kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn
geçmiş olsun cnm yaa bu bebişler bi kurtlandı yine anlaşılanselam kızlar ...
benım oğlan erken gelmeye karar verdı kızlar..p.tesıden berı bel agrısı ve kasık agrısı vede akıntım vardı..dun normal kontrole dıye gıttıgımız hastane benı 1 gece yetırdı ve butun gun serum yedım..serum takılmadan once 5 dakıkada bır sancılar gelmeye basladı..daha sonra erken dogum olmasın dıye serum verdıler ve ıcıne de bazı ılaclar yaptılar.bır yandan da bana ıgneler yapıldı erken gelırse cıgerlerı acılsın dıye.dun gece tam bır ıskenceydı..suan taburcu oldum ama eve de bırsuru ılac verdıler ..cıerlerı gelıssın dıye bakalım dr 15 gun daha durdurmaya calısıyo dogumu.hakkımızda hayırlısını dılıyorum Allahtan ama sızler de dualarınızı eksık etmeyın kızlar(( erken gelmesın mınıgım sımdı tam 15 gun sureklı yatıcam bu arada da sureklı sancılar gırıyo ama hafıf sekılde ılaclar sayesınde daha az hıssderek durucam sanırım ...ınsallah 15 gun durur ama durmazsada saglıklı dogsun (( cok korkuyorum
dualarını beklıyorum opüldünüz
selam kızlar ...
benım oğlan erken gelmeye karar verdı kızlar..p.tesıden berı bel agrısı ve kasık agrısı vede akıntım vardı..dun normal kontrole dıye gıttıgımız hastane benı 1 gece yetırdı ve butun gun serum yedım..serum takılmadan once 5 dakıkada bır sancılar gelmeye basladı..daha sonra erken dogum olmasın dıye serum verdıler ve ıcıne de bazı ılaclar yaptılar.bır yandan da bana ıgneler yapıldı erken gelırse cıgerlerı acılsın dıye.dun gece tam bır ıskenceydı..suan taburcu oldum ama eve de bırsuru ılac verdıler ..cıerlerı gelıssın dıye bakalım dr 15 gun daha durdurmaya calısıyo dogumu.hakkımızda hayırlısını dılıyorum Allahtan ama sızler de dualarınızı eksık etmeyın kızlar(( erken gelmesın mınıgım sımdı tam 15 gun sureklı yatıcam bu arada da sureklı sancılar gırıyo ama hafıf sekılde ılaclar sayesınde daha az hıssderek durucam sanırım ...ınsallah 15 gun durur ama durmazsada saglıklı dogsun (( cok korkuyorum
dualarını beklıyorum opüldünüz
Sagolun kızlar. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Sürmeli bebişin küçük degil canım. Ama işte stres etkiliyor, dikkat et kendine. bol bol pekmez iç.
Nur sen de dikkat et ya.
canım stres yapma.ama yatınca geçiyomu ağrıların..yada belli periyodlarda mı geliyo...bence dr.unu bi ara..
nurcum kendini zorlama dinlen biraz kafanıda rahatlatmaya çalış eğer geçmiyosa bencede doktoru ara sor.
amaaannn doğurma sakın kız dur az daha
Evridiki sen tecrubelisin daha iyi bilirsin demi sagol canim. kendimi rahatlatmaya calisiyorum
Kiz dur sirani bekle ayoll
Saka tabi canim
Agrinin suresini tut 3 dk bi gelirse yakinlarindan birini ara gelsin yanina.
geçmiş olsun cnm yaa bu bebişler bi kurtlandı yine anlaşılan
inşallah dr un dediği tarihi bekler bebik ama haftan da büyükmüş,gelse de bi sıkıntı olmaz heralde dimi..
:44:
kızlar nolur duaedinn ağlama tuttu...namazımı kılmamıştım otruduğum yerden onu kıldım...ve ağlama tuttu şimdi korkuyorum çok...akşam üstü 5buçuk gibi olmuştu yine böyle dinlendim uzandım ama geçmedi sonra kendiliğinden hafifledi....şimdide biraz daha hafif gibi ama farklı bi ağrı kayınvalidemede taksinin numarasını verdimm bu sabaha hayırlısıyla çıkarım inş....ahh ya nneciğim olaydı yanımda şimid böyle mi olurdu başımda beklerdi....kayınvalidem uyumuş bilee
kızlar nolur duaedinn ağlama tuttu...namazımı kılmamıştım otruduğum yerden onu kıldım...ve ağlama tuttu şimdi korkuyorum çok...akşam üstü 5buçuk gibi olmuştu yine böyle dinlendim uzandım ama geçmedi sonra kendiliğinden hafifledi....şimdide biraz daha hafif gibi ama farklı bi ağrı kayınvalidemede taksinin numarasını verdimm bu sabaha hayırlısıyla çıkarım inş....ahh ya nneciğim olaydı yanımda şimid böyle mi olurdu başımda beklerdi....kayınvalidem uyumuş bilee
canımm geçmiş olsunn
bu bebikler şimdiden inatlaşıyorlar bizimle.vallahi işimiz var.duramadı 1 ay daha.Allahım hayırlısını versin bol bol dinlen oğluşuna söyleoda dinlensininşallah zamanında gelir
canım gecmıs olsun bak durumumuz aynı gıbı sen kac haftalıksın bılmıyorum ama korkma sakın oyle cok sık deıl anlattıgına gore sancıların..benım 15 dakıka da bır oldugu halde ertesı gun gıttık dr a ve ben onların sancı oldugunu bıle anlayamamıstım..eger cok kotu hıssedersen esını cagırırsın ..hıc takma kafana ama sabaha mutlaka gıt.bana yaptıklarını yaparlar belkı serumla durduruyolar sancıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?