2011 Şubat Anneleri

suyumu bol tüketiyorum,sahurada kalkıyorum sağolsun eşim hazırlıyo:) gece bende çok geç yatıyorum,benim doktorun söylemeye çalıştığı pek samimi gelmedi,zaten ifadede edemedi,gelişimi etkilermi dediğimde hayır dedi,gerisi teferruat.sağolsun bebişim bana hamile kaldığım günden beri hiç mide bulantısı yaşatmadı,bir kere bile yaşamadım,kabızlık falanda pek bilmem:)yesin onu annesi,sorunsuz benim kızım

kızlar bir yandan gardrop düzenliyorum bir ayandan arada kaçıp sizi okuyorum.Bakalım bugün doktordan kimler ne haberlerle gelicek.Merak içerisindeyim.Hepinize tünaydın bu arada:)

cehago 3 gün büyük olduğunu hem doktor söylüyor hemde ultrason kağıdında yazıyor,15+1 günlüktüm dün itibariyle ama ultrasonda 15+4 çıktı.

hımm anladım benim hamilelik biraz kötydü 4 5 kilo vedim cok sükür artık iiyim isim buldun mu ben daha netlestiremedim

esraa47 cetvel zorluyorsa yapma,yinede teşekkür ederim uğraştın,zahmet ettin,Çağlayan Çiçek inşallah seninde hakkında hayırlısı olur,henüz gelmedin merak içerisindeyiz.cehago tanıştığıma memnun oldum.herkes Allaha emanet gittim ben..

esracım ben yapmadım esim yaptı sat falan girmedi tekrar yapamıyoz ki:)

Belli olmuştur elbette. Başka doktora git bence :)

:)) o cetvelden bende hiç yok,bir türlü yapamadım,sitenin içerisinde kayboldum resmen

Cetvel isteyen arkadaşlar yapabilirim. Satı ve muhtemel dogum tarihinizi söyleyin, yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…