2011 Şubat Anneleri

benim 24 şubat diyor ama tabi belli olmaz bakarsın gelesi gelmez marta sarkar lülülülülülü

şubattan önce yada sonra doğum yaparsak dışlamayın emi sen şubat annesi değilsin diye -tatlicadiarzu-

Çoğu bebiş zamanında gelmiyorki zaten,bizimkiler erkende gelse bu topikte devam ederiz,alışılmış arkadaşlıklar var bir kere pat diye nasıl girecez diğer grupların içine ben erkende doğursam hem buraya gelirim ona göre :))

Kızlar ben kaçar artık eve gidiyimde zaman geçsin diye uğraşıyım birazcık bari kendinize ve bebişlere iyi bakın hayırlı iftarlar :))

aynen çiçekcimmm.bendeee ondan dedim yaaa sen şubat annesi değilsin demeyin diyee opuyorumnanaktan

9 ayı beraber geçireceğiz inşallahh dahada gitmem zaten biyere

herkese iiyi akşamlar kızlarr kendinize iyi bakınben yarım saat daha burdayım bilmiyorumkismile

face tabiki bende ekledim zaten benim ismimi herkes biliyo :)zemuszemus

kızlar mrb bugün ikili test sonucumu aldım gerçekten çok heyecanlı stresli bi bekleyiş oldu ama Allaha şükür test sonucum iyi çıktı. dr. risk grubunda değilsin dedi. darısı bekleyen herkesin başına hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş.Bir de bhcg nin cinsiyet belirlemede doğruluk payı nedir acaba

bence çin takvimine bak çoğu kişide doğru cıkıyor

yeşimcim vargi dairesinin üst kısmındayım sen ne taraflardasın
canım ben işçievleri vali rahmibey i.ö.o hemen ordayım yakınız çok

herkes facede yazacak ismini

benim facesim yok ama

bende 2011 şubat annesi olucam inş sabırsızlıkla bekliyorum:)
hoşgeldin hayırlı olsun

canım benimde 4 şubat ama ocak sonu doğar gibi geliyor dr 1 hafta önden gittiğini söylemişti zaten eee ben şimdi ocak annelerinemi katılayım yanii

cnm benimde 5 şubat
ama erkende doğsa geçte doğsa bu topicteyim :içelim:

bende bende benimde erken gelebilir çünkü 2 şubat falan çıkıyor ama bende burdan devam ederim

benimde meyve açlığımı gidermiyo ne kadar yesemde yine açım mutlaka yemek yersem doyuyorum

Kızlar bel ağrısı çeken varmı,bugün yarım saat gibi bir süre ayakta kaldım,çok keskin bir şekilde belime ağrılar girdi normal mi sizce

benimde sabahları agrıyo nassıl uyuyorum bilmem bide sabit şekilde ayakta durunca ama normalmiş bunlar agır yük taşıyacagız yakında kaydirigubbakcemile3

kızlar selam doktordan geldik bir prensesimiz olacakmış çoook mutluyum listede beni günceller misniz 26 yaşındayım cinsiyetimiz kız hatta ismi DURU MELEK olacak

gözün aydın çiçek ne tatlı pembe pembe giydirirsin sen bebeğini hihoyyyt

gözünaydnın meryem. bhcg doğruluk payı sıfır bende çıkmadı internette yapmışoldugum testlerin cogu dogru cıktı :1rolleyes:

şubat ayının güzel annelerii
Mesait biter ve ben kaçar
İyi akşamlarr
bebişlerinize iii bakınnn opuyorumnanaktan

yeşimcim alıver hemen olmazmıı.valla çok yakınız kızz 5-10dk aramızz.

havalar biraz serinlesin görüşelim canım forbeste falan bişeyler yerizzemuszemus aklım hep yemekte açıkktımda kendi adımamı almam gerekiyor eşimle bu konuda pek anlaşamıyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…