2011 Şubat Anneleri

Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)

oda biliyor yiyip büyüyeceğinii...çabuk büyümek için ne bulsa yiyor maşallahhh...afferim ona eee abi olmak kolaymııı.çabuk büyüsün bizim minişlerimize abilik yapıcak o

Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)

cnm yaa maşlalh ona ama ama ben resmini göremiyorum facede kullanmıyorum topiğede koy lütfennnaltuğ maşşah kuzum sana yaa Rabbim sağlıkla evine gittiğiniz günleri göstersin

Busemin yansıttığı enerjiden iyi olduğunu anlıyoruz sezeryan oldu iyi görünüyor gibi,aslında ona sorulacak okadar çok soru varki,inşallah daha iyi olup geldiği zaman anlatır herşeyi bize uzun uzun

selam kızlar..ben buraya rahatlıkla resim ekleyemiyorum..face de bir grup kurdum..şubat 2011 anneleri diye..bebişlerimizin resimlerini ve cicişlerini oradan rahatlıkla ekleyebiliriz diye düşündüm..
girmek isteyenler için adres:
Giriş Yap | Facebook

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişine...
geçmiş olsun canım minik oğluşuna...
Busemin yansıttığı enerjiden iyi olduğunu anlıyoruz sezeryan oldu iyi görünüyor gibi,aslında ona sorulacak okadar çok soru varki,inşallah daha iyi olup geldiği zaman anlatır herşeyi bize uzun uzun

evet buseme sorulacakk o kadar çok soru var ki...Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş..

kızlarr altuğ'a baktım baktım valla bi hoş oldum aceleci sıpa bir an evvel toparlar da evine döner inş.
bizimkilerde şimdi bu kadarmı nasıl sığıyolar acaba çok merak ediyorum valla

bu arada pat diye lafa dalmışım nasılsınız.
kardeşim bebek şekerleri için aldığı malzemeleri yollamış bende onlarla uğraşıyorum çok zevkli yaa.iyiki hazır almamışım. lohusa şerbet takmımızıda yaptım hem burası için hem anneme hemde hediye göndereceğim arkadaşa.o yüzden biraz gecikti hatta benim hediye inş pzts vericem kargoya.
fotoğraf makinamın pili bitmiş şarja koydum şarj olunca fotosunu çekip koycam inş.

ayy inanmıyorum ya şu cetvele bakıyorumda ilk zamanlar ay 5 haftalık 6 haftalık diyorduk şimdi 34 oldum zaman ne kadar çabuk geçiyo ilk sürmeliyle beraber aynı zamanda gelmiştik siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…