cnm hizmet hastanesi dediğin devlet hastanesi mi? ben özel hastaneye gidiyorum,sordum druma gece sancı falan olursa gelirmisiniz die, o da eğer o hafta icapcı bensem gelirim dedi..yaa benimde kafamda soru işaretleri oluştu işte..kendi dr um girmeyecekse doğuma ne anladım ben bu işten:44:[
özel memorial hizmet hastanesi ,daha önce acıbadem e gidiyordum.ama ordaki doktorumu sevemedim.
bende haftaya konuşucam .normal doğumda gelmeyecekse kötü tabiki de...
Günaydın herkese.
Uzun bir aradan sonra gece bir kere uyanarak güzel bir uyku çektim.
Tuvaleti banyoyu yıkayıp geldim.
Dün saglık ocagına gittim. Kilo, tansiyona bakıldı.
Hemşire bir de kalp atışlarını dinleyelim dedi. Hemşire karnımda cihazı gezdiriyor ama kalp atışı sesi gelmiyor. Zaten 2 gündür bebişim az hareket ediyordu. En son ne zaman gittin doktora dedi pazartesi dedim. Tabi ben de bir telaş, yüregim agzıma geldi ya. Bizim aile hekiminin hemşiresi degişmiş. Kadın cihazı kullanmayı bilmiyormuş meger. Sonra doktoru çagırdı. doktor cihazı koyar koymaz buldu. Ay o anki duygularımı imkanı yok anlatamam
Zaten sona yaklaştıkça her an bir şey olacakmış korkusuyla yaşıyorum, bu da üstüne tuz biber oldu
Geçmiş Olsun Canım, Sabah Sabah Stres Yaşamışsın.. Neyse Sonunda Duymuşsun ya Kalp Atışlarını Ferahlamışsındır..
günaydın kıslaar....
yorgun bitkin bi şekilde uyandım buğün...sola dönüyom sırttım ağrıyo, sağa dönüyom bebek rahat değil diyom,sırt üstü yatıyom nefes alamıyomböle durumda oturma odasına gidip yatardım hemen sızıverirdim.şimdi ordada annem yatıyodu..sinir oldum kendime...sızmışım sonra...
bu arada dün yakın bi arkadaşımla konuştuk msnde..oda 5.5 ay oldu dğum yapalı...doğum hikayesi falan dinledim..sezeryan oldu çatı darlığından,ama çok memenun..hiç ağrısı falan olmamış..ayrıca bana bişi tavsiye etti,hemen paylaşıyorum sizle...humana still tea al hastane çantasına dedi...hani sezeryandan sonra olan gazada iyi geliyomuş,hemde sezeryandan sonra hemen süt gelmiyomuşya onu getiriyomuş...buğün alcam inş veeee çantamı hazırlarsam inş bu sene ona koyacamaklınızda olsun kıslar..özellikle sezeryan düşüneneler... hadi size iyi günlleeerr
günaydın kıslaar....
yorgun bitkin bi şekilde uyandım buğün...sola dönüyom sırttım ağrıyo, sağa dönüyom bebek rahat değil diyom,sırt üstü yatıyom nefes alamıyomböle durumda oturma odasına gidip yatardım hemen sızıverirdim.şimdi ordada annem yatıyodu..sinir oldum kendime...sızmışım sonra...
bu arada dün yakın bi arkadaşımla konuştuk msnde..oda 5.5 ay oldu dğum yapalı...doğum hikayesi falan dinledim..sezeryan oldu çatı darlığından,ama çok memenun..hiç ağrısı falan olmamış..ayrıca bana bişi tavsiye etti,hemen paylaşıyorum sizle...humana still tea al hastane çantasına dedi...hani sezeryandan sonra olan gazada iyi geliyomuş,hemde sezeryandan sonra hemen süt gelmiyomuşya onu getiriyomuş...buğün alcam inş veeee çantamı hazırlarsam inş bu sene ona koyacamaklınızda olsun kıslar..özellikle sezeryan düşüneneler... hadi size iyi günlleeerr
selam kızlar,
nasılsınız ???
selam kızlarr uzun zamandır giremiyordum izine ayrıldım evde temizlik felan derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.
cuma yada cumartesi doktora gitmem lazım ama hiç gidesim yok
çünkü ben hala kaar veremedim sezeryanmı normalmi diyee düşündükçe stres oluyorum
doktor bana bırakmasaydı keşke tercihi kendisi söyleseydi en azından el mahkum kabul ederdim kaderime razı olurdum şimdi çoookk kararsızımm ne yapsam bilemiyorumm en iyisi kk de biraz araştırayım bakalım normal sezeryan yapanların yorumları nasıll :26:
iyiki varsın kk
Günaydın kıslarrrr günaydınnn... tekmelerden ve hıçkırıktan uyuyamadıkne güzel bi gün bugün günlük güneşlik hepinizin günü güzel geçsin inşallah
Günaydin
Günaydın Güzel Anneler ve Bebişleri, Bugün Pek Bi Keyifsizim Gece Uyuyamadım Heryerim Ağrıdı Bir de Horultular..
