evet valla artık sıra bende sanırım:))
normal bi drum olmuş olsaydı bu perşembe doğurcaktım ama azcık çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık.
kızımın bi 40ı çıksın gezcez onla bol bol
sezeryan mı olacak senin doğum? neden?
evet sezeryan olcak plesanta rahim ağzına yakın daha önce kapatıyodu ama şimdi 1,5 cm açmış o da normal doğumda aşırı kanamlara sebep oluyomuş.
hanımlar şimdi atv haberde bir haber verdiler isviçreli mi ne bilim adamları bir jel bulmuşlar ve doğum sancısını engelliyormuş. Türkiyede biri bu jelli doğumu yapmış.Bunu gösterecekler.
kızlar önce yazayım sonra yemek yiyip geçmişi okuyacağım. bugün doktorumuza gittik oğluşum kanala kafasını iyice yerleştirmiş 3400 kg olmuş gününden 4 gün de önde gidiyor her an gelebilir dedi doktorumuz çatı muaynesi yaptı hepimiz gibi bende çok gergin ve stresliydim bu konuda ama gerçekten sakın korkmayın ve gerilmeyin sadece 15 sn sürüyor doktor elinin 2 parmağıyla tuşe denilen yöntemle bakıveriyo ve kendinizi rahat bırakırsanız hiç acı falan yok ; baktı ve dediki bence sen normal doğurabilirsin bu söz beni nedense çok mutlu etti bende normal istiyordum çünkü , her an suyun gelebilir sancın olabilir dedi ne olursa olsun hangi saat olursa olsun beni ara dedi beni çok rahatlattı seviyorum bu adamı ya :))) nst ye girdim kasılma ağrı falan çıkmadı şimdilik !!! ama oğluşum zıplayıp durdu içerde birde yeni doğan bebiş getirdi hemşireler odaya ama Allahm ne tatlıydı gözlerim doldu , birde renkli doplerle baktı doktor oğluşumun yüzünüde gördüm köfte dudaklım benim gel artık öpeyim o dudaklarını : )))
selam şekerlerrrrrrrrrr.......
napıyonuz bakalımm..geçmişe şöööyle baktımm..bugunlrde ne yazabiliyorum ne de geçmişi okuyabiliyorum ...bende urumlar aynı..evde karpuz misali büyüyoz oğlumlaaa..eşim yanımda filinta gibi duruyooo..sinir olmaya başladımmm...ben yuvarlaarak yürüyom resmennn
doğurmak istiyom ben artıkkkkk
onu dün gece gördüm bende..hemen nette araştırdım..adı dianatal jel..muglada kullaanılmış..nasıl kullanıldığına dair bişey yok nette.ecza onlinede fiyatı 216 tl. sanıımkayganlık mı veriyo neee..dikiş problemi olmuyomuş filan filann..bugun idrarda protein için hastaneye gitim..gitöişkende dr.yanına çıkıverdim..sordumm böyle böyle bi jel vaarmış dieee..o da not aldı..ben bi araştıraım dedi.hergn yeni bişeyler çıkarıyolar didi...doğum işi bünyeden bünyeye değişiyo..herkeste her yöntem işe yaramayabiiliyor diyerektennn uzuuunnnn bi kaç tane doğum örneği verdi..ama yine de bi bakacakmışşş..
benim dr da alemm beee..epudural diyomm..boşver dioo
jel diyomm..hımmm bakarız diyo ama pek yanaşmıyo:)
canım gözünaydın...kızçeni görmüşsün...benim doktorum bayadır kilo kontrolü yapmıyo bana bende kilo almıyorum çok ilginç
ohh maaşallah minişine 3115 olmuş.Ayrıca gözünaydın bebişini görmen çok güzel... Keşke bana da artık kilo kontrolü yok deseler de saldırsam herşeye... Ama aksine iyice diyete girdim :) Ahh bu gebelik şekeriii
ayy okurken duygulandım yaaa... zaten herşeye ağlar oldum yine... Çok heyecanlııı.... kavuşmaya az kaldı.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...
