2011 Şubat Anneleri

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn

ayyy cnm ya ne desem kiiiiii,yalancı sancıdır belki yaaa,yanlızmışsın da.. olmadı taksiyle fln bi acile görünüp geliver dinlenmekle fln geçmezse...
eğer yalancı sancıysa ılık duş fln geçiriyomuş,bi dene olmazsa,yat dinlen flnn.

Evridiki sen tecrubelisin daha iyi bilirsin demi sagol canim. kendimi rahatlatmaya calisiyorum

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn

Kiz dur sirani bekle ayoll
Saka tabi canim
Agrinin suresini tut 3 dk bi gelirse yakinlarindan birini ara gelsin yanina.

selam kızlar ...

benım oğlan erken gelmeye karar verdı kızlar..p.tesıden berı bel agrısı ve kasık agrısı vede akıntım vardı..dun normal kontrole dıye gıttıgımız hastane benı 1 gece yetırdı ve butun gun serum yedım..serum takılmadan once 5 dakıkada bır sancılar gelmeye basladı..daha sonra erken dogum olmasın dıye serum verdıler ve ıcıne de bazı ılaclar yaptılar.bır yandan da bana ıgneler yapıldı erken gelırse cıgerlerı acılsın dıye.dun gece tam bır ıskenceydı..suan taburcu oldum ama eve de bırsuru ılac verdıler ..cıerlerı gelıssın dıye bakalım dr 15 gun daha durdurmaya calısıyo dogumu.hakkımızda hayırlısını dılıyorum Allahtan ama sızler de dualarınızı eksık etmeyın kızlar(( erken gelmesın mınıgım sımdı tam 15 gun sureklı yatıcam bu arada da sureklı sancılar gırıyo ama hafıf sekılde ılaclar sayesınde daha az hıssderek durucam sanırım ...ınsallah 15 gun durur ama durmazsada saglıklı dogsun(( cok korkuyorum

dualarını beklıyorum opüldünüz

geçmiş olsun cnm yaa bu bebişler bi kurtlandı yine anlaşılan
inşallah dr un dediği tarihi bekler bebik ama haftan da büyükmüş,gelse de bi sıkıntı olmaz heralde dimi..
:44:

canımm geçmiş olsunn

bu bebikler şimdiden inatlaşıyorlar bizimle.vallahi işimiz var.duramadı 1 ay daha.Allahım hayırlısını versin bol bol dinlen oğluşuna söyleoda dinlensin inşallah zamanında gelir

çoğumuzz kova annesi olcez ama ben şubat sonuna doğru doğurcam inşallh..19.undan sonrası balık mışşş...bol bez harcıycam ben galibaaa...dur bakalım hayırlısı
Balık

Balık burcunda doğan bebekler çekingen, mahcup ve utangaçtırlar. Bunun yanında çok yumuşak ve sevimlidirler. Zamanlarının büyük bölümünü, kendi hallerinde melek gibi uyuyarak geçirirler. Ayrıca, bir su burcu olan bu küçük Balık bebeklerini kuru tutmak oldukça zordur!

Son derece duygusal olan balık çocukları, hiçbir neden yokken ağlamaya başlayabilirler. Hatta bazen gözyaşlarının sonu gelmeyecek gibi görünür. Bu çekingen çocukların karakteri, duygularını içlerine atmaya ve dışarıya yansıtmamaya eğilimlidir.

Balık bebekleri gizemli ve huzur aşığıdır, tartışmalara ve yüksek seslere karşı çok duyarlıdırlar. Aile içindeki tartışmalardan çok etkilenirler. Bunun yanında ebeveynlerin ya da kardeşlerin ilgisinden çok memnun kalırlar.

Şefkatli Balık çocukları, kendilerinden çok başkalarını düşünürler. Oyuncaklarını kolaylıkla başka çocuklara dağıtabilirler, bu nedenle de siz, bir oyun gurubundayken bu çocukların hırpalanmamasına dikkat etmelisiniz.

Çok içten ve dürüsttürler; başkalarının içindeki kötülüğü değil her zaman iyiliklerini görürler. Balık çocuklarının bu ruhani doğasını geliştirmek için, onları kitaplara, hayvanlara ve sanata teşvik etmelisiniz. Zaten küçük yaşta güzelliklere olan düşkünlüğünü belli edecek olan bu çocuklar, bu sayede güzellik arzularını tatmin eder ve yeteneklerini de yavaş yavaş ortaya koyarlar.

Resim, müzik, edebiyat gibi konularda kabiliyetli olan bu çocuklar bir hayal aleminde yaşarlar. Onlar için her masal bir gerçek sayılabilir. Balık çocukları kendi hallerine bırakılırlarsa daha da içlerine kapanır ve hayalleriyle baş başa kalmayı tercih ederler.

