2011 Şubat Anneleri

evet canım dogru ama bu agrılar ve psıkolojıyle ınsanın gozu pek bısey gormuyor yanı enazından benım oyle hayırlısıyla bı dogurayımda sezeryan yada normal cokta onemlı degıl

slmmm kızlarr nasılsınız?
sabaha karşı benimm yine çok ama çok az bi lekelenmemm oldu....geçen sefer hastaneye yatırdıklarındada böle olmuştu...doktorumu aradım şuan ameliyattaymış....öğleden sonra tekrar telefonda görüşcez ne diycekkk bilmiyorum ama çok korkuyorumm lütfenn duaedin

gecmıs olsun canım pek hareket etmemeye calıs doktorunla gorusene kadar temkınlı ol

2-3 damlaysa korkma demisti doktorum, önemli bisey deg´gildir insallah, nisan fln olabilir mi acaba

çok geçmiş olsun canım hastane yakınsa gidebilecek gibiysen bi gidip görünsen.. doktorum bana da sancın olursa lekelenmen olursa hemen gel demişti.. git de bi nstde sancına falan da baksınlar bence..

Bebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli)

ya kızlar kafam karıştı yine bu hurafelerden yaa size danışıyım..

bebeğin yarı kırkında yani 20. günü uzak mi yakın bi yere mi götürülür?

iki ayrı şey duydum..

yakın bi eve götür hep sana yakın olsun..

uzak bi eve götür ömrü uzun olsun..

hangisine inanıyım evden çıkmasam mı :}

kızlar su catı muayenesını olan varmı ıcımızde??

ctesi doktora gittim, 2 hafta sonra tekrar gidicem sonra haftada bire düşecekmiş haftada bire düştüğünde belki de bu 15 gün sonra gittiğimde yapılcakmış ama çok merak ediyorum ve korkuyorum ne yalan söyliyim..

gecmıs olsun canım pek hareket etmemeye calıs doktorunla gorusene kadar temkınlı ol

2-3 damlaysa korkma demisti doktorum, önemli bisey deg´gildir insallah, nisan fln olabilir mi acaba

çok geçmiş olsun canım hastane yakınsa gidebilecek gibiysen bi gidip görünsen.. doktorum bana da sancın olursa lekelenmen olursa hemen gel demişti.. git de bi nstde sancına falan da baksınlar bence..

teşekkür ederim kızlar...2 hafta öncede aynı şikayetle hastaneye yatmıştım erken doğum riski olduğunu söylemişti doktorum ve akıntım yine böyleee çook azdı....telefonla bi görüşelim bakalım ne diycek büyük ihtimal çağırır ama kızım biraz daha dursa ama hayırlısı tabi...yarın için randevum vardı ama....

Günaydın herkese.

Gece hiç uyuyamadım ya Offf

Dün epey ayakta durdum sanırım ondan oldu, her yerim agrıyordu. Sabaha karşı biraz kestirmişim. uyandıgımda biraz hafiflemişti agrılarım.

Kızımda maşallah hiç durmuyor. Oglum ayaklarını uzatırdı, bu tam tersi iki büklüm, sonra bir tekme, gögüs kafesim sıkışıyor. dün resmen elimle ayagını tuttum, bu kadar olur yani :)

Bugün saat 4.00'de kontrolüm var, kesin dogum tarihi belli olacak :)

stres yapma canım, kızın geleceği zamanı bilir zaten biz ne yaparsak yapalım.. Çok geçmiş olsun..

Nurcum dikkat et canım.

Hafu link açılmıyor.

exex ben ogluma hamileyken de çatı muayenesi olmadım. Ki hep normal dogum bekleniyordu, son anda sezeryana alındım. Doktorum unutmuştu ben de korktugumdan hiç söylememiştim :)

aynen dün gece ben de oğlumun ayağını tuttum babası da farketti çok acayip bişeydi.

hayırlısı olsun hakkında..

valla ben de hiç hatırlatmayı düşünmüyorum unutursa :}

Son düzenleme:
ay kızlar doğum olursa ben napıcam kayınvalidem var malum annem gelemez ya durumum kötü olursa bazılarında lavabo bile sorun oluyormuşş ben kayınvalidemden yardım isteyemem ancak eşim ya yardım ederse olur....şimdi teyzemi çağırsam kayınvalideme ayıp olur mu...teyzemden çekinmemm öff ya şu halimde neleri düşünmek zorundayım ya

selam kızlarr ben geldiimm
bu gece güzel uyumuşum.ama şu yan yatma işi beni çokm geriyo sırf o yüzden uyuyamıyorum.sola dönüyorum ee uyuyana kadar yanlarım ağrıyoo biraz sırt üstü yatıyorum sırtımın ağrısına iyi geliyo ama bu sefer bebek rahatsız olur düşüncesiyle yine sola dönüyorum hep o tarafa yüklenince yine ağrıyo bu sefer sağa dönüyoruym ozamanda biraz kalbim sıkışıyo gibi ayy bunları düşünmekten uykuya dalamıyorum

canım yaa çok geçmiş olsun eşinde sende bu gripten çok çektiniz dikkat edin birbirinize
şuan hastanedesin muhtemelen hadi güzel haberlerini bekliyoruz

artık herkes daaha fazla dinlenmeye ihtiyaç duyuyor biz bile evde olduğumuız halde pc karşısında daha az vakit geçirebiliyoruz sırtımız belimiz ağrıyıveriyor.bu haftalar daha zor geçecek sanırım

canım ihmal etme.ara hatta git.inşallah önemli birşey değildir

banada öyle bişi söylemedi.daha bakmadıda ama ben merak ediyorum yani hani biraz ufak tefeğim bir kaç kişi böyle minyon tipliler için normal zor olur falan demişti hani anatomim uygunmu falan diye bilmek istiyorum

benımkı dogum sekılıne catıya gore karar verıcek sanırım oyuzdenkacısım yok ama tarıhı ılerı olursa ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…