2011 Şubat Anneleri

cnnp canım bende özel hastanede 10 günü geçince veriyorum ama muayenehanede ne olur onu bilmiyorum

sedacım gözün aydın görmüşsün prensini...doktorun gerçektenn pek rahat özellikle ayrıntılı usg için demiş ya bi ay sonra görcen zatenn çokk güldümm

sedacım gözünaydın paşan kocaman olmuş bende bu gittiğimn yerdeki usg den bişi anlamıyorum sadece bakıyom öyle yani kocam bile anlıyor bi saf saf ben bakıyorum :)))

seda gözün aydın ama adamcağız haklı hepsi normallll

sağolıun arkadaşlarr

aslında doktor gayet ayrıntılı anlatıyorr ama ben söyledikleriin hepsini burdan sizden falan bildiğim iiçinn pööff sıkılıyom o anlatırken he he diyom

Allah a şükür aman bişi olmasında normal olsun herşey.

baktımda demir hapım bitmiş doktor yazayım demişti bende var demiştim ondan bile haberim yok neyse pazartesi sağlık ocağına yazdırırım

canım ben hatırlayamadım da o yüzden cevap yazmadım ama benim dr profesör muayene 200
sanrım geçen ay ilk muayenede para ödedim 15gün sonraki muayenede sanırım sekreteri bu kontrol ücretsiz demişti öyle hatırlıyorum

Kızlar bir soru daha. Hastane çıkış setlerinin içindeki beyaz gömlek gibi şeyler var ya, siz onu hastanede giydirecekmisiniz? Bana çok şekilsiz geldi, açılır onlar. Arkdaşlarıma sordum kullanmamışlar. Ama bu sefer de içine uzun kollu çıtçıtlı mı giydirmek gerekir? Bizimkiler hep yarım kollu. Üstüne sadece hastane çıkışını giydirince üşür dimi?
OOfff, ooofff ben en iyisi uzun kollu çıtçıtlı alayım bir kaç tane...

Canım doktor çok önemsiyor hareket azlığını suyuna herşeyine bakıyor. Benim bebeğe giden sol damarımda daralma varmış stres ve tansiyondan o daralma arttığı için olduğunu düşünüyor doktor . Her gün 2 saat dinleniyorum ve bebeğin hareketlerini sayıyorum .Daha iyi çok şükür bugün ama erken doğumun bile belirtisi olabilirmiş. Lütfen sen de doktorunu ara olur mu ? Geçmiş olsun canım.

ayy canım kendi dr.umu gördüm sanki bir an; herşey normalmiş)
gözün aydın metehan hem büyümüş kilo almış hem de herşeyi yolundaymış.

Ay canım ya çok güldüm :))) sen şimdi beni de sevmezsin benim kendi ismim de ela hatta gelinimiz burada onun da ismi zeynep ona da eşime de okudum hatta yazdıklarını çok güldük eşin de pek muzurmuş :)

Gözünaydın canım görmüşsün bebişini. Hastane için de pek teferruatlı şeyler yazmamışlar tam ihtiyaç olacak şeyler.

kızlar saçınızı boyadınız mı hamilelikte bana dr boyatma demişti
şimdiye kadar boyatmadım ama doğuma giderken boyatmak istiyorum çok kötü oldu rengi bir kaç gün önce boyatsak zarar olurmu acep

Ben boyattım canım dr um a sordum bitkisel olursa boyatabilirsin dedi ben de loreal casting marka aldım amonyaksız onlar onlarla boyadım açık renk almıştım pek açmadı bile amonyak olmadığı için ama en azından iki renk görüntü gitti güzel oldu bir de amonya olmadığı için sertleşmedi bile saçlarım.sen bilirsin yine de dr una sor istersen.

Canım daha önce de manik sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ben hiç iç zıbın giydirmedim. Hep çıt çıtlı badi giydirdim.

şimdi ultrason kağıdna baktımda boyumuz 44,8

Maşallah canım gözünaydın, paşayı büyütmüşsün :)

kızlar saçınızı boyadınız mı hamilelikte bana dr boyatma demişti
şimdiye kadar boyatmadım ama doğuma giderken boyatmak istiyorum çok kötü oldu rengi bir kaç gün önce boyatsak zarar olurmu acep

Ben de hiç boyamadım. dogumdan sonra boyayacagım...

Canım 10 günü geçerse ödüyoruz yeniden...

Herkese selam kızlar güzel bir haftasonu güneşli bir gün anca eve girdim geçmişe baktım sizlerde bir merhaba diyeyim dedim bu akşam misafirlerim var ama yabancı sayılmazlar en yakın arkadaşlarımız.Galiba oda haileymiş bekliyorduk bayağıdır çok sevindim kan testi yaptırmaya gitmişler inş pozitif çıkarsa akşama kutlama var demektir.Dua edin de öyle olsun.

ben de ilk etapta iki isim koyacaktım ama okulda zorluk oluyor ben iki isimli öğrencilerin 2.ismini söylemiyorum o yüzden teke düşürdük

hakkaten ya furkanlar ne kadar yaramaz

Görümcemin oglunun adı Furkan. Hakikaten öyle.

Bazı isimler çocuklara agır gelir taşıyamazmış. Bu da onlardan biri. Bir de Taha ismi öylemiş. Ben ogluma hamileyken Taha koymak istedim duyunca vazgeçmiştim.

Bir de iki isimden bahsetmişsiniz. Benim oglumun iki adı var. Kaan Arda. Hiç zorluk çekmedik bugüne kadar. Aksine okulda iki Kaan varsa ogluma hep Kaan Arda diye sesleniliyor...Kızımızın da iki adı olacak inşallah. Asya Dila...

Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirler :)

Son düzenleme:

Ne güzel olur yaşıt olurlar! İnşallah hamiledir, sizin için de çok güzel bir paylaşım

kızlar oğluşuma yaptığım cicişlerde bazı ufak tefek değişiklikler yaptım yaklaşık 1 aydır kapı süsüydü yok bebek şekeriydi yok sepetiydi altın yastığıydı derken baya uğraştım hatta bi kaçını tekrar tekrar değiştirdim.bakın bakalım güzel olmuşlar mı?

Eklentiler

• $002.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $003.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $005.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $007.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $011.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $012.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $013.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $014.webp
    52 KB · Görüntüleme: 35
  • $016.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $018.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $023.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $024.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 32
selam kızlarrr..
güzel bir cumartesiyi uyuşuk uyuşuk kanepede geçirdimmm...yapacak bir sürü işim varken böyyle otumak ta canımı sıkıyor ama elim hiçbişeye varmıyorr, canım hiçbişey yapmak istemiyorr

bunların hepsini sen mi yaptıınnnn..çokkkk güzellerrrr..bayıldım..

zannımca bu belim benim karnımı taşıyamıyor.sırtım çok ağrıyo yaaaa.pöfff

hahahah...ben göbişe bi kemer bağlayıp boynumdan destek alıyım diyommmm..yok mu böyle bi teknoloji yaaaaaaaaaa bide ortası çukur yatak istiyom bennn..yüz üstü yatmayı özledim yaaa

hahahah...ben göbişe bi kemer bağlayıp boynumdan destek alıyım diyommmm..yok mu böyle bi teknoloji yaaaaaaaaaa bide ortası çukur yatak istiyom bennn..yüz üstü yatmayı özledim yaaa

çok zihni sinir procelerin var sevdim bak ben bu fikirlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…