Anne ve babalarının onlara büyük sevgi göstermesi, yaşlarına uygun çocuklarla arkadaşlık etmelerini ve dışa dönmelerini sağlamaları lazımdır. Bu çocuklar neşeli ve dostluk seven tipler oldukları için, böyle ilişkiler onların yavaş yavaş utangaçlıktan sıyrılmalarını sağlar.

Balık çocukları zekaları sayesinde derslerini çabuk kavrar, okulda başarılı olurlar. Ama sert bir söz veya bakış, kırılmalarına ve derslerden soğumalarına yeterlidir. Öğretmenin, bu çocukları anlayarak yumuşak davranması lazımdır. Böylece çocuklar, hem öğretmenlerini hem derslerini severler.

Balık çocukları genelde hayatlarını doğruları açığa çıkarmaya ve adalete adarlar. Balık burcu çocukları ilerde yazar, şair, idealist lider, doktor, hemşire, avukat gibi; özellikle de başkalarına yardımı amaç edinen mesleklere yönelebilirler.

En çok anlaştıkları burçlar Yengeç ve Akrep burçlarıdır.

Sagolun kızlar. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Sürmeli bebişin küçük degil canım. Ama işte stres etkiliyor, dikkat et kendine. bol bol pekmez iç.

Nur sen de dikkat et ya.

canım stres yapma.ama yatınca geçiyomu ağrıların..yada belli periyodlarda mı geliyo...bence dr.unu bi ara..

nurcum kendini zorlama dinlen biraz kafanıda rahatlatmaya çalış eğer geçmiyosa bencede doktoru ara sor.

amaaannn doğurma sakın kız dur az daha

Evridiki sen tecrubelisin daha iyi bilirsin demi sagol canim. kendimi rahatlatmaya calisiyorum

Kiz dur sirani bekle ayoll
Saka tabi canim
Agrinin suresini tut 3 dk bi gelirse yakinlarindan birini ara gelsin yanina.

kızlar nolur duaedinn ağlama tuttu...namazımı kılmamıştım otruduğum yerden onu kıldım...ve ağlama tuttu şimdi korkuyorum çok...akşam üstü 5buçuk gibi olmuştu yine böyle dinlendim uzandım ama geçmedi sonra kendiliğinden hafifledi....şimdide biraz daha hafif gibi ama farklı bi ağrı kayınvalidemede taksinin numarasını verdimm bu sabaha hayırlısıyla çıkarım inş....ahh ya nneciğim olaydı yanımda şimid böyle mi olurdu başımda beklerdi....kayınvalidem uyumuş bilee

bu da kovaaaa:)))

Kova
21.01.2010

Kova bebekleri keşfetmeyi, özgürlüğü severler, her şeyi kendileri yapmak isterler. Bağımsızlıklarına son derece düşkündürler.

Erken yaşta kendi adlarına karar vermeye başlayabilirler. Yaşıtlarından farklı bilgi ve değişik fikirleriyle, kendilerine has düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar. Entelektüel bir yapıya sahiptirler.

Yürümeye ve konuşmaya başladıkları andan itibaren geleneksel şeyleri değiştirmeye başlarlar. Heyecan veren, değişik gelen ve önceden kestirilemeyen her şeye ilgi duyar ve her zaman geleceğe yönelik düşünürler.

Genelde sakin görünürler ama bu görüntüye aldanmamak gerekir, her an her şey olabilir. Çünkü onlar, bir saati diğerine uymayan, ruh halleri sürekli değişim gösteren çocuklardır. Yani onlardan beklenmeyeni beklemeli ve maceralara alışmalısınız.

Kova çocukları çok meraklı olurlar, çabuk öğrenmeye eğilimlidirler; bu yüzden de okuldaki en iyi öğrenciler hemen her zaman kova çocuklarıdır. Aslında bu başarılarındaki en önemli etken zekaları ve inatlarıdır. Yoksa bu sosyal çocuklar için okulun en çekici yanı, yeni arkadaşlıklar kurma şansıdır.

Burçlar arasında en sosyali olduklarından, arkadaşlarını evlerine davet etmeye ve onlara gidip gelmeye bayılırlar. Başkalarının arkadaşlığı onlar için çok değerlidir ki bu da teşvik edilmesi gereken bir davranış biçimidir. Her zaman esprilidirler ve arkadaşlarınca sevilirler.

Sabırlı, sade ve çok naziktirler. Onlara ileride insanlara yardım edebilmeleri için yollar sunmalı, ilgilerini çekecek örnekler vermelisiniz.

Bunun yanında, onlarla iyi geçinmek istiyorsanız asla karşılarına bir zaman çizelgesiyle çıkmamalısınız. Belli saatlerde belli şeyleri yapmaya dayalı bir yaşam tarzını onlara asla benimsetemezsiniz.

