2011 Şubat Anneleri

bu arada kalp çarpıntısı olan varmı,gün içinde bazen kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor nefesim daralıyor başımdada bir damar zonkluyor

hayırlı olsun canım prensesin.benimde eşim ne olursa olsun sevicek biliyorum ama gönlünde erkek yattığınıda biliyorum.bunun içinde onları suçlayamıyorum birlikte maçlara gitmek arabalarla ilgilenmek filan istiyolar,yani yanlarına kendilerinden bitane küçük istiyolar :) birde benim eşimin abisi vefat etmişçok genç yaşta hem onun burukluğu var içinde hemde ailesinde. sırf bu yüzden çok istedim ilk evladı erkek olsun diye ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun hiç önemli değil nasıl olsa ilk bebiş

mapuci denicem ne yazmasını istersin cetvelde
cehago bence sen satını fln yanlış girmişin ondan öle olmuş

evet anlayabiliyorum,benim eşim kız bebeklerine delirir,kızları daha çok sever fakat doktorda dün gördümki meğerse içinde erkek bebek isteği daha çok varmış,doktorla baya bir iddialaştı,bu erkek diye,şuandada halen inanmıyor,ben pipi gördüm bu erkek deyip duruyor,onun gördüğünü bende gördüm ama ne bilim emin değilim,eşimin ailede erkek bebek pek yok,ben kız fikrine alıştım erkek çıkarsa bu sefer ben tuhaf olucam.

evet aynen kendime gelemiyorum oruc tutuyosun galiba bende tutuyorum Allah kabul etsin sen kac haftalıksın cinsiyet belli mi benim ki kız

esraa47 11 şubat..

tutuyorum cehago Allah razı olsun,şuan 15+2 fakat 3 gün ileride gidiyor,cinsiyeti kız,doktora dedim oruç tutuyorum,hemen tutma dedi,gelişim sorunumu olur dedim,hayır gelişim sorunu değil kimyasallar dedi falan dedi filan dedi,ne anlatabildi nede bişey anladım,mantıklı gelmedi,oruca devam,yarıladık zaten ramazanı,Allah verir onun rızkını.

mapuci benimki gece cok su iç tutabilirsin dedi oruçken kontrole gittimcok sükür ii etkilenmemissin dedi .gece gec yatıtorum meyve mi falan yiyorum suyumu içiyorum cok sükür tutuyorum 5 tane tutamadım biraz mide bulantım oldu da Allahın iznyla bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…