şimdi özel hastanede drum 10 günü geçince tekrar ücret ödüyoruz ama özel muaynaneye giderken ayda veriyordum bende başlarda sıkıntı olduğu için sık gittik ayda bir alıyordu
sedacım gözün aydın görmüşsün prensini...doktorun gerçektenn pek rahat özellikle ayrıntılı usg için demiş ya bi ay sonra görcen zatenn çokk güldümm
gözün aydın oğluşunu görmüşün ne güzel bizimde salı günü randevumuz iple çekiyiyorum
dr. baya rahatmış hani herşeye normal demişşş
ahhhhhh bu dr. lar niye bizi anlamıyorlar şöyle detaylıca anlatsalar ölürler sanki
sedacım gözünaydın paşan kocaman olmuş bende bu gittiğimn yerdeki usg den bişi anlamıyorum sadece bakıyom öyle yani kocam bile anlıyor bi saf saf ben bakıyorum :)))
seda gözün aydın ama adamcağız haklı hepsi normallll
50 adet ahşap figürlü bebek şekeri + sepet GittiGidiyor.com'da #34158350
tüylü ahşap figürlü bebek şekeri mıknatıslı 50 a GittiGidiyor.com'da #34368396
ben bunlardan almayı düşünüyorum canım
lal cim gözün aydın hayatım bebişi görmüşsün by normal herşey normal demiş takma kafana sende işte
Kızlar dün gece de sordum ama yanıt veren çıkmadı, özel muayenehaneye gidenler için soruyorum, kontroller 15 güne düşünce 15 günde bir mi ücret ödeniyor, ayda bir mi? benim kuzenim ayda bir ödemiş. siz naaptınız?
BEBEK ŞEKERİ + BEBEK ODASI SÜSLERİ 8 ÜRÜN+KARGO GittiGidiyor.com'da #23632555
kızlar şu paket uygun geldi ama ben bazılarını almıştım hiç almamşı olan ve uğraşmak istemeyenler için
dün odasını yerleştirdim oğlumun yoruldum biraz belimde ağrıdı durdu ama bugün tümgün dinlendim ağrımda yoktu sadece hareket etmiyo sıpanedenine ne dedi doktor niye az hareket ediyormuş? bugün arayacaktım ağrım geçince vazgeçtim ama sabah mutlaka arayacağım içim rahatlasın en azından
kızlar kızlar gelemmiii yanağızdan öpemmiii lilililili teeyy teeeyyy
ben geldim kızlar.doktordan geliyoruz
benim sakinn durgunn bay normal doktorumuzdan
şikayetleri dinledi işte dedim ellerim uyuşuk gibi didim -- olur normaldir dedi
midem yanıyo reflü gibi ağzıma geliyo dedim ---- hamilelikte olur normaldir aslında önceden başlar sen şanslısın
yeni başlamış soda iç olmadı şurup iş dedi
göğsümden sıvı geliyo dedim ---normal süt kanallrı açılıyor dedi
karnım kasılıyor----normal rahim doğum için kendini hazırlıyor.hatta o kasılmalar sayesinde bebek dönecek dedi
oturup kalkınca kasıklarım kalcam kemiklerim acıyor dedim---normalbaskı yapıyor ani hareket etme dedi
ultrasondan baktık oğluşum kocaman olmuş iki kiloyu geçmiş dedi.kesin değerler söylemez benim doktorum zaten kesin net belli olmaz aşağı yukarıdır bu değerler dedi.
haftası uygun gelişimi normal dedi
boyunu söylemedi
suyu gayet güzel dedi.çok hareketli dedi
oğluşum çapraz duruyo karnımda kafası sağ kasığımda poposu sol yukarda elleri ve ayakkarı sağ göğüs kafesimin altında
renkli ultrasonu sordum.yokmuş orda renki ultrasonun normal ultrasondan herhangi bir artısı yada eksisi yok dedi.sadece görüntü olarak farklı dedi.ama merak ediyorsan haftaya falan burayada gelecek bi baheneyle bakarız dedi.zaten 1 ay sonra göreceksin dedi.bende bananee bananee içerdeki halini görçem dedim.tamam bidahaki gelişte hatırlat hazır olursa bakarız dedi
ilaçlarını içiyomusun dedi(elevit ve demir) hayır içmiyom dedimkızdı.vitamin hadi neyse biraz aksatabilirsin ama demiri mutlaka iç gelişimi için çokönemli dedi
57 kilo çıktım geçen ay 55 dim kilo için bişi demedi
kan verdim idrar verdim hafta içi sonuçlar çıkınca arıcak
birdahaki randevu 2 hafta sonra.bir dahakinde nst alırız dedi.şimdi herhangi başka bişi yapmadı.doğumuı ne düşünüyorsun dedi.bende normal dedim.tamam ben zaten normal gibi devam ediyorum dedi.
