ben afyonda yaşıyorum senin ne dersin vardı burcu
bugün giremedim cnm k.bakma yeni cvp verebiliorum

doktoram da orda olursa daha çoook gidip gelicem galiba:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben afyonda yaşıyorum senin ne dersin vardı burcu
canım eğer Türkçesinden okumayı kabul ederseniz ben de bir iki tane okuyabilirim.
maşallah canım minik büyüyor, sen kağanı anlatınca benim içim gidiyor Burcu ya ah diyorum benim kuzumda büyüyüp böyle saçıma ciciler falan mı yapacak... zor ama güzel bişeymiş gibi geliyor sen anlattıkça
Çiçekcim gittinmi dr a?? oğluşun napıyo
Sağolasın cnmBurcucum maşallah bebişine :)
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |![]()
| too_be | 2 |![]()
| imp | 1 |![]()
| moonsun82 | 1 |![]()
| dillerim lal | 1 |![]()
| SuRMeLi | 1 |![]()
| miss_teacher | 1 |![]()
| nesli81 | 2 |![]()
| buket111 | 5 |![]()
| dilekcengiz | 3 |![]()
| nur_45 | 4 |![]()
| manikk | 2 |![]()
| sorgunlu66 | 13 |![]()
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |![]()
kizlar yasinlerimiz tamamlandi
hadin bakalim sira simdi okumada
ben bugun insallah okuyacagim
off adam yokmuş hastanede bugün. sancı fln yoksa çarşamba gel dedi şekercim bakalım nolcekkkkkkkkk
Tamam burcucum arkadasa soylerim
| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |![]()
| too_be | 2 |![]()
| imp | 1 |![]()
| moonsun82 | 1 |![]()
| dillerim lal | 1 |![]()
| SuRMeLi | 1 |![]()
| miss_teacher | 1 |![]()
| nesli81 | 2 |![]()
| buket111 | 5 |![]()
| dilekcengiz | 3 |![]()
| nur_45 | 4 |![]()
| manikk | 2 |![]()
| sorgunlu66 | 12 |![]()
| burcuuu | 1 |![]()
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |![]()
maşallah miniş paşaya kocaman olmuş kağana ayrı bi maşallah tabi annesini üzmeden yemeklerini yerse daha iyii olur ama ben kağanı çşok sevdim ya acayip tatlı tam yemelikkkkkk onun cici yapan ellerini yerimmmmKızlar iyi akşamlar, Dr a gittim bebeklerimi dr a gösterdim, minik olanın maşallahı var, 2300 olmuş suyu fazla olduğu için hareketi fazla dedi, bebeğin kafası ve elleri aşağıda garip bir pozisyonda biraz sıkışık olduğu için ağrım fazla olması normalmiş, ama bebeğe zararı yok pozisyonun dedi,
Büyük olanın dr u ise kahvaltısını yarıya indirmemi söyledi, kahvaltıda tam doyuyor ise akşama kadar yemek istemez kahvaltısını azaltalım bi dedi, yarında aşıya götürücem paşamı, bol ağlamalı bi gün olacağa benziyor
Dün gece resmen uyuyamadım, sabahta erken kalktığım için uykumu alamadım, teyzemlerden dönünce koltukta sızıp kalmışım, bir ara kağan üstüme tırmanıyodu , saçıma cici fln yapıyodu uykum arasında :))
Neyse sevgili evlatçım ben sallamadan uyumadı, illa bn sallıcakmışım,ağrım oluyo zaten kasıklarda baya zorlandım sallarken,
Şimdi uyuyor mışıl mışıl![]()
canım tekrar geçmiş olsun yorma kendini dikkat etbu arada bugün 2lt serumu doğumhanede verdiler kızlar...çok tuhaftı ya orası başımıza gelecekleri görünce daha bir ürktüm
lavman yapılışına tanık oldum merak eden olursa anlatırım ama benim hayal ettiğim kadar kötü değilmiş neyseki
34 haftalık bir kadın vardı buseem gibi acil sezeryana aldılar,tansiyon varmış.doğumhaneye kimseyi almıyorlar ,kocası kapıda yalvardı sabah da göremedim eşimi ne olur bir kere göreyim girmeden diye,kadın mavi önlükleriyle gitti çok acıklıydı o kadar ağladım ki o an kendimi çok garip hissettim,bizim özellikle de benim hikayemde orada geçeceği için...![]()
canım çok stres yapma kendine zor bi durum ama seçim derdine bi düzenleme yapacaklardır mutlakaii akşamlar arkadaşlar umarım herkes iidir...geçmişi okuyamadım,moralim çok bozuk yaa,eş durumu atamam yine olmadı ve ben yine kmlerce uzakta diyarbakırda kaldım,eşimden evimden ayrı((( doğum ,iznim bitince bi kaç aylık çocukla nasıl gidicem ben diyarbakıra yine yaa...ev yok bark yok,allahım sen bizi bu hallere düşürenleri görr nolur
![]()
iyi akşamlar kızlar.sizleri uzaktan takip ediyorum.bende şubat annesiyim kısmet olursa.33+2 günlük hamileyim.yasin-i şerif okumalarına katılmak istemiştim.kalan 13 taneyi almak istiyorum.sürmeli listeye eklersen sevinirim hemşom:))rabbim hepimize sağlıklı,kolay doğum nasip etsin inşallah.
maşallah miniş paşaya kocaman olmuş kağana ayrı bi maşallah tabi annesini üzmeden yemeklerini yerse daha iyii olur ama ben kağanı çşok sevdim ya acayip tatlı tam yemelikkkkkk onun cici yapan ellerini yerimmmm
canım tekrar geçmiş olsun yorma kendini dikkat et
canım çok stres yapma kendine zor bi durum ama seçim derdine bi düzenleme yapacaklardır mutlaka
hoşgeldin canımmm
burcucun maşallahh,kilosu çok iyiymişKızlar iyi akşamlar, Dr a gittim bebeklerimi dr a gösterdim, minik olanın maşallahı var, 2300 olmuş suyu fazla olduğu için hareketi fazla dedi, bebeğin kafası ve elleri aşağıda garip bir pozisyonda biraz sıkışık olduğu için ağrım fazla olması normalmiş, ama bebeğe zararı yok pozisyonun dedi,
Büyük olanın dr u ise kahvaltısını yarıya indirmemi söyledi, kahvaltıda tam doyuyor ise akşama kadar yemek istemez kahvaltısını azaltalım bi dedi, yarında aşıya götürücem paşamı, bol ağlamalı bi gün olacağa benziyor
Dün gece resmen uyuyamadım, sabahta erken kalktığım için uykumu alamadım, teyzemlerden dönünce koltukta sızıp kalmışım, bir ara kağan üstüme tırmanıyodu , saçıma cici fln yapıyodu uykum arasında :))
Neyse sevgili evlatçım ben sallamadan uyumadı, illa bn sallıcakmışım,ağrım oluyo zaten kasıklarda baya zorlandım sallarken,
Şimdi uyuyor mışıl mışıl![]()
şenay sana mesaj attım şekerim