Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek bezini yenidoğanmı aldınız...acaba 2 numara(3-6kg)alsam çok mu büyük olur karar veremedim
kızlarrr buarada araba aldık bizzz![]()
kociş saolsun ben kullaniim diye otomatik vitesli
baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba
ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm
daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı
![]()
Kızlar hepinize iyi akşamlar geçimişi anca bitirebildim.Bugün içim sıkılmıştı saçlarımı kestirdim.Rahatladım iyi oldu hamileliğim boyunca 3. saç kestirişim ne çabuk uzuyorlar doğrusu pes.Böylece günler sonra saçlarım fön yüzü de görmüş oldu.Soğuklarda hep üşenmiştim kuaföre gitmeye.Geçmişi okurken herkesin sıkıntılarının arttığını gördüm.Rahatsızlığı olanlara Allah sabır versin.Bizde şimdilik bi sıkıntı yok Allaha şükür.Benim akıntım yok denecek kadar az hamilelikten önce nasılsa şimdide öyle ama kendimi çok iyi korumaya çalışıyorum.Mutlaka kalın çorap giyiyorum çizmelerimin içine.Çünkü üşütünce akıntım artıyor.Göğüslerim büyümeye başladı benim de ve alt kısımlarında çatlaklar oluşmuş bile aynadan bakınca farkettim.Göbeğimde henüz bişey yok ama belli olmaz bakalım artık nasip beyaz tenli olduğum için çokta takmıyorum açıkcası nasılsa kayboluyor.Bebişimin odasının eksiklerinin çoğunu tamamladım bi halısı kaldı bakalım onuda bi ayarlayabilsem süper olacak.Alt üst takımlarını ve doğum çantasına koyulacakları yıkadım.Uyku setleri ve tulumları kaldı yıkanmadık.Onlarıda haftaya yapıcam nasipse.Kendime 2 gecelik birde pijama takımı aldım.Foto mak. olmadığı için resimlerini koyamıyorum ama alıcaz inş o zaman koyarım.
hamilelik döneminde ufacık değişikler bile bizi mutlu edio demi...bende aynı senin gibi sadece doğum çantasına koyacaklarımı ve battaniyeleri yıkadım diğerleri henüz beklemede...sen benden biraz daha öndesin kızının odasını hazırladın bizim odamız aralık sonunda gelicek inş bakalım hayırlısı...fotoğraf makinası konusunda sony tavsiye ederim...biz sony t7 kullanıyoruz dokunmatik ekran çok memnunuz...
gözün aydın canım...inş ablanın sonuçlarıda iyi çıkar...rahatsızlıkları olan arkadaşlar çok büyük geçmiş olsun.sıkalım biraz daha dişimizi az zaman kaldı.inşallah sağlıkla gelecek bebiklerimiz
bende 40 dk.dır arkadaşımla konuşuyorum telefonda ayyhh valla radyasyon manyaaa oldum resmen heee
neyse bari kalkayımda yemek yapayayım.yaşasınn annemler akşama burdalar inşallaahhh.annem fırça atmasın diye ortalığıda derledim topladım![]()
hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inş...bizim arabamızda kızımın haberi ile geldi...arabayı aldığımız gün hamile olduğumu öğrendik...kızlarrr buarada araba aldık bizzz![]()
baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba
ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm
daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı
![]()
![]()
gğmaydın kızlr sabah okula gittim ama çok halsizleştim ter boşandı ilk dersten sonrav eve geldim dinlrniiyorum öğlen de bu hafta için rapor alıcam sanırım
kızlar güzenydın.maşallah muhabbet iyi yine.hafta sonu bebişimin kıyafetleri yıkandı ve dün ütülemeye başladım.çok zewkli yaa.normal hiç sewmem ütü yapmayı ama kızım cicilerini ütülemek zewkti.odasını temizledik.ütülediklerimi yerleştirecem.bu hafta içi çantamıda hazırlayım diyorum.
fatma seninle aynıyız hafta olarak dr beni 2 haftada bir çağırıyor artık.
bu arada geçen cuma bizim okulun duvarı yıkılmış.aşırı bir rüzgar vardı.düşünebiliyor musunz rüzgar kapıları kırmış ve duvarı yıkmış.okul bahçesine gelen veliyide yan taraftaki ormana uçurmuşmilli eğitimden aradılar,arkadaşlar aradı her arayan iyi ki doğum iznine ayrılmışsın diyor.çok kötüymüş okulun durumu.allahtan çocuklara bir şey olmamış.
