- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
canım ben balık yağını ilk 3 ay kullandım 15 tabletim kalmıştı onuda şimdi içiyorum doğuma kadar faydası olur diye beyin gelişimi için kilo alması için epey faydalıymış
herkes hürrem mi izliyo ne
ne kadar sakin yine ortalık...
alttan muayene olan varmı kızlar
öyle ağlıyorum ki şu an...salak bir erkek kardeşim var.nişanlı hemde dünya tatlısı bir kızla...
önceki gece yarısına kadar içmiş,içmiş,içmiş arkadaşlarıyla bağ evinde.ordan nasıl olduysa boş su kanalına düşüp alkol komasına girmiş .polisler bulmuş o halde altına işemiş,kusmuş üstü başı çamura bulanmış. cep telefonundan babamı aramışlar babamın annemin şekeri tansiyonu var .annecim babacım yazık gece yarısı öldü sanıp deli olmuşlar gitmişler hemen uyku sersemi.
ambulans gelmiş hastaneye kaldırmışlar annem öldü sanıp deli olmuş saatlerce,sonra ayılmış ahlaksız.nişanlısına herkese rezil.iyi bir işi var iyi kazanıyor tamamen şımarıklığından öyle davranıyor.
ben de az önce mesaj çektim yazıklar olsun sana diye .bana pişkin cevap yazmış:saol
ne bileyim ya bizler de anne olcaz ama Allah hepimize hayırlı evlat versin
canım derler ya iki ucu pis değnek aynen öyle geçen yıl babama babadan bi ev kaldı o da bi mütahitle anlaştı daire karşılığı verdi ama ev sorunlu bi ev vergi borcu var mütahit bu borcu ödeyip üzerine 1 daire vericekti daireyi verdi bu sıralar annem babamdan ayrı boşanmışlardı ama barışmaya çalışıyorlardı neyse evi benim üzerime aldı babam bi arsamız onada ilerde ev yapıp kardeşime vericekti evi aldık annemle babamı birsürü şeye rağmen barıştırdık her nekadar ben istemesemde dün annem aradı evi veren mütahit dededen kalma evi almaktan vazgeçmiş ya evi boşalt yada 40.000lik evi 57bine sayım banna borçlanın bunuda 1 sene sonra söylüyor annem eve dünyanın masrafınıu yapmış ailesini arkasına almış babamla barışmış babamda gitmiş kimseye danışmadan adama 52binlik senet imzalamış neye karşılık imxzaladığını söylemiyor ev olamaz benim üstüme çünkü ya çok karışık ben bile çözemedim henüz eşim sana bi laf gelirse katil olurum deyip duruyto beni bu halder bukadar üzdüğü için babama çok öfkeli yani ne olucağınuı bilmiyorum
selam kızlar ben rahatsızım miğde bulantısı ve ishal var birde bi kaç tane üzüntü sinir bozukluğu off
geçmiş olsun canım yediğin birşey mi dokundu acaba aman dikkat et...
geçmiş olsn cnm,bi dr.a görün geçmezse,ishal tehlikeli malum..selam kızlar ben rahatsızım miğde bulantısı ve ishal var birde bi kaç tane üzüntü sinir bozukluğu off
anacm o haseki de pek ezik yahu,paso sümsük sümsük dolanıyo,bi fonksiyonu yok yaniiiyok anam yook.... şu ruslara ezelden uyuz olurum zaten dahada oldum....nasılda güzel, cilveli ve çekici oluyolar...gıcıklar....şeytanlar...kesin sezeryan olalım ve erkeklerimizin yakasını sıkı sıkı tutalım derim ben...yazık nasılda üzüldüm haseki sultana... ayyy ben kocamıda çok özlemişim kızlar...yanımda varlığı yetiyodu valla 3gündür yokcuma gelecek inşallah....ayrılıklara çok alışıktımda...artık istemiyorum hep yanımda olsun...allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin inş kızlar:98:
hayrlı olsn cnm,inşallah zamanla daha da ii anlaşırsnz yeni dr.lamrb dün yazmıştım doktorum hastaneden ayrıldı diye bugün başka bi doktora gittim inanın zor oldu ama herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?