2011 Şubat Anneleri

slm kızlar ben yeni geldim aranıza su bastaki listeye adımı nasıl ekleyecem aydınlatırsanız sevinirim

canım hoşgeldin çağlayan çiçek var burada o ekliyor şuan burada değil kontrole gitti 2 den sonra gelir
SAT
DOĞUMDAN ÖNCEKİ KİLO,
CİNSİYET BELLİYSE CİNSİYET BİLGİLERİNİ YAZ O EKLER
KAÇ HAFTALIKSINvereliniortak

yani aslında şöyle olmuşştu dr. bana her gidişimde erkek oyuncağı hediye ediyodu erkek olsun diye sonra bana erkek gibi dedi ultrasonda ama tam değil dedi bende bu dr giden diğer arklarıma sordum kolay kolay yorum yapmaz demekki erkek dediler bende iyice erkek olduğuna inandım sonra gittimm pipi yok dedi bende anlamadım. birazda bizden kaynaklanıyo galiba en ufak bi hareket sözden etkilenip bolca kafada yorum yapıyoruz kendimizi inandırıyoruz bide benim minik çok küçüktü zaten anlamaması doğaldıda ben biraz acele ettim bayram öncesi gidicem bakalım inşallah inşallah kesin belli ollur o zaman

Arkadaşlar aranızda güzel bebek isimleri sitesi bilen varmı ben isim arşivinden beğendiğim isimlerin anlamına bakıyorumorada ismin kökenide yazıyor güzel buluyorum sizin bir fikriniz varmı

hayırlısı inşallah,erkek oyuncağı hediyeside çok ilginçmiş.senin bebişinin cinsiyeti bir iki haftaya kalmaz netleşir ozaman.senin gönlünden ne geçiyor?

kızlar banada dr 12 haftalıkken çok ısrar edince madem merak ediyorsunuz şuan için bişey söylemem çok erken ama kıza benziyor demişti.birdahaki kontrolümde taa bayramdan sonra 16 eylülde. ben o zamana kadar napıcam bilmiyorum,sabahlara kadar rüyalarımda bebişlerle uğraşıyorum,yok kız yok erkek... başka bi doktoramı görünsem napsam ya netleşse şuan 15 haftalığız. kesinleşmemişmidir bilmiyorumkismile

ben dün öğrendim 15 haftalığım

Fadimeee bebişinin pipisine nolmuş nereye gitmişşşş bu nasıl şeymiş anlamadım canım ya inşallah senin gönlünden geçendir :CüvCüv:

hayırlısı inşallah,erkek oyuncağı hediyeside çok ilginçmiş.senin bebişinin cinsiyeti bir iki haftaya kalmaz netleşir ozaman.senin gönlünden ne geçiyor?

valla kız gibi geçiyor ama bilemicem yani
bu arada alttaki listeler için bi topik vardı ordan öğrenip yapmıştım bi bak istersen

yok yok dayanamıcam doktora atıyım ben o zaman kendimi,bu ikilemde daha fazla uyuyamıcam gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

aynen bende böyleydim,rüyalarımda erkek bebek görüyordum bi bakıyorum kız çıkıyor falan filan,bilinç altı abuk sabuk rüyalar,dayanamadım dün gittim öğrendim,inşallah yalnışlık yoktur cinsiyetinde

slm caglayan ben yeni geldim aranıza listeye benide ekler misin sat 28 dogum trihi 2 subat cinsiyet kız hamile kaldıgım kilo 67 ama su an 63 :)

bende 12 haftalıkken gitmiştimson kontrolüme,benimde gelecek randevum 17 eylül,bende taaaaaaaaa ozmna kdr nasıl beklicem bilmiorum,bu kdr uzun çağıran tek benim dr değil demekki.
muhtemelen belli olmuştur cniyeti ama belli olmakla bitmioki yok uyudu yok sırtı dönüktü yok bacakları kapalıydı,ne teferrruatlı işmiş ya,sabır eşiğim inanılmaz düştü benim bende hergece bebklerle uğraşıorum rüyalarımdaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…