seda söyleye söyleye nazar değidrecen kadına :)) biz bişeye çok fazla iyi dedikmi tersine dönüyo valla . Maşallah de kayınvalidene
hanımlar şimdi atv haberde bir haber verdiler isviçreli mi ne bilim adamları bir jel bulmuşlar ve doğum sancısını engelliyormuş. Türkiyede biri bu jelli doğumu yapmış.Bunu gösterecekler.
evet valla artık sıra bende sanırım:))
normal bi drum olmuş olsaydı bu perşembe doğurcaktım ama azcık çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık.
kızımın bi 40ı çıksın gezcez onla bol bol
nasıl yani.çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık demişsin ne çatlağıı anlamadım ben
Doktoru biraz kafadan çatlakmış canım onu diyo
gözünaydın canım...günler geçtikçe heyecan artıyor demi...Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşşkızlar önce yazayım sonra yemek yiyip geçmişi okuyacağım. bugün doktorumuza gittik oğluşum kanala kafasını iyice yerleştirmiş 3400 kg olmuş gününden 4 gün de önde gidiyor her an gelebilir dedi doktorumuz çatı muaynesi yaptı hepimiz gibi bende çok gergin ve stresliydim bu konuda ama gerçekten sakın korkmayın ve gerilmeyin sadece 15 sn sürüyor doktor elinin 2 parmağıyla tuşe denilen yöntemle bakıveriyo ve kendinizi rahat bırakırsanız hiç acı falan yok ; baktı ve dediki bence sen normal doğurabilirsin bu söz beni nedense çok mutlu etti bende normal istiyordum çünkü , her an suyun gelebilir sancın olabilir dedi ne olursa olsun hangi saat olursa olsun beni ara dedi beni çok rahatlattı seviyorum bu adamı ya :))) nst ye girdim kasılma ağrı falan çıkmadı şimdilik !!! ama oğluşum zıplayıp durdu içerde birde yeni doğan bebiş getirdi hemşireler odaya ama Allahm ne tatlıydı gözlerim doldu , birde renkli doplerle baktı doktor oğluşumun yüzünüde gördüm köfte dudaklım benim gel artık öpeyim o dudaklarını : )))
selam şekerlerrrrrrrrrr.......
napıyonuz bakalımm..geçmişe şöööyle baktımm..bugunlrde ne yazabiliyorum ne de geçmişi okuyabiliyorum ...bende urumlar aynı..evde karpuz misali büyüyoz oğlumlaaa..eşim yanımda filinta gibi duruyooo..sinir olmaya başladımmm...ben yuvarlaarak yürüyom resmennn
doğurmak istiyom ben artıkkkkk
onu dün gece gördüm bende..hemen nette araştırdım..adı dianatal jel..muglada kullaanılmış..nasıl kullanıldığına dair bişey yok nette.ecza onlinede fiyatı 216 tl. sanıımkayganlık mı veriyo neee..dikiş problemi olmuyomuş filan filann..bugun idrarda protein için hastaneye gitim..gitöişkende dr.yanına çıkıverdim..sordumm böyle böyle bi jel vaarmış dieee..o da not aldı..ben bi araştıraım dedi.hergn yeni bişeyler çıkarıyolar didi...doğum işi bünyeden bünyeye değişiyo..herkeste her yöntem işe yaramayabiiliyor diyerektennn uzuuunnnn bi kaç tane doğum örneği verdi..ama yine de bi bakacakmışşş..
benim dr da alemm beee..epudural diyomm..boşver dioo
jel diyomm..hımmm bakarız diyo ama pek yanaşmıyo:)
doğru diyon valla aman maşallahh diyelimmm tütütütüüü
hayret isviçreli bilim adamları sakızdan başka faydalı şeylerdemi araştırmışlar
nasıl yani.çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık demişsin ne çatlağıı anlamadım ben
kızlar akşam üstü kocişle çarşıya gittik lohusa şerbeti malzemelerini aldım lohusa takımın o kadar büyük hevesle yaptım ki size anlatama çok mutlu oldum bakarsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-92.html
ayy ben yazana kadar manikcim yazmış drum az kafadan çatlak da onu demiştim canım :))
yoksam allahıma bin şükür 1 dene bilenem çatlağım yok anam saolsun ona çekmişim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?