2011 Şubat Anneleri

kızlar napıyosunuzz ya ben odama geçtim eşim nöbette çok uykum var ama midemm berbatt durumdaa reflü beni mahvediyo....canım çok sııkkın...aklım doğumda....ama çok korkuyorum....canım abur cubur yemek istiyo...eşimle konuştum biraz önce iş yerlerinde performans sistemi diye saçma sapan bişi getirdiler aynı işi yapan insanlardan bazılarının performansı yüksek bazılarının ki düşük oluyoo nasıl oluyorsaaa anlamadım gittii....ve ekstradan baya iyi para alıyorlar....tabi şans bu seferde gülmemiş bizee napalım onada sinir oldummm daha yazayım mi yoksa artık susayım mı:52:

ben geldim kızlarrr

şu ayva çekirdeği mevzuu biyerde zeytinyağına koyun biraz su koyun diye yazmışlar bende bi deneyeyim diye az hakiki zeytinyağıyla suya koydum küçücük bişi bakimm diye

peki bu ayva çekirdeklerini biriktirsek bişi olurmu yani heemenmi yapılması lazım

ayy bende bi yiyom bi yiyomm kızlar sormayınn
akşamdan beri ağzım boş durmuyooo.dahada yesem yerim ama eşimden çekiniyorum çok yiyosun diyo:50: ee hamileyiz heralde yiyecez dimi:63: kendine baksın o:63:

kızlar napıyosunuzz ya ben odama geçtim eşim nöbette çok uykum var ama midemm berbatt durumdaa reflü beni mahvediyo....canım çok sııkkın...aklım doğumda....ama çok korkuyorum....canım abur cubur yemek istiyo...eşimle konuştum biraz önce iş yerlerinde performans sistemi diye saçma sapan bişi getirdiler aynı işi yapan insanlardan bazılarının performansı yüksek bazılarının ki düşük oluyoo nasıl oluyorsaaa anlamadım gittii....ve ekstradan baya iyi para alıyorlar....tabi şans bu seferde gülmemiş bizee napalım onada sinir oldummm daha yazayım mi yoksa artık susayım mı:52:

Merhabalar,
Durumunuzu okuyunca yazmadan duramadım. Bende üç hafta öncesine kadar reflüden ölüyor bitiyordum. Ağzıma bir lokma koysam cehennem oluyordu hayat bana. Hamileliğimden bile zevk alamaz durumdaydım yani anlayacağın. Doktorum lansor verdi, her sabah aç karnına bi tane içiyorum. Doktorumu da iyice sorguladım kullanmaya başlamadan önce. Amerikada 28. haftasını dolduran tüm gebelerde güvenle kullanıldığını, kendisinin de bu tedaviyi tercih ettiğini, şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadığını falan filan detaylı anlattı. o gün bugün yeniden doğdum sanki! hamileliğimin tadına vardım! isterseniz sizde bir dr.unuza danışın derim.

geçmiş olsun, hayırlı, sorunsuz doğumlar dilerim herkese:69:

slm kızlar..oku oku yeni bitti..bir komşuya çıkıp çay içiyim dedim yine yazılmış baya:)))
sırtım çok ağrıyor yaw:)) gidip yatıyım bari:)))
hepinize ii geceler..sizi ve bebişlerinizi öpüyorum....

Merhabalar,
Durumunuzu okuyunca yazmadan duramadım. Bende üç hafta öncesine kadar reflüden ölüyor bitiyordum. Ağzıma bir lokma koysam cehennem oluyordu hayat bana. Hamileliğimden bile zevk alamaz durumdaydım yani anlayacağın. Doktorum lansor verdi, her sabah aç karnına bi tane içiyorum. Doktorumu da iyice sorguladım kullanmaya başlamadan önce. Amerikada 28. haftasını dolduran tüm gebelerde güvenle kullanıldığını, kendisinin de bu tedaviyi tercih ettiğini, şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadığını falan filan detaylı anlattı. o gün bugün yeniden doğdum sanki! hamileliğimin tadına vardım! isterseniz sizde bir dr.unuza danışın derim.

geçmiş olsun, hayırlı, sorunsuz doğumlar dilerim herkese:69:

benim hamilelik öncesindede mide rahatsızlığım vardı sanırım o reflümün erken başlamasına sebep oldu...baya uzun zamandır rennie kullanıyorum bende onu içince biraz rahatlıyorum....ama şu son zamanlarda şikayetimm dahada arttı şişeyi bitirsemm geçmiycek gibi bi yanma oluyor....tekrar bi danışayım ama doktoruma....

benim hamilelik öncesindede mide rahatsızlığım vardı sanırım o reflümün erken başlamasına sebep oldu...baya uzun zamandır rennie kullanıyorum bende onu içince biraz rahatlıyorum....ama şu son zamanlarda şikayetimm dahada arttı şişeyi bitirsemm geçmiycek gibi bi yanma oluyor....tekrar bi danışayım ama doktoruma....

hamilelere verilebileceğini bilmiyordum ama reflünün tek çözümü lansor.renni ve gaviscon anlık çözümler.etkisi geçince kaldığı yerden devam maalesef :((

Evet maalsef, benimde hamilelik öncesinde de reflüm vardı. Zaten bu yüzden hamilelikte o kadar canavarlaşmıştı sanırım :( Uyanmak, kahvaltı etmek istemiyordum.

