2011 Şubat Anneleri

fatmacımmm sinirler gerilmiş yineee...işte erkekler her konuda biraz daha rahat oluyorlar.bende kaç gündür eşime nevresimleri değiştirmesi için nazik nazik söylüyorum kafa sallıyoo.yarın değişti değişti yoksa cingar çıkartıcam başka türlü olmuyooo

valla canım böyle komşular insanı delirtiyor allah sanada sabır versin seni çok iyi anlıyorum

ayyy bu erkeklerde ne kadar anlayışsız bi viledayla ortalığı 2 dk silsen ne olur yani eline mi yapışır ama yok onlar bizden 2 kat daha fazla yoruluyorlar bide hamile olsaymışlar ne olurmuş acaba 9 ay ev işlerine ellerini bile sürmezlerdi galiba hep yatarlardı

bu arada karnım felaket derecede kurumuş pul pul dökülüyor derileri
ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım çatlayacakmı ne?

fatmacım ben bebe yağı sürüyorum çok iyi geliyor canım kaşınmıyor bile bir dene istersen

erkekler zaten anca bu dilden anlıyorlar insanı çıldırtmadan bir iş yapmıyorlar

Fatmacım aman boşver,hepsi aynı bir tek onlar yorgunya,geçen yağmur yağıyor çamaşırlarım balkonda eşime toplayıp sepete koymasını söyledim,oda sen kalk çamaşır demiriyle beraber ıslak ıslak misafir salonunun ortasına çek getir çamaşırlığı,ay bi geldim deli oldum parkeler ıslanmış,yerdeki süs halılarımı kaldırıp kenara atmışki çamaşırlığı koymak için,güya bana yardım ediyor tam tersi iş çıkardı başıma,benimki yardım edicem diye batırır etrafı o yüzden işlerimi hep kendim yaparım

ayy kızlar iyiki varsınız vallahi burası benim moralimi düzeltiyor
mapuci güldürdün beni kız
benimkide öyle bir iş buyurursun arkasından kendin bidaha yaparsın
hala uyuyor şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dibindeki odada süpürge çalıştıracağım hahahahhahaha

yaşasın kötülük:) sende iyiki varsın

bu arada REAL de kar botu 24,99 a düşmüş ben geçen hafta aynı botu 29,99 a almıştım
içi tüylü sıcacık tutuyor yakınınızda varsa real ihiyacınızda varsa bi gidin bakın derim,malum kışın ortasında doğuma gidicez bari ayaklarımız sıcak olsun:)

REAL Hipermarketleri Frsat Bror

inş.. link vermek yasak değildir
44. sayfada kar botları
ben önce beyaz olanından aldım sonra vazgeçtim siyahı aldım,ama galiba bir tane daha alıcam şu renkli olanlar botlarda fena değil mağazada aynıları çok uçuk fiyatta,bir yerde 50 tl dediler,diğer başka bi yer aynı bota 65 tl dedi

Son düzenleme:

güle güle giy canım güzelmişş.valla ayaklar çok önemli

Allahtan ben geçen sene almıştım ayaklarım şişmedi giyiyorum şimdi sıcacıkk...çok para verdim ama giyemeseydim üzülürdüm..

güle güle giy canım güzelmişş.valla ayaklar çok önemli

Allahtan ben geçen sene almıştım ayaklarım şişmedi giyiyorum şimdi sıcacıkk...çok para verdim ama giyemeseydim üzülürdüm..

teşekkür ederim seda,benim ayaklarım büyüdüğü için hiç bir ayakkabım olmuyor,şişlik yok ama genişledi,hatta hamile kalmadan aldığım 2 çift ayakkabıyı bir defa bile giyemedim,dün deniyim dedim ayağımın yarısı dışarıda kaldı bir sürü ayakkabım var ama bir tanesi olmuyor,aylardır spor ayakkabısı giyiyordum,ayaklarımdaki bu büyüme genişleme geçicimi acaba ya,o incecik ayaklarım yok oldu,doğumdan sonra düzelirmi,çok moralim bozuluyo

kızlarrrr buseemm bebeişin resimlerini facebook a koymuş yok yakışıklı bi abimiz var maşallah altuğ bebel çok can yakacak büyüyünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…