bir sen bir de ben belli canım isimlerden)
selam kızlar.ben eve gelmedim görümcemlerdeyim ama haber vereyim dedim.bebişim iyiymiş.haftasına göre 5 gün öndeymiş.ama pozisyonu tersti ve cinsiyetini gene göstermedi ya.kız olabilirmi diye sordum ne kız ne erkek diyebilirim pozisyonu ters dedi.bi tahminde bile bulunmadı.üçlü teste gerek görmedi bende yaptırmayacağım.1 ay sonra tekrar gel ayrıntılı ultrasonu yaparız dedi.ne yapacağım bilmiyorum.ya 1 ay meraktan çatlayacağım yada başka dra gideceğim.:)hadi görüşürüz....
bende belliyimm :)
selam kızlar.ben eve gelmedim görümcemlerdeyim ama haber vereyim dedim.bebişim iyiymiş.haftasına göre 5 gün öndeymiş.ama pozisyonu tersti ve cinsiyetini gene göstermedi ya.kız olabilirmi diye sordum ne kız ne erkek diyebilirim pozisyonu ters dedi.bi tahminde bile bulunmadı.üçlü teste gerek görmedi bende yaptırmayacağım.1 ay sonra tekrar gel ayrıntılı ultrasonu yaparız dedi.ne yapacağım bilmiyorum.ya 1 ay meraktan çatlayacağım yada başka dra gideceğim.:)hadi görüşürüz....
büyükşehir de nihal demirköprülü
sen nereye gidiyorsun bu ayda gideyim sonra bakacam çok ilgilenmiyor normal diyor nasılsın diyor tmm başka birşey konuşmadık doğum filan giriyormusunuz dedim evet dedi kafamçokkarıştı
bilemiyorum çok mu evham yapıyorum ama calsiyum hapını bile kendim istedim kafamçokkarıştı
bu ayda gideyimde belki daha erken diye böyle yapıyodur
insan benide tanırr hııh nesee adımın ilk harfi nickimin ilk harfiii:)
insan benide tanırr hııh nesee adımın ilk harfi nickimin ilk harfiii:)
tuğba guclubacismile
bende 2011 şubat annesi olucam inş sabırsızlıkla bekliyorum:)
kızlarr ya bebiklerimiz sabırsız olurda şubatta değilde ocakta hatta aralıkta doğarsa
kızlarr ya bebiklerimiz sabırsız olurda şubatta değilde ocakta hatta aralıkta doğarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?