Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmm kızlar sabh sabh uyuyamadım alışmışım sabahları erken kalkmaya ondan sanırım birde karnımın içi çok acıyorrr neden acabaa dünde biraz kanamam olmuş akşam farkketiim ama cok azdıı tedirginim şuannn
fatma cnm bnmde aklımdaydı bu yasin okuma konusu ne ii yapmışsın söyleyerek
okuyup bittikten sonra duasını yapar hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olması için dua ederiz çokta güzel olur ben varım cnm
kızlar size bişi sorcam şimdi hamilelik 280 gün ya normal şartlarda yani.bunun için de 9 ay 10 gün olarak hesap ediyolar ya demekki 1 ayı 30 gün olarak kabul edersek o zaman ben 8 gün sonra 9. ayamı giriyorum????
kızlar size bişi sorcam şimdi hamilelik 280 gün ya normal şartlarda yani.bunun için de 9 ay 10 gün olarak hesap ediyolar ya demekki 1 ayı 30 gün olarak kabul edersek o zaman ben 8 gün sonra 9. ayamı giriyorum????
hepinize iyi akşamlar kızlarrr...inş hepiniz iyisinizdir...offf bebişin uyku setini yıkayayım dedim ama sonuç hüsran ben granül sabun almıştım dalinin uyku setine hep yapışmışş kaç defa durulattım naptıysam leke gibii kaldıı sinir oldum resmen ne dandik bişii buu...şimdi yeniden yıkıyorum hepsiniii daha kullanamadan eskidiii
olsun cnm canını sıkma,geçer bidahaki yıkamaya merak etme,hastane çantanı hazırladın mı ya?
kızlarr yasin okumaya bende varım yada başka dua suree ne olursa beni unutmayın listeye yazın
çantayı hazırladım sayılır sadece bebişin ve benim bezim yokk...geri kalanlarıda koydum.sen naptın?
ya aslında herşeyi hazır,kıyafetlerini de yıkayıp ütüledim ama bi türlü çantaya yerleştiremedim,ne koyacağımı da şaşırdım,tekrar şu hastane çantalarına bi göz atayım bari de eksik bişey kalmasın...kendine ped mi koydun,hasta bezi mi?
valla ped koydum ama hasta bezide alıp koyayım diyorum nolur nolmaz diyee....kızlar bi konuşmuş yasin okuyalım diyee ama bakalım....
ewet az önce gördüm ben de okuyabilirim aslında...bu arada burdaki herkes face de mi aynı zamanda? busemin bebişinin fotoları da face de mi merak ettim ben de..nasıl görebilirim acaba?
çoğu facede kayıtlı canım...busemin bebişinn fotolarıda evet facede bu da face sayfamız Pratik Ev Yemekleri'nin Fotoğrafları - SÜTLÜ TATLILAR | Facebook
hepinize iyi akşamlar kızlarrr...inş hepiniz iyisinizdir...offf bebişin uyku setini yıkayayım dedim ama sonuç hüsran ben granül sabun almıştım dalinin uyku setine hep yapışmışş kaç defa durulattım naptıysam leke gibii kaldıı sinir oldum resmen ne dandik bişii buu...şimdi yeniden yıkıyorum hepsiniii daha kullanamadan eskidiii