cutie;ızne buhaftadanmı cıkıyorsun sonradan dogum ıznın nekadar surecek?
ben 37de cıkmayı dusunuyorum bebekle daha cok vakıt gecırebılmek ıcın ama nasıl dayanırım 37ye kadar bılmıyorum
Bende aslında 37.hafta çıkıyorum ama müdürüm bana idari olarak erken çıkmamı temin etti sağolsun öylellikle erken çıkıyorum. Yoksa bende 5 hafta çalışabilir raporu aldım cnm.
Bende aslında 37.hafta çıkıyorum ama müdürüm bana idari olarak erken çıkmamı temin etti sağolsun öylellikle erken çıkıyorum. Yoksa bende 5 hafta çalışabilir raporu aldım cnm.
canım sen hala neden ıznını baslatmadınkı 37den sonradamı calısacaksın37.haftaya kadar dayanmak çok ama çok güç helede bir hastalığa yakalanıp işe geliyorsanız vay halinize bugün burdayım ama birde bana sorun nasıl yapıyorum çalışıyorum bildiğiniz ruh gibi ortalarda geziniyorum.
Eve git diyorlar ama nasıl gidiyim ki gidiyorum geliyorum işler daha çok birikiyor kimsede birşey yapmıyor.
Bahsettiğiniz ağrıların hepsi bendede var üstüne üstlük birde geceleri kalitesiz bir uyku uyuyorum uyuyormuyum orasıda malum saat başı wc'ye kalk git gel geri yat uyumaya çalış ufff bitsede artık şu günler bir an önce gelse bebişlerimiz
canım sen hala neden ıznını baslatmadınkı 37den sonradamı calısacaksınısler bırıkırse bırıksın hasta hasta 2-3 gun ıcın degermı
canım ıyıde dogum yapınca neolcak ozamanda mı gelıceksın sonucta bıyerde kesılecek ılısıgın baksınlar baslarının caresıne yazık sanada bebısınede hıc dınlenemeden dogum yapıcaksın bebek bakımı ustlenıceksın ınsanalr nekadar anlayıssız ve zalım yaBu gidişle öyle olacak canım hergün gelmesem bile haftada en az 2-3 kere gelmek zorunda kalıcam normalde bu hafta izinli olmam gerek ama daha fazla zorda kalmasınlar diye geliyorum işte
canım ıyıde dogum yapınca neolcak ozamanda mı gelıceksın sonucta bıyerde kesılecek ılısıgın baksınlar baslarının caresıne yazık sanada bebısınede hıc dınlenemeden dogum yapıcaksın bebek bakımı ustlenıceksın ınsanalr nekadar anlayıssız ve zalım ya
günaydin kizlar, agrilar hastaliklar bitmiyo yaaa gecmis olsun hepinize.
beni su uyku sorunu yoruo doghru düzgün uyuyamiyorum, gececek insallah yakinda. ya bi soru siz yorgan kullanacak misiniz bebisinize yoksa tulumla mi uyutacaksiniz
kızlar iyi akşamlarrr eskisi gibi giremiyorumm.bire üzerine grip oldumm.resmen burnum sızlıyorrr.bel ve sırt ağrılarım arttı oturamıroumm.iş yerinde son haftam bu haftayı da bi doldursam
bugün doktora gittik nst güzel çıktı bizimki hala yerleşmemiş kafası sağ kasığımın ordaa.2800 olmuşuz.suyumuz iyi plesantamızda iyiymişş.pzt tekrar kontrolümüz var pazartesi günüde bakıcak en erken perşembe alabiliriz sezeryan istersen dedi.ama ben bekleme taraftarıyım biraz daha dedi bakalım pzt dananın kuyruğu kopacak yaniii
maşallah canım hadi hayırlı olsun şimdiden ne kadar az kalmış bebişini kucağına almaya darısı bize inşallah.. Allahım sağlıkla hayırla kavuştursun yavrularımıza inşallahh...
Günaydın kızlar bugün çok feciyim gene hastalığımı atamadım üzerimden ve ben gene işe geri geldim.
günaydin kizlar, agrilar hastaliklar bitmiyo yaaa gecmis olsun hepinize.
beni su uyku sorunu yoruo doghru düzgün uyuyamiyorum, gececek insallah yakinda. ya bi soru siz yorgan kullanacak misiniz bebisinize yoksa tulumla mi uyutacaksiniz
Canım senin de çok yakın artık. Haydi hayırlısı :)
Teşekkürler canım. Darısı hepimize...
Çaglayancım canım dikat et kendine ya. Epeydir hastasın sen. Acil şifalar diliyorum
Saol canım.Toparlayamadım kendimi bir türlü.
Doğum zamanın belli olmuşsun seninde gözünaydın canım ilk doğum zamanı belli olarak doğum yapacak sensin bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık.
Bu arada günaydın herkese.
Ben de gece hiç uyuyamadımCanım da çok ama çok sıkkın Bir agresiflik var üzerimde ama hayırlısı...
Günaydın canım ben yorgan aldım ama evler çok sıcak olduğu için kullanmayı düşünmüyorum kalın ve ince battaniyeleri var duruma göre onları kullanırım diye düşünüyorum
Uyku Setinde Yorganı Var Ama Önce Karyolasında Yatırmıcam Odamıza Beşiğinde Yatırcam O Yüzden de Orda 2-3 Ay Uyku Tulumuyla Uyuturum Diye Düşünüyorum Onan Sonra da Yaz Gelir Zaten, Hastane Çıkışındak Gibi İnce Bataniye İle Yatırırız Diye Düşünüyorum Şimdilik..
Teşekkür ederim canım. Bir aksilik olmazsa inşallah o tarihte dogum yapacagım.
Darısı sizlere inşallah.
Ama o tarihe kadar kendiliğinden gelir diye de korkmuyor degilim
gunaydın canım dun aynısı bende vardı kımse bısey demesın bakmasın ıstedım sınırden catlıycakstım bugunde aksıne cok neselıyım hormonlar cıldırmıs olmalı
:)) Amin canım inş.
Bende korkuyorum aslında dr.daha zamanımız var diyor ama bunların hiç beklemeye niyeti yok bu sene.
Hayırlısı olsun canım.Normal doğum olmayacak değilmi kesin olarak sezeryan yapıyorsun doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?