Keyifsizim Kısacası Bi Markete Gidip Alışveriş Yapsam da Kendime mi Gelsem Acaba Diye Düşünüyorum[/QUOTE
Günaydın herkese.
Hemşire bir de kalp atışlarını dinleyelim dedi. Hemşire karnımda cihazı gezdiriyor ama kalp atışı sesi gelmiyor. Zaten 2 gündür bebişim az hareket ediyordu. En son ne zaman gittin doktora dedi pazartesi dedim. Tabi ben de bir telaş, yüregim agzıma geldi ya. Bizim aile hekiminin hemşiresi degişmiş. Kadın cihazı kullanmayı bilmiyormuş meger. Sonra doktoru çagırdı. doktor cihazı koyar koymaz buldu. Ay o anki duygularımı imkanı yok anlatamam
Zaten sona yaklaştıkça her an bir şey olacakmış korkusuyla yaşıyorum, bu da üstüne tuz biber oldu
günaydın kızlar, canım sağlık ocağındaki hemşireler öyle geçen aynısı bende oldu senin bebeği tembel mi dediler yok çok hareketli aslında dedim bir türlü bulamıyorlar bende dedimki dün nst yi tam göbeğimin üstüne bağladılar oraya koydu hemen kalp atışları başladı bende rahatladım sonra senin bebek tam ortamış yolu dedi
Bende Duymuştum humana still tea acaba sadece sezeryan için mi normal doğumda da kullanılmaz mı? sütün hemen gelmesi için çok etkili olduğunu duymuştum ben
canım normal doğumdada sezeryandada kullanılıyor diye biliyorum ben bende alıcam o çaydan herkes çok iyi diyor
Bende Duymuştum humana still tea acaba sadece sezeryan için mi normal doğumda da kullanılmaz mı? sütün hemen gelmesi için çok etkili olduğunu duymuştum ben
kullanılır canım niye kullanılmasın..ama normal doğumda doğal olarak hemen hormonların etkisiyle geeeliyomuş süt..ama sezeryanda doğum önce olduğu için zaman alıyomuş sütün gelmesi..ondan yani...
Günaydın herkese.
evet canım eşim kadındoğumcu,vallahi şanslıyım ama bende çok korkuyorum normal doğumda.eşim kesinlikle bir sorun olmadığı sürece normal doğum taraftarı,bende en başında öyleydim ama zamna yaklaştıkça korkmaya başladım hatta her an cayabilirim ama eşim izin vermiyor bakalım nolcak.ama benim beeiş biraz iri belki o yüzden sezeryan olabilirim eşim 4 ü geçerse belki sezeryana alırım zorlamaya gerek yok dedi tabi bu açılmalarada bağlı hakkımızda hayırlısı bekliyoruz bakalım daha 25 günümüz var
slm kızlar nasılsnz? bazılarımızın keyfi bozk galiba bgn biraz,takmayın kafanıza,inşallah yoluna girer herşey.
bgn benm de çok başm ağrıyokeyfszm yani:S
Üniversiteye gttm bgn eşimle,o işlerini halletti ben de odada kendi tezimle uğraştm,3-5 çıktı lazmdı onları aldm,eşimin arkadaşlarıyla çene çaldm fln...
akşam da balık yimee götrdü kocacm beni,sonrada tatlı aldık,misafir çağrmaya karar verdik:)
biraz fazla sosyal olmaya başladık bu arada,ben de hala fıldır fıldır geziorum yaaa
yarn da başvurum fln var sbh kalkp ona gtcz:S
bugn kan ve idrar örneği de verdm bu arada,kültür taaa pzt çıkcakmış..
dier dr.uma da gitmem lazm bu hafta içinde benm,ama o da pek bi evhamlı yaa ben rahatlatıom resmen
agaaa sakin ol hamileyim ben normal bunlar fln diyesm gelio yani
bu arada bebiklerini görenlerin gözü aydn
kojaman oldular artık yaw,şimdiden dalga geçiorum el kadardın büyüdün de tepion şimdi hıhh die
günaydın kıslaar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?