ordan çıkınca doğum yapacağım hastaneye uğradık.bayındıra.doğum katına çıktık bütün odalar doluydu odalara giremedik.görevli ilerleyen günlerde gelin odalar boşalınca odalarıda görürsünüz dedi.
yenidoğan yoğun bakımları varmış hergün akşam 10a kadar ziyaretçi gelebiliyomuş.temiz sakin güzel bi hastane.sordum ne getireyim doğuma yanımda diye bana bi kağıt verdi.yazılanları aynen aktarıyorum
sizin için;
kendinize ait özel eşyalarınız(jkozmetik malz., diş fırçası, diş macunu, deodorant,vücut losyonu)
önden açılabilen 2-3 adet gecelik
1 sabahlık
2 çift çorap
2 adet emzirme sütyeni
1 paket kadın pedi
2-3 adet iç çamaşırı
eve dönüş için rahat kıyafet
1 adet terlik
bebeğiniz için
2-3 adet body,3 tulum veya alt-üst takım
3 çift çorap, 2 adet şapka, 2 çift eldiven
bir ince bir kalın olmak üzere iki adet battaniye
bir paket yeni doğan bebek bezi
ewet cnm bi gün biraraya gelirsek zeynep derim bak şimdiden söylemiş olayım da....yalnız çok sinir bişey oldu:))) ben bunları yazarken eşime de bi yandan bahsediyorum şunu dşünüyolarmış falan die...o da dediki:))) sen de yazarsın şimdi ben de ela isminden nefret ediyorum falan die dedi,ben de yazdım zaten falan dedim,o da yazdığım herşeyi okudu:))) sonra dediki yalnız dedi,ela ilk benle tanıştığında kendini zeynep ela die tanıtmıştı demez mi...ayyy öldürecektim o anda onu...nie şimdiye kadar zeynep olabilir dedin o zaman die homurdandım ben de:)) ben de oğlum olursa eski erkek arkadaşımın ismini koyarım bak dedim...bi de pişkin pişkin beni sinir etmek için demez mi koy,severim ben o ismi die...ayyyyyyyyy iiice sinir oldummm
kızlar kızlar gelemmiii yanağızdan öpemmiii lilililili teeyy teeeyyy
ben geldim kızlar.doktordan geliyoruz
benim sakinn durgunn bay normal doktorumuzdan
şikayetleri dinledi işte dedim ellerim uyuşuk gibi didim -- olur normaldir dedi
midem yanıyo reflü gibi ağzıma geliyo dedim ---- hamilelikte olur normaldir aslında önceden başlar sen şanslısın
yeni başlamış soda iç olmadı şurup iş dedi
göğsümden sıvı geliyo dedim ---normal süt kanallrı açılıyor dedi
karnım kasılıyor----normal rahim doğum için kendini hazırlıyor.hatta o kasılmalar sayesinde bebek dönecek dedi
oturup kalkınca kasıklarım kalcam kemiklerim acıyor dedim---normalbaskı yapıyor ani hareket etme dedi
ultrasondan baktık oğluşum kocaman olmuş iki kiloyu geçmiş dedi.kesin değerler söylemez benim doktorum zaten kesin net belli olmaz aşağı yukarıdır bu değerler dedi.
haftası uygun gelişimi normal dedi
boyunu söylemedi
suyu gayet güzel dedi.çok hareketli dedi
oğluşum çapraz duruyo karnımda kafası sağ kasığımda poposu sol yukarda elleri ve ayakkarı sağ göğüs kafesimin altında
renkli ultrasonu sordum.yokmuş orda renki ultrasonun normal ultrasondan herhangi bir artısı yada eksisi yok dedi.sadece görüntü olarak farklı dedi.ama merak ediyorsan haftaya falan burayada gelecek bi baheneyle bakarız dedi.zaten 1 ay sonra göreceksin dedi.bende bananee bananee içerdeki halini görçem dedim.tamam bidahaki gelişte hatırlat hazır olursa bakarız dedi
ilaçlarını içiyomusun dedi(elevit ve demir) hayır içmiyom dedimkızdı.vitamin hadi neyse biraz aksatabilirsin ama demiri mutlaka iç gelişimi için çokönemli dedi
57 kilo çıktım geçen ay 55 dim kilo için bişi demedi
kan verdim idrar verdim hafta içi sonuçlar çıkınca arıcak
birdahaki randevu 2 hafta sonra.bir dahakinde nst alırız dedi.şimdi herhangi başka bişi yapmadı.doğumuı ne düşünüyorsun dedi.bende normal dedim.tamam ben zaten normal gibi devam ediyorum dedi.
