşta daha dikti biraz yana kaydı başı tam ortadaydı şimdi sola doğu yan uzanmış durumda ...sürekli yer değiştirir felan deniyordu ama ..bana suyun az demişlerdi sonra ''yeterli''denildi hala az sanırım suyum ondan diyorum ben ne dersiniz ???
benimki hala ters doktor bu saatten sonra dönme ihtimali çok az dedi kafası kaburgalarımla kardeş oldu oturtmuyolar beni ayaklarıylada aşşağıları tepikleyip duruyor rahatını bozmaya hiç niyeti yok yanii![]()
ayy ne şans vall tam hamilelik döneminde denk geldi.ayy burcum napıyo valla çok zor allah kolaylık versin burcu ve sürmeliye
hasta diyemi yemiyo canım yoksa nazlanıyomu.bazen üstüne düşmeyi bırakınca kendileri istiyo boşver canım acıkınca gelir ister senden zaten
selam kızlar...geçmişe bakacağım ama yazmadan edemedim..
kızım şu an 30.haftayı yeni bitiriyor olmama rağmen 32 haftalık çıktı.
doktor hazırlıkları hızlandır şekerli annelerin kaderi bu epey iri olacak dedi.
1800 g ve 42 cm olmuş
bence çalışabilir raporunu da yazalım boş yere çalışma erken olabilir doğumun dedi.
akşama misafirlerim gelecek ama yazarım yine size
yaaaa gitme wakti geldi demek sizin cnmay bizim de bi ay fln kaldı kojamın uçuşa,pek hüzünleniorum düşndükçe beee
![]()
benim de bgn dersim vardı afyondaydım:S hocama çalıştığım makaleyi anlattım:S O kadar yorulmuşum ki... allahtan yemeği annemlerde yedik gelirgelmez de bi de onla uğraşmadım:) ayyy oğlum da uyutmadı gece ben de aşure yemek gafletinde bulunmuştum tatlıyı yiyince cozuttu benimki:) gece 2 flndı heralde hala öyle tekmeler savuruyodukiiiiie uyuyamadım haliyle,sabah da erkenden kalk kahvaltı,hazırlan,ortalığı topla fln bi dünya iş... ders sonrası da biraz dolandık afyonda fena yoruldum yine yaa... hocam da şubatta gelemicenmi şimdi dio
gülesim geldi içimden beni doğurtabilcek kadar hekimliğine güveniyo heralde ddm:)
canım öğrencimiydin sen? ben pek tanıyorum seni ya da yazdıysan da görmemişim. kolay gelsin, bir taraftan ders çalışıp bir taraftan bebiş beklemek yorucudur eminim kolay gelsin.
bence de yaaa benim içim rahat etmiyor yine de .. hani hiç beklemediğimiz yiyeceklerin yan etkisi var ya.. korkuyorum artık...ben de aslında zencefille tarçını soracaktım ben biraz kötü hissetsem hemen kynatıp içiyorum ama sorun yok galiba onlarda
???
çok fena birşey atlatmışsın allah korumuş canım, zaten bir şey olmasına gerek yok korkusu yeter 7 aylık hamile halinle. canından kıymetli değil ya sınav bir gün geç olsun, olaylar yatışsın bana sorarsan gitme yarın.
şekeri çıkan arkadaşlar meyve yiyebilirsiniz ama abartmadan ve üstüne bir çay bardagı süt içerseniz şekerini alıyor yani dr öyle dedi bana ben kaç zamandır meyve bile yemekten korkuyordum gunde 2 adet falan yiyorum artık ustune süt içiyorum.![]()
güle güle bebişlerinizle güzel günlerde kullanın inş kızlar...ne güzel içinize sinen şeyler bulmuşsunuz hemde 40tlye...ben bi kaç sordum hep sabahlıklı şeyler 3haneli fiyatlarakesin lazımmı şu sabahlık acaba??
![]()
Canım sağolasın, oğlum tam bir kayu hastası Allahım çıldırıyor onun için, her yerimiz kayu oldu :))) cd ler, bebekler fln, bizde senin dediğin gibi kağana kalsa kardeşinin adını kesin kayu koyardı diyoruz :))) cd leri beraber izledik ben kötü içerik göremediğim için bu sevdasını engellemiyorum, eğitici buluyorum, kayu ne yapsa kağanda yapıyor çok komik oldu çocuk :))işte bu yüzen acilen kayunun yemek yiyen bir bölümünü yapmaları lazım :))
çok geçmiş olsun canım..kendine dikkat et..sevk almanı öneririm böylece biraz uzak kalırsın ortamdan..sana ii gelir..
mooonson canım teşekkür ederimfatmacım aman ne olmuş öyle okulda geçmiş olsun ya insanları cinnet geçirtecek duruma sokuyorlar demekki aaay çok üzüldüm dikkat et
Herkese selam kızlar geçimiş oku oku bitmiyo..
Fatmacım okulunda neler olmuş öyle yaa dehşet verici bişey Allah korusun bencede arkadaşların dediği gibi biraz dinlenmek için 1 hafta filan rapor al zaten çok yoruluyorsun...
Burcucum Kağanın iyileşmesine sevindim.Eşini özlemeni çok iyi anlıyorum inş tüm dileklerin gerçekleşir.