slm kızlar ben yeni geldim aranıza su bastaki listeye adımı nasıl ekleyecem aydınlatırsanız sevinirim
fadime hoşgeldin,dün yazacaktım sana unuttum,senin bebeği doktor ultrasonda önce erkek görüp,sonraki gidişinde pipiyi göremiyorum demişya:) bu nasıl iş anlamadım,pipi ne olmuş:) nereye gitmiş? dün ben cinsiyeti öğrenmek için gittim bana kız dedi,bacak arasında ultrasonu gezdirirken ufak bi çıkıntı gördük,kesinlikle kordon değildi o,çünkü devamı olmayan bi çıkıntıydı,eşim bu bebek erkek dedi,banada öyle geldi,doktor bu şoför nebahat diye cevap verdi:) ama bacak arasında bişey gördük eminiz,yinede ısrarla bal gibi kız dedi,ya eşimin erkek bebek takıntısı yüzünden kız dedi,yada gerçekten kız aklım karıştı,dedimki doktora,bir yakınım bana karnımdan dolayı senin kızın olacak görürsün dedi,doktor öyle düşünme yok öyle şey diye cevap verdi,sanki bi ara bana göz kırptı,ay kafayı yicem:))) tamamen karıştı aklım,1 hafta sonra başka bir doktora gidimmi acaba ya:) hayır kendimide kıza alıştırdım.
bu tetenoz aşısını duydum ondan bi gideyim dedim ultrason vardır diye bi heveslenmiştim yokmuş
onunla dinlenmiyormuş burada da alan arkadaşlar olmuş dinleyebiliriz diye ama maalesef sonuç kötü
yani aslında şöyle olmuşştu dr. bana her gidişimde erkek oyuncağı hediye ediyodu erkek olsun diye sonra bana erkek gibi dedi ultrasonda ama tam değil dedi bende bu dr giden diğer arklarıma sordum kolay kolay yorum yapmaz demekki erkek dediler bende iyice erkek olduğuna inandım sonra gittimm pipi yok dedi bende anlamadım. birazda bizden kaynaklanıyo galiba en ufak bi hareket sözden etkilenip bolca kafada yorum yapıyoruz kendimizi inandırıyoruz bide benim minik çok küçüktü zaten anlamaması doğaldıda ben biraz acele ettim bayram öncesi gidicem bakalım inşallah inşallah kesin belli ollur o zaman
hosbulduk moonsun cağlayanın syfasına mı yazacm
kızlar banada dr 12 haftalıkken çok ısrar edince madem merak ediyorsunuz şuan için bişey söylemem çok erken ama kıza benziyor demişti.birdahaki kontrolümde taa bayramdan sonra 16 eylülde. ben o zamana kadar napıcam bilmiyorum,sabahlara kadar rüyalarımda bebişlerle uğraşıyorum,yok kız yok erkek... başka bi doktoramı görünsem napsam ya netleşse şuan 15 haftalığız. kesinleşmemişmidir bilmiyorumkismile
ben dün öğrendim 15 haftalığım
hayırlısı inşallah,erkek oyuncağı hediyeside çok ilginçmiş.senin bebişinin cinsiyeti bir iki haftaya kalmaz netleşir ozaman.senin gönlünden ne geçiyor?
yok yok dayanamıcam doktora atıyım ben o zaman kendimi,bu ikilemde daha fazla uyuyamıcam gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
:)) o cetvelden bende hiç yok,bir türlü yapamadım,sitenin içerisinde kayboldum resmen
kızlar banada dr 12 haftalıkken çok ısrar edince madem merak ediyorsunuz şuan için bişey söylemem çok erken ama kıza benziyor demişti.birdahaki kontrolümde taa bayramdan sonra 16 eylülde. ben o zamana kadar napıcam bilmiyorum,sabahlara kadar rüyalarımda bebişlerle uğraşıyorum,yok kız yok erkek... başka bi doktoramı görünsem napsam ya netleşse şuan 15 haftalığız. kesinleşmemişmidir bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?