Bir işe başlarken en alttan değil de en üstten başlamayı tercih ederler ama yeni şeyler öğrenme kabiliyetleriyle de zorluklara göğüs germesini bilirler. Genellikle akılları yaratıcı bir keşfin peşinde koşar ki bunu da mümkün olduğunca desteklemelisiniz.

Kova çocukları küçük yaşta meslekleri hakkında karar verebilirler. Pek çok alanda yetenekli oldukları gibi, ileride özellikle bilimsel araştırmalarda başarılı olabilirler. Elektronik aletlere, yeni buluşlara karşı ilgileri yüksektir ve uçan dairelere inanırlar.

İstedikleri her şeyi herkese satabilme özellikleri de olacaktır, çünkü sosyal ortamlarda çok sevilen insanlardır. Teşvik edici ödüller sayesinde, büyük şirketlerde çok iyi işlere imza atabilirler.

Müzik ve tiyatro kabiliyetleri vardır; bu yöne doğru da yönlendirilebilirler.

geçmiş olsun cnm yaa bu bebişler bi kurtlandı yine anlaşılan
inşallah dr un dediği tarihi bekler bebik ama haftan da büyükmüş,gelse de bi sıkıntı olmaz heralde dimi..
:44:

ay kızlar bu sıtenın sayfaları degıstı ya ben toplu cevap yazamıyorum burcuozzer canım ınsallah bekler bılmıyorum hfatm ıyı ama yıne de endıselenıyo ınsan.bakalım hayırlısı artık

ayy kıyamam ben saanaaa dur bakalım hemen stres yapma.yalnız değilsin en azından bi seslendinmi kayınvaliden kalkar korkma.sen kendini böyle üzdükçe sancın artar valla.sakin olmaya çalış.

kayınvalidenede sinir olmadım değil hani yaaaa pöffffff.eğer çok çok kötü hissedersen eşini ara.belki gelebilir en azından yanında olur

nurcum bu arada eğer kendini kötü hissedersen beni ara biz geliriz bak

şuan için değil her zaman için geçerli bu
.

canım dualarımız seninle....dr.unu aradın mı..eşini ara istersen gelemiyecek bi yerde mii? söz konusu bebek olunca hiç bir işyeri sıkıntı çıkarmazzzz....aayy sakin ol lütfenn..

ay canım aılem seferber oldu zaten esım bıle yataktan kaldırmıyo ...bol bol dınlenıcem ama beklememeye kararlı gıbı sureklı sancılar oluyo..kılzar bel agrısyla lkasık agrınız olursa mutlaka gıdın dr.a kesın bısey cıkıyo..ve drlar erken doguma karsı cıgerlerı acılsın dıye ıgneler yapıyolar en azından gelırse de cıgerlerı acık olucakmıs oglumun oyle dedı dr.

canım gecmıs olsun bak durumumuz aynı gıbı sen kac haftalıksın bılmıyorum ama korkma sakın oyle cok sık deıl anlattıgına gore sancıların..benım 15 dakıka da bır oldugu halde ertesı gun gıttık dr a ve ben onların sancı oldugunu bıle anlayamamıstım..eger cok kotu hıssedersen esını cagırırsın ..hıc takma kafana ama sabaha mutlaka gıt.bana yaptıklarını yaparlar belkı serumla durduruyolar sancıları

öncelikle geçmiş olsun...canım ben zaten 33+4 de falan tam hatırlamıyorum hafif lekelenmeyle hastaneye gitiim acilen nstde düzensli sancı çıktı ve ben hiçç anlamamıştım sancı olduğunu hiçç ağrım sızım yoktu sadece karnımda sertleşme oluyordu bi gece hastanede yattım 7 tane falan serum 1 tanede iğne yedim doktorumuz en az 2 hafta daha dursa iyi olur dedi ilaç verdi ve 2 hafta sonra kontrole bekliyorum dedi....pazartesi günü 2 haftamız doluyorr....
ama bugün ağrılarım arttı hem bel hem kasık ağrısı....sabaha sağ salim çıkabilirsek sabah gidicez tekrar ama....

kızlar bu arada ağrım tam geçmesede hafifledi....ama uyumaya kokrkuyorum ya uykumda şiddetli bi ağrı gelirse diye....

kızlar ya ben aşırı sık acıkmaya başladım...
ilk başta psikolojik pis boğazlık die düşünüodum ama yok anam bildiin midem kazınıyo benm
bi de dün farkettim ayak bileklerimde fln ödem oluşmaya başlamış fosur fosur şişilik var yaww:44:

slm cicişler yine ben
nur dikkat et canım kendine stres yapma daha çok kasma kendini sakin olmaya çalış
kumralperi sanada geçmiş olsun canım ama artık 36 dolmuş senin bundan sonra doğan bebekleri premature kabul etmiyolar dr niya bu kadar telaş yaptırdıki sana haa tabi ne kadar kalırsa o kadar iyi ama ciğerleri gelişmiştir korkma kaç kg olmuş şimdi minişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…