Offff bir sürü alıntı yaptım, heps gitti yaAklımdakileri yazayım bari
Şenay geçmiş olsun.
Sürmeli, nur45 gözünüz aydın...
Burcucum, Apsimisia teşekkürler. Darısı sizlere inşallah...
inş. cnm benim kesin sezaryen olduğu için belki tarihimizde kesinleşebilir yarına, heyecan yaptım ya
Ayy kızlar bu arada 3 oldu boğulma tehlikesi geçiriyorum, uyurken reflüden ağzıma kadar geliyor bir an nefes alamayıp uyanıyorum,gaviskonda fayda etmiyor şu an, yarın onuda söylicem dr a belki asit pompası inhibitörü türevi bi ilaç yazarda biraz rahatlarım ya, feci boğazım feci yanıyor
son 10 gün kalmış canım, ne gzel 10 gün sonra yavrun kollarında olacak. hadi bakalım allah yardımcısı olsun hepimizin
Hadi bakalım hayırlı haberler gel inşallah
Canım gaviskon hiç fayda etmiyor. Renie daha etkili. Özellikle tableti...
Ay evet 10 gün kaldı. Korku, merak, heyecan hepsi birarada.
Kızlar yarın iş var diye ben hep erken yatıyorum bi dolu gece muhabbeti yapıyorsunuz ayıp oluyor ama ben buralardayken kimse yok ama yatınca coşuyorsunuz küstüm hıh
Hoşgeldin cnm
hoşbulduk burcucum.... Her gün burcunun maceraları serisini merakla takip ediyorum ay bebeişim olunca bende onun gelişmelerini böyle büyük bi sevnçle izleyeceğim ne güzel....
Kızlarrrrrrr doktordan geldik.
Dogum tarihimiz 20 ya da 21 Ocak. Doktorum genel cerrahla görüşüp bildirecek.
Haftaya salı nstye girecegim. Acil bir şey olmazsa bu iki tarihten biri olacak :)
Kızımız da büyümüş. Maşallah 2880 gr olmuş.
hay maşallah kız,ne güzel beceriyosun ya.yemekten sonra uyumuşuz kocişle telefonun sesine kalktık.bu yemek sonrası uykuları alışkanlık olmaya başladı pekte tatlı oluyoo
ahh bide aklıma bişi düştü.şimdi evde kapitone varya şeytan diyo diş bugurunda vermek için diş şeklinde süsler yap diye.hani 2010 şubat annesi yapmışya topiği de var.ayy manyakmıyım neyim teee diş buguruna kadar bi o kaldı yani.boş durmak bana yaramıyo. halbuki elimde işte var.tel kırmadan oda takımı yapmam lazım sipariş parasınıda aldım arada böyle manyak manyak işlerim oluyo iştee
cnm maşallah diyelim de nazar değmeden defolsn gtsn artık şu hastalık bıraksın yakanızı be yawCnm çarş.ya kadar soğuk algınlğı surubuna devam edicez, bide balgam söktürücü yazdı dr onu verince öksürüğü artırıp balgamını söküyor 2 gündürde ondan veriyorum, ama keyfi yerinde maşallah kudurup duruyor sağa sola koşup koşup terliyor sürekli üst değiştiriyorum, çok şükür iyi cnm sağolasın
Haftaya salı nstye girecegim. Acil bir şey olmazsa bu iki tarihten biri olacak :)
ayy hadi gözün aydn cnm kızın yolu bulmuşKizlarrr kizim geri dönmüs çok sükürrrr bidaha dönermi dedim çok küçük bi ihtimal dedi ohhh
nstye bagladilar sanci cikmadi...
Ay cok sevindimm doktoru opesim geldi valla:)) Artik sancimin gelmesini bekliyecegim kizima iyi bakacagim..
Buarada kizlar merti sehir disindaa akademi hastanesine yolluyacaklarmis.Genis arastirma ve kontrol altinda olcakmis. Bi yandan zor olacak bize surekli gidip gelemiyecegiz ama olsun mert iyilessinde. Bi yandan çok iyi olacak çünkü çok iyi ve büyük bir hastane. Hemencik iyilesecegine eminimm.
geçmiş olsn cnm,başağrısından ben de muzdaribim:Snur_45 nuryasemin fufuka RomeosununJulieti melocum mavi3 karamel06 o_efruz helin mim faygen Apsimisia ahuss miss_teacher imp KEJA naz0635
selam kızlar, çok yorgunum ama size bakmadan uzanamadım.
çağlayan geçmiş olsun,
nur neyseki acil bir durum yokmuş sevindim canım.
detaylı okumadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
sesim kısıldı ve inanılmaz başım ağrıyor sabahtan beri kızlar ama rapor da kullanmak istemiyorum doğumdan sonra ihtiyaç olacak diye. dayanamadım sonunda bir minoset içtim şimdi yatıp uyurum biraz belki iyi gelir. yarın da dr. kontrolüm var. şimdiden sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için.
kendinize iyi bakın, akşam gene uğrarım kızlar
Canım belki de aynı tarihte dogum yaparız :)
ahh burcu geçenlerde aynı şey benimde başıma geldi valla çok zor.bide benim kız aşağı indikçe iştahımda açıldı yedikçe rahatsız oluyorum kısır döngü anlıycağınAyy kızlar bu arada 3 oldu boğulma tehlikesi geçiriyorum, uyurken reflüden ağzıma kadar geliyor bir an nefes alamayıp uyanıyorum,gaviskonda fayda etmiyor şu an, yarın onuda söylicem dr a belki asit pompası inhibitörü türevi bi ilaç yazarda biraz rahatlarım ya, feci boğazım feci yanıyor
kızlar iyi akşamlarrr eskisi gibi giremiyorumm.bire üzerine grip oldumm.resmen burnum sızlıyorrr.bel ve sırt ağrılarım arttı oturamıroumm.iş yerinde son haftam bu haftayı da bi doldursam
bugün doktora gittik nst güzel çıktı bizimki hala yerleşmemiş kafası sağ kasığımın ordaa.2800 olmuşuz.suyumuz iyi plesantamızda iyiymişş.pzt tekrar kontrolümüz var pazartesi günüde bakıcak en erken perşembe alabiliriz sezeryan istersen dedi.ama ben bekleme taraftarıyım biraz daha dedi bakalım pzt dananın kuyruğu kopacak yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?