valla cnm bana da gönderirsen çok ii olur bi zahmet tabi...
mailini gönder canım .ne zahmeti .yeterki o aptal işlerle uğraşmayalım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cnm bana da gönderirsen çok ii olur bi zahmet tabi...
Sınıf öğretmeniyim. 1. sınıfları okutuyorum. Aslında kadrom köyde ama eş durumuundan ve bebekten dolayı merkeze görevlendirme yapıldı. bu dönemi btirip izne ayrılıyorum ama çok fazla yoruluyorum artık.
sorma döenm sonu geldi yapılacak çok iş var ...amanın bu ne kalabalık bööle kocişleri uyutup geldiniz mi hayırdırben ağrılarımdan kurtulup geldiiimm
ee ne konuşuyosunuz öğretmen dayanışmasını görüyorum ben de isterdim ama 2 sene daha lazım olmıcak gibi![]()
ben her gece burdayım.eşm geç geliyor işten.öndecen geliyordum herkes gündüz gelmiş muhabbetler koyu.kıskanıyordum demeyelim de özeniyordum diyellim :)))gece kimse kalmıyordu.şimdi işler değişti sanırım :)))slm kızlar ben geldim
oo maşallah ne kadar kalabalık bu gece burası bööle
sorma döenm sonu geldi yapılacak çok iş var ...
ben her gece burdayım.eşm geç geliyor işten.öndecen geliyordum herkes gündüz gelmiş muhabbetler koyu.kıskanıyordum demeyelim de özeniyordum diyellim :)))gece kimse kalmıyordu.şimdi işler değişti sanırım :)))
haklısın cnm ne değişecekki hiçbişeycanım seninkiler en azından hasttane çıkışı almışlar ben de oda yok.hastaneye erken doğum ihtimaliyle 2 günlük yattım gelen giden yok boşver üzmeyelim kendimizi.üzsek ne değişek
ohhh herşeyini bitirmişsin maşallah...fotoları bekliyoruzz çabucakk merakla...Selam :)
Bütün gün evdeydim ama daha çok yoruldum .
Kızımızın karyolasını kurduk, odayı düzenledik, pusetimiz yatak odasında hazır, uyku seti yıkandı, karyolaya yerleştirildi, hem kızımın hem benim çantam hazır, dolabını yerleştirdim, oglumun dolabını düzenledim vs. derken ne çok iş yapmışım. Tabi tek başıma degil ama yine de genelde ben yaptım sayılır.
Şafak 15. Heyecan dorukta :)
Bebek şekerlerimiz de geldi nihayet. Çok güzel hazırlanmış. Hepsinin ayrı ayrı fotosunu ekleyecem inşallah...
evet cnm duygusallık hat sfada...babasına naz yapıodur zeynep hanım:))gülcancım yaa neden üzüyon kendini canım boşver kimseye muhtaç deilsin ya ona bak buaralar duygusalız malum dikkat et kendine![]()
nurcum yaa bu senin kaynana da beni gerdi yani sözde yardıma geliyo demi hiç gelmese daha ii en azından sinir stres olmıycak
yaa kızlar ben akşamları bitiyorum yaa ağrı,sancı,kasılma ne varsa eşim geldikten sonra geliyo üzülüyo o da ben de o üzülüyo die üzülüyorum![]()
ayyy az önce biz de eşimle aynı bu reklam üzerine bu tarz şeyler konuşmuştuk:)))puffff kızlar sinir oluyorum şu avea reklamına. elin adamı aşeriyor istediği şey dakikasında kapısında. neymiş mahalleye promosyon dağıtıyorlarmış. bize de gelse ya hemen öyle tepsi tepsi tatlılar, yemekler falan...hepsi yalan hepsi
amanın bu ne kalabalık bööle kocişleri uyutup geldiniz mi hayırdırben ağrılarımdan kurtulup geldiiimm
ee ne konuşuyosunuz öğretmen dayanışmasını görüyorum ben de isterdim ama 2 sene daha lazım olmıcak gibi![]()
gözdecim Allah sana sabır versin yaa![]()
bugün show tvde bi dizi başladı yüzyıllı bişi adı kanuni sultan süleyman ı osmanlıyı haremi falan anlatıyoo
eşim de öyyleee ağzı açık seyyrediyo sinir oldumm.anam ordada hareme nerde güzel kız güzel oyuncu varsa toplamışlarahh bizimki bide padişah olmak isterdim sarayda diye talihsiz bir açıklamada bulunmasınmııı
haydaaaaa.tabi ben oturduğum yerden tekme tokat n varsa savurdum
yanlış anladın tahta bak adam nasıl oturuyo falan dedi ama yermiiii.bal gibi hareme sulandı
yuhh didim yaniiii yuhh elimde kalacadı adamcağızzz.sen çok iyileştin git içeri yat dedim bende
![]()
bugün show tvde bi dizi başladı yüzyıllı bişi adı kanuni sultan süleyman ı osmanlıyı haremi falan anlatıyoo
eşim de öyyleee ağzı açık seyyrediyo sinir oldumm.anam ordada hareme nerde güzel kız güzel oyuncu varsa toplamışlarahh bizimki bide padişah olmak isterdim sarayda diye talihsiz bir açıklamada bulunmasınmııı
yanlış anladın tahta bak adam nasıl oturuyo falan dedi ama yermiiii.bal gibi hareme sulandı
yuhh didim yaniiii yuhh elimde kalacadı adamcağızzz.sen çok iyileştin git içeri yat dedim bende
![]()
kızlar bişi sorcam bu mesajlarınızın altında olan gün sayma şeyleri varya haftaları gösteriyo ( çok güzel tarif ettim yalnız farkındayım) nasıl yaptınız onları?
![]()
![]()
ayy seda bizde aynı diziyi izledik ama ben kanuninin annesi olmak istedim sizinkinden farklı olarak o kıyafetlşer neeydi ööle
![]()
ayyy seda yaaa adamın başına vurmuş napcaksın yazık fena çuvallamış ama
![]()
![]()
![]()