ben p hotoshoplka yapıyordum onu.doğumdan sonra gerçekten toparlanmamız lazım..dün bi site keşfettim..saç modeli ve rengi denemek için..doğumdan sonra radikal değişiklik yapcam da..ama makyajda yapılabiliyo kendi resmine..ay bi güzel oldum bi harika oldumm..dedim ben neymişim ama yaaaa:)))saçı yaptım, makyajdı, gözdü..of offfff
sezeryanlada biraz zaman geçmes lazımmmış sanırım.ya aslında en iyisi yine normal doğum sanırım :)))tabi canımm orası kesin
ayrıca biz hamileykende güzelizkii.sadece acık yuvarlakız
o korse neki çift kişilik çarşafla sarıyolar vallaa.kazık gibi oluyosunn öyle sıkı sarıyolarkiii hareket edemiyosun.ama çok işe yarıyormuş
burda komşularım anlattı hatta biri doktor karısı kesinlikle normal olursa tavsiye ettiler.sezeryan olursa dikiş olur yapamazsın dediler
ben p hotoshoplka yapıyordum onu.doğumdan sonra gerçekten toparlanmamız lazım..
sezeryanlada biraz zaman geçmes lazımmmış sanırım.ya aslında en iyisi yine normal doğum sanırım :)))
dün bi site keşfettim..saç modeli ve rengi denemek için..doğumdan sonra radikal değişiklik yapcam da..ama makyajda yapılabiliyo kendi resmine..ay bi güzel oldum bi harika oldumm..dedim ben neymişim ama yaaaa:)))saçı yaptım, makyajdı, gözdü..of offfff
photoshopla uzun sürüyo ya...benim hoşuma gitti..tık tık tıkk hemen hallediverdim..farklı saç modelleri de var yaklaşık 400 tane filan..eşim gülme krizine girdi bazılarında...
nasıl olmaya karar verdin peki???
kızlar süper bi animasyon
çok güldüm yaaa mutlaka seyredin.bebeğin nasıl olduğunu anlatmışş
Dailymotion - Baby Story Bruno Bozzetto - Haber
kızlar süper bi animasyon
çok güldüm yaaa mutlaka seyredin.bebeğin nasıl olduğunu anlatmışş
Dailymotion - Baby Story Bruno Bozzetto - Haber
Günaydın kızlar perşembe günü öğleden sonra işten bir çıktım daha yeni işe geldim.Çok feci grip oldum.Dİşimin ağrısı bunaymış demekki.
3 gündür evde yatıyorum ama kendimi çok az toparlayabildim bugünde artık birşey söylemesinler diye işe geldim ama diş ağrım kulak ağrım ve boğazım çok feci ağrıyor.
Bu sabah saat 10:30 da dr.amcamızda randevumuz var bakalım minik kızım ne kadar olmuş onu öğrenicez.
Siz nasılsınız umarım doğuran yoktur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?