ordan çıkınca doğum yapacağım hastaneye uğradık.bayındıra.doğum katına çıktık bütün odalar doluydu odalara giremedik.görevli ilerleyen günlerde gelin odalar boşalınca odalarıda görürsünüz dedi.
yenidoğan yoğun bakımları varmış hergün akşam 10a kadar ziyaretçi gelebiliyomuş.temiz sakin güzel bi hastane.sordum ne getireyim doğuma yanımda diye bana bi kağıt verdi.yazılanları aynen aktarıyorum
sizin için;
kendinize ait özel eşyalarınız(jkozmetik malz., diş fırçası, diş macunu, deodorant,vücut losyonu)
önden açılabilen 2-3 adet gecelik
1 sabahlık
2 çift çorap
2 adet emzirme sütyeni
1 paket kadın pedi
2-3 adet iç çamaşırı
eve dönüş için rahat kıyafet
1 adet terlik
bebeğiniz için
2-3 adet body,3 tulum veya alt-üst takım
3 çift çorap, 2 adet şapka, 2 çift eldiven
bir ince bir kalın olmak üzere iki adet battaniye
bir paket yeni doğan bebek bezi
kızlar saçınızı boyadınız mı hamilelikte bana dr boyatma demişti
şimdiye kadar boyatmadım ama doğuma giderken boyatmak istiyorum çok kötü oldu rengi bir kaç gün önce boyatsak zarar olurmu acep
Kızlar bir soru daha. Hastane çıkış setlerinin içindeki beyaz gömlek gibi şeyler var ya, siz onu hastanede giydirecekmisiniz? Bana çok şekilsiz geldi, açılır onlar. Arkdaşlarıma sordum kullanmamışlar. Ama bu sefer de içine uzun kollu çıtçıtlı mı giydirmek gerekir? Bizimkiler hep yarım kollu. Üstüne sadece hastane çıkışını giydirince üşür dimi?
OOfff, ooofff ben en iyisi uzun kollu çıtçıtlı alayım bir kaç tane...
şimdi ultrason kağıdna baktımda boyumuz 44,8
kızlar saçınızı boyadınız mı hamilelikte bana dr boyatma demişti
şimdiye kadar boyatmadım ama doğuma giderken boyatmak istiyorum çok kötü oldu rengi bir kaç gün önce boyatsak zarar olurmu acep
Kızlar dün gece de sordum ama yanıt veren çıkmadı, özel muayenehaneye gidenler için soruyorum, kontroller 15 güne düşünce 15 günde bir mi ücret ödeniyor, ayda bir mi? benim kuzenim ayda bir ödemiş. siz naaptınız?
ben de ilk etapta iki isim koyacaktım ama okulda zorluk oluyor ben iki isimli öğrencilerin 2.ismini söylemiyorum o yüzden teke düşürdük
hakkaten ya furkanlar ne kadar yaramaz
Herkese selam kızlar güzel bir haftasonu güneşli bir gün anca eve girdim geçmişe baktım sizlerde bir merhaba diyeyim dedim bu akşam misafirlerim var ama yabancı sayılmazlar en yakın arkadaşlarımız.Galiba oda haileymiş bekliyorduk bayağıdır çok sevindim kan testi yaptırmaya gitmişler inş pozitif çıkarsa akşama kutlama var demektir.Dua edin de öyle olsun.
Herkese selam kızlar güzel bir haftasonu güneşli bir gün anca eve girdim geçmişe baktım sizlerde bir merhaba diyeyim dedim bu akşam misafirlerim var ama yabancı sayılmazlar en yakın arkadaşlarımız.Galiba oda haileymiş bekliyorduk bayağıdır çok sevindim kan testi yaptırmaya gitmişler inş pozitif çıkarsa akşama kutlama var demektir.Dua edin de öyle olsun.
kızlar oğluşuma yaptığım cicişlerde bazı ufak tefek değişiklikler yaptım yaklaşık 1 aydır kapı süsüydü yok bebek şekeriydi yok sepetiydi altın yastığıydı derken baya uğraştım hatta bi kaçını tekrar tekrar değiştirdim.bakın bakalım güzel olmuşlar mı?
zannımca bu belim benim karnımı taşıyamıyor.sırtım çok ağrıyo yaaaa.pöfff
hahahah...ben göbişe bi kemer bağlayıp boynumdan destek alıyım diyommmm..yok mu böyle bi teknoloji yaaaaaaaaaabide ortası çukur yatak istiyom bennn..yüz üstü yatmayı özledim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?