2011 Şubat Anneleri

meraba kızlarrr
şöyle hızlı hızlı geçmişe baktımm..çok hstayım ben yaaa..3 gün olddu antibiyotik kullanıyorumm..nie geçmediki sanki..bünyem ne kadar zayıflamış yaa..ben hiç hasta olmazdımm..mayıs gibi haif bi kırıklık yaşardım..oda 1 bilemedin 2 gün de ayakta geçerdi..ilaç kullndığım halde geçmiyo yaaa...

dün gece erkenden koltukta sızmışımm...öğlen gibi eşim kahvaltı hazırlamışş uyandırdı beni..kalktım yedim masayı toplayayım derken eşim gitmiş geri yatağa girmiş..ben de yattım ohh sıcak sıcakk...3 te kalktım yaaa:))oda zorlaaa...bu kadar mı halsizlik olurrr..eşimin zoruyla dışarı çıktımm yürürdüm biraz..şimdi onu işe gönderdimm...gene yatıyorum..üfffffffffff...geçse artıkkk

kaynanalardan bahsetmişsizizz..ben napıcam bilmiyorum yaa..onlar gelince kayınpeder, kayınbirader, komple geliyolarrr..oda eve öyle bi yerleeşiyolar kii ben misafir konumuna düşüyorumm..onlar gittiten sonra evimi eski haline getirebilmek için uğraş dur sonraaa..hamilleliğimin 3.ayında eşim kötü bir kaza geçirdi..geldiler..yerleştilerrr...60 gün kaldılarrrr...ben çalışıyodumm..sabah 7 akşam 8 de eve girebiliyodum ancak..ne yemek ne bişeyyy...herşeyi benden bekledilerrr..eşimin ağr işlerini ben gördüm..yemeği ben yaptım..masrafı ben gördümm..ulann ellerini ceplerine bile atmadıarrr...etten başka bişey de yeemeezlerrrr..bide eşime hasta yatağında ağlıyolarr..neler çektimm..şimdi gene geleceklerr..acaba ne kadar kalacaklarr..bari doğumdan önce gelmesinler diyorum bendee..anam gelecekk..dayanamaz gider garibim...ay bide baca gibi sigara içiyolarr..kış kış evi zor ısıtıyom ben ya bide evimi havalandıracam..eşime söyledimm..evi zırt pırt havalandıramam die..bakalım neler olcakk((( dışardan baksanız melekler melekkkk..içi seni dışı beni muhabbetiii...gölge etmeyin başka ihsan istemem diyorum ama ...

ay Allah korusun canım....inşş öyle bişi olmaz ya

canım çok geçmiş olsun atlamadı kağancık canım benim arkadaşların bağışıklık güçlenmesi için çocuklarına verdikleri bi şurup var bitkisel sanırım adı umca çok memnunlar bebişleri çok sık hastalanmıyor hasta oluncada çok hafif geçiriyolar onlarada doktor önermişti bi sor istersen sana kesinlikle katılıyorum eşler anne gibi olmuyor ben eşime yatak odasında kalsın bebek diyorum kalabalığa girmesin kış hastalık var onun dışında kayınpederimde gelicek adama ikide bir çık bern beebek emziricem diyememne gerek varmışta bişey olmazmış demeye başlıyor sanki ben kimse sevmesin görmesin diyorum ki sevmesinler azcık toplanana kadar her konu açıldığınfda sinirlerimi zıplatıyor

evet istanbuldayım ve yardıma çok ihtiyacım var
ben hamileliğimin ilk dönemlerinden beri cerrahpaşada bir doçente gidiyordum .geçe gün ataköy hastanesindekei (şirinevler ) dalga dalgıçoğluna gittim .memnnun kaldım.ücretler de uygun.ilgi alaka ve hastanenin temizliği de güzel .daha önce bir çok doktrora baha buldum ama bu doktorun yaklaşımı güzel geldi bana ...
güzelim bizimkilerde öyleeydi.geldilermi koloni gibi gelirler.yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında felan sonra ben bir cıngar çıakrdım .tabi bir haftada bir milyardan sonra.yemek varken dökülüyor yenisi yapılıyor .neymiş dündenmiş.daha bir sürü masraf.şimdi anne diyorum ev senin mutfak senin.ne istersen yap.karışmıyorum.işten gelince işim var deyip bilgisayar başına geçiyorum.yemek yaparsam da sebze yemeği sağlıklıdır yani :))bu arada kim olursa olsun asla evinde sigara içilmesine izin verme hele bebekten sonra gitsinler balkonda bahçede zıkkımlansınlar .....

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim

bütün gün direndim uyumamak için ama yemekten sonra yere battaniye serdim üstünede yastığımı koydum içine girdim 1 saat uyumuşum eşim uyandırdı gece uyuyamazsın aman kalk diyee aptallaştım ama yaaa sersem gibiyim inşallah gece uyurumm

