2011 Şubat Anneleri

slmm kızlarr ben geldimmugün doktordaydıkk raporumuzu aldıkk ayrıntılıya girdim tekrar şüükür bişimizs yok sadece suyum cok az cıktı haluki bolbolsu içiyorumm kilosun 1860 gr olmuş kızımmgelişitam haftasında cıktı 2 kez nst ye girdim ordan alışverişe gittik babamızla arkadaşa hediyemizide aldık ama pazartesikargoya vericez içine notta yazmak istiyorumm ....birde kapı süsümğzğ ve bebek şekerimizidecok uygun fiyata aldıkkapı süsümğ 24 tl ye alduımm
gözün aydın canım minik kızını görmüşsün kocamann olmuşş küçük hanm...aldıklarınızı güzell günlerde kullanın inş...
selam kızlar, nasılsınız? hayret hafta sonu ve burası bu kadar kalabalık.
busem bebeğin resimlerini koymuş facebooka gördünüz mü?
nasıl minik nasıl tatlı bir şey ya... bizimkiler de şimdi o kadar
görünce hoş oldu içim
mrb canım...ay bende çok duygulandım ya maşallah minik delikanlıya...
:52:aaaaa inanmazsınız koca bir leğenn nar yedimmm :125: valla bildiğiniz bir leğen yanii.ayy dalmışım yauuuu:91:
afiyet olsun canım...buarada banyo dolabın hayırlı olsunn güle güle kullan:8:

slmm kızlarr ben geldimmugün doktordaydıkk raporumuzu aldıkk ayrıntılıya girdim tekrar şüükür bişimizs yok sadece suyum cok az cıktı haluki bolbolsu içiyorumm kilosun 1860 gr olmuş kızımmgelişitam haftasında cıktı 2 kez nst ye girdim ordan alışverişe gittik babamızla arkadaşa hediyemizide aldık ama pazartesikargoya vericez içine notta yazmak istiyorumm ....birde kapı süsümğzğ ve bebek şekerimizidecok uygun fiyata aldıkkapı süsümğ 24 tl ye alduımm

gözünaydın cnm kızın büyümüş maşallah ya dr bana da bol su iç dedi ama içemiyorum ben artık
aldıgın şeker çok cici hemde uygunmuş

gözünaydın cnm kızın büyümüş maşallah ya dr bana da bol su iç dedi ama içemiyorum ben artık
aldıgın şeker çok cici hemde uygunmuş

saol cnmm bn evt bnmde bol bol içmem lazım sonj ikş hftadır günlğk 3 lt tamamladım ama bi gelişme olmamış su içmeye devam edin bebeğin hareketleride azalabliormuşş gğünde 10 dan azatarsa gel dedi bana doktorum

slm kızlar ben geldim.bebişi görmeye gittim maşallah çok tatlı isimsiz bi oğlan:)nasıl saçlı maçlı baya delikanlı:)arkadaşımın hala sütü gelmemiş.gece açlıktan ortalığı yıkmış çocukcağız.gittiğimde uyuyodu mışıl mışıl hatta senin kıza kur yapıyo bu kadar uslu diildi gece dediler:)

arkadaşına geçmiş olsun, allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza Gözdecim

bu arada karnım felaket derecede kurumuş pul pul dökülüyor derileri
ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım çatlayacakmı ne?

hemeeen bebeği yağını sür canım, ben de tembellik edip arada bir sürüyorum ama bu aralar kaşınıp hatırlatıyor göbüşler kendilerini;))))

Kızlaaaaaaaaaaaar :))) Miniğim nasıll _?? Süt yetiştiremiyorumm mamaya başladıkk :)
afiyet olsun, yarasın tosuncuğa

selam kızlar..ben buraya rahatlıkla resim ekleyemiyorum..face de bir grup kurdum..şubat 2011 anneleri diye..bebişlerimizin resimlerini ve cicişlerini oradan rahatlıkla ekleyebiliriz diye düşündüm..
girmek isteyenler için adres:
Giriş Yap | Facebook

gruba katıldım deniz, bu arada başka bir grubumuz daha vardı. bu forumun ilk sayfasında adresi var sanırım sen de orayı ekleyebilirsin

