2011 Şubat Anneleri

slmm kızlar sabh sabh uyuyamadım alışmışım sabahları erken kalkmaya ondan sanırım birde karnımın içi çok acıyorrr neden acabaa dünde biraz kanamam olmuş akşam farkketiim ama cok azdıı tedirginim şuannn

canım benimde çok acıyor böyle çeklime gibi bende korkuyorum bebişime birşey olacaak diye dönerken özellikle hiç rahat değilim artık hep eziyorum bebişimiki acayip acıyor kanama olayı ciddi aslında doktorunu arayıp bir danışsan aslında

fatma cnm bnmde aklımdaydı bu yasin okuma konusu ne ii yapmışsın söyleyerek
okuyup bittikten sonra duasını yapar hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olması için dua ederiz çokta güzel olur ben varım cnm

canım yasin okuma fikri güzel,aslında Kuran okuma fikri çok güzel fakat doğumun kolay geçmesi için asıl okunması gereken sure
''İnşirah'' suresidir,denenmiştir ve gerçekten doğumu kolaylaştırıyor...

birde hamilelikte şu surelerin okunmasında fayda var

İbrahim suresi ve Meryem suresi: Ahlakı güzelleştirir

Yusuf suresi: yüz güzelliği için (amcamın kızı hamileliği boyunca okudu,ve inanın nur yüzlü çok güzel bir oğlu oldu,herkes güzelliğini konuşuyor,çok güzel bir çocuk maşallah)

Cin suresi: manevi varlıklardan uzak tutar
ben ara ara rüyamda görüyorum,iki tanesini anlatim,yatağımda uyuyorum birden uyandım odam karanlık kapının buzlu camına gözüm takıldı önünde bişey gezip duruyor,kapıyı açtı,kocaman iri yarı esmer bir adam,dev gibi yüz mimikleri çok tuhaf,yatak odama girdi,yatağımın üzerinde boğuştum onunla sure okumaya başladım o dev gibi adamı camdan aşağı attım,bu sefer kapı tekrar açıldı bir tane zayıf uzun boylu yüzü fulu olan bir adam geldi sure okumaya başladım kaçtı,bu gecede yine çok uzun boylu zayıf bir adam üzerime doğru geldi,fakat yürümüyor ayakları kayıyor yerden,her seferinde üzerime üzerime geliyor,önce bağıra bağıra yasin suresinden bir kaç ayet okudum etkilemediğini gördüm,hemen değişip ayetel kurs-i okumaya başladım ama feryat ede ede,zor kurtuldum,diyeceğim oki hamileyiz vücutda farklı bir oluşum var,insan içinde insan var kısacası,bazı manevi varlıklar yaklaşmaya çalışabilir,kimine rüyada kimine gerçek hayatta,ondan sebeb aman felak nas cin surelerini mutlaka okuyalım.

bu arada hayırlı pazarlar

sanırım midemi bulandırdım,2 gündür sabah sabah aç karına sigara böreği kızartıp yiyorum ve midemi bulandırıyorum,aman töbe bi daha yemicem

bidee çok sıkıcı bir gün,hava çok kapalı ev karanlık içim daraldı yaww,birde sabah kalkmayla akşamın olması bir oluyor,günün nasıl geçtiğini anlayamadığım gibi hızınada yetişemiyorum,bitsin artık şu kışşşş

kızlar size bişi sorcam şimdi hamilelik 280 gün ya normal şartlarda yani.bunun için de 9 ay 10 gün olarak hesap ediyolar ya demekki 1 ayı 30 gün olarak kabul edersek o zaman ben 8 gün sonra 9. ayamı giriyorum????

hepinize iyi akşamlar kızlarrr...inş hepiniz iyisinizdir...offf bebişin uyku setini yıkayayım dedim ama sonuç hüsran ben granül sabun almıştım dalinin uyku setine hep yapışmışş kaç defa durulattım naptıysam leke gibii kaldıı sinir oldum resmen ne dandik bişii buu...şimdi yeniden yıkıyorum hepsiniii daha kullanamadan eskidiii

kızlar size bişi sorcam şimdi hamilelik 280 gün ya normal şartlarda yani.bunun için de 9 ay 10 gün olarak hesap ediyolar ya demekki 1 ayı 30 gün olarak kabul edersek o zaman ben 8 gün sonra 9. ayamı giriyorum????

