2011 Şubat Anneleri

ben p hotoshoplka yapıyordum onu.doğumdan sonra gerçekten toparlanmamız lazım..
sezeryanlada biraz zaman geçmes lazımmmış sanırım.ya aslında en iyisi yine normal doğum sanırım :)))

iletideki bebek çok tatlı ...ama ben beresşnden istiyorum lastikli olmayan böyle bağlamalı bere bakınıyorum ama bulamıyorum.

ben p hotoshoplka yapıyordum onu.doğumdan sonra gerçekten toparlanmamız lazım..
sezeryanlada biraz zaman geçmes lazımmmış sanırım.ya aslında en iyisi yine normal doğum sanırım :)))

photoshopla uzun sürüyo ya...benim hoşuma gitti..tık tık tıkk hemen hallediverdim..farklı saç modelleri de var yaklaşık 400 tane filan..eşim gülme krizine girdi bazılarında...

photoshopla uzun sürüyo ya...benim hoşuma gitti..tık tık tıkk hemen hallediverdim..farklı saç modelleri de var yaklaşık 400 tane filan..eşim gülme krizine girdi bazılarında...

nasıl olmaya karar verdin peki???

nasıl olmaya karar verdin peki???

bana en güzel koyu tonlar gidiyo..dün onu farkettikk...sacımı siyaha boyatcamm..üni.de mavi siyaha boyatmıştım bi kez..eşim hala o halmi hatırlatır durur:))ucuna yada ucundan köşesinden biyere kırmızı boyada attırmak istiyorum..bebeğimden dolayı oynayamadım kendimle..birikmiş hırsım varr..kısa kestircemm..yıka çık modeli olmalı..oğluşumla ilgilenmekten saçımla ilgilenemem muhtemelenn...bakalımmm..bende düşünce çoktur da icraate zor geçer...yada anlık delilikler yaparımm..

benim uykum geldi kızlar saatte 2 olmuş bu arada hiç farkında değilim

hepinize iyi geceler görüşürüz yarın inşallahh.bebiklerinizede iyi geceler uyusunlar onlarda annelerini yormasınlar

size doyum olmaz şekerler:))
ben yatayımm..şansımı yatakta deniycemm..kitap okur sonra uyurummm...inşallahhhhhhh:))))))

kızlar yarın okul var ve uyuyamıyorum yorgunluktan size tüm günümü anlatayım

saat 9 buuk gibi kalktım canı hamur işi çekti yoğurdum açtım annem vardı pişirdi eşim ben annem güzel bi kahvaltı yaptık bu arada annem annem biraz memnuniyetsiz biridir sabah sabah dün düğündeydik kafasının ağrıdığından falan yakındı yorgunluğundan falan ben de güzel neşeli bi kahvaltı hayai kurmuştu o yüzden biraz annemi tersledim eşşim de kızdı annene böle söleme falan diye neysesonra daha neşeli hale geldik sonra arkadaşlargelecekti bebel şekeri sepeti kapı süsü yapacaktık onlar aradı 15 30 gibi gelecez dedi bende o zamana kadar yatak odası ortalık derken yoruldum anneciğimde sağolsun eşimin bütün eşyalarını ütüledi bitirdi yoruldu canım benim ardından kayınvalim geldi onada sende bebğin kıyafet lerini ütüle bak sna kaldı zevkli iş dedim ama o yine bi fırsatını bulup ütülemedi yine bana kaldı o başka mesele sonra arkadaşlar geldi melzemeleri ben almıştım öncede onlarda kendileri getirdi bazılarını başladık salonda kesip biçmeleree ardından eşim akşam yemeği için bişeyler allıp geldi yıkadı kayınvalidem ve eşim pişirmeye başladılar biz süsleri yaparken arkadaşların eşleride geldi hep beraber yemeği hazırladılar bize sadece yemesi düştü yemek çay derken erkekler bebeğin yatağnı odamıza koymamız için yer açtılar epey zorlanarak eşyaların yerlerini değiştirdiler 12 ye kadar bizlerde süslerin yarısından çoğunu sepeti kapı süsünü bitirdik çoook yoruldum hiç bişey yapmıyomuşum gibi görünüyo ama sürekli ayak üstüydüm ve tüm gece kayınvalidem bana karıştı ben bi lavaboya gideyim diyorum sonra git diyo gitmem lazım diyorum elini sonra yıka diyo anne dedim en sonunda el yıkamak için gitmiyorum diyince haaa dedi tatlktı geçtim sürekli böle hep bana karışıyo müdahele ediyo sağolsun çok iyi kadın ama bazen helede şu hamile halimle gerçekten çekemiyorum doğrusu bide diyoki göbeğine bakarak olumm beni duyuyomusun falan diyo sanki oğlum onun karnında bu çocuk benim diye bağırasım geldi valla okadar benimsiyolarki sinir oluyorum kızkanıyorum bebğimi doğunca kesin atrtışıcam hiç yapmadım ama dayanamamm sonra herkes gitti annem odasına çekildi eşim pc yi aldı geçti tek kelme yokkk ben tv izlerken ağlamaya başladım içim okadar sıkıldıki eşim benim ağladığğımı farketmedi bile ilgisiz davrandı çok üzüldüm sonra yattık uyurken eşime tekme atmışım :) farketmedim sonrada horladım bana çok horluyosun dedi bende oturma odasına geldim uykum yok sinirliyim öfkeliyim üzgünüm zaten sebebsiz bütün gün sinirliydim hormonlarım bunları yazmakla belki kendimi iyi hissederim dedim ağla ağla gözlerim ağrııdı yaaaaa

