2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ,
buün kontrole gittim. bebişim 36 haftalık olmuş ama ultrasonda boyu uzun çıkıyor ve ölcemedi dr boyunu nede kilosunu.. çok tatlı görünüyodu. artık iyice büyüdü.. sıra geldi doğumun hangi yöntemle olacağına.. bazen normal doğum istiyorum buzende ya bebeğe bişey olursa sezeryan olsun diyorumu. emidural ile spinal arasında fark var mı ? ikisi aynı mu bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

yok anam yook.... şu ruslara ezelden uyuz olurum zaten dahada oldum....nasılda güzel, cilveli ve çekici oluyolar...gıcıklar....şeytanlar...kesin sezeryan olalım ve erkeklerimizin yakasını sıkı sıkı tutalım derim ben...yazık nasılda üzüldüm haseki sultana... ayyy ben kocamıda çok özlemişim kızlar...yanımda varlığı yetiyodu valla 3gündür yok cuma gelecek inşallah....ayrılıklara çok alışıktımda...artık istemiyorum hep yanımda olsun...allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin inş kızlar:98:

kızlar sıkmayın canınızı bebeklerinizi düşünün,söylemesi kolay biliyorum ama her ailede problemler oluyor dönem dönem. bizde çok zor zamanlar atlattık ailece sizler şimdi minik bebişler beklediğiniz için çok daha duygusalsınız ama şöyle düşünün başkalarının sizi üzmesine izin verebilirsiniz ama bebişlerimizi asla! dolaylı yoldanda onları üzdüklerine göre napıyoruz bundada vardır bir hayır deyip halimize şükredip başka şeylerle kafamızı dağıtıyoruz anlaştık mı

selam kızlar ben rahatsızım miğde bulantısı ve ishal var birde bi kaç tane üzüntü sinir bozukluğu off

iyi akşamlar kızlar
biz iyiyiz kızımla
çok yoğun bir hafta geçiriyoruz
hergün 3 yazılı yapıyorum akşam onları okuyorum bu haftayıda atlatsam tamamdır
haftaya cuma bitiyor zaten 5 haftalık sürem
ondan sonraki hafta iyi bir dinlenmeyi planlıyorum bi mani çıkmazsa
şimdilik öptümm

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım yediğin birşey mi dokundu acaba aman dikkat et...

bilmiyorum dışardan çok yemek yedik bu ara.kullandıgım ılaclar yaparmı acaba die düşünüyorum.
ocak annelerini okudum biraz cogu doğuma gitmiş doğuranlarda emzirme sorunu var meme uçları yara filan olmuş bunun için özel meme uçlrı varmış işe yarıyormuş ben bu siteden bilmedğim çok şeyi okuyarak öğreniyorum

slm kızlar nasılsınız....
biz yine uykusuza masallardayızkocişim uyudu bizde sessiz sessiz nette takılıyoz....hiç ağrım sızım yok oysaki tek problem midemm....reflü....
biraz sonra kızımın odasına gidip elişi yaparım.....kızımın odası çok huzurlu oldu ordan hiç çıkasım gelmeyisanırım kızımız doğunca bizim oturma odası iptal olcak...eşimde öyle diyo kızımızın yanında oturalım bizde iyyiiiiiiiii dedim bende....buarada çok heyecanlanıyorum ben artık canım kızım benimm seni çok seviyorumm

mrb dün yazmıştım doktorum hastaneden ayrıldı diye bugün başka bi doktora gittim inanın zor oldu ama herşeyin hayırlısı

selam kızlar ben rahatsızım miğde bulantısı ve ishal var birde bi kaç tane üzüntü sinir bozukluğu off
geçmiş olsn cnm,bi dr.a görün geçmezse,ishal tehlikeli malum..

anacm o haseki de pek ezik yahu,paso sümsük sümsük dolanıyo,bi fonksiyonu yok yaniii
benm kociş de 26snda almanyaya gdio,şimdiden stres oldk ikimiz de yaw
hemencik gidip döner inşallah
szi de allah tez zamnda kavuştrsn

mrb dün yazmıştım doktorum hastaneden ayrıldı diye bugün başka bi doktora gittim inanın zor oldu ama herşeyin hayırlısı
hayrlı olsn cnm,inşallah zamanla daha da ii anlaşırsnz yeni dr.la

bu arada ben patlyrm sıkıntıdan yaaa
hormonlar horon tepmeye başladı yine anlaşılan,mızmızlığım üstmde
oğlm da her yeri kurcalıo içerden maşallah oramdan buramdan kollar bacaklar çıkıo birden,acıtıo da sıpa

teşekkürler burcu ama işin zor tarafı orda zaman yokki 2 hafta sonra gel kontrole dedi diğer haftada doğum zamanı sadece iki kere görmüş olcam dr oda 5 er dk daha sonra doğuma

selam kızlarr uzun zamandır giremiyordum izine ayrıldım evde temizlik felan derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.

cuma yada cumartesi doktora gitmem lazım ama hiç gidesim yok
çünkü ben hala kaar veremedim sezeryanmı normalmi diyee düşündükçe stres oluyorum
doktor bana bırakmasaydı keşke tercihi kendisi söyleseydi en azından el mahkum kabul ederdim kaderime razı olurdum şimdi çoookk kararsızımm ne yapsam bilemiyorumm en iyisi kk de biraz araştırayım bakalım normal sezeryan yapanların yorumları nasıll :26:

iyiki varsın kk

iyi geceler kızlar uykum kaçtı gitti kimse de yok zaten forumda ben de son bir saattir geçmişi okudum.aslında günaydın diyeyeim sabah gelenlere karşılama olsun.morallarinizi yüksek tutun kızlar görmeyin duymayın bazı şeyleri.

Günaydın kıslarrrr günaydınnn... tekmelerden ve hıçkırıktan uyuyamadık ne güzel bi gün bugün günlük güneşlik hepinizin günü güzel geçsin inşallah

kimsecikler yok burda yine ben gitcem siz sohbete başlıcaksınız sonra ben yine oku oku bitiremicem o zaman oğluşun karnını doyuriim ben resmen dayak yiyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…