ben biraz daha ütü yapayım kızlar.byeee![]()
kızlar akşam da sordum ama kaynadı benim bebeğim 32 haftalık görünüyor ve hareketlerin şiddeti değil ama sanki sıklığı azaldı sizlerde de var mı?acaba yeri mi daraldı
RomeosununJulieti hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
kızlar bebek bezini yenidoğanmı aldınız...acaba 2 numara(3-6kg)alsam çok mu büyük olur karar veremedim
hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inş![]()
[ hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inş...bizim arabamızda kızımın haberi ile geldi...arabayı aldığımız gün hamile olduğumu öğrendik...![]()
canım güle güle kullanın yeni bebişe yeni araba tabi:)kızlarrr buarada araba aldık bizzz![]()
![]()
evet canım doktorumda öyle dedi ben de rahatladım en azındanmerhaba kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama sadece 3-4 sayfa okuyabilmdim
bugün ders sayım fazlaydı klasik olacak ama yine çok yorgunum
eşim-kızım ve ben uzanıp belgesel seyredeceğiz şimdi
şimdilik öptüm
gecmıs olsun melocum dıkkat et kendıne
evet canım hemşireyi arayıp sordum bugün böyle böyle dedim daha erken çağırması gerekmiyormu diye
laf ediyorlar sonra para için çağırıyor diye onun için dr bey artık sık çağırmıyor acil birşey olursa gelirsiniz siz dedi:26:
iyiki gitmiyorsun okula canım Allah göstermesin nolur nolmaz
günde birkaç kez hareket ediyorsa korkma dedi dr um çok fazla düşünme hareket saymakla uğraşma canım
sıkılıyorum gözdecim,acaip bir sıkıntı var üzerimde birşeyle 5 dakika meşgul olamıyorum kabuğuma sığamıyorum,üstüne aşırı ter döküyorum,gelip ara ara sizi okuyup gidip uzanıyorum,tv dede herkes birbirine saldırıyor yaw:) en iyisi bir duş alim ben,oda yoracak ama sonrasında ferahlatır belki
neyseki yarın anneme gidicem biraz hava almış olurum,akşama kadar evde yalnızım
gitmişken bebek içinde bir iki bişey alıcam alt açma,tulum falan,cuma günüde kontrolüm var bakalım 1 ayda ne olmuş ne bitmiş,sonra görüşürüz...
mrb hanımlar nasılsınız?biz kızımla yalnızız bu gece oturuyoruz aşk ve ceza yı izliyoruz minişimle...ay kaç gündür canım şerbetli tatlı istiyordu biraz önce dayanamadım yaptım şuan fırında umarım güzel olur ve çok fazla kilo olmaz bana![]()
Cnm niye öyle apar topar gittiniz hastaneye serum fln, ben mi kaçırdım yazdığını?? geçmiş olsun bu aradaeşim gidince rapor almaya doktor acilen beni çağırmış
gittik hemen muayene nstye bağladılar.kızım 1900 olmuş,aynı bana benziyor tombiş yanaklı ve hep gülüyor
hemen doğumhaneye yatırdılar serum bağlandı,tahlillerim yapıldı.neyseki anormal bir durum çıkmadı dinlen dedi,4günde rapor yazdı okula gitmeyeceğim bu hafta.
Cnm bu anlattığın kasılma değilrahim kasılmaları nasıl oluyor bilenler yada yaşayanlar lütfen yardım edin karnım dalgalanıyor gibi yada bebeğim yer değiştiriyor gibi ama çok belirgin karnımın bi tarafı kalkıyor acaba kasılmamı nasıl anlarım?