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu birgün olmasını diliyorum,kendinize cici bakın

Günaydın kızlar perşembe günü öğleden sonra işten bir çıktım daha yeni işe geldim.Çok feci grip oldum.Dİşimin ağrısı bunaymış demekki.
3 gündür evde yatıyorum ama kendimi çok az toparlayabildim bugünde artık birşey söylemesinler diye işe geldim ama diş ağrım kulak ağrım ve boğazım çok feci ağrıyor.
Bu sabah saat 10:30 da dr.amcamızda randevumuz var bakalım minik kızım ne kadar olmuş onu öğrenicez.
Siz nasılsınız umarım doğuran yoktur :))

Günaydın kızlar... c.tesi ilk defa nts ye bağladılar... 20dk. çok heycanlandım... kızımız uyuyodu ama çok tatlıydı dudakları felan... dr. anneye benziycek dedi...

çok geçmiş olsun canım... dikkat et bol c vitamini al.. burasıda çok soğuk...

gunaydın kızlar persembeden berı bende yoktum ve ıse yenı geldım ohh cok ıyı geldı evde olmak su bır ay bı cabuk gecsede artık evımde dınlensem bu bel ve sırt agrıları ıyıce sıddetlendı yerımde durmak bıle zor gelıyor karnımda artık gerım gerım gerıldı dayanmak hepten zorlastı hayırlısyla su gunlerı bır atlatıp kucaklarımıza alsak bebıslerımızı

kızlar bakın ne buldum belki daha önce görenleriniz olmuştur ama ben yinede ekliyim istedim bebişlerinize çok rahat yapabilirsiniz bence ben hemen gidip malzemeyi alıp denemek istiyorum bakalım yapabilecekmiyim,yaptıktan sonra siteye eklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/subat-anneleri/kendi-...5-resimli.html (Bebek odası yada yatak odası için avize yapımı)
linki ekledim ama açılmıyor sanırım siz googleden bi bakın isterseniz bebek odası tyada yatak odası için avize yapımı diye aratırsanız googleden bulursunuz zaten kadınlar kulübünün sayfasında.

Son düzenleme:
Günaydinnnn,
ayse armanin yazisini bende okudum, kesinlikle katiliyorum.
Eveeett 3 gündür yatamiyorum belim cok kötü agriyo, dogursamda hayirlisiyla su agrilardan kurtulsam ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum kitlenip kaliyorum pööfff, neyse bunlarda gececek en gec 1 ay snra bebegim kucagimda olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…