Apsimisia, molfiks güzel valla yumuşak minicik bişi zaten ama primayla yanyana getirip karşılaştırmadım bak sen diyince aklıma geldi

bu arada dün dergide okudum anne baba sigara içiyorsa yada evde sigara içen biri varsa sigara kokusu dumanı bebeği etkiliyormuş ve kolik olma durumu daha sık görülüyormuş o bebiklerde

bu arada cumartesiye randevu aldım oğlumla buluşacağım inşallahh.oleeyy yaşasıınn

o kadar doluyum kii..her an patlayabilirim yani...eşimde önceden laf söyletmezdi..şimdi şimdi gördü biraz..o da hasta yatağında düşünmeye fırsatı oldu galiba...biraz izleyebildi olanları tarafsız şekilde....merdivenleri silen abla 10 lira para istemiş bunlar evdeyken onu bile vermemişlerdi yaaaa...yok veremem demişler..mutfak masrafını ben görüyom tabi..eşim bana para bırak demişti o akşam..eşimin o haline üzülmüştüm ama senin canın ne çekerse sen söyle alırım ben demiştim..evde ne kadar para bıraktıysam cocuk gibi ota b.ka para harcadılarr..bakklı zengin ettiler yaa..
bi de geçen canım tv de gördüğüm bişeyi çekti..eşimi hamileliğimde ilk defa bişey almak için dışarı gönderdm saat 10da..oda nazımdann.. bunu muhabbetine anlattı bunlara eşim..anesinin cevabı aşerme zamanın geçti seninn..başlarda olur o dedi..ay sinirlendim çaktırmadımm..o zaman oğlun hastaydı yatıyodu dedimm..sen çalışıyodun istediğini alsaydın dedi...sizi beslemekten kendime bişey mi alabildim..canım bişey çekecek 1 tane yerine on tane almak zorundda kalıcammm..gizli gizli mi aşerecemm..yemem daha iyi...ne dersinn...bozsam olay çıkacak..biriktiriyorum bunlarıııı

sigara konusunda tavrım kesin ve nett..taviz veremem..ya içmezler yada balkonda donarlarr..:)))belki bu erken gitmelerine sebep olur diye küçük bi umut kırıntımda yok değil..

yok canım lafla başedemezsin bn okul müdürleri ,müfettişler felan hani her yrde kavgamı edip hakkımı aramışımdır ve kendimi ezdirmemişimdir.ilk zamanlar bunlarla başedebilceğimi sandım yok mümkün değil.ben o günlere geri dönmek istemiyorum anlatmakla bitmez.görümcem 4 çocuğu ve kocasıyla yurt dışndan gelip benim evimde tatil yapıyordu :)) baktım ki bunlarla başedemiyorum oyunu onların kurallarıyla oynuyoum yüzlerine karşı birşey demiyorum.ama hiç öyle masrfa gerek yok sen almayınca mecbur alacaklar aç duracak değiller ya.param yok demeyi öğrenmek lazım...ağlamayana meme vermiyorlar.benim eşimde gurur yapıyordu.zor durumda olduğunu saklamaya çalışıyodu.(kendi ailesinden )nasıl oluyorsa ..düğüne yardım etmediler diye .komik yanii...üzerine de bir hafta kalıp bir milyar geçiriyorlardı.bu geldikerinde eşimi pazara gönderemedimdediğin gibi geç oldu ama anladı birşeyleri .ben ne yiyosam onlarda onu yiyecekler.kimseye kölelik yapamam ..

en güzel uyku da öyle oluyor be canım.benim de birkanepem varoda uyuyyorum hep .eşim kızıyor yatakta kıvranıyon bu daracık kanepede zamansız uyuyon diye :)) ne yapalım bu zamanlarda saçmalama özgürlüğümüz var :))

selam kızlar
ayşegüle kim tecavüz etti (babamın tabiriyle ) izliyoz kayananmla
bi ara kızımın yeni ciclerini ütüledim yerleştirdim.yeni derken bana yeni gelen
bazılarında sandık lekesi çıkmamış tulumlarda falan artık onları da gece uyurken giydiririm dedim aslında nevresim takımları vardı onları ön yıkamalı atınca hepsi çıkmış ama tulumları sadce 30 derecede yıkadım.yeni olanlarla birlikte atmıştım çünkü artık 1 kere giydiririm sonra ön yıkamalı atarım napıyım.
yaa bide hediye mediye gelcek ya kızlar keşke hiç bişi almasaymışım valla dolap doldu
ama bööle oluncada insan hiç eski bişi giydirmek istemiyo yaaa halbuki önceden giyende en fazla 2 kere giymiştir ama ne biliyim ilk bebek diye sanırım.
geçmişi okudum size bi slm veriyim dedim hadi ben kaçra öpüldünüz

ben artık almıyorum valla inanılır gibi diil ama kendimi tutmayı öğrendimm..olanlar yeter.zaten habire bişiler geliyoo..hele bi gelsin oğlumm beraber çıkarız alışverişe inşallahh.kıyafet işini sindirdimde şimdi oyuncağa sardım iyimi

Çok sagolun kizlar. Bu ara kendime ve kizima hiç dikkat edemedim. Sucluluk duygusu icerisindeyim yaa. Herkes kilo alir diyor ama iste gelde vicdanima anlat..

Bundan sonra doguma kadar kizima ve kendime iyi bakacagim. Yarin insaallah film iyi çikarda rahatlarim.

Ha birde bebek kanala girmeye başlamış dedi erken değilmi kızlar daha

Gel beraber doguralim canim

Ne kadarliksin sen?

Gecmis olsun.

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 | okundu
| too_be | 2 | okundu
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 | okundu
| dilekcengiz | 3 | okundu
| nur_45 | 4 | okundu
| manikk | 2 | okundu
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 | okundu
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

Kizlar kusura bakmayin eger eklemediklerim varsa.

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn

Sagolun kızlar. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Sürmeli bebişin küçük degil canım. Ama işte stres etkiliyor, dikkat et kendine. bol bol pekmez iç.

Nur sen de dikkat et ya.

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn

canım stres yapma.ama yatınca geçiyomu ağrıların..yada belli periyodlarda mı geliyo...bence dr.unu bi ara..

nurcum kendini zorlama dinlen biraz kafanıda rahatlatmaya çalış eğer geçmiyosa bencede doktoru ara sor.

amaaannn doğurma sakın kız dur az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…