2011 Şubat Anneleri

slmm kızlarr ben geldimmugün doktordaydıkk raporumuzu aldıkk ayrıntılıya girdim tekrar şüükür bişimizs yok sadece suyum cok az cıktı haluki bolbolsu içiyorumm kilosun 1860 gr olmuş kızımmgelişitam haftasında cıktı 2 kez nst ye girdim ordan alışverişe gittik babamızla arkadaşa hediyemizide aldık ama pazartesikargoya vericez içine notta yazmak istiyorumm ....birde kapı süsümğzğ ve bebek şekerimizidecok uygun fiyata aldıkkapı süsümğ 24 tl ye alduımm

slmm kızlarr ben geldimmugün doktordaydıkk raporumuzu aldıkk ayrıntılıya girdim tekrar şüükür bişimizs yok sadece suyum cok az cıktı haluki bolbolsu içiyorumm kilosun 1860 gr olmuş kızımmgelişitam haftasında cıktı 2 kez nst ye girdim ordan alışverişe gittik babamızla arkadaşa hediyemizide aldık ama pazartesikargoya vericez içine notta yazmak istiyorumm ....birde kapı süsümğzğ ve bebek şekerimizidecok uygun fiyata aldıkkapı süsümğ 24 tl ye alduımm

hoşgeldin canımm.gözün aydın kızın kocaman olmuş maşallah. ne güzel görmüşsün

aldıklarınızı güle güle kullanın.uyguna almışsın süsünüde.

maşallahh kızımıza..:nazar::nazar:....benimki de olmuşmudur okadar acaba:16: kapı süsünü gerçekten uygun almışsın,güle güle kullan...

selam kızlar, nasılsınız? hayret hafta sonu ve burası bu kadar kalabalık.
busem bebeğin resimlerini koymuş facebooka gördünüz mü?
nasıl minik nasıl tatlı bir şey ya... bizimkiler de şimdi o kadar
görünce hoş oldu içim

saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

$bebek şekerim.webp

buna birde magnet ve şeker ekliceklerr kızlar nasıl sizce foto bulanık duruyorr aslı daha canlı ve hoşfoto makinem kardeşimde yarın alıp eklicemm

saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

Eki Görüntüle 116577

gülşahcım şekerin çok ciicii.ya kızlar için ne kadar süslü kokoş şeyler yapıyolar insanın içi gidiyor.bizde işte senin sayende hediye alırken kız reyonunda epey bir vakit geçirdik eşimle.hepsini elledik heralde reyondaki cicilerin :1:

gülşahcım şekerin çok ciicii.ya kızlar için ne kadar süslü kokoş şeyler yapıyolar insanın içi gidiyor.bizde işte senin sayende hediye alırken kız reyonunda epey bir vakit geçirdik eşimle.hepsini elledik heralde reyondaki cicilerin :1:

ayy sedacımmm valla aldıklarınız cokk hoşşş bendee erkek kıyafetlerini cok beğeniordum bugün bizde eşimlee beğendikk cok zekliydii bu şekerinn erkekler için olanıda vardı her yeri dolaştık normlde bu cubuklu sekerlere 1-1.50 fiyat veriolardı biz 0.70 e aldık

selam kızlar, nasılsınız? hayret hafta sonu ve burası bu kadar kalabalık.
busem bebeğin resimlerini koymuş facebooka gördünüz mü?
nasıl minik nasıl tatlı bir şey ya... bizimkiler de şimdi o kadar
görünce hoş oldu içim

hoşgeldin senaycımmm evet bende gördüm bizimminklerimizdee okadr olmuşmudur yaa cok tatlıydı paşa maşallhh

günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım

geçmiş olsun Sudenur, inşallah tekrarlamaz rahatsızlığın. bebeğini vakitlice sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

:52:aaaaa inanmazsınız koca bir leğenn nar yedimmm :125: valla bildiğiniz bir leğen yanii.ayy dalmışım yauuuu:91:

Merhaba arkadaşlar.

Dün gece çok kötü bir gece geçirdik.

Babamız nöbetçiydi.Oglumla evdeydik. Oglum her zamanki gibi 21.30'da uyudu. 23.00'de bir aglama sesi duydum. Gittim baktım, yatagına oturmuş aglıyor.Ne oldu annecim dedim.Etrafa bakınıyor üstünü başına bakınıyor. Çiş mi var dedim bir şey demiyor. Hadi çişe gidelim diye elimi koluna attım bir ıslaklık geldi elime. Gece lambası yanıyordu etraf loş seçemedim hemen ışıgı yaktım ay bir de ne göreyim. Her taraf ama taraffffffffa kusmuş :( Çocugu mu kaldırıp temizleyeyim etrafımı toparlayayım ne yapacagımı şaşırdım. Eşim de yok. Neyse önce üstünü degiştirdim bizim odaya götürüp yatırdım. sonra da etrafı temizledim. Yorganı vs. her şeyi gecenin 12'sinde makinaya attım. Bir de asmak için bekledim. Sabaha kadar da yanımda yattı ama kabus gibi bir geceydi. :( Yattıgımda saat 3.30'du.

yazık kıyamam ben ona, hastalıklar ailecek bırakmadı bu aralar sizi. şimdi nasıl oğlun canım?

ayy gördüm busenin bebegin fotoları Allahım bzimkilerdemi böyle şimdi kızlar bu bir mucize yaaaaa :)

tüylerim diken diken oldu...

inşallah çabucak evinize dönersiniz kuzunla :61:

benim karnım küçücük geliyor bana nasıl sıgıyor bebegim .))

Son düzenleme:
gülşah cım çok güzeller hem de uygunmuşş..
nerden aldın izmirden o şekerleri, ben de bakıyorum.. hatta bugün baktım ben 1-2 yere ama beğenemedim bi türlü.. ama bunlar gerçekten çok ciciler..

cnm bnm evt cok uygun fiyatlar kemeraltında kızlarağası hanına yakın pera davetiye ve şekerleri die bir mağzaa biz düğün davetiyemizide orda yaptrmıştıkk

Back
X