ben aradım adam açıklamaasını yaptı ertesi gün geldiürün. pazartesiye kadar gelir demişti..onlara göre iş günü ozaman bitiyodu.ürün c.t si geldi..ama nette yazan numarayı aradım.no yanlışmış.hazır mesaj dinledim..başka bi no verdiler..orayı aradım..onlarda siparişler için başka bi no verdiler..aradım..5.ci sıradasınız lütfen bekleyiniz diye baya bekledimm...yaniiisinirlerimi oynattım o günn...ya bide ilk kez o siteden ürün alıyorum..kandırıldım diye düşündümm..işte artık tövbee..gene bakıyorum neler var diye ama..yazan telefon parası, sinirlerimi oynatmam, yaklaşık 10 günlük bekleme, kargo parası filan...gözüm dönecek ki bi ürün karşısındaaa ancak öyleee...arama yanii..ürün geliyo..prosedürleri böyle bunların...bunun gibi çook site varmış ben de yeni yeni keşfediyorummm...
selam kızlar noldu böyle yaa çok geçmiş olsun sancısı olan arkadaşlara. bebişlerimiz zamanında sağlıkla ve hayırla gelir inşallah..bu arada benimde iki gündür çok koyu akıntım var çok afedersiniz böyle sümük gibi yoğun oluyo. birde bu sabah kalktığımdan beri belim ağrıyo arada birde kasıklarıma vuruyo ama bel ağrım hiç geçmedi adet ağrısı gibi. bişey yoktur demi yaa doktoruda aramıyorum pimpirikli demesin diye napsam ki?:26:
ayy ben çok korkuyorummm. bugüne kadar ne sezaryen ne de normal doğum videosu izledimmm. izlemeyi de düşünmüyorum her şey bilmeden gelsin başıma sanki öyle daha az heyecan olurum gibi.. bence siz de izlemeyin kızlarrr...
bide benim oğluşumun mobilyaları geldi bugün onlarla uğraştım dayanamadım herşeyini yerleştirdim dolabına pek güzel oldu resimlerini ekledim diğer topice yorumlarınızı bekliyorumm
valla ben bu konularda tecrübesizim...ama bence doktorunu aaramakta çekinmemelisinn..onun işi ooo...ne pimpirikliler varrrrr...aklın hayalin durur..seninki normaal hatta zorunlu bir durum bile sayılırr
kızlarr bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım. ardından da kurutma makinesine attım. baktım bütün ürünlerin etiketinde tamburda kurutulmaz işareti var ama yine de attım. o kadar ufak tefek şeyler nasıl dışarıda kurutayım dedim. alışmışım 1.5 saat içinde yıkanıp kurumasına niçin almışız dedim bu makineyi.. ama şimdi bakıyorum da bi kaç tanesi çok hafif çekmiş. ama emin diilim belki yıkandığı için çekmiş de olabilir. kendi hamile pijamamda da aynı makinede kurutulmaz sembolü var ama kurutuyorum zerre kadar da çekmedi sarkmadı.
bence firmalar ne olur ne olmaz diye her ürüne yağıştırıyorlar o sembolü.
bende senin gibi düşünüyorum bi cahil cesaretiyle ya Allah diyim gidip doğurayım artık nasıl olacaksa
aslında benim normal doğumdan bi korkum yok tek korkum bebeğe olabilecek şeyler ne bilim Allah korusun oksijensiz kalır kafasını çekelerler boynu bişi olur bu tür korkularım yoksa her durumda azbiraz acımız ağrımız olacak ondan yana bi endişem yok
iki ütü basarsın üzerlerine düzelir.bazı bebik kıyafetlerinde armalar oluyor işte ayılar çiçekler böcekler falan onlar yıkanınca ordan bi büzme yapabiliyor.ütüleyince geçiyor ama
bakalım ütülerini de yarına bıraktım :) odasının duvar kağıtlarını döşettim abajur ve avize siparişini verdim. tül ve perdelerini belirledim yarın siparişi vericem odası hala net değilinşallah onlar da gelince yerine yerleştiricem. ama bebeğimizin odasından önce biz kendi odamızı değiştirdik. yeni bir giyinme odası yaptık yatak başı duvar kağıtları filan derken acayip mutlu oldum. şimdilik kendi giyinme odamızda bir tarafı bebeğime ayırdım oraya yerleştirice. hem yatarken de gözüm sürekli onları görüyor. bir de en sevdiğim turkuaz rengi bahçıvan pantolonunu gözümü açar açmaz görebildiim bir noktaya astım sürekli onu izliyorummm :)))
hayırlı olsun yeni dekorasyonunuz.bende her sabah kalktığımda her akşam yattığımda yatağımın karşısındaki oğlumunbeşiğini görünce acayip utlu oluyorum.onu orda mışıl mışıl uyurken hayal ediyorum.gecenin bir yarısı ağlayıp beni uykumdan uyandırdığınıfalan düşünüyorum keyifli oluyor
sabırsızlanıyorum yaniiii
kızlarrr doğuran yokk dimi.....aman sakin duralım biraz dahaaaaa :)))) ben de kendimden korkuyorum artık..kasığımda acayip basınç yapıyo benim cimcimee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?