benim şekerim yükselince şişliğim oluyor canım yaa.ölçüyormusun şekerini ?bugün ellerim ayaklarım azıcık şiş gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim şekerim yükselince şişliğim oluyor canım yaa.ölçüyormusun şekerini ?bugün ellerim ayaklarım azıcık şiş gibi
napıyonuz kızlar ben geldim ayy çok sıkıcı bi gündü yine
benim şekerim yükselince şişliğim oluyor canım yaa.ölçüyormusun şekerini ?
bu ara ölçmedim ve çok şekerli yedim,akşam da turşu edim sanırım onlar etkili oldu
kızlar napıyosunuzz ya ben odama geçtim eşim nöbette çok uykum var ama midemm berbatt durumdaa reflü beni mahvediyo....canım çok sııkkın...aklım doğumda....ama çok korkuyorum....canım abur cubur yemek istiyo...eşimle konuştum biraz önce iş yerlerinde performans sistemi diye saçma sapan bişi getirdiler aynı işi yapan insanlardan bazılarının performansı yüksek bazılarının ki düşük oluyoo nasıl oluyorsaaa anlamadım gittii....ve ekstradan baya iyi para alıyorlar....tabi şans bu seferde gülmemiş bizee napalım onada sinir oldummm daha yazayım mi yoksa artık susayım mı![]()
Merhabalar,
Durumunuzu okuyunca yazmadan duramadım. Bende üç hafta öncesine kadar reflüden ölüyor bitiyordum. Ağzıma bir lokma koysam cehennem oluyordu hayat bana. Hamileliğimden bile zevk alamaz durumdaydım yani anlayacağın. Doktorum lansor verdi, her sabah aç karnına bi tane içiyorum. Doktorumu da iyice sorguladım kullanmaya başlamadan önce. Amerikada 28. haftasını dolduran tüm gebelerde güvenle kullanıldığını, kendisinin de bu tedaviyi tercih ettiğini, şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadığını falan filan detaylı anlattı. o gün bugün yeniden doğdum sanki! hamileliğimin tadına vardım! isterseniz sizde bir dr.unuza danışın derim.
geçmiş olsun, hayırlı, sorunsuz doğumlar dilerim herkese![]()
benim hamilelik öncesindede mide rahatsızlığım vardı sanırım o reflümün erken başlamasına sebep oldu...baya uzun zamandır rennie kullanıyorum bende onu içince biraz rahatlıyorum....ama şu son zamanlarda şikayetimm dahada arttı şişeyi bitirsemm geçmiycek gibi bi yanma oluyor....tekrar bi danışayım ama doktoruma....
benim hamilelik öncesindede mide rahatsızlığım vardı sanırım o reflümün erken başlamasına sebep oldu...baya uzun zamandır rennie kullanıyorum bende onu içince biraz rahatlıyorum....ama şu son zamanlarda şikayetimm dahada arttı şişeyi bitirsemm geçmiycek gibi bi yanma oluyor....tekrar bi danışayım ama doktoruma....
hamilelere verilebileceğini bilmiyordum ama reflünün tek çözümü lansor.renni ve gaviscon anlık çözümler.etkisi geçince kaldığı yerden devam maalesef(
ya ben ağlamak istiyorum ağlamaaaaaakkkkkkkk
bugün acaip gerginim yine sırf bu kadın yüzünden oluyo biliyorum tahammül edemiyorum artık bişi yapmadı ama varlığı rahatsız ediyo artık bakışları beni rahatsız ediyo sürekli beni izliyo ayy çok feci
bugün acaip gerginim yine sırf bu kadın yüzünden oluyo biliyorum tahammül edemiyorum artık bişi yapmadı ama varlığı rahatsız ediyo artık bakışları beni rahatsız ediyo sürekli beni izliyo ayy çok feci
pöffff insan artık sıkıntıya gelemiyor dimi.zıt bir karakterle aynı evde tüm gün kalmak çok zor gerçektende
bi doğursaydık hayırlısıyla.