Rennie Duo da kullandım, Gaviscon da kullandım, hep geçici. 5 dk sürüyordu etkileri. Artık gavisconu kafama dikmeye başlamıştım :(

Sen bi danış canım. Yemin ederim yeniden doğdum. Darısı başına inşallah.

hamilelere verilebileceğini bilmiyordum ama reflünün tek çözümü lansor.renni ve gaviscon anlık çözümler.etkisi geçince kaldığı yerden devam maalesef :((

Evet bende bilmiyordum, hatta hamilelikte proton pompa inhibitörü diye tabir edilen bu ilacların kullanımının doğru olmadığını duymuştum. Çok temkinliydim. Sağolsun doktorum içimi çok rahatlatacak uzuun bir konuşma yaptı da rahatladım.

***Ayvaçekirdeği Kremi***

Yarım kilo ayva çekirdeğini 1 bardak suda hafif haşlayıp kapalı bir şişeye koyun ve 5 gün bekletin.dolaba koymayın.5 günün sonunda karışımın suyunu süzün ve geceleri yüzünüze sürüp kuruyana kadar bekletin. Kuruduktan sonra yıkamayın ve üzerine kantaron yağını parmaklarınızla masaj yaparak sürün.

Ayvaçekirdeği kremi kırışıklıklara da iyi gelir ve kırmızı renkteki kantaron yağı cildinizi yeniler. Ciltteki çukurlar için sıkılaştırma kremleri kullanılabilir. Kantaron yağı ve ayvaçekirdeği kremi karıştırılarak yüzünüze uygulayın.dikkat etmeniz gereken bir nokta güneşe çıkmayın çünkü yüzünüz hassaslaşacaktır.

Ayva çekirdeği ile kusursuz bir cilt için 7-8 tane ayva çekirdeğini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık suda, ağzı açık şekilde 1 gün bekletin. Jölemsi kıvama gelince yüz, boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin. Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını göreceksiniz. Ayrıca . Eğer hassas bir cilde sahipseniz ve cilt bakım ürünlerine döktüğünüz paralarının cildinize herhangi bir geri dönüşümü olmadıysa, doğallıktan yanaysanız bu maskeyi kullanmalısınız. Ayva çekirdeği maskesi ile aknelerinizdeki belirgin düşüşe şahit olcaksınız.

böle bişi buldummm

ya ben ağlamak istiyorum ağlamaaaaaakkkkkkkk
bugün acaip gerginim yine sırf bu kadın yüzünden oluyo biliyorum tahammül edemiyorum artık bişi yapmadı ama varlığı rahatsız ediyo artık bakışları beni rahatsız ediyo sürekli beni izliyo ayy çok feci

bugün acaip gerginim yine sırf bu kadın yüzünden oluyo biliyorum tahammül edemiyorum artık bişi yapmadı ama varlığı rahatsız ediyo artık bakışları beni rahatsız ediyo sürekli beni izliyo ayy çok feci

pöffff insan artık sıkıntıya gelemiyor dimi.zıt bir karakterle aynı evde tüm gün kalmak çok zor gerçektende
bi doğursaydık hayırlısıyla.

güzelliğini izliyordur... ya boşver bebişine negatif enerji gönderme ....yok saymaya çalış biraz :))

pöffff insan artık sıkıntıya gelemiyor dimi.zıt bir karakterle aynı evde tüm gün kalmak çok zor gerçektende
bi doğursaydık hayırlısıyla.

ya şu zamanda eşimi bile istemiyorum bazen hele o ayyy tahammül edilmiyo valla tadını çıkar seda yalnızlığının :))

gell beraberr ağlayalımm....ben bi posta ağladım ama senle yine ağlarım....aynennn bende aynı durumdayım canım....kadıncağızın bişi yaptığı yok ama bana dokunuyo....her ayağa kalktığımda nolduu diye soruyooo..........bazen kendimden utanıyorum yazık kadıncağız evini bıraktı geldi,herşeyi sorarr ne dersem yaparr amaa ben habire şikayet ediyomm....

bu arada 38. haftama başlıyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)))

Back
X