seminerden geldim çok halsizim canım bişey yapmak istemiyor
eşimde ehliyet sınavında göreevliydi adam erkek olduğu halde geldi kahvaltı etti çok yorgunum dedi vurdu kafayı yattı ya
bu kadar düşüncesiz olunurmu
bu kadın karnı burnunda 4 haftadır hem haftasonu çalışıyor hem haftaiçi der acır biraz
neymiş efendim bende yapmayacakmışım yarın kadın tutacakmışım
sanki para çok bu ay durumumuz çok kötü şimdiden bankadan gelecek aydan 100 tl çektik kredi kartları almış başını gidiyor temizlikçiye para verecek zamanmı
sadece süpürülecek diğeri viledalayacak
anlayışsız ya sinirden ellerim titriyor bir sürü iş var ağlayasım var yaaaa
offfff aynı durum bizdede var üst komşum tam anlamıyla temzilik manyağı
hasta adam ya
sabah 8 gece 10 demez süpürge açar bıktık artık lanet ettik 1.5 yılda
cam siler toz alır evi süpürmeden işe gitmiyor gıcık şey
kaç kez uyardım hasta işte 1hafta dayanıyor yine yapıyor
bugün öğlen 1 gibi karısı aldı çocukları gitti adam başladı temizliğe
kafayı yemiş ya sonuna kadar müzik açtım bende sırf süpürge sesini duymayayım diye
artık o sese karşı okadar hassaslaştımki uykudan bile uyanıyoruz bazen
kılıbık herif nolcak
hiçbir zaman kıymet bilmezler zaten
aynen bende hiç sevk almam normalde bu sene 1-2 kez aldım müdür bi tafra bi tafra
zaten öğrencilerin canına minnet sen hasta hasta ders boş geçmesin diye derse girersin hocam evinize gidip yatsanıza niye geliyorsunuz der
bende senin gibiyim vicdan meselesi ama aralık bitmeden 1 hafta rapor alacağım bende karar verdim şuan
sudenurcum geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
biz bu durumu yılda 3-4 kez yaşadığımız için çok alışık geldi bana artık hiç panik yapmıyorum ama onu temizlemesi öldürüyor beni kendi çocuğumun kusmupğuı bile olsa öğüre öğüre temizliyorum eşim varsa o yapıyor zaten
midesi üşümüştür onun
bununla geçmiş olsun bol ılık limonlu şehriye çorbası içir annesi ona
bu arada karnım felaket derecede kurumuş pul pul dökülüyor derileri
ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım çatlayacakmı ne?
fatmacımmm sinirler gerilmiş yineee...işte erkekler her konuda biraz daha rahat oluyorlar.bende kaç gündür eşime nevresimleri değiştirmesi için nazik nazik söylüyorum kafa sallıyoo.yarın değişti değişti yoksa cingar çıkartıcam başka türlü olmuyooo
seminerden geldim çok halsizim canım bişey yapmak istemiyor
eşimde ehliyet sınavında göreevliydi adam erkek olduğu halde geldi kahvaltı etti çok yorgunum dedi vurdu kafayı yattı ya
bu kadar düşüncesiz olunurmu
bu kadın karnı burnunda 4 haftadır hem haftasonu çalışıyor hem haftaiçi der acır biraz
neymiş efendim bende yapmayacakmışım yarın kadın tutacakmışım
sanki para çok bu ay durumumuz çok kötü şimdiden bankadan gelecek aydan 100 tl çektik kredi kartları almış başını gidiyor temizlikçiye para verecek zamanmı
sadece süpürülecek diğeri viledalayacak
anlayışsız ya sinirden ellerim titriyor bir sürü iş var ağlayasım var yaaaa
fatmacım ben bebe yağı sürüyorum çok iyi geliyor canım kaşınmıyor bile bir dene istersen
erkekler zaten anca bu dilden anlıyorlar insanı çıldırtmadan bir iş yapmıyorlar
ayy kızlar iyiki varsınız vallahi burası benim moralimi düzeltiyor
mapuci güldürdün beni kız
benimkide öyle bir iş buyurursun arkasından kendin bidaha yaparsın
hala uyuyor şimdi ben ona yapacağımı biliyorum dibindeki odada süpürge çalıştıracağım hahahahhahaha
REAL Hipermarketleri Frsat Bror
inş.. link vermek yasak değildir
44. sayfada kar botları
ben önce beyaz olanından aldım sonra vazgeçtim siyahı aldım,ama galiba bir tane daha alıcam şu renkli olanlar botlarda fena değil mağazada aynıları çok uçuk fiyatta,bir yerde 50 tl dediler,diğer başka bi yer aynı bota 65 tl dedi
güle güle giy canım güzelmişş.valla ayaklar çok önemli
Allahtan ben geçen sene almıştım ayaklarım şişmedi giyiyorum şimdi sıcacıkk...çok para verdim ama giyemeseydim üzülürdüm..
kızlarrrr buseemm bebeişin resimlerini facebook a koymuş yok yakışıklı bi abimiz var maşallah altuğ bebel çok can yakacak büyüyünce
nasıl görcez yaaa...çok merak ettim
kızlarrrr buseemm bebeişin resimlerini facebook a koymuş yok yakışıklı bi abimiz var maşallah altuğ bebel çok can yakacak büyüyünce
:nazar: maşallahh ona yaaa ne güzelll...ayy bizim kuzucuklarda böylemi şimdii..maşallahı var toparlamış
:nazar: maşallahh ona yaaa ne güzelll...ayy bizim kuzucuklarda böylemi şimdii..maşallahı var toparlamış
seda fotoğrafı bana mail atar mısın öldüm meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?