Ben geldimm.. Bulunduğum yer itibariyle net sorunum war çok zor bağlanıyorum:((
Sezeryandan bişicik anlamadım 2. günümden beri sürekli ayakta koşuşturma içindeyim. Şöyle 1 saat dinlenemedim.. Ağrım war mı yok mu anlamadım bile. Hep aklımda bebeğim.. Bebeğim iyiye gitttikçe ben daha çabuk iyileştim.. Onun ii haberlerini almak bizi hawalara uçurdu. Tarifi yokkkmuş bu duygunun arkadaşlar.. İlk gün öldüm öldümmmm oğluma bişi olcak die. Doktorlara yalwardım biraz daha içimde kalsın büyüsün bekleyelim die ama durumum çok riskli olduğundan ne yazık ki hiç beklemediler.. Ama Allah a çok şükür herşey ii we iyiye gidiyor, Allah ın izniyle dualarla Bebeğimin gücüyle.. Benim oğlum abi oldu :) kardeşlerini bekliyorr :)

maşallah yazdıklarından keyfinin yerinde olduğu belli canım, allah daha güzel günler göstersin. senin heyecanın bize de yetti

kızım çok sıkıldı alışveriş merkezindeki çocuk eğlence bölümüne götürdük top havuzu ve jetonlu kısma
bende bu arada iç çamaşırcıya uğradım
emzirme sütyeni aldım 1 tane 13.5 tl beyaz
acaba siyahta alsammı bilemedim?
ilkinde ne emzirme sütyeni ne bişey sıyırıp sıyırıp emzirmiştim bunda herşeyi alıyorum aslında vicdan azabıda çekiyorum ama ozamanlar haberim yoktuki ne bebek şekerinden ne kapı süsünden gerçi 5 yıl önceydi ama insan acemiliğine geliyor sanırım böyle bir siteyede üye değildimki haberim olsun bu ildede böyle şeyler hiçç yok
neyse ped aldım 2 pakette
lohusa pijaması vardı önü delikli kolay emzirmek için ama büyük beden yoktu ona üzüldüm işte:(
25 tl dedi hemde çok uygun geldim aslında bol bol iyi olurdu şişman olmanın zararları işte
kendine gör bişey bulmak zor oluyor:1:
yarın hastane çantamı hazırlıyorum artık çoğu eksiğimi tamamladım
Allahım bebişlerimizi sağsalim dünyaya getirmemizi nasip etsin

Kızlar bu arada bi fikrim var isteyenler 1 er tane yasin okusa hem doğumlarımızın kolay olması hemde bebeklerimizin sağlıklı olması için
41 yasin okumuş oluruz ne dersiniz?

gözdeatı sen yanlış hatırlıyorsun sana ben çıkmıştım çekilişte :1:

aldıklarını güzel günlerde kullan canım, bir de atlet şeklinde olanları var emzirmek için aynı sütyenler gibi üstten askıları açılıyor bilirsin belki onlardan da alabilirsin hem kışın iyi olur belimiz açılmaz emzirmek de kolay olur onlarla. ben bir beyaz bir de ten rengi olanından aldım.

selam kızlar ben geldimm

akşam üstü banyomun dolapları geldi valla çok iyi oldu herşeyi koydum içine ferahladı banyo.oğlum içinde bir raf ayırdım havlusunu banyo malzemelerini koydum oraya dursun güzel güzel.