gözdecim 35. haftada 8. ay bitip 9 a giriyosun yanılmıyosam...bu hamilelik hesapları çok karışık yaaa şimdi diyelim ki 33+2sin 34. hafta mı oluyoo buu

slm gözdecim,36-40.hafta arası 9.ay gösteriyo bu sayfanın en başında ama ben de bilmiyorum yaa...bana kaç aylıksın die sorduklarında ben hafta olarak söylüyorum ama artık 8.ayın içindeyim heralde:))

hepinize iyi akşamlar kızlarrr...inş hepiniz iyisinizdir...offf bebişin uyku setini yıkayayım dedim ama sonuç hüsran ben granül sabun almıştım dalinin uyku setine hep yapışmışş kaç defa durulattım naptıysam leke gibii kaldıı sinir oldum resmen ne dandik bişii buu...şimdi yeniden yıkıyorum hepsiniii daha kullanamadan eskidiii

olsun cnm canını sıkma,geçer bidahaki yıkamaya merak etme,hastane çantanı hazırladın mı ya?

kızlarr yasin okumaya bende varım yada başka dua suree ne olursa beni unutmayın listeye yazın

cnm ismini bilmiyorum burda yeni olduğum için,bir haftadır da bilgisayarım bozuktu,hiç bişeyden haberim yok,birazdan geçmişi okuyayım bari, yasin mi okunacakmış,ben de okuyabilirim....

çantayı hazırladım sayılır sadece bebişin ve benim bezim yokk...geri kalanlarıda koydum.sen naptın?

ya aslında herşeyi hazır,kıyafetlerini de yıkayıp ütüledim ama bi türlü çantaya yerleştiremedim,ne koyacağımı da şaşırdım,tekrar şu hastane çantalarına bi göz atayım bari de eksik bişey kalmasın...kendine ped mi koydun,hasta bezi mi?

ya aslında herşeyi hazır,kıyafetlerini de yıkayıp ütüledim ama bi türlü çantaya yerleştiremedim,ne koyacağımı da şaşırdım,tekrar şu hastane çantalarına bi göz atayım bari de eksik bişey kalmasın...kendine ped mi koydun,hasta bezi mi?

valla ped koydum ama hasta bezide alıp koyayım diyorum nolur nolmaz diyee....kızlar bi konuşmuş yasin okuyalım diyee ama bakalım....

valla ped koydum ama hasta bezide alıp koyayım diyorum nolur nolmaz diyee....kızlar bi konuşmuş yasin okuyalım diyee ama bakalım....

ewet az önce gördüm ben de okuyabilirim aslında...bu arada burdaki herkes face de mi aynı zamanda? busemin bebişinin fotoları da face de mi merak ettim ben de..nasıl görebilirim acaba?

Son düzenleme:
selam kızlar:)
uzun uzun geçmişi okudum..hastalık oldu burası bende..genelde yazmaya fırsat bulaıyorum ama..
yasin okunacakmışş bende okuyabilirim..beni de listeye ekleyin..neye niyet edip okuycam??

bende bugun ilk defa bebeişim için alışverişe çıktım..ancak fırsat bulupta çıkabildim..hastane çıkışını, kendim için lohusa geçeliği ve bebişime battaniye aldımm..bakıp bakıp duruyorumm..serdim şöyle koltuğun üstüne...çok şirinlerr..minicikler:)

hastane çantasını hazırlıycam en kısa zanmanda..

canım ya üzülme, bebişler defalarca altlarını kirletecekler kusacaklar o uyku setleri yıkana yıkana kendilerinden gececek. sadece sen biraz fazla uğraşmış oluyorsun şimdi ama olsun iyice icine sinsin yeterki. ben dalinin sıvı deterjanını kullanmıştım, hiç sorun yaşamadım, bir dahaki sefer onu dene istersen.

kızlar bide aklıma takıldı..bugun alışverişe çıkarken ne alsak ki diye çıktık ama mağazada nekadar çok alınacak şey varmışş dedik..beşli setler var..ana kucağı, bebek taşıma çantası, bebeğin malzemeleri için çanta, kanguru, alt değiştirme filan..set halinde daha uyguna geliyo dediler ama..
bana ordakiler çok gerekli değil diye düşündüm..ana kucağı evde çok kullanışlı ama diğerleri çok da kullanışlı değil gibi..ben ana kucağını, kocişimin özel isteğiyle kanguruyu almayı düşünüyoum(kendisi kullanacakmışş:))..malzeme çantaları görüntü olarak çok hoşuma gitmedi..kimler böyle set alıcakk??

Back
X