kızlar hazırmısınız ben geldim
KIZIM OLUYORRRRRRRR
Kızımmmm oluyor teyzeleri kızımmmmmm
evridiki doğru bildin tatlım :))
Çok teşekkür ederim kızlar çok saolun ağladım biliyormusun masada,tansiyonum çıktı,heyecanlandım düşürmeye çalıştılar.
birde göstermedi yaramaz 5 dk en az uğraştı dr.hadi canım bak annen kalp krizi geçirecek ne olur göster bize kendini dedi.Zor gördük :))
KIZIM OLUYORRRRRRRR
Saolun kızlar,burdan ne kadar sakinim diye gittimse orda bir fena oldum anlatamam,dr.bile korktu açıkçası rengim sapsarı oldu.Başım dönmeye başladı ama işte 1 ayın heyecanıda vardı üzerimde
3'lü test yapmadı gerek yok dedi.2'linin sonucunu gösterdim sonuçlarımız gayet güzel dedi.151gr 13cm olmuş haftasında gidiyoruz.Sağlıklı bir kızımız var dedi.
Elini ayaklarını,başını,gözlerini,çenesini herşeyi hatta sırtındaki kemikleri bile gösterdi bana :))
Sonra yüzünü gösterde görelim bebiş hadi dedi ama göstermedi yandan bakış attı sadece bize,çok zordu dr.içinde bir türlü dönmedi bize hep yan durdu.
Öyle işte kg almışsın dedi 4kg şok oldum evdeki öyle değil ama dedim.Benim tartım geçerli dedi peki dedim çok dikkat ediyorsun kg almıyoruz bundan sonraki ay dedi tamam dedim bende
abur cubur hamur işi herşey yasak tatlıda dahil :))
KIZIM OLUYORRRRRRRR
Saolun kızlar,burdan ne kadar sakinim diye gittimse orda bir fena oldum anlatamam,dr.bile korktu açıkçası rengim sapsarı oldu.Başım dönmeye başladı ama işte 1 ayın heyecanıda vardı üzerimde
3'lü test yapmadı gerek yok dedi.2'linin sonucunu gösterdim sonuçlarımız gayet güzel dedi.151gr 13cm olmuş haftasında gidiyoruz.Sağlıklı bir kızımız var dedi.
Elini ayaklarını,başını,gözlerini,çenesini herşeyi hatta sırtındaki kemikleri bile gösterdi bana :))
Sonra yüzünü gösterde görelim bebiş hadi dedi ama göstermedi yandan bakış attı sadece bize,çok zordu dr.içinde bir türlü dönmedi bize hep yan durdu.
Öyle işte kg almışsın dedi 4kg şok oldum evdeki öyle değil ama dedim.Benim tartım geçerli dedi peki dedim çok dikkat ediyorsun kg almıyoruz bundan sonraki ay dedi tamam dedim bende
abur cubur hamur işi herşey yasak tatlıda dahil :))
çaglayancım tebrikler canım
benimde kızımın cinsiyeti kesinleşti eşimle beraber gittik sabah..
bebişime ilk olarak zıbın seti ile önlük aldım kızlarzemuszemus
KIZIM OLUYORRRRRRRR
çağlayancım gözün aydın nasıııııll sevindim anlatamam opuyorumnanaktan
selam kızlarrr
valla işimi gücümü bıraktım geldim yine...bende dolaplarımı düzenledim mutfağımı halletrtim koşa koşa geldimmm...
çiçek ve kontrole giden diğer arkadaşlar gelmedimi hadi güzel haberleri alalımda kaldığımız yerden devam edelim
çağlayan bu kadarı beni kesmez daha çok ayrıntı istiyorum okurken ben bile çok heyecanlandım ya başka neler dedi soracaklarını sorabildinmi istiyoruuuuummm en ince ayrıntısına kadar :kedi:
gözünaydııınn ayy çok sevindimm bebişte iyidir inşallahh :teytey:
çaglayancım tebrikler canım
benimde kızımın cinsiyeti kesinleşti eşimle beraber gittik sabah..
bebişime ilk olarak zıbın seti ile önlük aldım kızlarzemuszemus
Maşallah maşallah
Kiloyu da takma. Bak ben 5. kilomu aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?