yasin konusunu iyi düşünmüşsünüz arkadaşlar bende varımm:34:

dolabını güle güle kullan güzelim

saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

Eki Görüntüle 116577

çok beğendim canım, bebeğine de maşallah kocaman olmuş. çatı muayenesine girince anlatırsın bize de, çok merak ediyorum onu

kızlar bugün hastane çantamı hazırladım,
tuhaf oldum ama sanki hemen alıp gitcekmişim gibi geldi.
hala bir kaç eksik var
onları da ekleyince bitecek
bu arada okadar eleyerek koydum ama benimki koca bir çanta oldu, sizde durumlar nasıl?

fatma cnm bnmde aklımdaydı bu yasin okuma konusu ne ii yapmışsın söyleyerek
okuyup bittikten sonra duasını yapar hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olması için dua ederiz çokta güzel olur ben varım cnm

hala bir kaç eksik var
bu arada okadar eleyerek koydum ama benimki koca bir çanta oldu, sizde durumlar nasıl?

bende bugun giysileri ütüledim dizdim dolaba ama cantayı hazırlamadım canım bende tuhaf oldum vazgeçtim .)))

benim birkaç eksiğim daha var çantaya başladım ama tam hazır diil.haftaya onlarıda tamamlayıp hazır ediccem inşallahh.

ohooo bizim görüş günümüze daha çookk var:5: ocağın 6 sında falan

mavi avatarındaki bebik çok tatlı yaaa.benimde masa üstümde var bitane erkek bebek mavi gözlü her açışta bakıom olmaz ya belki benzer renkli gözlü olur :27:

kızlar iki hafta sonra tekrar gidicem çatı munaem varr

çatı muayenesi için erken diilmi canım yaa 37 gibi falan yapıyolar diye biliyodum ben

arkadaşına geçmiş olsun, allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza Gözdecim

hemeeen bebeği yağını sür canım, ben de tembellik edip arada bir sürüyorum ama bu aralar kaşınıp hatırlatıyor göbüşler kendilerini;))))

afiyet olsun, yarasın tosuncuğa

gruba katıldım deniz, bu arada başka bir grubumuz daha vardı. bu forumun ilk sayfasında adresi var sanırım sen de orayı ekleyebilirsin

maşallah yazdıklarından keyfinin yerinde olduğu belli canım, allah daha güzel günler göstersin. senin heyecanın bize de yetti

aldıklarını güzel günlerde kullan canım, bir de atlet şeklinde olanları var emzirmek için aynı sütyenler gibi üstten askıları açılıyor bilirsin belki onlardan da alabilirsin hem kışın iyi olur belimiz açılmaz emzirmek de kolay olur onlarla. ben bir beyaz bir de ten rengi olanından aldım.

dolabını güle güle kullan güzelim

çok beğendim canım, bebeğine de maşallah kocaman olmuş. çatı muayenesine girince anlatırsın bize de, çok merak ediyorum onu

amin canım cümlemizin inş

hala bir kaç eksik var

bana da ööle gelmişti hazırlayınca

benim birkaç eksiğim daha var çantaya başladım ama tam hazır diil.haftaya onlarıda tamamlayıp hazır ediccem inşallahh.

ohooo bizim görüş günümüze daha çookk var:5: ocağın 6 sında falan

ayyy benim bu çarşamba her hafta olması çok güzel:)))

benimde daha randevuma 15 gün var :)) galiba bundan sonra daha sıklaşcak randevularımız
doğum yaklaştıkça hastane görmek istemiyorumm :52:

oyy kızlar busemın bebısının resmını gordum cok tatlı gozlerım doldu bızıde bebıslerımız heme hemen suan oyleler Rabbım hepsını korusun..
bende bugun ananesıyle alısverıse gıttım oglum ıcın ananesı kesenın agzını actı butun eksıklerımız tamamlandı bırtek benım gecelık sabahlık takımım kaldı onuda renk olayında karar veremedık pembesı vardı magzada ama ben krem rengı dusunmustum hep hastanede gıymek ıcın baska bır subeden kremını getırcekler hıcı ona gre karar verıcem kırmızı kurdelalı lohusa tacımı bıle aldım:89:

Back
X