iyi geceler güzelim ben iyi ce abarttıp uykusuzluğu :))ben bi gidip tekrar uyumayı deneyeyim hoş uyuyacağımıda zannettimiyorum benim oğlan kıpır kıpır ama belki dalıp giderim belli olaz sana iyi geceler canım,kendine dikkat et
benim arkadaşım normla çanta kullanmıştı ama beziydi yedek çamaşırıydı biberonuydu yeri geldi alt açmasıydı derken büyük bir çantaya ihtiyacımız olabilir.ama zaten bebeğin knedii ,battaniyesi ,port bebe derken hangi birini taşıyacaz bilemiyorum tecrübeliler yardım etmeli sanırım bize :)))
fatmacım hoşgeldin,seminer yok mu bu hafta canım?
benim eşimde kızımda çok öksürüyor senin bu zencefilli bal iyi gelirmiki???
canım kızına acı gelir belki de eşine dene
sütü ısıtıp büyükçe bardağa koydum,1 tatlı kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığıbal karıştırdım sıcak sıcakiçtim göğsümü yumuşattı polar örttm sonra bi ter...hemen banyo yaptım mis gibi uyumuşum şimdi biraz var öğleye doğru tekrar yapıcam
bu arada evde olman beni çok mutlu etti kaç haftadır dinlenemedin
hanım sultan yazınca anncim aklıma geldi annemin ismi hanım babamda anneme hep hanım sultan der:)günaydın hanım sultanlar nasılsınız bakalım....
biz kalktık maaile kahvaltımızıı yaptık....çok sinir oldum...ben kahvaltıda peynir zeytinin yanında ekstra bişi olmayınca çok keyifli kahvaltı yapamıyorum...en azından salata türü bişi ararım(şimdi siz çok obur olduğumu falan düşünceksiniz ama öle değilimdir gerçekten)...ve eşimde bunu biliyor ama eminimm kesinn kayınvalidem demiştir hergün bişi yapıyorsunuzzz bugün böle yapalımm..... bende sadece bi dilim ekmek bi dilim peynir yedim....aç aç kalktım sofradan....benim sinir olduğum evimin düzenine müdahale etmesi...ya ben mi çok kötü biriiym kızlar nolur öle düşünüyosanız söleyin.....çok sıkıldım ben bu durumdann.....
ayy sabah sabah kafanızı şişirdim yine....
günaydın kızlar nasılsınız
biz bugün keyifisiziz kaşıntılarım ve kabarcıklar yüzünden sabah acile gittik doktorum bütün tahlilleri yaptı ama bişe çıkmadı yediğim bişeyin dokunduğunu söyledi ve bi iğne yapıp biraz yatırdı beni şuan tansiyonum biraz oynuyo iğnenin yapabileceğini söyledi ve bi solisyon verdi inş. geçer yoksa nasıl dayanırım ben bu kaşıntılara her yerim tırnak izi(
hanım sultan yazınca anncim aklıma geldi annemin ismi hanım babamda anneme hep hanım sultan der:)
kahvaltı konusunda aynen mutlaka bişey yaparım,omlet,poğaça vs.vs.oburlukla ilgili değil damak tadı başka bişey
nur boşver artık sen inanki çok haklısın ama görmezden gelmeye çalış.artık bebeğin herşeyi hissedecek durumda ve bu kaynanan seni ne kadar gerdi gelmez olaydı yaaaaa..
bende kayınvalideme kızarım ama bunları duydukça şükrediyorum yani.ve artık o eksiklerini de görmüyorum en azından şu çocuk karnımızdan çıkana kadar
canım benim yaaa...dün de söyledim ovadril verdiyse hiçbir işe yaramıyor
canım daha solüsyona bakmadım ama bi iğne yaptı bu seni rahatlatır dedi ama tansiyonu oynatırmış şuan benimde öyle kafam allak bullak
dekort yapmıştır oda tansiyonunu düşürür.
neyse dikkat et kendine
dediğim ilaçları sordun mu doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?