Herşeyin güzel geçmesine sevindim cnmahh ahh ben de aynı dertten muzdaribimserklaj yok ben de ama erken doğum tehlikem var.haftada bir iğnem var.1 aydır evdeyim.bu hafta doğum iznim de başlıyo.sadece bazı akşamlar eşimle avm ye gidiyoruz süt almaya.gitmişken de geziyoruz biraz.bi de annemlere falan gidiyoruz.ama hep ev hep ev yaniii :97: Allahım şu evlatlat ne çok seviliyo ki insan bunca şeye katlanıyo
![]()
kızlarrr azönce sağlık ocağına gittim geldim. tansiyon,kilo falan rutin kontrol işte.bebişimin kalbini dinledim yine. çoook güzel bişi yaaaherşey normal çok şükür. emzirme eğitimi verdi ebemiz. uygulamalı diil tabi
ama güzelce anlattı emzirmeden gaz çıkarmaya altını değiştirmeye herşeyi
buarada kullandığın ilaçları doğumdan sonra da 4 ay kullan ki vücudundaki kaybını tamamla hem de bebişe giden süt demir vitamin içerikli olsun dedi. doktora da sorarım gerçi ama bilmiyodum ben bunu.sizle de paylaşıım dedim
![]()
Sıhhatler olsn cnm güle güle kullan, yıkamaları haletmişsin eline sağlıkKızlar hepinize iyi akşamlar geçimişi anca bitirebildim.Bugün içim sıkılmıştı saçlarımı kestirdim.Rahatladım iyi oldu hamileliğim boyunca 3. saç kestirişim ne çabuk uzuyorlar doğrusu pes.Böylece günler sonra saçlarım fön yüzü de görmüş oldu.Soğuklarda hep üşenmiştim kuaföre gitmeye.Geçmişi okurken herkesin sıkıntılarının arttığını gördüm.Rahatsızlığı olanlara Allah sabır versin.Bizde şimdilik bi sıkıntı yok Allaha şükür.Benim akıntım yok denecek kadar az hamilelikten önce nasılsa şimdide öyle ama kendimi çok iyi korumaya çalışıyorum.Mutlaka kalın çorap giyiyorum çizmelerimin içine.Çünkü üşütünce akıntım artıyor.Göğüslerim büyümeye başladı benim de ve alt kısımlarında çatlaklar oluşmuş bile aynadan bakınca farkettim.Göbeğimde henüz bişey yok ama belli olmaz bakalım artık nasip beyaz tenli olduğum için çokta takmıyorum açıkcası nasılsa kayboluyor.Bebişimin odasının eksiklerinin çoğunu tamamladım bi halısı kaldı bakalım onuda bi ayarlayabilsem süper olacak.Alt üst takımlarını ve doğum çantasına koyulacakları yıkadım.Uyku setleri ve tulumları kaldı yıkanmadık.Onlarıda haftaya yapıcam nasipse.Kendime 2 gecelik birde pijama takımı aldım.Foto mak. olmadığı için resimlerini koyamıyorum ama alıcaz inş o zaman koyarım.
canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz ve gününde gelir bebiş.
kızlarrr buarada araba aldık bizzz![]()
![]()
selam kizlar bugun tulumu degistirdim 62-68 olanindan bi tane kalmisti onuda ben aldim..
kizlar sormayin bugun basima neler geldi..
tulumu degistirdikten sonra kardeslerim ve yengemle beraber çarsiya gittik..
kardeslerime ayakkabi alacaktim.
çarsida arabayi park edcegim yere dogru giderken yolda önümdeki tir virajdan dönmek isteyince park halindeki arabaya çarpti arabayida beraberinde goturuyo.. tirin arkasi arabaya takildi
bende arkasindayim kornoya bastim anlasin diye neyse indi bakti yardim geldi tabi ben arkada kaldim çarsida kapanmak üzere bi sinir oldumm geri geride gidemiyorum tek yönlü yol oldugu içim arkamda araba dolu..
neyse bi yarim saat bekledik.. sonra tir önümden çekildi bende park ettim arabami
sonra alacele kardeslerime ayakkabi almak icin bi magazaya girdik ayakkabilari aldik
geri arabaya gittik.. arabayi calistiracagim çalismiyo hay allahim ya rabbim. 3 kere denedim çalismadi 4.de çalisti.
ordan markete ugradik soguk icecek almak icin.. icecegi aldim arabaya bindim bu sefer araba gene calismadiaksilik bu ya idrara SIKISTIM kassiklarima resmen agrilar girdi
neyseki babamla abim i$ten gelmi$ti bende aradim neyseki babam geldide biraz ugrastiktan sonra calistirdi ama zar zor eve kadar getirdi bende diger arabayi getirdimm.
anliyacaginiz karda ki$ta rezil olduk valla çok stresli bir gün geçirdim ben bugun
arabasiz kaldik yarinda yengemin randevusu var artik komsudan rica edecem goturmesi icin.