Günaydinnnn,
ayse armanin yazisini bende okudum, kesinlikle katiliyorum.
Eveeett 3 gündür yatamiyorum belim cok kötü agriyo, dogursamda hayirlisiyla su agrilardan kurtulsam ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum kitlenip kaliyorum pööfff, neyse bunlarda gececek en gec 1 ay snra bebegim kucagimda olacak insallah
slmmm kızlarr nasılsınız?
sabaha karşı benimm yine çok ama çok az bi lekelenmemm oldu....geçen sefer hastaneye yatırdıklarındada böle olmuştu...doktorumu aradım şuan ameliyattaymış....öğleden sonra tekrar telefonda görüşcez ne diycekkk bilmiyorum ama çok korkuyorumm lütfenn duaedin
sabaha karşı benimm yine çok ama çok az bi lekelenmemm oldu....geçen sefer hastaneye yatırdıklarındada böle olmuştu...doktorumu aradım şuan ameliyattaymış....öğleden sonra tekrar telefonda görüşcez ne diycekkk bilmiyorum ama çok korkuyorumm lütfenn duaedin
kızlar bakın ne buldum belki daha önce görenleriniz olmuştur ama ben yinede ekliyim istedim bebişlerinize çok rahat yapabilirsiniz bence ben hemen gidip malzemeyi alıp denemek istiyorum bakalım yapabilecekmiyim,yaptıktan sonra siteye eklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/subat-anneleri/kendi-...5-resimli.html (Bebek odası yada yatak odası için avize yapımı)
linki ekledim ama açılmıyor sanırım siz googleden bi bakın isterseniz bebek odası tyada yatak odası için avize yapımı diye aratırsanız gooBebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli)
gleden bulursunuz zaten kadınlar kulübünün sayfasında.
kızlar su catı muayenesını olan varmı ıcımızde??
gecmıs olsun canım pek hareket etmemeye calıs doktorunla gorusene kadar temkınlı ol
2-3 damlaysa korkma demisti doktorum, önemli bisey deg´gildir insallah, nisan fln olabilir mi acaba
çok geçmiş olsun canım hastane yakınsa gidebilecek gibiysen bi gidip görünsen.. doktorum bana da sancın olursa lekelenmen olursa hemen gel demişti.. git de bi nstde sancına falan da baksınlar bence..
teşekkür ederim kızlar...2 hafta öncede aynı şikayetle hastaneye yatmıştım erken doğum riski olduğunu söylemişti doktorum ve akıntım yine böyleee çook azdı....telefonla bi görüşelim bakalım ne diycek büyük ihtimal çağırır ama kızım biraz daha dursa ama hayırlısı tabi...yarın için randevum vardı ama....
Günaydın herkese.
Gece hiç uyuyamadım yaOfff
Dün epey ayakta durdum sanırım ondan oldu, her yerim agrıyordu. Sabaha karşı biraz kestirmişim. uyandıgımda biraz hafiflemişti agrılarım.
Kızımda maşallah hiç durmuyor. Oglum ayaklarını uzatırdı, bu tam tersi iki büklüm, sonra bir tekme, gögüs kafesim sıkışıyor. dün resmen elimle ayagını tuttum, bu kadar olur yani :)
Bugün saat 4.00'de kontrolüm var, kesin dogum tarihi belli olacak :)
Nurcum dikkat et canım.
Hafu link açılmıyor.
exex ben ogluma hamileyken de çatı muayenesi olmadım. Ki hep normal dogum bekleniyordu, son anda sezeryana alındım. Doktorum unutmuştu ben de korktugumdan hiç söylememiştim :)
Günaydın kızlar perşembe günü öğleden sonra işten bir çıktım daha yeni işe geldim.Çok feci grip oldum.Dİşimin ağrısı bunaymış demekki.
3 gündür evde yatıyorum ama kendimi çok az toparlayabildim bugünde artık birşey söylemesinler diye işe geldim ama diş ağrım kulak ağrım ve boğazım çok feci ağrıyor.
Bu sabah saat 10:30 da dr.amcamızda randevumuz var bakalım minik kızım ne kadar olmuş onu öğrenicez.
Siz nasılsınız umarım doğuran yoktur :))
gunaydın kızlar persembeden berı bende yoktum ve ıse yenı geldım ohh cok ıyı geldı evde olmak su bır ay bı cabuk gecsede artık evımde dınlensem bu bel ve sırt agrıları ıyıce sıddetlendı yerımde durmak bıle zor gelıyor karnımda artık gerım gerım gerıldı dayanmak hepten zorlastı hayırlısyla su gunlerı bır atlatıp kucaklarımıza alsak bebıslerımızı
teşekkür ederim kızlar...2 hafta öncede aynı şikayetle hastaneye yatmıştım erken doğum riski olduğunu söylemişti doktorum ve akıntım yine böyleee çook azdı....telefonla bi görüşelim bakalım ne diycek büyük ihtimal çağırır ama kızım biraz daha dursa ama hayırlısı tabi...yarın için randevum vardı ama....
Nurcum dikkat et canım.
Hafu link açılmıyor.
exex ben ogluma hamileyken de çatı muayenesi olmadım. Ki hep normal dogum bekleniyordu, son anda sezeryana alındım. Doktorum unutmuştu ben de korktugumdan hiç söylememiştim :)
kızlar süper bi animasyon
çok güldüm yaaa mutlaka seyredin.bebeğin nasıl olduğunu anlatmışş
Dailymotion - Baby Story Bruno Bozzetto - Haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?