olabilir cidden
benim şubatın bası
sanki ocagın sonunda doğucakmıs gibi gelioo
canım benimde 4 şubat ama ocak sonu doğar gibi geliyor dr 1 hafta önden gittiğini söylemişti zaten eee ben şimdi ocak annelerinemi katılayım yanii
kızlar mrb bugün ikili test sonucumu aldım gerçekten çok heyecanlı stresli bi bekleyiş oldu ama Allaha şükür test sonucum iyi çıktı. dr. risk grubunda değilsin dedi. darısı bekleyen herkesin başına hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş.Bir de bhcg nin cinsiyet belirlemede doğruluk payı nedir acaba
canım ben işçievleri vali rahmibey i.ö.o hemen ordayım yakınız çokyeşimcim vargi dairesinin üst kısmındayım sen ne taraflardasın
herkes facede yazacak ismini
hoşgeldin hayırlı olsunbende 2011 şubat annesi olucam inş sabırsızlıkla bekliyorum:)
canım benimde 4 şubat ama ocak sonu doğar gibi geliyor dr 1 hafta önden gittiğini söylemişti zaten eee ben şimdi ocak annelerinemi katılayım yanii
cnm benimde 5 şubat
ama erkende doğsa geçte doğsa bu topicteyim :içelim:
sağlıklı sıhhatlı doğsunlarda sonra peşlerinden koşarken veririz fazlalıkları nasılsa
aslında ara öğünlerde hep meyve yiyorum ama önlenemez bir iştahım var 5 gibi falan midem zil çalıyor
işyerindede ramazan olduğu için pek rahat yiyemiyorum.
Kızlar bel ağrısı çeken varmı,bugün yarım saat gibi bir süre ayakta kaldım,çok keskin bir şekilde belime ağrılar girdi normal mi sizce
kızlar selam doktordan geldik bir prensesimiz olacakmış çoook mutluyum listede beni günceller misniz 26 yaşındayım cinsiyetimiz kız hatta ismi DURU MELEK olacak
kızlar mrb bugün ikili test sonucumu aldım gerçekten çok heyecanlı stresli bi bekleyiş oldu ama Allaha şükür test sonucum iyi çıktı. dr. risk grubunda değilsin dedi. darısı bekleyen herkesin başına hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş.Bir de bhcg nin cinsiyet belirlemede doğruluk payı nedir acaba
yeşimcim alıver hemen olmazmıı.valla çok yakınız kızz 5-10dk aramızz.
face grubuna nasıl katılıyoruz adı ne ya da linki
benim oğlum olucak ama kızım olsaydı ismi elvin olucaktı çok güzel bi isim a:teytey:dıyla büyüsün inşşallah
canım çok sağol teşekkür ederim oğlunda sağlıkla büyüsün ne koyuyosun adını?olumunekankayizsmile
ilk ismi mert olucak bi isim daha istiyoruz ama henüz bulamadımm şöle uyumlu olsun istiyorum aklına isim gelirse beklerim her zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?