2011 Şubat Anneleri

:60: :60: :60:
ayy seda bizde aynı diziyi izledik ama ben kanuninin annesi olmak istedim sizinkinden farklı olarak o kıyafetlşer neeydi ööle

hehe bende öle bi ana olmak isterdim valla gelinle toruna göz actırmıyor kadın..o hürremde ne oyuncu kafalıcak baya baya kanuniyi

bugün show tvde bi dizi başladı yüzyıllı bişi adı kanuni sultan süleyman ı osmanlıyı haremi falan anlatıyoo

eşim de öyyleee ağzı açık seyyrediyo sinir oldumm.anam ordada hareme nerde güzel kız güzel oyuncu varsa toplamışlar:36: ahh bizimki bide padişah olmak isterdim sarayda diye talihsiz bir açıklamada bulunmasınmııı :41: haydaaaaa.tabi ben oturduğum yerden tekme tokat n varsa savurdum :37: yanlış anladın tahta bak adam nasıl oturuyo falan dedi ama yermiiii.bal gibi hareme sulandı :36: yuhh didim yaniiii yuhh elimde kalacadı adamcağızzz.sen çok iyileştin git içeri yat dedim bende :66:

çok güldüm yaa :1: koçişleri şu aralar böle şeylerden uzak tutmak lazım malum bu aralar kadından çok anne olarak görüyorlar bizi hamiş olmanın bir diğer zor tarafı ahh ahh :49:

canım kk nın anasayfasına girince kk yenilikler var oraya girince takip çizelgeleri hakkında diyo orda ayrıntılı bi şekilde anlatıyo

bende bişi sorcam ya bazen kafam karışıyo bulamıyorum doğrusunu

şimdi ben 33+6 yım yarın 34 olcam 34+1 olunca ben kaç haftalık oluyorum 35 haftalıkmı oluyorum ayy kafam karıştı yaa

çok güldüm yaa :1: koçişleri şu aralar böle şeylerden uzak tutmak lazım malum bu aralar kadından çok anne olarak görüyorlar bizi hamiş olmanın bir diğer zor tarafı ahh ahh :49:

:((ama az kaldı yaw kurtulcaz böle göbek önde gezmekten eskisi gibi seksi olcaz bizde

şimdi ben 33+6 yım yarın 34 olcam 34+1 olunca ben kaç haftalık oluyorum 35 haftalıkmı oluyorum ayy kafam karıştı yaa

evet canım yani şmmle 34+0-34+6 arası 35 inci hafta oluyo

bu yazdığını müsadenle eşime de aktarıcam, göz dağı olsun;)) korksun biraz:9:

tabi tabi ibreti alem için gösterin yaniii :37: :60:

evet canım 34+0 ile 34+6 35.hafta oluyo ama sen tickerda 32+6 sın seninki de mi 1 hafta önde gidiyo?

Selam kizlar.
Yarin görüs günümüzz 15:20de randevum var ebede.
Bakalim bizim lokum içimde neler yapiyor:69:
Kanala girmis mi girmemis mi?:44:

Herkese iyi geceler yarin kontrolden sonra görüsürüzz:80:

Selam kizlar.
Yarin görüs günümüzz 15:20de randevum var ebede.
Bakalim bizim lokum içimde neler yapiyor:69:
Kanala girmis mi girmemis mi?:44:

Herkese iyi geceler yarin kontrolden sonra görüsürüzz:80:

amanınnnn çok heyceanlıı...girmiştir artık inş..ii haberlerle gelirsin inş.. lokumuna slmlar bizden...:)):6: ii geceler

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim oğlumda hıçkırık oldu oda iyi iyi geceler size yarın tatilim bebek kıyafetlerini yıkyıp ütüliyecem neleri yıkamalıyım sizce:16::18:

sedacım yarın senin de kontrolun yokmuydu? benim yarındı da beraberdi die hatırlıyom ama ben cumaya aldım eşime izin vermemişler de işyerinden

sürmelicim ii haberlerle gel hadi

:((ama az kaldı yaw kurtulcaz böle göbek önde gezmekten eskisi gibi seksi olcaz bizde

tabi olcaz :82: gerçi unuttum ben eski halimi ama özledim kendimi kadın gibi hissetmeyi şimdi sadece anneyim :49: çokta kapılmayalım bu duygulara sonra kocişler çekecek isyan bayrağını bak ayaklanmalar başladı bile :1:

sedacım yarın senin de kontrolun yokmuydu? benim yarındı da beraberdi die hatırlıyom ama ben cumaya aldım eşime izin vermemişler de işyerinden

sürmelicim ii haberlerle gel hadi

evet canım bende erteledim önümüzdeki hafta bi gün gidicem.eşim hasta malum bide sigortada 10 gün dolsun diye bekliyorum işlemlerde sorun çıkmasın ha 3 gün önce ha 3 gün sonra farketmez.bir kaç gün daha sabredicem

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim oğlumda hıçkırık oldu oda iyi iyi geceler size yarın tatilim bebek kıyafetlerini yıkyıp ütüliyecem neleri yıkamalıyım sizce:16::18:

slm canım kolay gelsin şimdiden sana valla biz herşeyini yıkadık çantasına,alt açmasına,uyku setine kadar :6:

Back
X